Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
smor

Post by smor »

Ma neka pali, kako je dosao na mesto trenera ( forum ) tako neka i ide, ama bas nista nije uradio za vosu, samo prazna prica ( a sve nas je manje koji to mozEmo da svarimo vise.. )... Dosao je u situaciju da mu se igraci tuku po terenu, autoritet 0 ma 00000000. Pravi se pokazu kada je tesko, lako je u barsi biti trener, dokazi se majistore kada nije sve belo, kada treba organizovati, sklopiti, dici ekipu iz letargije...Ma, pa sta ako nema levog beka i stopera, da je pravi trener mogao je to da ispegla, samo kada u spartaku imaju svih 11 ful igraca...bez stopera, beka i djumija smo bili treci na tabeli, sada smo peti ( NEMA OPRAVDANJA, samo neznanja ) . ps. Dovidjenja, i nevracaj se i treci put, "dokazao" si se za ova dva puta....i nemoj da brinte za naseg trenera, sa ovakvim rezultatima on ce da bira klub koji ce da vodi, toliko ponuda ima da mi jednostavno nemozemo da ga zadrzimo...
ssnigd

Post by ssnigd »

smor wrote:Ma neka pali, kako je dosao na mesto trenera ( forum ) tako neka i ide, ama bas nista nije uradio za vosu, samo prazna prica ( a sve nas je manje koji to mozEmo da svarimo vise.. )... Dosao je u situaciju da mu se igraci tuku po terenu, autoritet 0 ma 00000000. Pravi se pokazu kada je tesko, lako je u barsi biti trener, dokazi se majistore kada nije sve belo, kada treba organizovati, sklopiti, dici ekipu iz letargije...Ma, pa sta ako nema levog beka i stopera, da je pravi trener mogao je to da ispegla, samo kada u spartaku imaju svih 11 ful igraca...bez stopera, beka i djumija smo bili treci na tabeli, sada smo peti ( NEMA OPRAVDANJA, samo neznanja ) . ps. Dovidjenja, i nevracaj se i treci put, "dokazao" si se za ova dva puta....i nemoj da brinte za naseg trenera, sa ovakvim rezultatima on ce da bira klub koji ce da vodi, toliko ponuda ima da mi jednostavno nemozemo da ga zadrzimo...
Ovom konstatacijom si meni pokazao koliko znas. Hvala lepo.

Inace svaki ozbiljan klub kada zeli da pravi ozbiljne rezultate, prvo pocinje pravljenje tima od odbrane, pa tek onda od sredine i napada :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
kapri

Post by kapri »

Na veliku zalost mi smo sve samo ne ozbiljan klub...
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

trelos,pikado,smor mante se corava posla pa pricate sami sa sobom , imate i isti broj napisanih postova.
smor

Post by smor »

lala sa Istoka wrote:trelos,pikado,smor mante se corava posla pa pricate sami sa sobom , imate i isti broj napisanih postova.

Bice nas sve vise, budi siguran u to. Zamisli neka tri lika pricaju lose protiv Srpskog Murinja, udarili su na forumsku ikonu, pa to je za svaku osudu odmah ban.

A to sto je srpski murinjo unazadio vojvodinu, sto se bori za sjajno 5 mesto, sto redja poraze sa sramotnom igrom, sto i ono malo gledalaca bezi sa stadiona jer ne zeli da gledA bruku, sto ni Evropu nije obezbedio ( pa to bi i magistar lagano odradio ).

Nikom nista ? Ostala prazna prica, samo neka ide, malo patetike sa cepanjem ugovora, par tuznih postova na forumu i idemo dalje nikoga se nece ni secati za par meseci ( jer nema niti jedan razlog za to )

