Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nikola

Re: Transferi

Post by Nikola »

Napadači bez ugovora uz koje bi Meri i Ćurko mogli da stasaju.

Nemanja Vučićević
http://www.transfermarkt.co.uk/nemanja- ... ieler/9663" onclick="window.open(this.href);return false;

Andrija Delibašić
http://www.transfermarkt.co.uk/andrija- ... eler/10289" onclick="window.open(this.href);return false;

CRISTIAN DANALACHE
http://www.transfermarkt.co.uk/cristian ... eler/48830" onclick="window.open(this.href);return false;

Zlatan Muslimović
http://www.transfermarkt.co.uk/zlatan-m ... eler/30650" onclick="window.open(this.href);return false;

Mersudin Ahmetović
http://www.transfermarkt.co.uk/mersudin ... eler/69352" onclick="window.open(this.href);return false;
ПУШТАМ КИШУ!
student

Post by student »

Sasa1969 wrote:
student wrote: Student bez uvrede ali tebi brate niko ne valja ? Antic bolji od Nastica ? Nastic kida koliko ima snage.Skolovan igrac ima dobar udarac i zna da prodje igraca.Osim sto je mlad pa nekad napravi glupost ja na njega nemam nikakvu zamerku.Pekara je bio odlican a Alivodic je bio ubedljivo najbolji igrac Vojvodine.....po mom skromnom misljenju
Pa skoro da si upravu,ne mislim da su Pekaric i Alivodic losi,daleko od toga ali za njihove godine mora to dosta bolje.To su 2 igraca koja se ne mogu prodati a bice samo losiji i losiji. Pekaric iako je po meni pravi lider ekipe i kapiten, kao sto sam rekao je izuzetno spor i ukoliko bi protiv sebe imao 1na 1 brzeg igraca ,pa to bi izgledalo zalosno po nas. Alivodic iako ima sjajan centarsut,dribla do besvesti,to prolazi kod nas ali u LE nikako,takodje u tranziciji,kada treba odigrati brzo i iz prve u prostor Ali se tu izgubi i njegov pas ide ili u noge ili malo iza a cesto ni blizu igraca. Borbenost i snaga nisu i ne smeju biti jedini kvaliteti igraca FKV. Nastic se nije pokazao kao kvalitet za prvu postavu,mozda bi mogao biti zamena,dok nam komlet vezni red nije ni za klupu. Problem je sto mi gomilamo igrace istog kvaliteta umesto ili da dovedemo nesto bolje a starije ili nekog omladinca da guramo. Od Tumbe ,Sekulica ,Puske i Bobe necemo dobiti nikakav kvalitet, Popara je davno otpisan ,a jedino nam resenje preostaje Lukovic kao zadnji vezni i neko od omladinaca. Naravno to kod Dzimija nikada necemo docekati i mislim da je vreme da ode. Jedino sto se slazem sa njim jeste da nam treba zadnji vezni(ali kvalitetan i iskusniji,a ne Rogac ) i da rezultat donose iskusni igraci a ne omladinci,jedino sto on tu valjda ne vidi da su nasi iskusni igraci losiji od omladinaca...
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

student wrote:
Sasa1969 wrote:
student wrote: Student bez uvrede ali tebi brate niko ne valja ? Antic bolji od Nastica ? Nastic kida koliko ima snage.Skolovan igrac ima dobar udarac i zna da prodje igraca.Osim sto je mlad pa nekad napravi glupost ja na njega nemam nikakvu zamerku.Pekara je bio odlican a Alivodic je bio ubedljivo najbolji igrac Vojvodine.....po mom skromnom misljenju
Pa skoro da si upravu,ne mislim da su Pekaric i Alivodic losi,daleko od toga ali za njihove godine mora to dosta bolje.To su 2 igraca koja se ne mogu prodati a bice samo losiji i losiji. Pekaric iako je po meni pravi lider ekipe i kapiten, kao sto sam rekao je izuzetno spor i ukoliko bi protiv sebe imao 1na 1 brzeg igraca ,pa to bi izgledalo zalosno po nas. Alivodic iako ima sjajan centarsut,dribla do besvesti,to prolazi kod nas ali u LE nikako,takodje u tranziciji,kada treba odigrati brzo i iz prve u prostor Ali se tu izgubi i njegov pas ide ili u noge ili malo iza a cesto ni blizu igraca. Borbenost i snaga nisu i ne smeju biti jedini kvaliteti igraca FKV. Nastic se nije pokazao kao kvalitet za prvu postavu,mozda bi mogao biti zamena,dok nam komlet vezni red nije ni za klupu. Problem je sto mi gomilamo igrace istog kvaliteta umesto ili da dovedemo nesto bolje a starije ili nekog omladinca da guramo. Od Tumbe ,Sekulica ,Puske i Bobe necemo dobiti nikakav kvalitet, Popara je davno otpisan ,a jedino nam resenje preostaje Lukovic kao zadnji vezni i neko od omladinaca. Naravno to kod Dzimija nikada necemo docekati i mislim da je vreme da ode. Jedino sto se slazem sa njim jeste da nam treba zadnji vezni(ali kvalitetan i iskusniji,a ne Rogac ) i da rezultat donose iskusni igraci a ne omladinci,jedino sto on tu valjda ne vidi da su nasi iskusni igraci losiji od omladinaca...
Alivodiću nije jedini kvalitet borbenost. Brz je,ima cug iz mesta,dobar centrašut i šut,ima ,,lažnjak'' ....Nikada ne centrira ,,napamet'' i uvek ,,gađa'' kada šutira.Jel' treba da te podsećam koliko je golova dao sa distance?(Ove sezone protiv Trenčina i Spartaka)..Predaja mu jeste slabija strana ali on je svestan svojih nedostataka i mana, i to je takođe jedan od najvećih njegovih kvaliteta uz konstantno preuzimanje odgovornosti
Slažem se da nije kalibar za evropske okvire,ali iskreno i mi smo jako daleko od tih istih okvira.
Imam neki osećaj da će završiti u mrtvoj zvezdi....
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
milancl

