Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

vladans wrote: A sto se tice toga ko ga je doveo,tu gresis,nisi dobro informisan,neko bi mogao da napise i da ga je Pizon doveo jer je Pop stigao pre Djumija(stigao da se obruka protiv Levskog pod palicom Pizona)!
Vlado, Popa je ponovo u Vojvodinu, ipak, doveo Djumi :!: :D
I, to iz Slovenije (ili Austrije), na preporuku Radosava.Pošto se vas dvojica poznajete iz omladinskih dana, možeš proveriti verodostojnost informacije.Djumi je čak bio ( pomalo i neočekivano) vrlo prijatno iznenađen Popovićevim igračkim kvalitetima, s obzirom da Popu fudbal nije egzistencijalna profesija.Na sreću našu Popović je ostao u Vojvodini i postao sa Djurićem njen glavni stožer, iako je u početku imao poteškoća da dođe do prvog tima, jer su u njemu igrali neki igrači koji su se morali naći u prvih 11.
Drastična posledica takve politike čuvenog dvojca je da mi nismo mogli da stvorimo centarfora do današnjeg dana, jer su ta dva mesta godinama bila isključivo namenjena Maradoni i Ronaldu.Svaka konkurencija bila je nepoželjna (Despot je samo nadljudskim strpljenjem, i Djumijevim NE da ga prodaju Radniku iz Bjeljine, uspeo da ispliva).
E, zbog svega toga je ova priča opet aktuelna - kako se ne bi ponovila.Brzić je uspeo, na trenutak, da spreči nastavak takve prakse.A, s obzirom, da Bekija baš ne bije takav glas, nova zebnja nije iracionalna.
Last edited by Turija on Thu Jun 26, 2008 6:52 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Anonimus wrote:Мало добрих вести: Ђурић продужио уговор на још две године
Odlična vest :!:
Rabba wrote:Siguran sam da ako bi inicijativa krenula od navijackih grupa i kad bi se skupili, mogli bi da udjemo u prostorije i izbacimo trojac iz kluba.
Molio bih te samo da se potsetiš ko ih je oživeo na sadašnjim funkcijama :wink:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:E, zbog svega toga je ova priča opet aktuelna - kako se ne bi ponovila.Brzić je uspeo, na trenutak, da spreči nastavak takve prakse.A, s obzirom, da Bekija baš ne bije takav glas, nova zebnja nije iracionalna.
:!:
Turija

Post by Turija »

Red Firm wrote:
Anonimus wrote:Мало добрих вести: Ђурић продужио уговор на још две године
Odlična vest :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vladans

Post by vladans »

Vukobratovic je i definitivni ispunio svoj decacki san i potpisao za zvezdu!Siguran sam da vise nece biti sputavan kao sto je to bio u Vojvodini i Vozdovci i da ce njegov raskosni talenat Zeman sigurno prepoznati!!
Dejan

Post by Dejan »

Tehnički direktor Vojvodine posebno se pohvalno izrazio o novajlijama:

– Veoma su se brzo uklopili i već na startu potvrdili da će biti značajna pojačanja. Želja je, međutim, ne samo da se zadržimo na njima nego i da do starta u kvalifikacijama u Kupu Uefe angažujemo još nekog stranog fudbalera, a prioritet nam je da dovedemo igrača na poziciji zadnjeg veznog, kao i još jednog kvalitetnog stopera i gol igrača – kaže Rabrenović.
Turija

Post by Turija »