*ssnigd

Sa ovim timom bi i Limeni bio bolje plasiran od djumija, a ti razmisli zasto i dalje podrzavas murinja iz novog sada. Da je bilo ko drugi na klupi vec bi ga 99% ekipe sa foruma proteralo, ali ipak ovo je djumi, pa su arsini drugaciji. ZASTO ?
Last edited by smor on Fri May 14, 2010 10:12 am, edited 1 time in total.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

lala sa Istoka wrote:trelos,pikado,smor mante se corava posla pa pricate sami sa sobom , imate i isti broj napisanih postova.
A da ostaneš ti lepo na istoku i...na primer...grickaš semenke,a?
Vidim, baviš se statistikom...to je lepo...brojiš postove...ko je sa kim ovde drug...ko ima slična mišljenja...lepo, lepo...
Napiši doktorsku disertaciju o tome.
Ovde je tema nešto drugo, pa ako imaš da kažeš nešto o njoj - izvoli.
Za sve ostalo na pm.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Image

Evo, ono što je najavljivano, je i izašlo na videlo. Trener FK Vojvodine u časopisu "Soccer Coaching International"!

Više na: http://www.soccercoachinginternational. ... e=pageflip
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

Svaka cast za ovaj casopis i to ... ali ...moj je utisak...:

Terlos, nista licno, ali otkad ste prisutni ti i jos par nickova, pisanje na ovom forumu dobilo je ulicarske konotacije,bez smeka, pisanje praznih tvrdnji ,ozlojedjenih stavova... Ne sporim da smo i u proslosti (a ovde sam sestu godinu) imali slicnih izuzetaka,ali je cak i poznati PRIJATELJ ,sa nekad neprijateljskim pisanjem cinio to sa stilom i nekim sarmom. Nije problem to sto si ti protiv necega,na kraju krajeva svi smo,ali nepotrebno je na taj nacin. :oops:

Na kraju krajeva,mi se ovde ne prestavljamo punim imenom i prezimenom tako da kucu iz koje dolazimo ne mozemo da brukamo javno ,ali kad je meni, a mene bas boli uvo za takve slucajeve,to zasmetalo,onda brate... :lol:

srdacan pozdrav uz nadu da ovo neces pogresno shvatiti.

ustvari,boli me uvo kako ces shvatiti
STO SE RADI
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Vojvodinas wrote:Svaka cast za ovaj casopis i to ... ali ...moj je utisak...:

Terlos, nista licno, ali otkad ste prisutni ti i jos par nickova, pisanje na ovom forumu dobilo je ulicarske konotacije,bez smeka, pisanje praznih tvrdnji ,ozlojedjenih stavova... Ne sporim da smo i u proslosti (a ovde sam sestu godinu) imali slicnih izuzetaka,ali je cak i poznati PRIJATELJ ,sa nekad neprijateljskim pisanjem cinio to sa stilom i nekim sarmom. Nije problem to sto si ti protiv necega,na kraju krajeva svi smo,ali nepotrebno je na taj nacin. :oops:

Na kraju krajeva,mi se ovde ne prestavljamo punim imenom i prezimenom tako da kucu iz koje dolazimo ne mozemo da brukamo javno ,ali kad je meni, a mene bas boli uvo za takve slucajeve,to zasmetalo,onda brate... :lol:

Stvar je u tome šta ti smatraš sramotom kuće.
Mene je na primer sramota više da izigravam gospodina koji navija za Vojvodinu i da se time dičim.
Time i ničim više.
Gospodin sam i biću prema svakome ko me poštuje.
Siguran sam da niko u FK Vojvodina ne poštuje ni jednog jedinog navijača Vojvodine, a jako nas je malo.
Prema tome, svako na ovom forumu ima pravo da voli ili da ne voli Vojvodinu.

Nisam te pogrešno shvatio.
A to što te boli uvo kako ću shvatiti...e to ću zapamtiti pa razmisliti sledeći put da li da ti odgovaram uopšte.

P.S. Otišli smo daleko od teme, pa bar što se mene tiče završio sam sa prepucavanjima.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Pikado

Post by Pikado »

Mi sto se bavimo coravim poslom , mi smo barem iskreni , a ne kao neki.
A mozda si i u pravu , bavimo se mi coravim poslom SVE DOK NE PREDUZMEMO NESTO , npr. kao navijaci Juventusa . Mi smo realni . Sve dok ne budu igrali kako treba , dok se ne budu borili ( ne vredi reci kao da je finale kupa :D jer smo videli kako to izgleda ) dotle cemo i mi imati takvo misljenje. Zato nam je u stvari i drzava takva jer mi uvek podrzavamo sve sto daje lose rezultate. Treba kritikovati da bi oni videli da nesto ne valja jer drugacije oni to ne primecuju jer ih boli.....
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

trelos gia fcv wrote: Prema tome, svako na ovom forumu ima pravo da voli ili da ne voli Vojvodinu.
Pogresno!

