Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kenta

Post by kenta »

Pa braćo dušebrižnici, čestitam!!! Znao sam da ovaj forum ima značaj ali baš toliki, to nisam ni mogao da pretpostavim.
A samo saopštenje je tragikomedija, još jedna najava za cirkusku predstavu. Mada je ono o porodicama koje žive od Voše zaista spektakl, vrhunac patetike, ma dva vrhunca. A to kako ti ljudi žive je posebna priča, minimalac dobiju ako se neko smiluje a uplaćeni doprinosi su totalna nepoznanica.
A to gde je naš klub bio pre 4-5 godina, što se mene tiče možemo ponovo na Kabel a za gicu će se uvek naći neki gosn Govedari.

Poštenje pre svega!!!
kowalski

Post by kowalski »

Steta sto je saopstenje pismeno, mnogo bolje bi zvucalo da ga procitaju goran matic ili ivan markovic.
Image
Salvador

Post by Salvador »

Ne deluje mi da je bata autor, ne liči na onaj njegov stil; da li je u pitanju njegov drugar dule, po svemu sudeći novi v.d. :roll:
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Neusatzer wrote:Ne deluje mi da je bata autor, ne liči na onaj njegov stil; da li je u pitanju njegov drugar dule, po svemu sudeći novi v.d. :roll:
Pa Bata je suspendovan tako da on trenutno nema ovlascenja da pise saopstenja. :wink:
severozapad

Post by severozapad »

Neke stvari jednostavno ne trebaju komentar :shock:
laki

Post by laki »

kenta, sta ti znaci: "postenje pre svega a za gicu ce se naci novi Govedar"?
Samo me interesuje da rascistimo jedno: Da nismo mozda tad bili posteniji? Izvini ako te nisam pravilno razumeo, ali malo mi je konfuzno to sve. Jer tada smo bili jos nepostenijiji nego danas, po meni ( sto nije razlog da ove sad ne oteramo usranom motkom ), samo sto je svo to nepostenje islo nama na stetu. Namestali smo mi utakmice i tada, prodavali najbolje igrace iz ekipe petokrama za tepsiju ribe, uprava je krala i prala novac preko kluba.............
Nemoj samo da se neko uhvati za ono sto sam rekao da smo bili neposteniji tada nego sada. Nije ni bitna kolicina nepostenja, samo da se razumemo da je tada isto bilo uzasno, ali cilj kojem treba da tezimo sa novom upravom, kada odu ovi ko zna kada, je da dodju neki posteni, a ne da pricamo kako je bolje i da igraci ne primaju plate i da nemaju sta da jedu, jer cemo mi biti srecni tada jer ONO bata nece biti vise u upravi.
Image
kenta

Post by kenta »

Samo se pribojavam da posle bb-a ne možemo da se nadamo nekim bogznakakvim rezultatima i finansijskom situacijom u klubu. Moramo biti spremni na najgore (zato sam mislio na Kabel i klanje praseta), za početak, ali ako se krene pošteno i čista srca, drugim rečima - vojvodinaški, satisfakcija će biti mnogo veća.
the Gari

Post by the Gari »

kowalski wrote:Steta sto je saopstenje pismeno, mnogo bolje bi zvucalo da ga procitaju goran matic ili ivan markovic.
Ili Ivana Žigon, čisto zbog dramaturgije...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Simica

Post by Simica »

Bilo je raznih perioda i uprava unazad 25 godina koliko pratim Vojvodinu. Od ispadanja u drugu ligu, do titule sampiona. Jedini (bar da je jedini) greh sadasnje uprave je sto nam je dala nadu i podigla ocekivanja na najvisi nivo, da se osetimo ravnopravnim sa drzavnim kucnim ljubimcima. Otreznjenje je bolno, to svi vidimo. Dogod je ovakva drzava i sistem u njoj, Mi nikad necemo biti ravnopravni sa njima. Bilo ko da upravlja klubom. Mozda uspemo da drzimo korak sa njima, ali da ih preteknemo i nadvisimo mora puno kockica da se slozi. Sto pre to pojedinci shvate, bice bolje za sve nas.
slanobarac

