Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Владика
Administrator

Post by Владика »

Jole wrote: Kao prvo ja sam vam pozeleo pune dzepove, obojica lepo procitajte sta je napisano pa cete uvideti da niko nije pricao kako tom demagogijom punite dzepove, ali i dalje smatram da bi mogli to lepo da naplatite, te stoga zaista ne vidim potrebu da se bilo kome izvinjavam zato sto nekome zelim da se obogati teorijom kojom se vodi.
Пошто си злоупотребио форум за вређање других чланова форума, и ето опет си нам оставио своје списаније које је директно упућено двојици форумаша(а зато имаш п.м.), молим те лепо објасни где видиш ту "демагогију" и "теорије" са којима ћемо ја и господин Брик Лиман напунити џепове. Ниси ми одговорио ни на прошла питања већ си наставио са етикетирањем.
etxeberria wrote:Sve se pocinje i zavrsava jednom recju - transparentnost, transparentnost i transparentnost.
Без тога нећемо имати пун стадион, апсолутно се слажем са изнетим.
21114

Post by 21114 »

SAOPŠTENJE UPRAVNOG ODBORA
FUDBALSKOG KLUBA VOJVODINA

Dragi poštovaoci sporta,

Finale Kupa Srbije u fudbalu je za mnoge završeno tog 11.maja 2011 oko 22.20 časova, ali naša borba za spas časti i fer pleja, bolje reći fudbala uopšte, traje i dalje.
Kako smo se na terenu borili viteškim argumentima da po prvi put u istoriji kluba osvojimo titulu pobednika nacionalnog Kupa, ne preostaje nam ništa drugo nego da se na način iznošenja činjenica i istine borimo u ovom, nama nametnutom trećem poluvremenu istorijskog finala.

Moramo se prvo obratiti Fudbalskom Savezu Srbije reagujući na žestoke kazne koje su nam izrečene.
Pokrećete neke nove teme, otvarate nova pitanja , nove sukobe, kako bi ste skrenuli pažnju sportske javnosti sa Finala Kupa , a verovatno misleći „Pa, ove iz Fudbalskog kluba Vojvodina smo kaznili i tu je kraj“. E pa gospodo, bojimo se da neće biti tako.
Kao što su te predivne majske večeri naši navijači putovali pet sati od Novog Sada do Beograda, tako i Vaše kazne koje nam izrekoste 03.Juna 2011. putuju deset dana do našeg grada.
No, neka, i to nam ne smeta jer naši navijači i Fudbalski klub Vojvodina su jedno.
Ovim putem Vas molimo (Fudbalski Savez Srbije) da naše žalbe u vezi kažnjavanja našeg Predsednika, trenera, igrača, službenih lica, kao i oduzimanja 3 boda u sledećoj sezoni, razmotrite i donesete odlukue da su kazne konačne ili ih preinačite u realnost i pravdu i to NAJHITNIJE, jer očito da ste zaboravili da 14.Jula 2011. igramo prvu utakmicu u Evropi a od Vaših odluka nam mnogo toga zavisi.
Nejasno nam je, i tražićemo konkretne odgovore kako je moguće da sudije koje su suspendovane od Sudijske Komisije zbog teške povrede pravila igre i direktnog uticaja na rezultat, sude u Beogradu utakmicu omladinske lige Rad – Borac Čačak, a suspendovani. Kako je to moguće, pitamo Fudbalski Savez Srbije.
Zašto su zaštićeni svi odgovorni i zašto se takvom zaštitom ohrabruju neka lica da nastave sa ponašanjem koje je u suprotnosti sa idejom i ciljevima fudbalske igre.
Pitamo se i zašto je fudbalska organizacija gluva na naše molbe da utvrdi ko stoji iza bruke koja se dogodila u režiji delilaca pravde i njihovih ,,nalogodavaca,, , a ko su ti isti????

Gospodo , Vi ste oduzeli pravo igračima FK Vojvodine da časno izgubi, jer mi ni jednog trenutka ne tvrdimo da bi smo sigurno osvojili Kup, ali smo tražili priliku da se časno i sportski borimo za njega.

