Gruzijac igra na mestu stopera, levog beka ili zadnjeg veznog. Ako pored njega imamo 3 leva beka, 4 stopera i jedno 3 zadnja vezna. KOJI CE ON k***c U TIMU?! Ili ako on potpise neka se nekom drugom daju cisti papiri pa neka ide, ovo stvarno nema smisla!! Znam da imamo minimum tri zadnja vezna. Tumba, Ovaj mali novi iz Proletera, nikako da pohvatam imena, pa onaj mali Sekulic. I garantujem da sam nekoga zaboravio! Levi bek Koca i Nasta i povredjeni Puska to moze da igra kad nije povredjen! Mislim stvarno debilizam nad debilizmima su pola novih igraca koji su dovedeni!
Samo se najiskrenije nadam da se Stameni dorbiti priliku ove polusezone! Barem po 15 minuta u proseku po utakmici, mada bih ga ja gurao mnogo vise da se ja pitam!
laki wrote:Samo se najiskrenije nadam da se Stameni dorbiti priliku ove polusezone! Barem po 15 minuta u proseku po utakmici, mada bih ga ja gurao mnogo vise da se ja pitam!
Stameni je prosleđen Proleteru sa Slane bare na pozajmicu.
laki wrote:Samo se najiskrenije nadam da se Stameni dorbiti priliku ove polusezone! Barem po 15 minuta u proseku po utakmici, mada bih ga ja gurao mnogo vise da se ja pitam!
Stameni je prosleđen Proleteru sa Slane bare na pozajmicu.
I meni nije jasno da sa tako mladim igracem koji trazi sansu potpisujes ugovor na 1,5 godinu ?Realno ove polusezone pored Babica,Pankova i Pekare nema sanse da igra na svom mestu a da ga probas u manevru ? Ja ne shvatam svrhu da dovedes igraca da bi ga probao na mestu koje mu nije po defaultu....
Najtanji smo u napadu,i prosle godine smo bili tanki sa Lazom i Enverom a sad nisu nikog doveli na tom mestu.
Radovica sam gledao protiv CSK-a mislim da je on odlican igrac da moze biti osvezenje.
Stamenica na pozajmicu u Proleter da mu lome noge po livadama ? Ja to ne bi radio....
Sasa1969 wrote:I meni nije jasno da sa tako mladim igracem koji trazi sansu potpisujes ugovor na 1,5 godinu ?Realno ove polusezone pored Babica,Pankova i Pekare nema sanse da igra na svom mestu a da ga probas u manevru ? Ja ne shvatam svrhu da dovedes igraca da bi ga probao na mestu koje mu nije po defaultu....
Najtanji smo u napadu,i prosle godine smo bili tanki sa Lazom i Enverom a sad nisu nikog doveli na tom mestu.
Radovica sam gledao protiv CSK-a mislim da je on odlican igrac da moze biti osvezenje.
Stamenica na pozajmicu u Proleter da mu lome noge po livadama ? Ja to ne bi radio....
Imamo Fimica i onog malog Miljevica sto je igrao protiv Backe oni dovedu stranca na 1,5 godinu koji ce igrati koliko i kako bi igrao i neko od ove dvojice koji su em nasi em su vec tu (netreba da placas stan i platu). Stamenom je bolje da ide u Proleter da mu lome noge nego da mu se smrzavaju na nasoj klupi ili tribinama (ne zbog njegovih kvaliteta nego zbog Dzimija). Sto se napada tice bolje ovako (nebojim se ja za kvalitet koji imamo u Meriju, Curku i Stojanovicu) nego da gledam Kasalicu ili neznam ni ja koga drugog.
srkins wrote:Gruzijac potpisao na 1,5 godinu,uopste ne shavatim sto mlade igrace potpisujemo na tako kratak period.
Zato sto se ni igraci ni klubovi ne pitaju skoro nista, vec samo menadzeri. Tako smo mi imali problem sa Curkom, kojem je Lerinc menadzer. Oni gledaju da potpisu ugovor na sto kraci period kako bi igraci mogli da odu za dzabe kada ugovor istekne a ne da zavise od kluba i visine obestecenja...
Zavrsi se prelazni rok.
Kao sto sam i pre njega rekao sve ce se uraditi da se ne dovedu igraci koji mogu napraviti dobar rezultat odnosno Evropu.
Maric je trzio pojacanja a u stvari svestan da nece doci oni koje je navodno hteo.Bollje sto nisu stigli oni koje je Maric trazio pout Stanisavljevica,Subica....a kakv on procene ima secamo se kada je vodio Borac BL da je on isistirao na Vukelji a onda mi je sve jasno o njegovoj proceni pa i strucnosti.
Ovo je napravljeno tako da i ne izadjemo rezultatski na evro scenu posto realno i ne mozemo zbog P.P.koji je nerealno da se zavrsi do polovine marta.
Ako je cilj stabilizacija kluba svaka cast skroz sam za to ali to su morali znati treneri, igraci i naravno svi mi koji volimo Vosu.
Maricu forsiraj omladince koji imaju kvalitet ,ne kukaj za nekakvim igracinama za koje niko u ovoj drzavi nema novaca a od prosecnih ne pravi velika pojacanja i ne trzi alibi.
Meni nije jasno zasto ne trazimo svoj dao za ono drvo Skuletica ? Brkati smrad se hvalio kako imamo procenat od sledece prodaje nigde nisam video da pise da smo dobili nesto mozda gresim...
zime89 wrote:Meni nije jasno zasto ne trazimo svoj dao za ono drvo Skuletica ? Brkati smrad se hvalio kako imamo procenat od sledece prodaje nigde nisam video da pise da smo dobili nesto mozda gresim...
Odgovor na svoje pitanje možeš potražiti u Crnoj Gori, kod svima nam poznatog gospodina..
zime89 wrote:Meni nije jasno zasto ne trazimo svoj dao za ono drvo Skuletica ? Brkati smrad se hvalio kako imamo procenat od sledece prodaje nigde nisam video da pise da smo dobili nesto mozda gresim...
Ja se nesto ne secam da je pominjan procenat, mozda i jeste, ali znam da je pominjana jos neka dodatna suma ako se plasiraju u LŠ.