Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
limanfkv

Re: Transferi

Post by limanfkv »

Taj Ndaye mi je misterija. Jedino ga vade godine, ukoliko su naravno ispravne. Gledao sam ga nekoliko puta, mislim da je daleko vise fizciki bolje pripremljen, nego tehnicki u to sam siguran. Postigao je 5 golova na 30 utakmica ove sezone. Koliko vidim na transfermarketu, menadzerska agencija mu je ista kao i od Jao Antvija. Nisam siguran da li je to Miskovicev mali u pitanju.

Treba imati u vidu da nam se najverovatnije vraca Laza, a i da ce se oporaviti Meri.
0.0625
Nikola

Post by Nikola »

ssnigd wrote:
Nikola wrote:To oko tuzbe sam naveo samo kao izgovor zato sto gradom vec duze ide prica da dva djidjana koja glume sd u klubu pokusavaju da menadzerisu za sebe, da se ugrade u % zatvaraju klub, odbili su vec 3-4 probe za strane ofanzivne igrace reprezentativnog kalibra koja uz to klub ne bi kostala ni jedan pisljivi dinar. Za neke ponude nisu obevestili struku i upravu :) Lakse je napraviti kombinacije u kojima si dobar sa Majamijima, Terzama, Vavanima i domacim polovnjacima, teren se vec duze priprema za cigana Ozega.
Koji su to strani igraci reprezentativnog kalibra, koji su pomenuti sportski direktori odbili :?:
Igraci su rodom iz Juzne Amerike i Afrike imaju iskustva igranja u mladim reprezentacijama svojih zemalja ali i u Evropi. Nije na mestu ni prema tim igracima a ni prema njihovim menadzerima da ovde objavim imena kad su vec odbijeni. To je duznost uprave koja je obecala TRANSPARENTNOST da kazu zasto stranci ne mogu na probu kada klub to ne bi kostalo pisljivog dinara!?
Kao i sta Vavan i njegovi bg-cg menadzeri traze oko kluba i prave price.

limanfkv
Pogledaj statistiku Abua kad je bio u tim godinama imao je puno prilika u Kini, zvezdi i ofki ali jako malo golova. A jaci klubovi od Carapana.
Brz je prodoran, borben i uporan kao Abu za nasu ligu pravi razliku.
ПУШТАМ КИШУ!
limanfkv

Post by limanfkv »

Slazem se, svakako, posebno za statistiku. Ne bi me iznenadilo da bude daleko bolji u narednim sezonama. Nisam znao jedino da ima 18 godina, kapirao sam da je presao 20 poodavno, a to je svakako veliki plus.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=wT6XVMj-NuQ[/video]

U brzinu smo mogli da se uverimo i sami, tu negde sam pocetak klipa, oko 10 sekunde. Ne mogu da sudim, gledao sam ga samo na par meceva, tako da nisam siguran. Na mene je ostavio utisak bas loseg tehnicara, ali moguce da se tako zalomilo da vidim te utakmice. Svakako da bi godio igrac ovakve brzine, ali mislim da je nama poslednjih godina vise trebao gol-igrac za razbijanja bunkera. Nadam se da ce Meri biti takav. Ipak, iskreno sumnjam da ce se dovoditi napadac ukoliko se Veselinovic vrati sa pozajmice i ostane u klubu.
0.0625
Danilo

Post by Danilo »

Prakticno ceo tim Jagodine je slobodan.Jedan period mi je bio zanimljiv Lepovic,nisam ga pratio ove godine.Nesto vise o igracu ?
Box

Post by Box »

Ljudi , meni je Laza jako drag ...ali, on nije napadac za nas. Izvlaci se stalno na krilo i nesto pokusava iz tih pozicija da uradi. Nama treba konjina sa solidnim sutem koja zna da se gradi. Imamo prodorna krila, sredinu kako-tako ali nemamo SPICA! Tako nesto sam video u Meriju, zna da zagradi , jak je kao bik i zna da sutne + nije trutina...
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Rabba wrote:
Sasa1969 wrote:
ogi wrote:http://youtu.be/bZBs8yNuXsI

Halo bre, razapeli ste momka a tek je potpisao! Kao prvo, u OFK-a je igrao namestene utakmice gde je morao da se sklanja. Kao drugo, ne izgleda mi spor. On i Ivanic ima da prave dar mar!
Meni je on dobar fudbaler...ne razumem ove sto ga razapinju :?
Da je Mesi lično, jasno je iz koje priče dolazi i koji će mu biti smisao. Da li je moguće da to ne vidite?

