Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Baltazar

Re: Transferi

Post by Baltazar »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 14110.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pored Ćurka i Merija ovakav nam ne treba!
Vojvodina, jedna jedina!
1892

Post by 1892 »

Baltazar wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 14110.html

Ovaj forum ide od sjaja do očaja, od dizanja u nebesa do totalnog nipodaštavanja drugih....Stvara se fama oko tog Merija a većina ljudi ovde ga nikad nije ni videla uživo u igri, daj bože da se ispostavi da je odličan ali ajde malo realnosti da unesemo, spica trenutno nemamo i svako ko dođe a ima kakav takav kvalitet je dobrodošao što se mene tiče. Mali Luković je isto zvezdino dete ali mi smo ti koji imamo šansu da od njega napravimo igrača I uzmemo lovu, što je svakako primarno u ovom trenutku besparice. Jel loše bilo Čuki što je uzeo braću Srnić pa će malog Slavoljuba na leto uvaljati za milion. Ako je taj klinac Zukanović kvalitet, više je nego dobrodošao što se mene tiče, čak šta više drago mi je kad pokupimo klince koje glupa ciganska uprava nije u stanju da zadrži.
Come on you Reds!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Slazem se da je bolje da mi uzmemo novce za nekog koga su oni odbacili, ali je to uvek rizik da odbaceno dete jedva ceka ponovo da se vrati tamo, da on njima pokaze. Da zeli ''peske da im se vrati''...

Moramo se nauciti na primerima Skuletica i Mrdje...

Ovaj Lukovic mi deluje kao dobar momak i od njega ne ocekujem tako nesto. Daj boze da sam u pravu...
Matador

Post by Matador »

Zukanovic i ako prodje probu nece imati pravo nastupa ove sezone. Talentovan napadac.
laki

Post by laki »

Koliko samo talentovanih fudbalera imamo, sunce ti jebem! Ko ce ih samo sve isplatiti, da mi je znati?! Pa ne igraju oni za pirinac. Bolje da smo umesto svih tih talentovanih ( citaj menadzerskih klinaca ) , Voveli jednog pravog spica ili jednog pravog organizatora igre. Kontam da vosa ima medju svojim redovima jednak broj fudbalera kao Chelsea!
Image
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

1892 wrote:
Baltazar wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 14110.html
Ovaj forum ide od sjaja do očaja, od dizanja u nebesa do totalnog nipodaštavanja drugih....Stvara se fama oko tog Merija a većina ljudi ovde ga nikad nije ni videla uživo u igri, daj bože da se ispostavi da je odličan ali ajde malo realnosti da unesemo, spica trenutno nemamo i svako ko dođe a ima kakav takav kvalitet je dobrodošao što se mene tiče. Mali Luković je isto zvezdino dete ali mi smo ti koji imamo šansu da od njega napravimo igrača I uzmemo lovu, što je svakako primarno u ovom trenutku besparice. Jel loše bilo Čuki što je uzeo braću Srnić pa će malog Slavoljuba na leto uvaljati za milion. Ako je taj klinac Zukanović kvalitet, više je nego dobrodošao što se mene tiče, čak šta više drago mi je kad pokupimo klince koje glupa ciganska uprava nije u stanju da zadrži.
Ja sam ga gledao(Merija) i protiv CSK-a i protiv Backe.Nije to trenutno igrac svetske klase ali u odnosu na Stojanovica (koji je prva opcija) ili malog Curka on je ipak daleko kvalitetniji napadac.Solidan je bio protiv Backe i sa 10 kila viska i sa jednim treningom sada mislim da mora biti daleko bolji.Uostalom Mladost je dovela Frajdeja kao totalnog anonimusa a sada je najbolji igrac lige.....
Image
Chana

Post by Chana »

united wrote:Nisam upucen kakva je situcija oko Poletanovica i ostalih igraca na poziciji zadnjih veznih na koga se racuna itd ... Preporucio bih igraca Metalca koji je sjajno ocenjen igrac i igrac sa full minutazom koji povremeno nosi kapitensku traku.