Post by milancl »

Da se nadovezem na post o slobodnim napadacima... Kakav crni Delibasic, sta ce nam on... Inace, potpisao je za Sutjesku...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
the Gari

Post by the Gari »

Nikola wrote:Napadači bez ugovora uz koje bi Meri i Ćurko mogli da stasaju
Antonio Kasano je slobodan i na meti je Rijeke. U ovu priču treba da se uključimo. To bi bio apsolutni pičvajz, dovesti duplo starijeg Kataija!
:devil:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Baltazar

Post by Baltazar »

Ljudi ja ne znam šta bi vi hteli. Svota novaca za dovođenje fudbalera je jednaka NULI. Za tu svotu se ne može kupiti niti jedan fudbaler. Šta mi hoćemo? Igru, titulu, da afirmišemo omladince, evropsku ligu, vrhunske strance...i to sve za NULA dinara. Baš nerealno. A šta bi bilo realno? Da li ćemo igrati evroutaknice ili će nas izbaciti? Razlika između jedne ili dve evroutaknice u Novom Sadu sa trećerazrednim klubovima i nije neka razlika. Prioritet mora biti opstanak kluba i akcenat na poštenom poslovanju. Registrovaćemo nove igrače i igramo ligu. Da li ćemo biti jači nago jesenas? Da, hoćemo! Kako?
-Golman koji je potencijalno svetski golman i koji je jedinstvenim slučajem preskočio period igranja za omladince biće pola sezone iskusniji. To će mu dosta značiti. A i nama. Treba ma uživamo gledajući ga, jer kada ode ostaje nam samo TV, a mali može jako daleko dogurati.
-Desni bek. Kada nisu hteli Živkovića na dasnom beku, ovo će takođe biti plus. Jovica je viši od Žileta, dobro igra u napadu, ima dobar centaršut, i valjda Puška više ovde neće biti opcija.
-Nastić. Kako god do sada igrao to je igrač na kome bi morali zaraditi. Da bi zaradili mora da igra. Umorio se na kraju polusezone, ali dotle sasvim solidan. A može i bolje.
-Zadnji vezni. Makarić. Ko je gledao pripremne utaknice na VB-u mogao se uveriti da je momak stasao. Mora biti starter. Na njemu motamo da zaradimo. Druga opcija je Tumba. Bio ponajbolji pri kraju sezone. Mladi Karanov jako dobar. Mada se meni sviđao Popara koji ima srce kao Gatuzo i takav igrač nam je uvek falio. Jedan takav je moga da igra u Milanu, a u Voši ne može.
-Štoperi se znaju. Samo mi nije jasno zašto Pankov nije odigrao više jesenas . Kada vodimo sa par razlike neka zameni Pekaru poluvreme ili 30-tak minuta. Moramo ga forsirati jer na njemu moramo zaraditi. Moramo ga više uvoditi u prvi tim jer je od iduće sezone u prvih 11.
-Prednji vezni. Mića maestro, Puška i Luković. Pošto Poletanović više neće izvoditi prekide bićemo u prednosti u odnosu na jesenas. A Luka i Puška imaju odličan šut što bi takođe trebalo da nam bude prednost.
-Ali nema više motiva za igru u Voši. Bolje da se ne vraća. Ako dođe Stanisavljević ili Kasalica biće u redu makar kao jesenas.
-Centralni napadač? Da li mi imamo m*da da forsiramo Ćureka... Nevredi, nemamo. Doćiće neko drugi. A Meri će mesecima grejati klupu. Ali bar nećemo imati centarfora koji samom sebi hoće da centrira.
-Gaćinović? Uživajmo gledajući ga zadnju polusezonu.
Sve u svemu, bićemo jači.
Vojvodina, jedna jedina!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

