Uprava
Brane delimicno tvoj stav stoji...
Ali mi smo lopovi prema SEBI!
To je razlika izmedju nas i njih... zar mislis da bi oni tamo namestili tekmu na svoju stetu???!
Ne znam kakav si ti covek..ali sto se mene tice obraz nema cenu ..2 liga? so fucking what???
Barem cemo biti cisti ,iskreni prema sebi i ostalima.
A biti reda radi u "vrhu" tabele sta god da to znaci..je za mene obicna 0.
Ali mi smo lopovi prema SEBI!
To je razlika izmedju nas i njih... zar mislis da bi oni tamo namestili tekmu na svoju stetu???!
Ne znam kakav si ti covek..ali sto se mene tice obraz nema cenu ..2 liga? so fucking what???
Barem cemo biti cisti ,iskreni prema sebi i ostalima.
A biti reda radi u "vrhu" tabele sta god da to znaci..je za mene obicna 0.
Kao sto vidis upotrebljen je smajli. Sto ti govori da ja nisam bio potpuno ozbiljan.1892 wrote:Opet teorije zavereNevernik wrote:Suska se jos od desetog minuta utakmice![]()
Bolje da pogledamo istini u oci, nego sto se vecito nesto zavaravamo...
Sto se tice istine...bojim se da su ta suskanja u pravu.
Samo je pitanje da li se pored iz 2 u 2 igrala i igra Vaduz ide dalje ili se neko preracunao.
Ne bih da tvrdim da je 100 posto istina, ali sam nacuo cak i neku cifru koja je u pitanju (sto je nebitno u celoj prici).1892 wrote:Opet teorije zavereNevernik wrote:Suska se jos od desetog minuta utakmice![]()
Bolje da pogledamo istini u oci, nego sto se vecito nesto zavaravamo...
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Ево само да кажем и ја шта сам чуо, можда дан после утакмице исто од пар људи чуо сам да је утакмица муљажа кладионицама у Азији и да је била изузетно велика квота на Вадуз...једина грешка је наводно тај трећи гол Вадуза који није био предвиђен...ал' сад, да ли је истина или није, верујем да никад нећемо сазнати.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- etxeberria
Nisam nista cuo, ali sam i sam o ovom razmisljao. Iz 2-2 se moglo namestiti i da izgubimo 0-1 tj. nismo morali ispasti...Obile su im se tikve u glavu izgleda.Bogdan96 wrote:Ево само да кажем и ја шта сам чуо, можда дан после утакмице исто од пар људи чуо сам да је утакмица муљажа кладионицама у Азији и да је била изузетно велика квота на Вадуз...једина грешка је наводно тај трећи гол Вадуза који није био предвиђен...ал' сад, да ли је истина или није, верујем да никад нећемо сазнати.
sam svoj najveci neprijatelj
- Red Marquis
- Moderator
Po meni je veci kretenizam raspravljati sada o tome da li su igraci stvarno tako mislili kako su rekli na konferenciji koju su ''oni sazvali'' da se satro izvinjavaju, nego podeliti informaciju ovog tipa, pa da budemo svesni sta nam se dogadja. Ne talasam bezveze, niti mi je namera da pomeram granice kvaliteta pisanja na forumu.
Jel Vam sad jasnije Laki i Red Marqius?
p.s. Ako administratori dele isto Vase misljenje nek brisu moje postove.
p.s. Ako administratori dele isto Vase misljenje nek brisu moje postove.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
- Red Marquis
- Moderator
Nakon svakog meča u našoj ligi koji se ne završi kako su ljudi očekivali na ulici, kladionici se mogu čuti takve priče. Ne kažem da nekad nisu istina, ali su uvek produkt istih izvora - ljudi koji posećuju kladionice i koji na svaki dolazak neke visoke kvote krenu da u tipično srpskom maniru raskrinkavaju te zavere velikih majstora zakulisnih radnji.djape_ns wrote:Po meni je veci kretenizam raspravljati sada o tome da li su igraci stvarno tako mislili kako su rekli na konferenciji koju su ''oni sazvali'' da se satro izvinjavaju, nego podeliti informaciju ovog tipa, pa da budemo svesni sta nam se dogadja. Ne talasam bezveze, niti mi je namera da pomeram granice kvaliteta pisanja na forumu.
Ja za svaki naš nerešen meč ili poraz čujem te priče od prijatelja i po gradu i stvarno zamaraju. Moguće i zato što nisam kladioničar...
Tim je slab i neadekvatan za Evropu. U klubu se ne radi planski i kvalitetno. To su činjenice. Ostalo su spekulacije kojim svesno ili nesvesno, te probleme guramo u drugi plan.
p.s. Moj komentar nije bio upućen direktno i samo tebi, već uopšteno za sve koji pišu o sumnjivim radnjama.
Io odio Belgrado
E ovako, iako je delovalo poprilicno neverovatno, grupa ljudi sa ovog foruma, koja se do danas nije poznavala se ipak skupila, nakon malo ulozenog truda, upoznala se, porazgovarala i shvatila kao sto je bilo za ocekivati da, kao sto deli istu strast deli i iste ideje,
a u najkracem to bi izgledalo ovako:
U cilju jasnog i glasnog iznošenja stavova koji se čuju i na ovom forumu, od početka naredne sezone potrebno je za početak organizovano delovati sa zapadne tribine stadiona Karođorđe, jer je od strane učesnika skupa, a pretpostavljam i od strane većine vas, uočeno da je u delu severozapada već skoncentrisana jedna poveća grupa istomišljenika koju bi trebalo formalizovati u grupu pod zvaničnim nazivom i koja bi svojom brojnošću i autoritetom mogla da utiče na dešavanja u klubu....
Takođe je dogovoreno da će se pre početka prvenstva organizovati još jedan skup o kojem će svi zainteresovani biti obavešteni.
a u najkracem to bi izgledalo ovako:
U cilju jasnog i glasnog iznošenja stavova koji se čuju i na ovom forumu, od početka naredne sezone potrebno je za početak organizovano delovati sa zapadne tribine stadiona Karođorđe, jer je od strane učesnika skupa, a pretpostavljam i od strane većine vas, uočeno da je u delu severozapada već skoncentrisana jedna poveća grupa istomišljenika koju bi trebalo formalizovati u grupu pod zvaničnim nazivom i koja bi svojom brojnošću i autoritetom mogla da utiče na dešavanja u klubu....
Takođe je dogovoreno da će se pre početka prvenstva organizovati još jedan skup o kojem će svi zainteresovani biti obavešteni.
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........