Danas sam odgledao snimak utakmice Intertoto kupa Grbalj-Čelik 2:1.(Grbalj ide u sledeće kolo).
Ivica Francišković je bio glavni kreator i poluga ekipe Grblja.Odigrao je odlično i to do kraja utakmice.Izvodio sve prekide (slobodnjake, kornere..), maestralno proigravao, a oba gola su pala na njegovu asistenciju (prvi odličan predzavršni pas), a drugi direktno dodavanje (iz prve, bez zaustavljanja lopte).Ono što dodatno ohrabruje je da Franc nema viška kilograma i da igra veoma racionalno i zrelo (kao Panta u Voši ).Uh, kad bi ih spojili, mnogi protivnički igrači ne bi znali gde se nalaze, a gde lopta.
Mislim da bi Bata, trebao da ostvari u ovom letnjem prelaznom roku, ono što mu nije uspelo u prošlom, a želeo je.Tj, da dovede Franca ponovo u Vojvodinu :!:
Dejan

Post by Dejan »

Došao Baptista

Na Pohorju je prethodnih dana boravilo na probi nekoliko fudbalera iz inostranih klubova, a sada s ekipom radi Brazilac Džeferson Baptista, koji igra u veznom redu.

– Reč je o mladom igraču, tek 19-godišnjaku, koji je stigao iz Belo Horizontea. Imaće jednaku priliku kao i oni koji su bili pre njega, tako da će s nama ostati nekoliko dana, tokom kojih će se proceniti da li bi mogao predstavljati pojačanje – kaže tehniko Radisav Rabrenović.

Bas sam se namucio da pronadjem neke podatke, rec je o Jefferson Douglas dos Santos Batista...Rodjen je 13.2.1989 godine u Belo Horizonteu(Brazil) Fudbal je poceo da igra u lokalnom malom klubu EC Democrata de Governador Valadares, posle toga prelazi u poznatiji klub America-MG, da bi kao talentovan mladi igrac presao u mnogo poznatiji Atletico Mineiro, u tom klubu su ponikli Mancici(Roma), Gilberto Silva(Arsenal), Tafarel, Alfonso Alves,Luzinho...Igra na poziciji ofanzivnog veznog i veoma je dobar tehnicar!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Dejan wrote:Igra na poziciji ofanzivnog veznog i veoma je dobar tehnicar!
to ce 2r da procene :D
vladans

Post by vladans »

Baptista ili Batista?!
Ukoliko je rec stvarno o ovom Batisti,moglo bi od njega nesto da bude,jer da se ne lazemo svaki igrac koji je bar u trideset kluba kao sto je Atletiko Mineiro kod nas nemoze da bude los!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

vladans wrote:Baptista ili Batista?!
Ukoliko je rec stvarno o ovom Batisti,moglo bi od njega nesto da bude,jer da se ne lazemo svaki igrac koji je bar u trideset kluba kao sto je Atletiko Mineiro kod nas nemoze da bude los!
Nemoj tako,kod nas bi i Ronaldinjo dosao na probu.Ipak on je bio tamo zapostavljen u Barsi,a i pitanje da li bi se uklopio u zamisli trenera Bekvalca.Dvoclana RR komisija bi jedno bar 3 meseca,morala da sagleda sve pozitivne i negativne strane ovog potencijalnog transfera,kao i da se uverimo da li nam on uopste treba,da ne gomilamo bezveze igrace...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

van der iV a.k.a Totti wrote:
vladans wrote:Baptista ili Batista?!
Nemoj tako,kod nas bi i Ronaldinjo dosao na probu.Ipak on je bio tamo zapostavljen u Barsi,a i pitanje da li bi se uklopio u zamisli trenera Bekvalca.Dvoclana RR komisija bi jedno bar 3 meseca,morala da sagleda sve pozitivne i negativne strane ovog potencijalnog transfera,kao i da se uverimo da li nam on uopste treba,da ne gomilamo bezveze igrace...
Ma kakav Ronaldinjo, on je kerov qrac za nase asove tipa MJ i Vukelja :lol: :lol: :lol:
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ima li kakvih novosti po pitanju eventualnog povratka Bataka i Franciskovica?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
mihailov

Post by mihailov »

Stevo Nikolic je potpisao za Laktase...
Napred Voso!
Anonimus

Post by Anonimus »

:shock:
STOP MAFIJI!!!
Post Reply