Liga Evrope - sezona 2013/14

Radoye
Administrator

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina - Šerif Tiraspolj 22.08.2013.

Post by Radoye »

DUB wrote:Meni je najbolje od svega ovo naše bolesno ludilo.
Dok mentalni sklop prosečnog navijača blizanaca pri svakom žrebu zapomaže za nekim predstavnicima Lihtenštajna, Islanda, Kazahstana... Mi penimo na Totenheme, Fiorentine, Udine...
To je zato sto su oni oduvek bili i ostali u dusi misevi. Dzaba sve namestene titule.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
borrissey

Re: Liga Evrope Q3R: Bursa-Vojvodina 0:3

Post by borrissey »

podbara wrote:Отказујте летовања, спремајте слободне дане и боловања јер Сланинари ове године ходе Европу!
+1

Trebalo bi sto pre poceti organizaciju puta. Bilo bi dobro da nas ode sto vise. Put nije predalek, ali izgleda da ima dosta za*ebancija oko vize. Sa druge strane, tamo je sve prejeftino, mislim da sam put ne bi trebalo da izađe nšeto jako mnogo. Ko planira da putuje u sopstvenoj režiji, prema Via michelinu, put u jednom pravcu iznosi oko 115 EUR. Naravno, to je samo okvirno, ali za 5 osoba ako se zguraju :) put tamo/nazad je oko 50ak eur + karta + (min) 1 noćenje. Cenim 100 EUR ukupan trošak za one štedljivije :D
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Radoye wrote:
DUB wrote:Meni je najbolje od svega ovo naše bolesno ludilo.
Dok mentalni sklop prosečnog navijača blizanaca pri svakom žrebu zapomaže za nekim predstavnicima Lihtenštajna, Islanda, Kazahstana... Mi penimo na Totenheme, Fiorentine, Udine...
To je zato sto su oni oduvek bili i ostali u dusi misevi. Dzaba sve namestene titule.
Iskreno, ja bih više voleo da smo uboli Firencu. Što zbog gostovanja, što zbog toga što kontam da se može igrati s njima bez problema u ovom trenutku. Ovako, 65 evra viza, autonomna oblast Pridnjestrovlje :smoker: i tvrdi ruski fudbal s kojim tradicionalno imamo muke...
Valjalo bi ispitati plaća li se viza ako uđeš kroz Ukrajinu.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Najmanje oni imaju domacih igraca, tako da ruska skola fudbala nema mnogo veze sa njima.
borrissey

Post by borrissey »

Brick Liman wrote:Ovako, 65 evra viza, autonomna oblast Pridnjestrovlje :smoker: i tvrdi ruski fudbal s kojim tradicionalno imamo muke...
Valjalo bi ispitati plaća li se viza ako uđeš kroz Ukrajinu.
U majku mu, to drastično diže troškove... :o
kowalski

Post by kowalski »

Zika Pavlovic wrote:Vec nekoliko godina pratim ovja forum, jer me pored Partizan za koji navijam jako interesuju i sva desavanja u vezi sa fk Vojvodina, koju jako simpatisem ( gledam utakmice i nerviram se gotovo jednako kao kada je u pitanju i klub za koji zahvaljujuci dedi navijam od detinjstva). Nisam siguran kakve ce reakcije moje oglasavanje ovde proizvesti ali sam se kao osoba koja pre svega voli srpski fudbal ( ma koliko jadan bio) odlucio da sa vama podelim neko svoje razmisljanje. Znam da medju navijacim ima mnogo zle krvi, ali ja iz te price nisam i uvek cu da dizem glas protiv slicnihpojava, tako da postujem svacije misljenje te zato osecam kao svoje pravo da ij kazem sta smatram.

E sad da predjem na stvar:

Prvo da kao iskreni ljubitelj fudbala (i navijaca mtvog partizana, sta dakazem vec godinama sam ogorcen) cestitam od srca jedinom srpskom klubu koji ovom narodu jos uvek daje razloga za radost. Stvarno uz orlice i Vosu cini se da nije sve tako crno. Zelim i da napomenem da je nevidjena sramota sto rts ili bar rtv nisu obezbedili prenos meca iz Turske jer je bilo mnogo ljudi u celoj nasoj zemlji koji su zarko zeleli da gledaju( ja sam npr. gledao snimak, koji sam nasao na forumu fk vojvodina, do 2h ujutro). Sto se Serifa tice, misljenja sam da je to jedna prosecna ekipa i nikako nepremostiva prepreka, medjutim treba ostati cvrsto na zemlji i nikako upasti u zamku euforije. Ne prihvatiti novinarska proglasavanja za favorite i ako je moguce prepustiti njima tu ulogu(zbog iskustva u Evropi), i posvecenoscu kao u predhodnim mecevima izboriti prolaz dalje. Mozda sam malo dosadan ali utakmicu treba spremiti kao da se opet igra protiv burse ili ekip sl. kvaliteta, bez opustanja. Jos samo da dodam da iskreno zelim Vosi da za stogodisnjcu kluba osvoji prvenstvo ( uz sledstveni plasman u LS ) i tako zakuva malo stvari u nasem fudbalu, pa da se ubuduce na prvom mestu smenjuju i Partizan i Vosa i CZV, pa i da im se prikljuce i Jagodina, Napredak i drugi, jer ce samo tako prvenstvo dobiti na zanimljivosti i kvalitetu. Pzdrav iy Beograda. I zivela nasa Srbija!:-)
Bas lepo od tebe sto si se javio. Lepo je i sto si sada podigao glas, a ne dok su oni koje podrzavas bili malo mocniji pa se sa slascu izivljavali nad Vojvodinom. Lepo je i sto si verovatno cutao kao vagina dok je ceo tim za koji navijas, na celu sa upravom i kapitenom, zajedno sa navijacima pevao da smo madjarske p***e i ustase. Od madjara i ustasa postadosmo ponos srpstva preko noci, ajde. Lepo je i sto su svi vasi glasovi bili podignuti onda kada su hiljade ljudi, zena i dece (da, ljudi, zena i dece, ne huligana i kriminalaca) trpeli teror policije koja vam sedi u upravi, dolazeci na obicnu jebenu utakmicu u smrdljivi beograd. Zato lepo nastavi da smrdis sa Kimijem, Vucicem, Dacicem, Covicem, jasammusko Nadjom, taksistima Djurom i Miskom i ostalom ekipom, i da uzivas u "dominaciji" kad vam se svi sklanjaju po terenima tsl i poklanjaju pobede. Zahvaljujuci svima vama koji ste ih podrzavali cutke ili otvoreno, fudbal u ovoj zemlji je i otisao u k***c iz kog ce izaci verovatno nikad. Sad kad vam se kita vise ne dize, sad bi bilo lepo da se prvenstvo zakuva, ma sta kazes. Inace, i ranije drzavna televizija, za tvoju informaciju, nije jebala Vojvodinu ni dva posto, pa ne mora i dalje, neka 24 sata ide samo crno i crveno, super je tako, eto vam hleba i igara, znacete i dalje kad je koji igrac voljenog vam kluba vrsio nuzdu i kojim wc papirom je brisao dupe, dal zewom il' palomom. I zvone nam jaja sta mislis o serifu, a posebno nam zvone jaja sta ti mislis o euforiji. Ukrali ste nam deset, ne deset, vec sto euforija, i svi ste cutali i likovali, nazivali nas provincijskim kompleksasima i jadnicima. Ekstraposebno nam zvone jaja za sve vas koji ste doziveli naknadnu pamet, sad kad su igraci voljenih vam klubova poceli da se bude sa konjskim glavama u krevetu, i kad ste posle decenija slepila i bahatosti uvideli da postoji jos neko na ovom svetu osim vas. Djavo odno salu, brodovi tonu, metal puca pa od skripe kidanja metala pece mozak i proradila pamet. Za kraj ti najiskrenije zelim da se dva tumora ovog drustva, od kojih za jedan navijas, konacno uguse u sopstvenim govnima, kako bi konacno sport mogao da pocne da se oporavlja od dugogodisnjeg terora. Cuj da se smenjujemo, pa jbt mnogo gledas i slusas Tadica i Vucica. Sad ste vi kao Djura pa cete nam oprostiti sto ste nas tukli, a mi da vas prihvatimo oberucke i da popravimo kvalitet, pa onda da se malo smenjujemo, 380 godina vi, pa onda jednom neko drugi. Jeste, pisalo na radiju. Boktejebo i preletacke drzave, to nigde nema. I ostavite nas na miru svi vi vajni "prijatelji fudbala", mozemo i hocemo bez vas i dalje.

PS: Sve ovo ti govori neko ko uvek prvo pljuje u svoje dvoriste, ali to sto rade oni kojima se klanjas prevazilazi sve granice odvratnosti, i taj stepen banditizma ne moze se dostici za tri naredna veka.

