Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ogi wrote:Svaki prelazni rok - ista prica. Nazalost.
Sta ce ti bolji dokaz da ovi iz uprave nas navijace smatraju za idiote...
vladans

Post by vladans »

Svi smo se evo strpeli par dana,cekali smo da nam od dobro obavestenih izvora stignu radosne vesti u vidu jednog igraca reprezentativnog kalibra(sad koje zemlje,ostaje pitanje)i eventualno jos jedng kvalitetnog igraca ali .....izgleda su se i oni izgubili,pretpostavljam zajedno sa vec ranije izgubljenim brazilcima,nigerijcima...a mozda su svi zajedno otisli na makarone?!Ko ce ga znati?!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

vladans wrote:a mozda su svi zajedno otisli na makarone
makarone, marakana, isti ocov...
CICA GLISA

Post by CICA GLISA »

:-)
Владика
Administrator

MAMA MIA!!!

Post by Владика »

Stigao Makarone

Italijan Klaudio Makarone, član Milana, doputovao je u Novi Sad i od sutra će biti na raspologanju stručnom štabu Vojvodine. Kako nam je potvrdio tehnički direktor Radisav Rabrenović, ovaj 22-godišnji napadač došao je na probu i tek ukoliko bude zadovoljio, potpisaće ugovor. Makarone je prošao sve selekcije roso-nera, a prethodnu sezonu proveo je u jednoj od njihovih filijala, Invernu. Inače, Klaudio je nedavno boravio u našoj zemlji u ulozi demonstratora u kampu koji je Milan organizovao u FC "Vujadin Boškov".
vladans

Post by vladans »

Komedija oko tih famoznih proba se nastavlja,u zadnjih dve-tri godine kod nas na probi je bio mali milion igraca od kojih je samo Sepuja prosao i evo sada ga teraju da igra stopera?!
Sve bi to bilo normalno da mi stvarno imamo odredjene kriterijume od kojih ne odstupamo ali ovo sve vise lici na diskriminisanje stranaca jer su jedni kriterijumi za njih a drugi za domace igrace jer u suprotnom ovaj mali Ilic nikad ne bi prosao tu probu!
Somborac

Post by Somborac »

Postali smo smesan klub, najavljujemo pojacanje iz Milana, a decko se raspada...Igrao je u petoj zabarskoj ligi, na treningu ne moze da izdrzi trcanje...Kao da smo neki seoski klub gde mogu da igraju djudja i mudja!

Sto se tice reprezentativnog pojacanja (Bekijeve zelje), mogu da vam kazem da je igrao za klub iz zemlje organizatora nedavno zavrsenog evropskog prvenstva, da je igrao i za njihovu mladu reprezentaciju, ali je posle zaigrao za zemlju u kojoj se i rodio!
I_ _ _ N _ _ _ o _ _ _ _ da ne baksuziramo vise, nego da Bata uspe da ga dovede!

Steta je sto prijatelj slabo pise ovde... :wink:

Moglo bi da bude velikih problema na desnoj strani i zato savetujem Bati (da uz ovog napadaca), da uzme stvar u svoje ruke (kada Brkati i Ridjusan samo traze procente od bezanijaca) i dovede PREDRAGA PAVLOVICA :!: Sramota je da ne dovedimo najbolje iz nase lige, a brukamo se sa makaronama
Petrovic.B

Post by Petrovic.B »

Bato, pokazi se i dovedi ovo pojacanje koje zelis(trazilo ga je nekoliko klubova iz Engleske)!Sve se moze kad se hoce :idea: Najavljena je rekonstrukcija infrastrukture, pa ulaganje u igracki kadar, doslo je vreme za to!Samo treba oterati stetocine, svi znamo koja dva, tri komada i dovesti ljude koji zele da rade(Djumi, Brzic, Govedarica, Dundjerski, Grujic itd.)
021

Post by 021 »

