Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lazarr

Re: Transferi

Post by lazarr »

Tačno je da se povredio ovde i ne postoji nikakva prevara u vezi njegovog transfera.

Smeta mi što se od kako je došao, njegovo ime ne spominje kao da nije naš igrač.
U najavi utakmice pominju se igrači koji imaju kartone, koji su bolesni, roviti a njegovo ime -NE.

Zašto je to tako kada je momak za ovo kratko vreme pobrao velike simpatije kod svih koji su ga upoznali?
Ja sam ga jednom sreo u gradu, pozdravio sam se sa njim i jako je predusretljiv. 2 puta smo popričali i preko FB.

Trenira jako vredno, skinuo je dosta kilograma, insistira da igra i sa povredom i još postiže golove.
Ima jako veliku želju i motiv da se dokaže u našem klubu, a neko ga u tome sputava (tu ne mislim na povredu).

Šta treba još da uradi da bi ga naša uprava i trener ozbiljno shvatili?
Chana

Post by Chana »

John Mary je faca. ENDE!

TEORIJE ZAVERE U NJEGOVOM SLUČAJU - BLAGO SU SMEŠNE... :thankyou:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Винчестер у пријатељској за Чикаго дао гол против Ванкувера. Било је 1-1.

А Ричард Јарсуват, којег смо помињали, из шведске треће лиге, где је на крају продужио уговор, дао данас у Купу 3 гола прволигашу Ђургардену.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8eaebb6866" onclick="window.open(this.href);return false;

КОЛКО КОШТА КАД ИЗНУТРА ПЛАЧЕШ ???
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
limanfkv

Post by limanfkv »

Kanidju za sportskog, bez zajebancije.
0.0625
Dejan

Post by Dejan »

I Vitinjo je u dobroj formi...

http://int.soccerway.com/players/victor ... el/282242/" onclick="window.open(this.href);return false;
Daljac

Post by Daljac »

limanfkv wrote:Kanidju za sportskog, bez zajebancije.
Подржавам идеју у потпуности, такође најозбиљније.
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Ima dosta dobrih igraca po ne toliko popularnim ligama ali niko da se seti da ih skautira. Ovde se sve svodi na preporuku, dobra utakmica protiv nas, procenti, ugradjivanje u platu/transfer i ostalo... I onda se cudimo kad jedna mladost dovede Frajdeja, koji je nesumnjivo dobar igrac i onda to postane cudo u Srbiji... Mnogo toga stvari se trebaju promeniti u klubu.
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
srkins

Post by srkins »

http://www.mozzartsport.com/vesti/za-me ... buru/98998" onclick="window.open(this.href);return false; Mogao bi Mica malo da se iskupi pa da ga vrati
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Frajdej dva gola zabo Spartaku u prvih 25min...

Trebali smo ga dovesti. Morali smo ga dovesti...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

EDIT: Postigao covek i treci gol, kojim je zaseo na celo liste strelaca. Dva je dao iz penala doduse, ali svi znamo o kakvom se napadacu radi. Kao prvi strelac lige ce sigurno biti nedostizan za :shit: , i verovatno ce otici napolje...

A mogli smo ga mi dovesti...

Molim admine da spoje moja dva posta, posto nisam mogao da editujem prosli :) Hvala
laki

Post by laki »

Isto sam i ja nedavno napisao. teebalo je dovesti crno dete i nikog vise. Kakve veze ima sto su bez obestenja dovodjeni igrace. Pa dajes im platu svakako. Treba i otpustiti neke igrace koji su suvisni, ostati na minimumu ali na onima koji vrede i na koje se racuna
Image
Milan

Post by Milan »

POŠTO OBRAZ ???!!!
pedjans

Post by pedjans »

Da li vest o Marryju znači da on neće igrati bar do kraja sezone a možda i nikada? I da li to znači da smo doveli igrača koji je ili došao povređen ili nespreman sa velikim viškom kilograma i verovatno uopšte neće zaigrati a dobija platu? Ko je odgovoran za ovakvu ludoriju?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

pedjans wrote:Da li vest o Marryju znači da on neće igrati bar do kraja sezone a možda i nikada? I da li to znači da smo doveli igrača koji je ili došao povređen ili nespreman sa velikim viškom kilograma i verovatno uopšte neće zaigrati a dobija platu? Ko je odgovoran za ovakvu ludoriju?
Nemoj da crniš leba ti po forumu... Pročitaj postove od početka prethodne strane pa ćeš dobiti odgovor na svoje pitanje.

Podrška crnom bratu i da se vrati još jači!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Interesantno je da sam danas video Micu i Merija kako na sajmistu izlaze iz neke zgradice na kojoj pise VMR,ali sam se iznenadio kada videh da oni idu odvojeno,kao da ne pricaju,Mico jedno 10m ispred,a Meri solo iza i razgleda autice po parkingu :D . Jbt,umesto da ga upoznaje sa gradom,mentalitetom,on se odvojio,kao ono kada se drugarica stidi drugarice pa ide ubrzano ispred nje. :o Nigde komunikacije,osmeha,radosti.... nigde sportskog duha
Image
Post Reply