Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

ernesto wrote:A sta ako kojim slucajem Ozegovic prosto eksplodira kod nas!? Sve je moguce...
Zato ne treba ga pljuvati dok ne vidmo kako ce se pokazati!
I onda ce grebati i rukama i nogama da predje kod cigana .A nasa uprava ne zna da odbije nase sportske prijatelje i eto transfera sl. leto
zime89

Post by zime89 »

Pa da teramo nasu decu, a dovodimo propale cigansture...
ZIME89
Nevernik

Post by Nevernik »

ernesto wrote:A sta ako kojim slucajem Ozegovic prosto eksplodira kod nas!? Sve je moguce...
Zato ne treba ga pljuvati dok ne vidmo kako ce se pokazati!
E i ti sad...zar ne znas da svake godine mora postojati jedan igrac u timu koga navijaci mrze i vredjaju?
Ne bi to bila prava Vosa da toga nema :)

Sve cestitke investicionom fondu.
Uspeli su vec prvom prodajom da budu 100 000 u plusu.
Sad jos Mijata da uvale negde za milionce, podele zaradu i polako krenu da zatvaraju radnju. Do sledece prilike.
Salvador

Post by Salvador »

Taj ciga uzegovic mora da je rasturao u cacku kada je uspeo da dodje kod nas a ne u propalu zvezdu..
slanina

Post by slanina »

Ja bih proveravao koju majicu i grb nosi ispod našeg dresa. :roll:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Lažovi prevejani.Čemu sastanci sa navijačima?Čemu besplatan ulaz sutra?Zbog Ožegovića?Ne treba nam u dresu Svetinje ni da 100 golova da.
Neka vam dođu na utakmice godišnjaci semenkari, da pozdrave ciganske otpatke.
srkins wrote:Ko se razume bolje neka pogleda sajt NBS izdate menice,izdali smo gomilu u zadnje vreme,ali ima par na kojima pise osnova valuta Evro,ukupna suma tih menica je oko 6/7 miliona. Da li to znaci da smo izdali menice na tu sumu u evrima ili su dinarske sume ali vezane za evro?
Kakve su to nove menice?Sjajna transparentnost poštene uprave.
Uspeli ste da mi ogadite Klub za koji navijam decenijama.
Uprava napolje!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ma sta vam je ljudi?! Sta se zestite sad? Pa Kokeza postao drugi covek FSS, bicemo 3. ove godine :hurray:
Dejan

Post by Dejan »

Zasto Ozegovica nisu doveli na pocetku priprema?
Da li dva sportska direktora odgovaraju za "pojacanja" i snose odgovornost ili ce na polusezoni ponovo lista prekobrojnih... Gde su probe za domace i strane igrace, na polusezoni prilikom jednog sastanka se tvrdilo da dolaze tri igraca koja ce biti Vosini Frajdeji, gde su??
ssnigd

Post by ssnigd »

Dovodjenje Ozegovica je poslednja stvar na koju uprava treba da da neki odgovor.
PS. Dati mu baklju i naterati ga da peva zvezdu da mi ponude kao sto smo uradili sa Mrdjom i eto resena stvar :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
severozapad

Post by severozapad »

Realno, sada imamo svako po dva--tri pitanja i preslikani su nam svima postovi Matadora ali koje je on pisao unapred.
Kada sada sagledam, covek je samo iskreno pisao kako se oseca povodom toga sto se desava sa klubom i zato ponavljao ista pitanja ovde u prazno, sto mu je zamerano..Pa koga sada ostali pitaju?
Zato i jeste svima nama mucno bilo da citamo sve te iste postove jer su oni napunjeni bili losim slutnjama konstantno, ali ispostavice se tacnim.

A sto se tice ovog lika, izbole me vise da se kunem u bilo kog igraca koji igra kod nas. Vise cu uvek voleti nekog ko je izasao iz omladinaca, ceniti onog koji pogine na terenu. Ljudi, ovo je profesionalan fudbal u Srbiji sa iskrivljenom slikom o moralu i logici, o čemu mi pričamo.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Da li je vama smetao Luka Lukovic? Momak je ponikao u Zvezdi, navija za njih, pa opet po meni je sasvim korektno igrao za nas i dokle god je bio pod ugovorom nije napravio nijedan ispad. Sta ocekujete od Ozegovica da navija za Vojvodinu? Da bilo koji od igraca van Novog Sada navija za Vosu? Zamerajte kvalitet, odnosno nekvalitet i slicne stvari, a od ovog drugog leba nema. Neka izgine, neka da svoj maksimum i iznad svega postuje klub! Za ostalo cemo lako. Ukratko,neka bude profesionalac (mada u Borcu to nije bio).
A ukoliko opet bude promasaja kao do sada, na polusezoni ne treba da lete samo sportski direktori.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Po meni,takvo pljuvanje igraca jer je bivsi igrac ovog ili onog kluba je malogradjanstina i provincijalizam u najgorem smislu te reci.Meni je najvaznije kako se neki igrac ponasa na terenu i van njega za vreme ugovora u nasem klubu.Gade mi se prelasci nasih igraca kod njih ali i to treba posmatrati realno.Tuzno i zalosno je sto je nas kapiten Vulicevic presao kod njih,ali njemu je istekao ugovor,preko nije imao gde da ode,nasa uprava ga je potcenila za platu za novi ugovor a ovi mu ponudili mnogo vise,stavite se u takvu poziciju u vasem poslu pa budite realni.Sto niste pljuvali Abua pa on je bivsi cigan,vise je igrao od Ozegovica.Svaka cast Mrdji,Brani Ilicu,Abubakaru,Lazeticu na svemu sto su pruzili u nasem dresu.Treba da radimo na tome da igraci potekli iz nase skole razmisljaju i ponasaju se kao Ivanic,Tadic,Boskov pre svih,da jasno i glasno kazu da im je Vojvodina svetinja i da je se kasnije sete i spomenu je rado,za ostale teren nek bude merilo njihove vrednosti,treba ih iskoristiti za dobrobit Vojvodine.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