Paločević i Stanisavljević, napolje!

p.s. Na šta trošim jubilarni post, majko mila... Trebalo mi je samo 10 godina... :lol:
Iz koje price covece ? Nama trebaju dobri fudbaleri boli me patka iz koje price dolaze !
Ova dvojica su odlicni fudbaleri i kraj price mene nista vise ne zanima.
Image
Stexman

Post by Stexman »

Neka se samo Laza izvlaci na krilo, ionako ce tu biti mesta kada ode Gacinovic. Meri i on u tandemu i ja se ne bojim za golove.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Stexman wrote:Neka se samo Laza izvlaci na krilo, ionako ce tu biti mesta kada ode Gacinovic. Meri i on u tandemu i ja se ne bojim za golove.
Upravo TO!
Postoje razne pozicije napadača sa raznim nazivima i ulogama (poacher, advanced forward, complete forward, defenzive forward... - ljubitelji managera znaju jako dobro :wink: ).

Laza je izraziti complete forward koji se po potrebi izvlači na krilo, ako treba gradi akcije, oduzima lopte na nekih 30-35 metara od protivničkog gola, po potrebi stoji duboko itd,itd... Njemu je pored snage, solidne tehnike potreban i lep centaršut za recimo MERIJA koji bi u tom slučaju završavao napade GOLOM.

NE ODBACUJTE LAZU!
Za ovu jadnu ligu je IZNAD SVAKOG PROSEKA!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
lazarr

Post by lazarr »

http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/19 ... ihajlovica" onclick="window.open(this.href);return false;

Čak i oni su shvatili šta treba raditi, a mi nesretnici........
Matador

Post by Matador »

Jos se opipava puls i vaga da li u klub mogu da udju poluprivatni poluigraci. Mirko Vavan je na putu da postane novi lik koji ce biti na nivou Rabrena i Cabre, samo jos 3 puta gori. Boje se stranih igraca da ne zauzmu mesta u klubu. Klub je zatvoren i izolovan! Sportski sektor je uzasan, a u fin. krizi bi morao da bude najjaci!
fraxmanutd

Post by fraxmanutd »

lazarr wrote:http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/19 ... ihajlovica

Чекај, јесмо продали неког већ, па тако говориш?
Банат цео, црвено бео!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -Partizanu" onclick="window.open(this.href);return false;
Partizan nudi ugovor na tri godine, isto tako i Novosađani i to je sasvim korektno. Ako je neko kvalitetan fudbaler, to je sasvim dovoljan period da se pokaže i dokaže. Vojvodina nudi bolje finansije od svih klubova, koji su se javili u želji da angažuju Jevtovića.
:huh:
lazarr

Post by lazarr »

fraxmanutd wrote:
lazarr wrote:http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/19 ... ihajlovica

Чекај, јесмо продали неког већ, па тако говориш?
Zvanično još uvek nismo....
Ali jesmo Vulićevića, Trajkovića i Škuletića.
Nekad se to nije ni u snu moglo desiti.

Sad sve novine objavljuju da se uveliko vode pregovori u vezi Ivanića.
Iako verujem da on neće preći tamo, govorim o tome da nekad nije smelo doći čak ni do pregovora o prelasku nekog našeg igrača.
Dejan

Post by Dejan »

Јевтовић на цени: Војводина нуди дупло више од Партизана!
http://zurnal.rs/fudbal/partizan/19462/ ... -partizana" onclick="window.open(this.href);return false;

Odlicno pojacanje, ali tekst deluje kao dizanje cene igracu...
pedjans

Post by pedjans »

Nadam se da je priča o Ivaniću uobičajen deo kolorita u prelaznom roku kod nas, neću ni na trenutak da pomislim da postoje šanse da pređe kod cigana. Teško mi je da zamislim bilo koji razuman razlog za takvu nenormalnost. Laza bi bio ogromno pojačanje, ne shvatam kritike na njegov račun niti sam ih ikada shvatao. Što se tiče Merija, očigledno da ovde postoji ekipa koja ga propagira i to iz dosta nejasnih razloga. Ne zna se čak ni da li će čovek i kada zaigrati a jasno je i to da niko ne može imati bilo kakvu predstavu o njegovom eventualnom kvalitetu, s obzirom da je kod nas odigrao jednu ili dve prijateljske utakmice a do tada je igrao u tajlandskoj ligi. Moramo dovesti bar dva pojačanja u špicu, to je suština.
Post Reply