Post by slanobarac »

Auuuu. Znao sam da ste đubrad ali ovolika?! Videćemo za neko vreme ko će ostati uz klub a ko će biti s onim. Tipično komunističko saopštenje ali prošle su devedesete a vaš um ostao isti. Kod vas je evolucija baš spora. Otići ćete vi iz NAŠEG KLUBA i možda će tada rezultati biti još gori ali znajte da mi ne navijamo za titule mi volimo NAŠ KLUB makar bio i u drugoj ligi ali to je ljubav bez koristi, samo očekujemo da ostanemo čistog obraza i ništa više.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mickey

Post by Mickey »

Ovo njihovo sramno saopstenje o dusebriznicima i „forumasima“ me je mozda cak i vise pogodilo nego ispadanje od Vaduza, zato sto sam konacno dobio pravu sliku o tome ko je svoje prljave sape stavio na nas voljeni klub.
Da li sam ja to dobro cuo da oni uz to jos nekome i fizicki prete?? :shock:

U dogovoru sa adminima bi trebalo na glavnu stranicu okaciti saopstenje vecine forumasa koji bi napisao neki vest tekstopisac (ice?). Samo saopstenje bi mogli svi istomisljenici i da potpisu na sledecim utakmicama i lepo to predati ovima iz UO.
Krenuti takodje sa lepljenjem prigodnih plakata po gradu.
Ubedjen sam da u UO ima i nekoliko postenih Vojvodinasa, tako da bi bilo lepo po imenu oznaciti one koji treba da lete iz kluba.

Toliko od mene, jednog iz onih 10%. :seeya:
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

@ Simica

Malo sutra je to jedini greh ovog rukovodstvae! Prelistaj malo prethodne stranice i uverićeš se.

Nisu nama krivi blizanci i država za poraz od Vaduza, i pisanje ovog glupog saopštenja. Da li si ikada za ovih 25 godina koliko pratiš Vošu doživeo toliko blamaže, da ti se svet smeje i ismeva zbog ponašanja svog rukovodstva? A pri tom su toliko drski i samoljubljivi, da su čak sposobni da prete i tužakaju se sa sopstvenim navijačima, ljudima koji plaćaju ulaznicu, kupuju sezonsku kartu i žive Vojvodinu. Ako već spominješ blizance, što onda ne bi, hmm... kada samo malo zavirimo ispod tepiha i pogledamo istini u oči, u klubu nam sede/sedeli osvedočeni navijači blizanaca, i pitanje je da li su oni spremni da rade protiv Vošinih konkurenata? Nisu nas ubedili da su spremni da se bore protiv njih, čak im čestitaju jubileje i potpisuju pomirenja.

Malo je suvišno je sve ovo što si napisao, pogotovo što je 90% stadiona skandiralo Uprava napolje. To je armija navijača, a ne obična šačica, kako veli rukovodstvo. Očigledno je da velika većina navijača nije zadovoljna sa radom rukovodstva, neće imati mira dok ovi definitivno ne odu i želi promene pod hitno. Koja god uprava da dođe posle ove, jedino i osnovno jeste da poštuje navijače Kluba. A ne kao sada samo odluke Skupštine, koja broji 55 članova, a od toga je dovoljno samo pola od tog broja da bi se neka strateška odluka donela. 55 ljudi, (tačnije 2 8) ne može da se pita za toliki broj pristalica koju Voša ima. Vratite Sabor, raspišite članstvo, hoćemo da se za strateške odluke pita respektabilan broj navijača, pre svega, jer zna se da se sa većom masom teže manipuliše.