vdn slaninar wrote:Svaka cast Mrdji,Brani Ilicu,Abubakaru,Lazeticu na svemu sto su pruzili u nasem dresu.
Jel' i za ono svaka cast kad nas je na cmarakani sabotirao, namerno pustio igraca koga je cuvao kod prekida da ostane sam da da gol, nije istrcavao kontre i celu utakmicu ukupno nije pretrcao celu duzinu terena? Da je makar samo jednom protiv svojih grizao onako kako je grizao protiv crnih, pa da mu se oprosti.

Ja licno nikada zlopamtilo bio nisam i uvek sam cenio profesionalizam igraca kada je to zasluzeno, nikad ne bih jednom Seletu zamerio za ruznu proslost, ali oni koji dolaze iz redova najomrazenijih nasih protivnika ce uvek biti pod posebnom prismotrom. Brani Ilicu svaka cast za profi odnos, kamo srece da su se svi prema klubu tako posteno odnosili kao on, no i dalje smatram da je on mnogo bolji kao covek nego kao igrac, ali svejedno cenim i postujem njegov trud i zalaganje za klub na terenu i van njega. Sa druge strane jedan skuletic nije nista bolji igrac od Brane ali je pri tome jos i go**o od coveka bio dok je igrao za nas i takav i ostao. Abubakaru takodje nemam sta da zamerim dok je igrao kod nas, zasluzio je svaki aplauz i svako skandiranje, ujeo nas je za srce prelaskom u crne i ko ga j**e, ali barem je posteno odradio to sto je bio kod nas i to cenim. Mali Lukovic je takodje bio korektan, i zao mi je sto je ovako kratko boravio kod nas, Zivkovic je protiv svojih grizao sve u 16, i to takodje cenim i postujem, za razliku od Lazetica i jos par njih koji nikad protiv zvezde nikad nisu oznojali dres. Kapiten mRdja, Metro Mario i jos neki slicni su se vise manekenisali nego igrali - protiv crnih grizu, na ostalim utakmicama tako-tako, telefoniranje na treninzima, vise brige o frizuri nego o terenu...

Dakle apsolutno nije istina da se igraci iz zvezde i partizana automatski cekaju na noz. Da, na njih se gleda drugacije, da, oni moraju da se dokazu vise nego neki drugi. Ali ne bez razloga.

Sto se ovog Ozegovica tice, ono sto sam cuo o njemu - na stranu fotkanje ovako-onako sto mu ne sluzi na cast - je da je u pitanju problematicna licnost sklona konfliktima. Otprilike novi trajkovic sto se tice ponasanja. Koliko je to tacno ne znam, nadam se da nije. Ako se bude pokazao kao pravi profesionalac i na terenu i van njega, ako bude kidao svaku utakmucu pa cak i protiv "svojih" j**e se meni da li kuci potajno drka na poster zvezdine ekipe iz Barija. Ali on prvo mora da se dokaze. Mora da bude bas jako dobar. Ako ne bude - jebo je jeza.

Jebiga takva su pravila igre.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Kako su samo čekali tajming da vam stave Ožegovića na platni spisak, napadač koji je za 4 godine dao 12 golova. Koja pogana uprava koja gura igrače čak i kad zna da je većina navijača protiv. Pokvarenjački čekaju trenutak da njegov potpis obave u što povoljnijem trenutku, baš sad kad treba sloga oko kluba jer se igra revanš u Evropi. Nevidjena sramota šta su uradili.

Neverovatno da ste za par godina od primernog kluba sad postali upravo obrnuto, primer mešetarenja koje ubija ceo srpski klupski fudbal. Ova vaša uprava je primer svog tog zla i mentaliteta, najgore moguće.
limanfkv

Post by limanfkv »

SPRDNJA!

Da se ne ljubimo.
0.0625
Post Reply