Promakao nam je ovde jedan transfer. Mladi defanzivac Topčagić je od skora novi igrač Hajduka iz Kule, gde je proveo prethodnu polusezonu na pozajmici. Tako se klub olako odrekao još jednog vrlo talentovanog i perspektivnog fudbalera... Ali biće zato više mesta za menadžerske igrače, je l' tako R&R?
Ma ne znam što se ja nerviram uopšte. Lepo kaže stara izreka: "Ne bacaj bisere pred svinje". A kod nas u klubu svinja kol'ko 'oćeš, a bisera sve manje i manje...
Bata

Post by Bata »

Mislim da bi sa Topčagićem mogli opušteno da napadnemo duplu krunu.
Glupost je neuništiva!!!
max

Post by max »

Bata wrote:Mislim da bi sa Topèagiæem mogli opušteno da napadnemo duplu krunu.
ne sa njim samim ali sa cvetkom,rabrenom,igracima iz bezanije,dubrojom...bi trebalo,jel?jos kad dodamo i trenera koji od centarfora,reprezentativca,hoce da napravi igraca koji ce biti stub odbrane onda nam se smesi i osvajanje lige sampiona
Glupost je neunistiva!!!
u pravu si,eto dokaza za to koliko voles u nasem klubu
Bata

Post by Bata »

max wrote:
Bata wrote:Mislim da bi sa Topèagiæem mogli opušteno da napadnemo duplu krunu.
ne sa njim samim ali sa cvetkom,rabrenom,igracima iz bezanije,dubrojom...bi trebalo,jel?jos kad dodamo i trenera koji od centarfora,reprezentativca,hoce da napravi igraca koji ce biti stub odbrane onda nam se smesi i osvajanje lige sampiona
Glupost je neunistiva!!!
u pravu si,eto dokaza za to koliko voles u nasem klubu
Pa zar nije svojevremeno svetski priznati stručnjak Milan Đuričić Đumi gurao Ranka Despotovića na desnog beka!?
Nešto se ne sećam da je neko tada od vas velikih fudbalskih sveznalica rekao jednu reč o tome :roll:
max

Post by max »

zar nisi rekao da je nase misljenje tj rec nebitna?vazno je da mi u klubu imamo fudbalske sveznalice koje dovodjenjem pola tima bezanije najavljuju duplu krunu.to te nije nasmejalo?

p.s.
mislim da si u svom odgovoru namerno preskocio ono glavno,rukovodstvo kluba i sveznalice koje biraju sami sebe,sreca pa nisu sposobni da potrce jer bi se mozda onda izabrali i da budu onaj spic koji ce davati preko 20 golova u prvenstvu.
mihailov

Post by mihailov »

Pomene Vlatko Naumova,sadasnjeg igraca Etnikosa.Koliko cujem,o njemu se spekulise po medijima kao mogucem pojacanju...u prethodnih 13 utakmica da je isto tolko golova...
Napred Voso!
021

Post by 021 »

Bata wrote:Mislim da bi sa Topčagićem mogli opušteno da napadnemo duplu krunu.
Glupost je neuništiva!!!
Ko je prvi počeo da priča priče o duplim krunama? Ja sigurno nisam. I ako me pitaš, do trofeja mi uopšte nije stalo. Radi se o tome da nam klub polako ali sigurno gubi identitet. Nastavlja da bude poligon za iživljavanje pilićara i mafijaša, i dokle god bude tako ništa dobro ne treba očekivati. I sve je manje razloga za istinskog navijača, a još manje za ljubitelja sporta da dođe na stadion.
Tek kada raščistimo sa samim sobom, kada se vratimo FUDBALU pre svega, tek onda možemo očekivati uspeh u punom smislu te reči. Jedini put do uspeha su znanje i rad, bez obzira koliko to iz današnje perspektive fantastično i naivno zvuči.
Koja je uopšte svrha postojanja našeg kluba? Dokle god postoji odgovor na to pitanje, ne treba da budemo zabrinuti. Zato nama niko ni ne treba da obećava kupove i titule na početku sezone. Međutim, čak i taj odgovor postaje dvojben u vremenu sadašnjem, a bogami i u budućnosti. A to je velika opasnost, koju sebi ne smemo dozvoliti.
Post Reply