Jednostavno, ne smemo više dozvoliti da nam se istorija ponovlja, Mi moramo da menjamo sistem i da ne dozvolimo da nam se slični ljudi više ikada vrate u Klub. Promena sistema je osnova bez koje je suvišno očekivati da nam posle Bate, Gajića i ostalih u klub ponovo zaluta neki novi, jednakiji od svih. I sve te priče oko toga nema veze da li je neko slaninar ili nije ako pošteno radi u klubu padaju u vodu, dobro znamo svi da svako ko nije slaninar neće raditi pošteno, jer je navijač blizanaca i neće hteti da radi u interesu njihovog konkurenta. Trebaju nam naši ljudi! Voša i Novi Sad imaju armiju navijača, Mi moramo vratiti u klub naše legende i igrače, radno sposobne. Približiti im klub, jer Voša mora biti njihova kuća.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Salvador

Post by Salvador »

Zeljafcv wrote:@ Simica

... Očigledno je da velika većina navijača nije zadovoljna sa radom rukovodstva, neće imati mira dok ovi definitivno ne odu i želi promene pod hitno. Koja god uprava da dođe posle ove, jedino i osnovno jeste da poštuje navijače Kluba. ...
...Vratite Sabor, raspišite članstvo, hoćemo da se za strateške odluke pita respektabilan broj navijača, pre svega, jer zna se da se sa većom masom teže manipuliše. ...

Jednostavno, ne smemo više dozvoliti da nam se istorija ponovlja, Mi moramo da menjamo sistem i da ne dozvolimo da nam se slični ljudi više ikada vrate u Klub. Promena sistema je osnova bez koje je suvišno očekivati da nam posle Bate, Gajića i ostalih u klub ponovo zaluta neki novi, jednakiji od svih. I sve te priče oko toga nema veze da li je neko slaninar ili nije ako pošteno radi u klubu padaju u vodu, dobro znamo svi da svako ko nije slaninar neće raditi pošteno, jer je navijač blizanaca i neće hteti da radi u interesu njihovog konkurenta. Trebaju nam naši ljudi! Voša i Novi Sad imaju armiju navijača, Mi moramo vratiti u klub naše legende i igrače, radno sposobne. Približiti im klub, jer Voša mora biti njihova kuća.
Odličan post - pravo u centar!

Dodao bih da se apsolutno slažem, skorašnja događanja su pokazala da mi bez iskrenih i pravih Vojvodinaša (kao početni, ali ne i dovoljni uslov) ne možemo imati jak klub. Ako i nije moguće da budemo prvi (čitaj nije nam dozvoljeno), onda treba da se jasno postavimo protiv svih onih ljudi i razloga koji nam to ne daju, a ne da pravimo trule kompromise ili da ispaštamo zbog nečije kriminalne prošlosti.

Kakav smo mi klub kada jedan Pantelić, koji pre 15-ak godina nije čak imao ni toliko poštovanja a da nas ne pljune u lice i to na našem stadionu, može da postane sportski direktor pored tolikih naših bivših igrača i vernih navijača? Kakav smo mi klub kada naš predsednik, ne dugo pre nego što postaje 'spasilac' našeg kluba, preskače sa lože na stadion kako bi štitio (kako i uz pomoć koga) igrače iz Zete od naših navijača, koji nisu više mogli gledati nepravdu, jednu od gorih u istoriji utakmica na našem stadionu? Isti taj čovek bez pardona može da otera jednog Brzića, legendu našeg kluba. (Da ne dužim dalje, mnogi će se setiti mngoih sličnih momenata.)

Razna braća dalton nam se smenjuju na čelu kluba, a mi bismo barem jasno trebali da im poručimo da oni nisu i ne mogu biti ona FK Vojvodina i Novi Sad koji znamo i volimo od malih nogu.

@ Brane (dole)

To upravo i jeste bila logika mnogih koji su podržavali bb na čelu.
I? Šta smo dobili? Max treće mesto sa sve ponižavanjem i ispadanje u prvom kolu predkvalifikacija? Je l ovo vredno ukaljanog obraza kluba?
Last edited by Salvador on Tue Jul 26, 2011 9:21 pm, edited 1 time in total.
Brane

Post by Brane »

Potpuno nerealno razmisljanje vecine.
U ovoj lopovskoj ligi jedini nacin da opstanes je da i ti budes lopov. Sto veci lopov, to bolje. Bar dok se uslovi ne promene.

