Ja sam dosao malo kasnije. Nboya je bio tu na pocetku, davao tehnicku podrsku Ogiju oko odrzavanja foruma i portala.
O Forumu i Sajtu
Re: O Forumu i Sajtu
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cestitke @Minji i Osnivacima.
Ovaj Forum je mozda i jedini forum navijaca potpuno otvoren i nezavisan, gde svako moze da iznese svoje misljenje po utvrdjenim pravilima ponasanja na Forumu. Forum, koji se odrzao u snaznim izazovima drustvenih mreza i portala. Kako je rekao pokojni Djumi: Forum je avangarda Kluba.
Ne treba zaboraviti ni inicijalnu ulogu Miroslava Vislavskog u osnivanju zvanicnog klupskog navijackog foruma, koji je ugasen od strane tadasnje uprave FKV.
Medjutim, nisu mogli da ugase entuzijazam Osnivaca ovog foruma, clanova i navijaca Vose.
Zao mi je sto su neki stari clanovi odustali od pisanja, cak i neki od Osnivaca, neki moderatori i mnogobrojni clanovi. Njiihovo odsustvo je ozbiljan gubitak za otvorene diskusije na ovom mestu.
Medjutim, doslo je dosta novih i vrlo kvalitetnih forumasa. Zato Forum i opstaje.

Ovaj Forum je mozda i jedini forum navijaca potpuno otvoren i nezavisan, gde svako moze da iznese svoje misljenje po utvrdjenim pravilima ponasanja na Forumu. Forum, koji se odrzao u snaznim izazovima drustvenih mreza i portala. Kako je rekao pokojni Djumi: Forum je avangarda Kluba.
Ne treba zaboraviti ni inicijalnu ulogu Miroslava Vislavskog u osnivanju zvanicnog klupskog navijackog foruma, koji je ugasen od strane tadasnje uprave FKV.
Medjutim, nisu mogli da ugase entuzijazam Osnivaca ovog foruma, clanova i navijaca Vose.
Zao mi je sto su neki stari clanovi odustali od pisanja, cak i neki od Osnivaca, neki moderatori i mnogobrojni clanovi. Njiihovo odsustvo je ozbiljan gubitak za otvorene diskusije na ovom mestu.
Medjutim, doslo je dosta novih i vrlo kvalitetnih forumasa. Zato Forum i opstaje.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Prvi post na forumu, ostavljen pre 20 godina i 2 dana.ogi wrote: ↑Wed Jan 19, 2005 12:51 am 2005/06
Vojvodina - C. Zvezda, gol - 460kb
Vojvodina - Zeta 3:1, golovi - 607kb
Vojvodina - OFK Beograd 1:0, gol - 1.1mb
Obilic - Vojvodina 0:1, gol - 373kb
Vojvodina - Rad 2:0, golovi - 345kb
2002/03
Vojvodina - OFK Beograd 2:0, reportaza - 2.6mb
Vojvodina - Partizan 4:5, reportaza - 2.8mb
2001/02
Partizan - Vojvodina 1:2, reportaza - 1.6mb
1999/00
Vosa - Ujpest, 1:0 - 2.3mb
Vosa - Ujpest, 2:0 - 2.2mb
Vosa - Ujpest, 3:0 - 2.4mb
Vosa - Ujpest, 4:0 - 1.3mb
1998/99
Gol Vidaka Bratica u finalu Intertoto kupa, Vosa - Werder - 2.5mb
Pocetak utakmice Vosa - Werder - koreografije na tribinama, izlazak igraca... 8.6mb - bolji kvalitet
Pocetak utakmice Vosa - Werder - koreografije na tribinama, izlazak igraca... 3.8mb - losiji kvalitet
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Želim da pozdravim odluku da forum ne radi juče. 

- slanobarac
Od toliko zbivanja u zemlji, mozda je juce bio prvi dan da nisam dosao na forum, pa nisam ni ispratio ovu akciju
Bravo za administratore. FK Vojvodina mora uvek da bude uz svoj grad. Ako ne zeli Uprava, onda cemo biti mi navijaci!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
I ja je podržavam, iako sam pomislio da sam banovan
A taman sam hteo da izrazim svoje želje za predsednika Zbilju

A taman sam hteo da izrazim svoje želje za predsednika Zbilju

Jel forum malo slabije responsivan danas? Ili je do mog interneta?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Takođe, ista situacija, iako se popodne malo popravilo.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine