Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky

Post by shecky »

Brane delimicno tvoj stav stoji...
Ali mi smo lopovi prema SEBI!
To je razlika izmedju nas i njih... zar mislis da bi oni tamo namestili tekmu na svoju stetu???!
Ne znam kakav si ti covek..ali sto se mene tice obraz nema cenu ..2 liga? so fucking what???
Barem cemo biti cisti ,iskreni prema sebi i ostalima.
A biti reda radi u "vrhu" tabele sta god da to znaci..je za mene obicna 0.
Passion

Post by Passion »

shecky wrote:2 liga? so fucking what???
Barem cemo biti cisti ,iskreni prema sebi i ostalima.
A biti reda radi u "vrhu" tabele sta god da to znaci..je za mene obicna 0.
Нико ово неће да схвати...и докле год се ово не схвати бити нам боље неће!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
djape_ns

Post by djape_ns »

Suska se da je bilo uplata na utakmicu s Vaduzom 2-2.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
buraz

Post by buraz »

djape_ns wrote:Suska se da je bilo uplata na utakmicu s Vaduzom 2-2.
Nema sumnje.
Jedna je crvena a druga je bela....
Nevernik

Post by Nevernik »

Suska se jos od desetog minuta utakmice :)
1892

Post by 1892 »

Nevernik wrote:Suska se jos od desetog minuta utakmice :)
Opet teorije zavere :shock:
Bolje da pogledamo istini u oci, nego sto se vecito nesto zavaravamo...
Come on you Reds!
Nevernik

Post by Nevernik »

1892 wrote:
Kao sto vidis upotrebljen je smajli. Sto ti govori da ja nisam bio potpuno ozbiljan.
Sto se tice istine...bojim se da su ta suskanja u pravu.
Samo je pitanje da li se pored iz 2 u 2 igrala i igra Vaduz ide dalje ili se neko preracunao.
djape_ns

Post by djape_ns »

1892 wrote:
Ne bih da tvrdim da je 100 posto istina, ali sam nacuo cak i neku cifru koja je u pitanju (sto je nebitno u celoj prici).
laki

Post by laki »

Ljudi, smirite se sa tim informacijama, jako neozbiljno zvuci ova diskusija.
Image
Passion

Post by Passion »

Ево само да кажем и ја шта сам чуо, можда дан после утакмице исто од пар људи чуо сам да је утакмица муљажа кладионицама у Азији и да је била изузетно велика квота на Вадуз...једина грешка је наводно тај трећи гол Вадуза који није био предвиђен...ал' сад, да ли је истина или није, верујем да никад нећемо сазнати.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
etxeberria

Post by etxeberria »

Bogdan96 wrote:Ево само да кажем и ја шта сам чуо, можда дан после утакмице исто од пар људи чуо сам да је утакмица муљажа кладионицама у Азији и да је била изузетно велика квота на Вадуз...једина грешка је наводно тај трећи гол Вадуза који није био предвиђен...ал' сад, да ли је истина или није, верујем да никад нећемо сазнати.
Nisam nista cuo, ali sam i sam o ovom razmisljao. Iz 2-2 se moglo namestiti i da izgubimo 0-1 tj. nismo morali ispasti...Obile su im se tikve u glavu izgleda.
sam svoj najveci neprijatelj
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Na šta ovo liči?. Poslednjih dana ovaj forum postao kao komentari na sportske net. Rekla - kazala naklapanja, koja je svrha ovakvih komentara?
Io odio Belgrado
djape_ns

Post by djape_ns »

Po meni je veci kretenizam raspravljati sada o tome da li su igraci stvarno tako mislili kako su rekli na konferenciji koju su ''oni sazvali'' da se satro izvinjavaju, nego podeliti informaciju ovog tipa, pa da budemo svesni sta nam se dogadja. Ne talasam bezveze, niti mi je namera da pomeram granice kvaliteta pisanja na forumu.
Jel Vam sad jasnije Laki i Red Marqius?

p.s. Ako administratori dele isto Vase misljenje nek brisu moje postove.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

djape_ns wrote:Po meni je veci kretenizam raspravljati sada o tome da li su igraci stvarno tako mislili kako su rekli na konferenciji koju su ''oni sazvali'' da se satro izvinjavaju, nego podeliti informaciju ovog tipa, pa da budemo svesni sta nam se dogadja. Ne talasam bezveze, niti mi je namera da pomeram granice kvaliteta pisanja na forumu.
Jel Vam sad jasnije Laki i Red Marqius?
Nakon svakog meča u našoj ligi koji se ne završi kako su ljudi očekivali na ulici, kladionici se mogu čuti takve priče. Ne kažem da nekad nisu istina, ali su uvek produkt istih izvora - ljudi koji posećuju kladionice i koji na svaki dolazak neke visoke kvote krenu da u tipično srpskom maniru raskrinkavaju te zavere velikih majstora zakulisnih radnji.
Ja za svaki naš nerešen meč ili poraz čujem te priče od prijatelja i po gradu i stvarno zamaraju. Moguće i zato što nisam kladioničar...

Tim je slab i neadekvatan za Evropu. U klubu se ne radi planski i kvalitetno. To su činjenice. Ostalo su spekulacije kojim svesno ili nesvesno, te probleme guramo u drugi plan.

p.s. Moj komentar nije bio upućen direktno i samo tebi, već uopšteno za sve koji pišu o sumnjivim radnjama.
Io odio Belgrado
milans

Post by milans »

E ovako, iako je delovalo poprilicno neverovatno, grupa ljudi sa ovog foruma, koja se do danas nije poznavala se ipak skupila, nakon malo ulozenog truda, upoznala se, porazgovarala i shvatila kao sto je bilo za ocekivati da, kao sto deli istu strast deli i iste ideje,

a u najkracem to bi izgledalo ovako:

U cilju jasnog i glasnog iznošenja stavova koji se čuju i na ovom forumu, od početka naredne sezone potrebno je za početak organizovano delovati sa zapadne tribine stadiona Karođorđe, jer je od strane učesnika skupa, a pretpostavljam i od strane većine vas, uočeno da je u delu severozapada već skoncentrisana jedna poveća grupa istomišljenika koju bi trebalo formalizovati u grupu pod zvaničnim nazivom i koja bi svojom brojnošću i autoritetom mogla da utiče na dešavanja u klubu....

Takođe je dogovoreno da će se pre početka prvenstva organizovati još jedan skup o kojem će svi zainteresovani biti obavešteni.
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
Post Reply