Neki ovde predlazu da krenemo posteno. Kao, da ubacimo svoju decu da igraju, da zajebemo menadzere, igramo posteno. To se zove pravac druga liga, a mozda i dublje. Zasto? Pa zatvorice sve utakmice protiv nas. Cudicemo se penalima u poslednjim minutima, nepostojecim ofsajdima itd. Pa bili smo vec tamo, zaboravili ste?

A za one koji smatraju da mi ne bi trebali da se hvatamo u kolo ja cu samo reci da ima ko hoce. Rad ce biti treci, OFK moze takodje. Spartak, onaj klovn iz Jagodine, Ljajic... ima kandidata. Ako mi pozelimo da odemo u drugu ligu, siguran sam da im necemo faliti. Nego nadjite nekog simpaticnog drugoligasa pa da se navija za njega a neka Vosa bitise ovde gde je.

Poraz protiv amatera? Pa cela liga sa sve igracima i sudijama nam je komplet amaterska. Neka ni K od kvaliteta tu vec 15 godina. Tu smo gde smo jer nam je tu mesto. Jel rekao Meda da su bili bolji i u prvoj utakmici. Igracki kadar nam je takav kakav je. Mislim da bih i ja mogao da odigram levog beka jedno 15 minuta a da se ne primeti.

Zakljucak je da u postojecoj situaciji ja smatram uspeh biti pri vrhu tabele, ne biti inferioran prema blizancima (naravno ne u krajnjoj instanci gde se ipak zna ko je favorit) i ne rasprodati nepokretnosti. Za nesto vise prosto nije vreme.
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Brane wrote:Potpuno nerealno razmisljanje vecine.
U ovoj lopovskoj ligi jedini nacin da opstanes je da i ti budes lopov. Sto veci lopov, to bolje. Bar dok se uslovi ne promene.

Neki ovde predlazu da krenemo posteno. Kao, da ubacimo svoju decu da igraju, da zajebemo menadzere, igramo posteno. To se zove pravac druga liga, a mozda i dublje. Zasto? Pa zatvorice sve utakmice protiv nas. Cudicemo se penalima u poslednjim minutima, nepostojecim ofsajdima itd. Pa bili smo vec tamo, zaboravili ste?

A za one koji smatraju da mi ne bi trebali da se hvatamo u kolo ja cu samo reci da ima ko hoce. Rad ce biti treci, OFK moze takodje. Spartak, onaj klovn iz Jagodine, Ljajic... ima kandidata. Ako mi pozelimo da odemo u drugu ligu, siguran sam da im necemo faliti. Nego nadjite nekog simpaticnog drugoligasa pa da se navija za njega a neka Vosa bitise ovde gde je.

Poraz protiv amatera? Pa cela liga sa sve igracima i sudijama nam je komplet amaterska. Neka ni K od kvaliteta tu vec 15 godina. Tu smo gde smo jer nam je tu mesto. Jel rekao Meda da su bili bolji i u prvoj utakmici. Igracki kadar nam je takav kakav je. Mislim da bih i ja mogao da odigram levog beka jedno 15 minuta a da se ne primeti.

Zakljucak je da u postojecoj situaciji ja smatram uspeh biti pri vrhu tabele, ne biti inferioran prema blizancima (naravno ne u krajnjoj instanci gde se ipak zna ko je favorit) i ne rasprodati nepokretnosti. Za nesto vise prosto nije vreme.
Uf,super,sad mi je lakse!!! Bar cu na miru sada ispratiti ovu agoniju jos nekih dvadesetak godina,pa kad dodje nase vreme,ima da im se gace tresu! :roll:

Pa valjda treba sebe da menjamo,a uz sebe i uslove u kojima se takmicimo,a ne da cekamo da se ovi ugase,da postanu posteni ili sta vec,pa da im mi onda na posteno pokazemo.. DODJI JUCE!!!
Post Reply