Na keca bi ga prodao,nije ne zamenjiv.Rabba wrote:Čini mi se da bi Ivanić trebao da bude u grupi igrača koji nisu na prodaju sad na zimu. Mislim da bi gubitak na terenu bio puno veći od para koje bi dobili sada za prodaju.
Transferi
-
Re: Transferi
Orlandic izmedju zamene za Lazovica i Vose. Sa Gnjaticem se nateze. Krunic mora da podigne nisku otkupnu klauzulu za ino transfer. Ceo mafijasko fudbalski sljam burgija oko njega.
Neizlecivi, A zasto nema tuzbe za Cabricev stan?
Cujem da se zali na kvalitet stana i zgrade
Odoh u penziju, samo da Javno glasilo zazivi u punom obimu.
Neizlecivi, A zasto nema tuzbe za Cabricev stan?

Ako Krunić traži klauzulu da za 6 meseci ide z Dž, onda bolje dovesti Torbicu. Torbica nek igra pola godine-godinu, do penzije, a za to vreme će mo valjda proizvesti ili naći pravog plejmejkera.
DAJ GOL!!!
Ako ce da odrzava formu na stetu Vosine dece da igra za ugovor preko i da ide bez dinara ne treba nam!
Meni samo neko neka objasni svrhu dovodjenja tog Orlandica. Kazu Meri ne moze da igra jer je jos mlad, treba mu adaptacija i ne moze u startu da zameni Lazu.. Sa tim se slazem. Onda se kaze trazi se iskusni napadac koji bi mogao odmah da zameni Lazu kvalitetom i iskustvom. Ja postavio onog makedonskog Dusana Savica, ali nebitno ima jos takvih igraca na trzistu bez kluba a u 28, 29 godina sa iskustvom..
Pa kakvo iskustvo i kvalitet sa sobom nosi taj Orlandic? On bre ima 24 godine i pet sezona igra u toj Zeti. Za tih pet sezona dao je nekih 30 golova, ali ta liga je najmanje nivo neke Srpske lige. Nista bolje od onoga gde je igrao Meri.. Cim on sa 24 godine nigde nije otisao van CG, nema od njega nista. Pa Skuletic je za tog Orlandica Ibrahimovic. Mislim da je onda bolje ne dovoditi nove igrace, ako neko misli da je taj Orlandic iskusan i spreman da zameni Veselinovica.
Pa kakvo iskustvo i kvalitet sa sobom nosi taj Orlandic? On bre ima 24 godine i pet sezona igra u toj Zeti. Za tih pet sezona dao je nekih 30 golova, ali ta liga je najmanje nivo neke Srpske lige. Nista bolje od onoga gde je igrao Meri.. Cim on sa 24 godine nigde nije otisao van CG, nema od njega nista. Pa Skuletic je za tog Orlandica Ibrahimovic. Mislim da je onda bolje ne dovoditi nove igrace, ako neko misli da je taj Orlandic iskusan i spreman da zameni Veselinovica.
Takodje sam za prodaju Ivanića.
Poštujem njegovu fudbalsku inteligenciju, ima osećaj za prostor i pravovremeno kretanje... ali on neće postati top klasa ukoliko fizički ne napreduje. A ima već 21 godinu, dakle male su šanse da mnogo fizički ojača. On je ofanzivni vezni igrač kojem ni jedan jedini dribling nije uspeo za celu polusezonu. Tehniku ima, ali nažalost ne i snagu da se izbori sa štoperima. Zamislite ga tek u nekoj jačoj ligi, da ode npr u Španiju kao Radoja... kako da se izbori sa pepom i ramosom?
Zaista ima mnogo primera kvalitetnih igrača koji nisu uspeli napraviti karijeru samo zbog svoje fizičke gradje.
Ivanić za Vošu i našu ligu jeste dobar, ali daleko od toga da nema zamene za njega. Lično mislim da bi i Puškarić bio odličan igrač na mestu ofanzivnog veznog. Ima pas, ima snagu, nije da nema tehniku.
Tako da, ukoliko je iole ozbiljna ponuda za Ivanica, prihvatiti je bez razmišljanja.