I na kraju, neka sve stručne komisije rade svoj posao a mi (Fudbalski klub Vojvodina, osnovan 1914, šampion SFRJ 1966 i 1989, osvajač Srednjeevropskog Kupa 1977) ćemo sigurno po rešavanju naših žalbi zauzeti stav koji može biti od istorijskog i kapitalnog značaja za naš klub i srpski fudbal u celini.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
:)

Post by :) »

Jel moguce da ovo Bata sastavlja, ja kad citam i stavim njegov glas poklapa mi se sa intervjuima koje daje.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

:) wrote:Jel moguce da ovo Bata sastavlja, ja kad citam i stavim njegov glas poklapa mi se sa intervjuima koje daje.
Definitivno, naročito s onim "e pa gospodo...". :lol:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Настављамо нашу причу и трагање за моделом организовања клуба који би највише одговарао нашој друштвеној реалности. Ако можете да представите неки модел управљања клуба (Мађарска, Хрватска, Словенија, БиХ или Црна Гора) био бих вам веома захвалан.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

U Dnevniku pise da Aleksandar Vlaskalic vise nije direktor Hajduka, seli se iz Kule jer je nasao novi posao u jednom drugom klubu...
Na nasem zvanicnom sajtu pise da je juce gledao utakmicu u Keckemetu.
Koju ce funkciju on obavljati ako dodje kod nas?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Vuke

Post by Vuke »

Imao sam prilike da porazgovaram sa jednim od najboljih igraca Hajduka u vezi Vlaskalica.

Kaze da se takav radja samo jednom, da bukvalno sve zakone, propise, rupe u zakonu drzi u malom prstu. Da je sigurno u tom poslu najprefriganiji i da mu nema ravnog. Ako taj ne uspe da nadje propuste i ukine ili ublazi kazne itd. nece niko. Inace prilikom odlaska iz Kule, redovno je nosio fascikle, kese itd. sa Vosinim grbom :wink:
TomaNS

Post by TomaNS »

Za Vlaskalica kazu da je prekaljeni operativac, a pritom, neverovatno pristojan, odmeren i uvek na usluzi medijima, od 00-24, sto znam iz prve ruke...

Kakav je stvarno - videcemo.
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Turija

Post by Turija »

Vuke wrote:Imao sam prilike da porazgovaram sa jednim od najboljih igraca Hajduka u vezi Vlaskalica.

Kaze da se takav radja samo jednom, da bukvalno sve zakone, propise, rupe u zakonu drzi u malom prstu. Da je sigurno u tom poslu najprefriganiji i da mu nema ravnog. Ako taj ne uspe da nadje propuste i ukine ili ublazi kazne itd. nece niko. Inace prilikom odlaska iz Kule, redovno je nosio fascikle, kese itd. sa Vosinim grbom :wink:
Verujem da bi dovođenje Aleksandra Vlaškalića bio dobar potez Voše, kojim bi podigli nivo struke i ugled Kluba.Verujem i da mu je Voša bliska srcu (Vlaškalići su stara kulska porodica).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vuke

Post by Vuke »

Da li je tacan podatak da hotel "Park" naplacuje preko 380 000 Evra godisnje od FK Vojvodine za karantin i sve propratne usluge?
slanobarac

Post by slanobarac »

Vuke wrote:Da li je tacan podatak da hotel "Park" naplacuje preko 380 000 Evra godisnje od FK Vojvodine za karantin i sve propratne usluge?
Misliš predsednik uo fkv levom rukom u desni džep gazdi hotela? Uncuti jedni, vidi ti njih. Ustvari to je jedan isti.....Nisam odustao!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Vuke

Post by Vuke »

Rabren je stidljivo najavio, da se verovatno povlaci na kraju sezone. Najverovatnije su doveli ovog iz Kule, kao zamenu!
slanobarac

Post by slanobarac »

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Junior

Post by Junior »

1892

Post by 1892 »

http://www.mondo.rs/s211112/Sport/Fudba ... _dana.html

Jos jedan u nizu negativnih primera privatizacije iz okruzenja !
Come on you Reds!
Post Reply