Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

ДушанСП wrote:Торбица је одличан креатор за ову лигу,али проблем је што има 35 година.
A sta je to on kreirao? Prosecan igrac tipa jednog koji je igrao kod nas i navijaci listom bili uz njega,ali nigde nije ostavio nikakav trag,tako i ovaj.Kakav crni Torbica!?
Image
Djisa

Post by Djisa »

Da li se neko seca kako se zvao fudbaler koji je iz Kule dosao kod nas pre jedno 20-tak godina, isto je imao 35 ili slicno godina I bio njihov najbolji igrac, a kod nas se nije pokazao? Ova situacija sa Torbicom me podsetila na njega. Bio je neki polu spic, ako se ne varam. Cak mislim da je bio iz nase skole, ali nisam siguran.
Kup je nas!
laki

Post by laki »

Torba je do jaja igrac, ko to ne vidi, njegiv je problem. Imali smo Vranjesa koji je zaista mogao da resi taj nas dugogodisnji problem oko centralnog veznog, ali taj covek je jednostavno igrao bez zelje i srca. Mislim da je Torba idealno resenje. Plus ne verujem da bi odbio da igra u Vosi na zalasku karijere za normalnu sumu. A i dalje je formi koliko god da mu je godina, za jls je fenomenalan!
Image
pedjans

Post by pedjans »

Mislim da bi dovođenje Torbice bio dobar potez. To što je iskusan, ako je spreman, samo je plus. Ne može da ostvaruje rezultate tim sastavljen od devetnaestogodišnjaka i dvadesetogodišnjaka. Takvih u timu treba da je najviše dvojica ili trojica. Imalo bi smisla igrati sa timom sastavljenim isključivo od klinaca samo ako bi oni ostali u Voši bar 3-4 godine, što je kod nas nemoguće. Čemu trpeti loše igre i rezultate ako se ekipa neće uigrati nego će igrači do navršene 21. godine svi biti rasprodati, naročito ako išta valjaju?
srkins

Post by srkins »

http://www.transfermarkt.co.uk/zvonimir ... eler/14542" onclick="window.open(this.href);return false; bolji igrac od Torbice ,slobodan je.samo je pitanje plate koja verovatno nije mala
Dejan

Post by Dejan »

Torbica ima jako dobar status u Spartaku i cuo sam da jos od pre nekoliko godina nema ambicije da ide iz Subotice...

Iskusnije resenje u vezi moze predstavljati Dusan Micic. Citao sam da ce dobiti papirie od Lirsa...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

srkins wrote:http://www.transfermarkt.co.uk/zvonimir ... eler/14542 bolji igrac od Torbice ,slobodan je.samo je pitanje plate koja verovatno nije mala
Nemojmo se zaje**vati :rolll:
Nikola

Post by Nikola »

Nikola wrote:FK Vojvodini je ponudjen kao slobodan igrac

Felix Julian Barez Perez 'felix bape'
ESPAÑA
Club: CD Rayo Cantabria ( Santander, 3ª div)
Demarcación: Defensa

https://www.youtube.com/watch?v=_7QZEagRA1k" onclick="window.open(this.href);return false;

Moze da igra na poziciji Nastica i Mijata(i jedan i drugi verovatno odlaze na leto). Kad vidim kako sa lakocom deli dodavanja po 40 metara, a Nala se muci na 4m. Igrac zna da centrira, da probije i da sutne. Mozda u Segundi i Primeri ne moze da se probije ali za JSL uz jednog krstenog napadaca deluje da bi bio Jordi Alba ili Santi Kazorla licno :) :) Ima 22 godine. Dosta mi je snaznih i jakih igraca od kojih se lopta odbijao kao od drveta, koji ne znaju dva, tri dodavanja da vezu.

Bas zbog toga mislim da bi se i od onog derana iz Egipta nagledali fudbala. Ako ne zavrsi u neki klub iz JSL koji je trenutno ispred nas na tabeli. Slicne je visine i tezine kao i Mijat. Uz ovakva dva-tri tehnicki potkovana igraca ima smisla imati u vezi radnika poput Makarica, Rogaca, ali kad ti je skoro ceo tim takav onda je to nidje veze.
https://www.youtube.com/watch?v=CSdILHFgpBc&app=desktop" onclick="window.open(this.href);return false;

I sledeca dva igraca su ponudjena i dostupna FK Vojvodini. Klipovi su duzi pa da vidimo procene.
Meni je i dalje Faraon najbolji i pored toga sto ima 60 kg :)