Poštujem njegovu fudbalsku inteligenciju, ima osećaj za prostor i pravovremeno kretanje... ali on neće postati top klasa ukoliko fizički ne napreduje. A ima već 21 godinu, dakle male su šanse da mnogo fizički ojača. On je ofanzivni vezni igrač kojem ni jedan jedini dribling nije uspeo za celu polusezonu. Tehniku ima, ali nažalost ne i snagu da se izbori sa štoperima. Zamislite ga tek u nekoj jačoj ligi, da ode npr u Španiju kao Radoja... kako da se izbori sa pepom i ramosom?
Zaista ima mnogo primera kvalitetnih igrača koji nisu uspeli napraviti karijeru samo zbog svoje fizičke gradje.
Ivanić za Vošu i našu ligu jeste dobar, ali daleko od toga da nema zamene za njega. Lično mislim da bi i Puškarić bio odličan igrač na mestu ofanzivnog veznog. Ima pas, ima snagu, nije da nema tehniku.
Tako da, ukoliko je iole ozbiljna ponuda za Ivanica, prihvatiti je bez razmišljanja.
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... -je-istina" onclick="window.open(this.href);return false; ipak do juna 2016 ima Babic ugovor
Po svemu sudeći Babić ostaje do leta u klubu. Lepo pojačanje, mora se priznati.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- madda fakka
Ne mora da znaci, Vidic kada je otisao u ManUtd imao 24 ili 25 godina i bio mrsav kao prut. Za godinu ipo dana postao sta je postao...N13 wrote:... A ima već 21 godinu, dakle male su šanse da mnogo fizički ojača...
I Bog je Slaninar...
Nije tacno da Legija dolazi da gleda Ivanica. Decko je imao do sada najmanju platu od svih prvotimaca, manju i od Klikovca i kompanije. Receno je da ce to biti ispravljeno, da li je, ne znam. Da je pravde dobio bi kapitensku traku, posto pravi kapiten na terenu i van njega zeli da tu cast dobije neko mladji. Pravda za Srdjana Zakulu!! Da ne bude zabune pravi kapiten je Pekara.
Mladost iz Lučana dovodi Babu na preporuku Frajdeja
http://butasport.rs/uncategorized/baba- ... ace-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi još čekama plodove rada Miće Vranješa. Gde su Subić, Chukwu, Gnjatić, Frajdej, Nikolov, Krunić, Stanisavljević?? Orlandić Raje Bozovića i ne mora
http://butasport.rs/uncategorized/baba- ... ace-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi još čekama plodove rada Miće Vranješa. Gde su Subić, Chukwu, Gnjatić, Frajdej, Nikolov, Krunić, Stanisavljević?? Orlandić Raje Bozovića i ne mora

ПУШТАМ КИШУ!
Ocigledno da Ivanic igra za malu platu a njegova statistika govori drugacije,odigrao je 27 utakmica 8golova 7asistencija dok recimo
Gacinovic 50 utakmica 10golova 6 asistencija ne zelim da umanjim Gacinovicevu igru samo poredim radi stalnog prozivanja kako je Ivanic mekan ,kako je bojazljiv a statistika i igre govore drugacije.
Gacinovic 50 utakmica 10golova 6 asistencija ne zelim da umanjim Gacinovicevu igru samo poredim radi stalnog prozivanja kako je Ivanic mekan ,kako je bojazljiv a statistika i igre govore drugacije.
-
Neće Mladost prodati Frajdeja tek tako za neku siću. Doveli su izgleda i perspektivnog Lemeza iz sarajevske Slavije. Predraga Djordjevića, Otaševića, ukrajinca Pavlova, za svaki slučaj i Ivelju koji je kao standardan član naše mlade reprezentacije dosta obećavao... Pojačali su se a za sada izgubili samo Ljujića. Mislim da u Srbiji mogu svi da zaborave na Frajdeja jer Mladost stvara ozbiljan tim. Lično baš mi je drago, mnogo bi voleo kad bi oni održali bukvicu svima u drugom delu prvenstva.Nikola wrote:Mladost iz Lučana dovodi Babu na preporuku Frajdeja
Luka Klikovac raskinuo ugovor sa Vojvodinom...