Da bi bio clan ovog foruma preduslov koji se podrazumeva je da volis Vojvodinu. Ovaj forum i sajt koji ga prati je osnovan kao mesto za druzenje svih onih kojima je FK Vojvodina na srcu. To mu je prva i osnovna namena.

Mi se mozemo slagati i ne slagati oko mnogo toga, podrzavati ovog ili onog u klubu, imati razlicita vidjenja trenutnog stanja u njemu i puta buduceg napretka, mozemo biti euforicni, zadovoljni, ravnodusni, razocarani, ljuti zbog stvari koje se dogadjaju u i oko kluba, forme tima... to sve nije bitno.

Sve dok nas spaja ono zbog cega smo svi i dosli ovde - ljubav prema FK Vojvodini i svetim bojama pola belo pola crveno.

Ako nema te ljubavi - onda nema ni razloga da ovaj forum uopste postoji.

Onaj ko ne voli FK Vojvodinu slobodno neka ide na sajt kluba koji vec voli. Ovde za takve mesta nema!!!
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

trelos gia fcv wrote:
Vojvodinas wrote:Svaka cast za ovaj casopis i to ... ali ...moj je utisak...:

Stvar je u tome šta ti smatraš sramotom kuće.
Mene je na primer sramota više da izigravam gospodina koji navija za Vojvodinu i da se time dičim.
Time i ničim više.
Gospodin sam i biću prema svakome ko me poštuje.
Siguran sam da niko u FK Vojvodina ne poštuje ni jednog jedinog navijača Vojvodine, a jako nas je malo.
Prema tome, svako na ovom forumu ima pravo da voli ili da ne voli Vojvodinu.

Nisam te pogrešno shvatio.
A to što te boli uvo kako ću shvatiti...e to ću zapamtiti pa razmisliti sledeći put da li da ti odgovaram uopšte.

P.S. Otišli smo daleko od teme, pa bar što se mene tiče završio sam sa prepucavanjima.
editovan je tekst,brat editovao :oops: :lol: (za ovo uvo )

Hvala na odgovoru, stvar je u tome da mi navijaci Vojvodine jesmo i treba da budemo gospoda, a ne gamad kao titovi twins.
Pozdrav!
STO SE RADI
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Lane Jovanovic izjavio na Sos kanalu za Djumija da je vrhunski strucnjak i da izuzetno strucno radi !
dapokalypto

Post by dapokalypto »

smor wrote:

Bice nas sve vise, budi siguran u to. Zamisli neka tri lika pricaju lose protiv Srpskog Murinja, udarili su na forumsku ikonu, pa to je za svaku osudu odmah ban.

A to sto je srpski murinjo unazadio vojvodinu, sto se bori za sjajno 5 mesto, sto redja poraze sa sramotnom igrom, sto i ono malo gledalaca bezi sa stadiona jer ne zeli da gledA bruku, sto ni Evropu nije obezbedio ( pa to bi i magistar lagano odradio ).

Nikom nista ? Ostala prazna prica, samo neka ide, malo patetike sa cepanjem ugovora, par tuznih postova na forumu i idemo dalje nikoga se nece ni secati za par meseci ( jer nema niti jedan razlog za to )

*ssnigd

Sa ovim timom bi i Limeni bio bolje plasiran od djumija, a ti razmisli zasto i dalje podrzavas murinja iz novog sada. Da je bilo ko drugi na klupi vec bi ga 99% ekipe sa foruma proteralo, ali ipak ovo je djumi, pa su arsini drugaciji. ZASTO ?
Vojvodina se pise sa pocetnim velikim slovom "V", a za ostalo, sedi jedan..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Post Reply