Moja procena na osnovu dosta odgledanih njegovih utakmica je da je igrac sa jako pametnim resenjima , lider na terenu i njegov pas koji uvek ide u napred . Duel igra odlicna , posle pasa u 90 % slucajeva je otvoren za sledece odigravanje . Skok igra odlicna 1.95 cm govori o tom segmentu igre . Igrac koji tokom utakmice pretrci nenormalno puno sto je jako pitno za tu poziciju .

Imam sva ovlascenja od Igraca da predstavim igraca i da odje na probu .

Video : https://www.youtube.com/watch?v=Wbih17kXTNM

Panić

Pozicija: Sredina
Ime roditelja: Radovan
Datum rođenja: 20.09.1992.
Mesto: Topola

Odigrao utakmica: 15 / 15 100%
Minutaža: 1347 / 1350 100%
Golova: 2 / 22 9%
Starter: 15 / 15 100%
Zamenjen: 1 / 15 7%
Ušao kao izmena: 0 / 0 0%
Žutih kartona: 2 / 33 6%
Crvenih kartona: 0 / 1 0%
Prosečna ocena: 7.17 / 7.01
Video : https://www.youtube.com/watch?v=Wbih17kXTNM" onclick="window.open(this.href);return false;
KO SVE NIJE BIO NA PROBI - NE ZNAM ŠTA JE ZAPELO OKO OVOG MOMKA :shock:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

http://www.newcastlejets.com.au/article ... ggzva4oegl" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali izgleda zadužio 9ku
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Rabba wrote:http://www.newcastlejets.com.au/article ... ggzva4oegl

Ali izgleda zadužio 9ku

Na samom pocetku videa delovi utakmice sa OFK u kupu kad je Vignjevic bio trener (jedna od najboljih utakmica Vose u poslednjih nekoliko godina)
„Hasta la Victoria Siempre!“
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Zilkić je u Donjem Sremu. Ima neko neke dodatne informacije?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
pedjans

Post by pedjans »

Bio sam iznenadjen neverovatnim spinovanjem dolaska Merija i potpisivanja ugovora s njim na ovom forumu, a da zapravo niko ne zna nista o ovom igracu. Ali sam zaista ostao zatecen neverovatnom cinjenicom koju saznajemo danas da covek pored viska kilograma ima i tesku povredu i potrebno mu je visemesecno lecenje!? Ovakva povreda moze i da uopste ne bude zalecena. Bilo bi zanimljivo saznati ko je i koliko od ovog transfera zaradio.
Stexman

Post by Stexman »

Koliko ja znam covek je dosao kao slobodan igrac! Ne znam sta je bilo spinovanje ali ko god je upoznao momka stekao je utisak da je izuzetan covek!
A da ima šlifa je pokazao i ovako povredjen.
Turija

Post by Turija »

Možda se momak povredio ovde, s obzirom na želju koju je pokazao (pa valjda je bio na lekarskom pregledu u Voši, pre nego što je potpisao ugovor)?
U svakom slučaju, želim mu brz oporavak i da se pokaže i dokaže u Vojvodini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dejan

Post by Dejan »

pedjans wrote:Bio sam iznenadjen neverovatnim spinovanjem dolaska Merija i potpisivanja ugovora s njim na ovom forumu, a da zapravo niko ne zna nista o ovom igracu. Ali sam zaista ostao zatecen neverovatnom cinjenicom koju saznajemo danas da covek pored viska kilograma ima i tesku povredu i potrebno mu je visemesecno lecenje!? Ovakva povreda moze i da uopste ne bude zalecena. Bilo bi zanimljivo saznati ko je i koliko od ovog transfera zaradio.
Sigurno je neko par miliona smutio na ovom transferu... :roll:

Covek odigrao dve pripremne utakmice pre potpisa, dosao kao slobodan igrac, fizicki najjaci igrac u klubu...
limanfkv

Post by limanfkv »

Aj pokusacu jos jednom, mada ko nece da cuje, taj nece cuti ni ovaj put.

John Marry se povredio na prijateljskoj utakmici sa Vozdovcem.
0.0625
Post Reply