I ja sam misljenja da ovo sto imamo igraca i nije toliko lose, samo ga treba posloziti i ukomponovati na terenu. Da nam ne igraju veznjaci bekove a stoperi spiceve i tako te akrobacije.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Chana

Post by Chana »

Baltazar - potpisujem sve što si napisao, slažemo se 100%... Jedino - Makarić na zadnjem veznom pre Karanova, ko zna :?:
Student - pobogu, Luković da Ti igra zadnjeg veznog :?:
Pogledaj koju utakmicu, zapiši gde ko igra :oops:
I što je najgore, ajde sve razumem, ali da nisi svestan da imamo jednog Ćomija Ivanića u vezi...
Nije u redu da se na forumu pišu "bajke" o Voši, ali baš do te mere da Ti niko ne valja :frown:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Radoye wrote:Da nam ne igraju veznjaci bekove a stoperi spiceve i tako te akrobacije.
Gde ti je osecaj za avanturu i egzotiku :greenbutt:

Ja ne bih nikog ni dovodio. Eventualno bih probao da se dogovorim sa onim malim Panticem iz crnih :shit: , posto ce decko da trenira individualno i nece igrati na prolece. Jos uvek je klinja, tako da bismo od toga mogli i zaraditi. Kontam da su sanse male, i da njega ceka na leto neki zapadnoevropski klub, ali ne bi skodilo da se proba, cisto da im uteramo jedan dzinovski :mrgreen:
srkins

Post by srkins »

gospodinFKV wrote:
Radoye wrote:Da nam ne igraju veznjaci bekove a stoperi spiceve i tako te akrobacije.
Gde ti je osecaj za avanturu i egzotiku :greenbutt:

Ja ne bih nikog ni dovodio. Eventualno bih probao da se dogovorim sa onim malim Panticem iz crnih :shit: , posto ce decko da trenira individualno i nece igrati na prolece. Jos uvek je klinja, tako da bismo od toga mogli i zaraditi. Kontam da su sanse male, i da njega ceka na leto neki zapadnoevropski klub, ali ne bi skodilo da se proba, cisto da im uteramo jedan dzinovski :mrgreen:
Bilo je danas na mnogim sajtovima da crni duguju 4 plate igracima,ako je to tacno Pantic ima pravo da trazi raskid ugovora,e sad koliko je realno da dodje kod nas,ja cisto sumnjam ali ko zna...
Dejan

Post by Dejan »

Za pocetak dati sansu Stamenicu i Asaniju...
student

Post by student »