Citam jos danas kako se spremaju da dolaze navijaci musavih i slinavih iz bg, da "gledaju malo pravi fudbal" 22og. U vasa korita, rupe i kade pa uzivajte u bravurama svojih pulena gospodo. Ne trebate nam, niste nam nikad trebali, a sad posebno.
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Kowalski :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
lazarr

Post by lazarr »

Kowalski, pravo u metu!!!
Iako je tvoj post za moj ukus malo pregrub, suština je pogodjena.
Najmanje što nam sada treba jesu lažni navijači i simpatizeri. Takvi su najgori.
Mogu samo da zamislim koliko će ih biti već u nedelju a da ne kažem 22. protiv Šerifa.
Ovaj čovek koga si opleo siguran sam nije imao lošu nameru ali ipak podržavam tvoje reči, bar zbog onih koji je eventualno imaju.
borrissey

Post by borrissey »

kowalski wrote:Bas lepo od tebe sto si se javio...
Sunce ti, ovo treba copy/paste na svaku stranicu...
kowalski

Post by kowalski »

Sad su svi fini, dok su "dominirali" svi ti fini su nam pisali u facu. Lakse ce se doci do Tiraspola preko cetiri secesionisticke pokrajine koje drze lokalni teroristi nego sto obican covek moze stici do njihovih "hramova" fudbala, kad krene na utakmicu bez njihovih zastava. Pune novine, raspisali se danas kako Vosa pronosi slavu, al sve to posle vesti kako su go**a ispala i kako nam je svima zao milijasa.
Image
Boske87

Post by Boske87 »

Svaka čast Kowalski :cheers:
Ali kao što neko reče to su sve miševi. Znaju da navijaju samo za "pobednike i prvake", tako su naučeni od malena zato su se i odlučili za blizance umesto za lokalne klubove. Sad su :shit: :shit: :shit: kao fol doživeli prosvetlenje pa će početi navijati za Vošu. Čak danas čujem od jednog druga grobara izjavu da bi bilo odlično da može četvrtkom u NS ubije vreme na stadionu :evil: . Ej da nas počasti svojim prisustvom :evil: . Takav jedan lik (dobar čovek osim fudbalskog aspekta :mrgreen: ) da zauzima mesto na tribinama zapada svima nama koji živimo za ovaj klub, koji smo pretrpili mnogo razočarenja, progutali mnogo gorkih pilula ali nikada nismo menjali stranu i naša ljubav je jedina konstanta. Uprave, igrači, dobri i loši periodi dolaze i prolaze ali mi ostajemo, mi smo Vojvodina :!:

Zato svim autsajderima kurtoazno hvala na podršci ali ne treba, ako smo mogli 100 godina da opstanemo sami moćićemo i dalje. Vi nastavite da pratite vaše blizance, punite romodrom i organizujte umetničke performase skidanja trake na šarenom lavoru, zaboli me, samo što dalje od Vojvodine, niste poželjni niti ćete ikada biti!!!
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
madda fakka

Post by madda fakka »

Kowalski razmisljam se citavo popodne sta da mu uzvratim i napisao si tacno sta je trebalo. tsl (ovaj izraz prisvajam :) ) :cheers:

EDIT: neka ne shvati da je licno njemu napisano, ovo sam shvatio da je upuceno svakom navijacu/simpatizeru onih tamo iz bg koji odjednom preko noci simpatise nas klub. Kao sto je Boske rekao preeeeevise gorkih pilula smo zbog njih progutali, kowalski je rekao da su nam pisali po faci i po nama navijacima i po klubu. Najbolja smo ekipa kvalifikacija! Uzivajmo u trenutku ko ih j**e!!!
Last edited by madda fakka on Fri Aug 09, 2013 5:27 pm, edited 1 time in total.
I Bog je Slaninar...
Chana

Post by Chana »

MaxiSport TV ( http://www.youtube.com/user/maxisporttv ... &flow=grid" onclick="window.open(this.href);return false; ) smo upoznali prilikom HD prenosa iz Antalije (taj naš pripremni meč sa Univerzitateom je na ovoj stranici), a skoro i onog sa Honvedom u Novom Sadu (to mi je ulepšalo jedno veče u Igalu...)...

Iako je od ovog meča:
http://www.youtube.com/watch?v=9DPrs7tADPA" onclick="window.open(this.href);return false;
proteklo maltene 6 meseci, možda će nekom biti interesantno da ga pogleda...

Nije Dinamo "otresao" Šerife slučajno, ukoliko budemo ozbiljni - ne čeka ih bolja sudbina ni sa nama :greenbutt:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
kowalski

Post by kowalski »

madda fakka wrote:EDIT: neka ne shvati da je licno njemu napisano, ovo sam shvatio da je upuceno svakom navijacu/simpatizeru onih tamo iz bg koji odjednom preko noci simpatise nas klub.
:!:
Image
Krle

Post by Krle »

Ja sam bio u Moldaviji, ali u ovom, međunarodno priznatom delu, odnosno Kišinjevu. NEma direktne avio linije, leti se preko Minhena, viza je neophodna, a da se ide kolima ili busom, mislim da bi bilo jaaaaako zahebano, if u know what I mean. Treba proći ukrajinsko zakarpatje, odnosno njihovu granicu, krimose, užasne puteve i jedan Istočni zapad u svim mogućim smislovima... Ko bude išao, svaka čast, al se čuvajte...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Locked