Tiago Etges
https://www.youtube.com/watch?v=PsnJ2WK ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

Patrick Mota
https://www.youtube.com/watch?v=P2ZpgNY ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
ПУШТАМ КИШУ!
Stexman

Post by Stexman »

To jedan isti igrac? Jer kod oba igraca ima istih klipova. Jedino ako ne igraju zajedno pa saradjuju ko da su rod rodjeni :).
Image
Vojkan

Post by Vojkan »

Pa ovo je smesno,montirajte bilo kojeg igraca iz nase lige bice spektakularno u odnosu na ovo.
Naravno da je isti igrac na oba snimka,nadam se da uprava nece gledati snimke jer bojim se da nece znati kojeg da dovedu!
Bravo za predlog,vispreno nema sta!
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
pedjans

Post by pedjans »

Iz mnogih postova mi deluje kao da još postoji neko ko veruje da je moguće na osnovu snimka dati ocenu o kvalitetu nekog igrača. Svako ko se bar 10 minuta u životu bavio sportom zna da je snimak od nekoliko minuta uvek moguće montirati tako da neko sa dve leve noge na snimku izgleda kao Mesi. Igrača kog želiš da dovedeš moraš ozbiljno da pratiš i to u dužem vremenskom periodu da bi to sve bilo ozbiljno. Ukoliko se igrači budu dovodili na osnovu snimka, jasno je da će bar 80% dovedenih biti neuporebljivo.
Nikola

Post by Nikola »

Video sam postavio da vidim ko gleda, a ko samo lupeta! Pedja snimak ne traje nekoliko minuta :) Nije FKV Arsenal, pa da prati igraca mesecima i placa transfer. Trenutno najbolje su probe, gde ti je potrebna dobra struka da moze da proceni.

A najnoviji biser dva teletabisa, priucena sportska direktora Ljubeta zbog koga Djumi ne zeli blizu klubu i MicO serif od Rumenke je da nece vise strance u klub. Ovaj drugi prica kako ne voli ______.

E sad da li je to da bi imali vise svojih kombinacija? Procene Ljube Mojsilovica i MicO Radovica su VRHUNSKE!!! Pitanje za Aleksandra Dundjerskog kako se sa ovim stavovima i odlukama dva sd uklapa prica oko potpisanog sporazuma sa Japancima??
ПУШТАМ КИШУ!
Matador

Post by Matador »

Zasto se ne potpise Zukanovic koji trenira sa klubom? U klubu mora da radi metla Jovanic, Milko i Boba Novakovic, Rogac, Sekulic, Stojanovic nemaju kvalitet i ne zasluzuju platu od kluba! Jos ako odu Mijat i Babic bice dosta posla za doselekciju. Kad je klub u fin. krizi struka mora da radi 200 na sat i da bude najjaci deo kluba, a kod nas je najslabiji. Problem je sto su Vranjes i Dundjerski nedorasli nasem klubu, nemaju oko za talente, sposobnost za pregovore, kao ni dovoljno kontakata. Vranjes je klasican seljak, a Dundjerski uvlakac. Najbolji primer je sto je Enver uvredjen otisao posle razgovora sa Vranjesom ili sto je vrhunac njegovog rada dovodjenje jednog od najsporijih igraca u klub Slavise Radovica. Nije potrebno da se podsecamo kako je Melega odveo. Dundjerski je Vorkapin potrcko i uvlakac. Vrhunac je dovodjenje Mojsilovica sa kojim klub nije znao sta ce pa je sad uspeh sto se deli plata dok je na pozajmici u Surdulici. Zamislite doselekciju sa novim Mojsilovicima, Radovicima i treba ocekivati neke Vorkapine preko Dundjerskog i Zage. Najvazniji prelazni rok u poslednjih 10 godina, a iz sadasnje perspektive deluje da ce biti gori od prethodnog. Ako je tacno da nece biti proba za strance, to znaci da ce se klub dodatno zatvarati i da ce biti tu samo zbog interesa pojedinih ljudi i menadzera. Jedini izlaz vidim da se oteraju Vranjes i Dundjerski i da se Djumi dovede za tim menadzera i odresene ruke. Ponuditi ugovor na cetiri godine i ENDE! Ako nam ne bude po volji on ce ugovor pocepati, za razliku od mnogih koji vole Vojvodinu do poslednjeg dinara!!!
Koral

Post by Koral »

Vladimir Silađi gazi u zaječarskom Timoku, najbolji igrač Srpske lige "Istok".. Lako smo se odrekli ovog momka , možda bi mogao da se vrati
Post Reply