Chana wrote:Baltazar - potpisujem sve što si napisao, slažemo se 100%... Jedino - Makarić na zadnjem veznom pre Karanova, ko zna :?:
Student - pobogu, Luković da Ti igra zadnjeg veznog :?:
Pogledaj koju utakmicu, zapiši gde ko igra :oops:
I što je najgore, ajde sve razumem, ali da nisi svestan da imamo jednog Ćomija Ivanića u vezi...
Nije u redu da se na forumu pišu "bajke" o Voši, ali baš do te mere da Ti niko ne valja :frown:
Uf koliko sam samo neshvacen :D
Makarica i Karanova nisam gledao u VB u prijateljskim pa ne znam da li valjaju, ondosno Makarica jesam ranije i svi smo ovde zakljucili da jos nije spreman za prvi tim,da li i koliko se popravio ne znam...
Ivanica nisam zaboravio , a par postova ranije sam ga ubrojao u grupu igraca koji imaju ,po meni ,kvalitet za FKV zajedno sam Mijatom,Babicem i Vasilicem.
Znam dobro koja je pozicija Lukovica,ne brini,ne moram nista da zapisujem ali takodje znam i 2 igraca koja su sa prednjeg veznog pomerena na zadnjeg,jednog naseg bivseg kapitena,Gojka Kacara i jednog sadasnjeg igraca Celzija ,Nemanju Matica. Istina je da dobar ofanzivni vezni moze lako da se prekomanduje na zadnjeg veznog ukoliko nabije dovoljno snage,zato mislim da ako vec nemamo nikog boljeg,a nemamo, a Dzimi nece pruziti sansu nijednom omladincu mozda treba njega PROBATI,nista vise od toga.
I nije niko da mi ne valja ali smatram da ako hocemo rezultatski ali i ekonomski napredak ne mozemo sebi dozvoliti da nam igraju igraci koji su prosek JSL, a od igraca koji nam konkurisu za prvih 11 to su svi osim Babica,Vasilica,Mijata i Ivanica i donekle Pekarica i Nastica(mada Nastic jedva),dok su nam zadnji vezni ispod proseka. Pa Sekulic nije igrao u Vozdovcu,a dosao je kod nas kad je Vozdovac bio zakucan za dno,dok je Janko jedva igrao u Moldaviji.Tako da nisu mi svi losi,daleko od toga,ali po meni pojacanja na levom beku,zadnjem veznom,desnom krilu i u spicu su neophodna,kad vec omladinci nece dobiti sansu, a da li su pojacanja novi igraci koji su stigli u klub (Karanov,Radovic,Rogac,Meri) ili su samo prosek to stvarno ne znam ,nisam ih jos uvek gledao.
I na kraju,ako uprava ne planira EL ove sezone onda nam nikakva pojacanja i nisu potrebna vec se moraju forisrati mladji igraci,a bio bi red da vise kazu da li cemo igrati tu Evropu ako je izborimo ili ne,mada ne vidim licno nekakvu razliku iovako cemo da ispadnemo posle 2 kola najvise sa kvalitetom koji (ne)posedujemo.
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Dejan wrote:Za pocetak dati sansu Stamenicu i Asaniju...
+1
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Baltazar wrote:Ljudi ja ne znam šta bi vi hteli. Svota novaca za dovođenje fudbalera je jednaka NULI. Za tu svotu se ne može kupiti niti jedan fudbaler. Šta mi hoćemo? Igru, titulu, da afirmišemo omladince, evropsku ligu, vrhunske strance...i to sve za NULA dinara. Baš nerealno. A šta bi bilo realno? Da li ćemo igrati evroutaknice ili će nas izbaciti? Razlika između jedne ili dve evroutaknice u Novom Sadu sa trećerazrednim klubovima i nije neka razlika. Prioritet mora biti opstanak kluba i akcenat na poštenom poslovanju. Registrovaćemo nove igrače i igramo ligu. Da li ćemo biti jači nago jesenas? Da, hoćemo! Kako?
-Golman koji je potencijalno svetski golman i koji je jedinstvenim slučajem preskočio period igranja za omladince biće pola sezone iskusniji. To će mu dosta značiti. A i nama. Treba ma uživamo gledajući ga, jer kada ode ostaje nam samo TV, a mali može jako daleko dogurati.
-Desni bek. Kada nisu hteli Živkovića na dasnom beku, ovo će takođe biti plus. Jovica je viši od Žileta, dobro igra u napadu, ima dobar centaršut, i valjda Puška više ovde neće biti opcija.
-Nastić. Kako god do sada igrao to je igrač na kome bi morali zaraditi. Da bi zaradili mora da igra. Umorio se na kraju polusezone, ali dotle sasvim solidan. A može i bolje.
-Zadnji vezni. Makarić. Ko je gledao pripremne utaknice na VB-u mogao se uveriti da je momak stasao. Mora biti starter. Na njemu motamo da zaradimo. Druga opcija je Tumba. Bio ponajbolji pri kraju sezone. Mladi Karanov jako dobar. Mada se meni sviđao Popara koji ima srce kao Gatuzo i takav igrač nam je uvek falio. Jedan takav je moga da igra u Milanu, a u Voši ne može.
-Štoperi se znaju. Samo mi nije jasno zašto Pankov nije odigrao više jesenas . Kada vodimo sa par razlike neka zameni Pekaru poluvreme ili 30-tak minuta. Moramo ga forsirati jer na njemu moramo zaraditi. Moramo ga više uvoditi u prvi tim jer je od iduće sezone u prvih 11.
-Prednji vezni. Mića maestro, Puška i Luković. Pošto Poletanović više neće izvoditi prekide bićemo u prednosti u odnosu na jesenas. A Luka i Puška imaju odličan šut što bi takođe trebalo da nam bude prednost.
-Ali nema više motiva za igru u Voši. Bolje da se ne vraća. Ako dođe Stanisavljević ili Kasalica biće u redu makar kao jesenas.
-Centralni napadač? Da li mi imamo m*da da forsiramo Ćureka... Nevredi, nemamo. Doćiće neko drugi. A Meri će mesecima grejati klupu. Ali bar nećemo imati centarfora koji samom sebi hoće da centrira.
-Gaćinović? Uživajmo gledajući ga zadnju polusezonu.
Sve u svemu, bićemo jači.
Lepo sroceno. Ovo bi trebalo odstampati, spakovati u koverat i adresirati na "Novosadski put 114, 21000 Novi Sad, Srbija" (mozda cak i u vise primeraka - za serifa, za Marica, ...)
„Hasta la Victoria Siempre!“
Nikola

Post by Nikola »

Jako neozbiljan, amaterski prelazni rok! Razočaravajuće.
ПУШТАМ КИШУ!
Post Reply