Transferi
Re: Transferi
Vala je Vuk dobio i previse sansi da se pokaze! Ima talenat ali nema srce! Nicim nije zasluzio da igra za Vosu, pogotovo ne pre nekih drugih igraca koji su igrali svih ovih godina. Adjuru je doktor za njega bio, imamo tumbu na njegovom mestu, imali smo Radoju, Mareta koji je to mesto isto mogao da odigra... Dajte ljudi, pa nije to tako davno bilo da se ne secamo.
A vala je i Susnjar ulazio u igru, decko je totalno bio nezapazen svaki put na terenu. Jebes mi mater bolji je bio Yaw od njega!
A vala je i Susnjar ulazio u igru, decko je totalno bio nezapazen svaki put na terenu. Jebes mi mater bolji je bio Yaw od njega!

- gospodinFKV
Antvi je gospodin bio. Ulazio u igru kao dzoker, davao golove. Kad se setim onog glupavog promasaja Abua na 2:0 za cigane u rupi, i natrcava Antvi i zakucava je u gol. Posle je promasio nemoguce na 2:2, ali mu je oprosteno, jer je doneo ogromnu promenu na terenu. Ipak, najsladje je bilo protiv smRada na Karadjordjulaki wrote:Jebes mi mater bolji je bio Yaw od njega!

Antvi je mnogo dobar covek, drago mi je da je igrao kod nas, a i zao sto je otisao. Mislim da bi danas imao mesta u prvoj postavi. Gledao sam ga par utakmica u Indjiji, solidna igra, borbenost na maksimalnom nivou, lepo ga je videti. Mislim da je i dalje tamo.
0.0625
Antvi je u Timoku iz Zaječara.limanfkv wrote:Antvi je mnogo dobar covek, drago mi je da je igrao kod nas, a i zao sto je otisao. Mislim da bi danas imao mesta u prvoj postavi. Gledao sam ga par utakmica u Indjiji, solidna igra, borbenost na maksimalnom nivou, lepo ga je videti. Mislim da je i dalje tamo.
Nije više,prešao je iz Timoka u Inđiju i tamo je odigrao prethodnu polusezonu..lazarr wrote:Antvi je u Timoku iz Zaječara.limanfkv wrote:Antvi je mnogo dobar covek, drago mi je da je igrao kod nas, a i zao sto je otisao. Mislim da bi danas imao mesta u prvoj postavi. Gledao sam ga par utakmica u Indjiji, solidna igra, borbenost na maksimalnom nivou, lepo ga je videti. Mislim da je i dalje tamo.
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
-
Zamrla nam tema pored ovako agilne uprave,nije mi jasno.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... video-sneg
Stesao se čovek, šest i po kila izgubio. Sve sam više ubeđen da će ovaj deran pokidati na proleće i da dobijamo novog Abua. Daj Bože da NE grešim.
Stesao se čovek, šest i po kila izgubio. Sve sam više ubeđen da će ovaj deran pokidati na proleće i da dobijamo novog Abua. Daj Bože da NE grešim.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Schteph_F89
Decko je neiskvaren i skroman, postuje klub i zeljan je da se dokaze i ubedjen sam da ce kidati cim se dokopa terena. Sudeci po 'pojacanjima' koje (ne)ce doci, brzo ce on dobiti sansu, a nesto mi govori da ce je iskoristiti 

I ja imam utisak da će Meri da razvali.
Pošto špica nećemo dovesti, brzo će on dobiti šansu koju će nadam se iskoristiti.
Takođe sam siguran da nećemo dovesti ni tog pleja kao ni krilo.
Pleja možda možemo da napravimo forsiranjem Lukovića za kojeg pričaju da dobro igra na pripremama, a za krilo mislim da ima rešenja.....
Prelazni rok je na izmaku. Alivodić još nije našao klub. Vreme mu ističe, kao i nama da nađemo zamenu. Nešto mi govori da se jednim normalnim dogovorom može naći povoljno rešenje za obe strane....
Samo je problem što sa naše strane nema čoveka koji bi preuzeo takvu inicijativu.
Pošto špica nećemo dovesti, brzo će on dobiti šansu koju će nadam se iskoristiti.
Takođe sam siguran da nećemo dovesti ni tog pleja kao ni krilo.
Pleja možda možemo da napravimo forsiranjem Lukovića za kojeg pričaju da dobro igra na pripremama, a za krilo mislim da ima rešenja.....
Prelazni rok je na izmaku. Alivodić još nije našao klub. Vreme mu ističe, kao i nama da nađemo zamenu. Nešto mi govori da se jednim normalnim dogovorom može naći povoljno rešenje za obe strane....
Samo je problem što sa naše strane nema čoveka koji bi preuzeo takvu inicijativu.
- Ken mahniti
Tim pre sto mora da se bori za mesto sa vrsnim znalcem kojeg imamo u spicuSchteph_F89 wrote:Decko je neiskvaren i skroman, postuje klub i zeljan je da se dokaze i ubedjen sam da ce kidati cim se dokopa terena. Sudeci po 'pojacanjima' koje (ne)ce doci, brzo ce on dobiti sansu, a nesto mi govori da ce je iskoristiti

- Schteph_F89
A vrsnom znalcu sa klupe koji treba da ga ubaci cemo sa tribina 'blago povisenim tonom, odmerenim vokabularom' skrenuti paznju na to i resen problemKen mahniti wrote:Tim pre sto mora da se bori za mesto sa vrsnim znalcem kojeg imamo u spicuSchteph_F89 wrote:Decko je neiskvaren i skroman, postuje klub i zeljan je da se dokaze i ubedjen sam da ce kidati cim se dokopa terena. Sudeci po 'pojacanjima' koje (ne)ce doci, brzo ce on dobiti sansu, a nesto mi govori da ce je iskoristiti

Nemamo krila?! Stamenog u vatru odmah! Ova sezona tesko da moze da donese nesto bolje od afirmisanja Stamenog, koji i te kako ima stofa, kao i toga da se tom Lukovicu da veca minutaza da pokaze sta zna. Sergeja kad smo bacili u vatru gubio se prve tri utakmice, nakon toga postao najbolji pojedinac na teerenu. Isto bih pokusao sa ovom dvojicom!

Danas popodne stigao na probu u Vojvodinu Andres Moskera Palasios iz Kolumbije. Momak je rodjen 1996. godine i igra na poziciji špica. Popodnevni trening Voše je otkazan zbog provale oblaka i grada
Ako sam pogresio temu,prebacite.

Ako sam pogresio temu,prebacite.

... samo ti, Vojvodino, ljubavi!
- gospodinFKV
Kolumbijac ima 18-19 godina. Maric rece da zeli stranca koji pravi razliku. Ako ovaj jedva punoletni klinac pravi razliku, sta ce tek onda raditi kad jos malo stasa. Iskreno se nadam da valja...