a mi koji nismo "poslovni",ako nam nije do prodaje igraca,predjimo da navijamo za Javor,Vozdovac,Cuku.... oni mogu preziveti godine i bez prodaje

Da ne znam koji je sinoć bio rezultat, na osnovu ovih pisanija u ovoj temi bih zaključio da su nas crni petardirali.Voja wrote:mislim da je bilo lepo dok je trajalo.
a mi koji nismo "poslovni",ako nam nije do prodaje igraca,predjimo da navijamo za Javor,Vozdovac,Cuku.... oni mogu preziveti godine i bez prodaje
MiSmoFKV! wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/ekspr ... opi/112982
Dobro, valjda znas da ne mozemo, da je situacija u kojoj smo mi i situacija u kojoj su rezimlije od svog osnivanja u osnovi drugacija i da to nikako ne moze da se poredi, da su u Srbiji bez problema gaseni klubovi i za dug mnogo manji od naseg a da ce se zvezdi i partizanu tolerisati sve, da ce ih direktno finansirati iz drzavnog budzeta novcem poreskih obveznika umesto da se za taj novac recimo sredi institut na Kamenici ili nesto, da ljudi u 21. veku u Srbiji ne umiru od bolesti koje se u civilizovanom svetu lece. Ili neka daju taj novac u bilo sta drugo sto ce da unapredi ovu zemlju i da donese narodu neki boljitak - ali ne, za drzavnu mezimcad mora da ima, cak i kada krse zakon, cak i kada gro tog novca momentalno nestane u privatne dzepove, oni mogu da renoviraju stadion, kupuju i sakom i kapom, glume ludilo...Stexman wrote:Nije sve u lovi. Pa cigani su duzni 40 miliona evra i doveli 9 igraca.
Pa majku mu, valjda mozemo i mi da izguramo bar jednu sezonu bez novaca!
Kakve veze ima sinocnji rezultat sa pisanjem ovde,sem sto samo jos vise olaksava prodaju igraca.Pokusavam da na svaku situaciju gledam niti sa pesimimzmom niti sa optimizmom,vec sa nekom realnoscu. A u ovom trenutku jednostavno se sama namece cinjenica da je ova ekipa vec spremna za rasprodaju. Da u klubu planiraju da sacuvaju igrace i tim,rekli bi,za nas je prelazni rok sto se tice odlazaka zavrsen,bez obzira na krajnji ucinak u Evropi.Ako prodjemo u Ligu,moguci su samo dolasci igraca,a ako ispadnemo,cuvamo tim,napadamo titulu i kup.E to bi onda bila fudbalska uprava,a ovako,gde se izjavom "ako ispadnemo imamo 3 dana,sasvim dovoljno vremena za kontakte" vec priziva ono najgore,vec mi je jasno sta nas ceka.I uostalom,kako opravdati pobede Zvezde nad nama ako ostane ovaj tim? RealnoMackycool wrote:Da ne znam koji je sinoć bio rezultat, na osnovu ovih pisanija u ovoj temi bih zaključio da su nas crni petardirali.Voja wrote:mislim da je bilo lepo dok je trajalo.
Ej, ljudi, konačno igramo na gol više! Raskantali smo Sampdoriu u sred Italije! Crne smo rastavili od fudbala! Konačno se nešto dešava!
Dajte bar malo optimizma. Konačno imamo puno pravo na njega...
Upravo tako.Voja wrote: A u ovom trenutku jednostavno se sama namece cinjenica da je ova ekipa vec spremna za rasprodaju. Da u klubu planiraju da sacuvaju igrace i tim,rekli bi,za nas je prelazni rok sto se tice odlazaka zavrsen,bez obzira na krajnji ucinak u Evropi.Ako prodjemo u Ligu,moguci su samo dolasci igraca,a ako ispadnemo,cuvamo tim,napadamo titulu i kup.E to bi onda bila fudbalska uprava,a ovako,gde se izjavom "ako ispadnemo imamo 3 dana,sasvim dovoljno vremena za kontakte" vec priziva ono najgore,vec mi je jasno sta nas ceka.
Gaćinoviću je karijera u silaznoj putanji. Realno, mislim da je precenjen. Imam osećaj da će završiti kao Aleksić.Nevernik wrote: Upravo tako.
Jedna od najglupljih izjava ikada. Uzevsi u obzir ko je sve prosao kroz klub i sta je pricao velika je konkurencija u toj oblasti.
Cuj, oni kao ne prodaju nikog...jos dve nedelje. Onda ako rezultati ne budu kako zelimo stavljamo veliki natpis SALE na izlog. Trodnevna rasprodaja. Dodji Zvezdo, dodji Selto, dodji Sampdorijo cekamo vas.
Vec ste ostetili klub za nekih 1 1/2 miliona evra preranom prodajom Babica i Gacinovica. Valjda ste nesto naucili iz toga.
Ali to nema nikakve veze sa onim sto mi pricamocarlons wrote:Gaćinoviću je karijera u silaznoj putanji. Realno, mislim da je precenjen. Imam osećaj da će završiti kao Aleksić.
Švajcarci su ga prodali onako baš švajcarski, to se slažem. Zato i jesu bogati. Još su stari Rimljani rekli da ledina vredi onoliko koliko je neko spreman za nju da plati. Očigledno, švajcarska ledina nije isto što i srpska ledina.Nevernik wrote:Ali to nema nikakve veze sa onim sto mi pricamocarlons wrote:Gaćinoviću je karijera u silaznoj putanji. Realno, mislim da je precenjen. Imam osećaj da će završiti kao Aleksić.
Kakva ce njegova buduca karijera biti nas ne interesuje jer nemamo procente.
Dobro, interesuje nas sa ljudske strane jer je nas i zelimo mu sve najbolje u zivotu ali ovo je tema Transferi i ovde je finansijski aspekt vazniji od ljudskog.
Mi smo prodali 75% Gacinovica i Babica za 1,4 miliona.
"Svajcarci" su prodali 100% za 3,5 miliona.
Veliki je to gubitak za klub. Da ne govorim da nemamo % od buduce prodaje.
Procenti su potencijalni veliki dobitak za nase klubove. Da smo imali 20% od Sergeja zaradili bi duplo vise od njegove prodaje Laciju nego od prodaje Belgijancima.
Bolje prodati nekoga jeftinije sa procentom nego malo skuplje bez procenta.
Jeste rizicnije jer na svakog SMS dodje neki Aleksic/Katai ali posto ne mozemo da prodamo igrace za vece sume isplati se igrati na rizik.
A da smo bili hrabri (kao sto sad trazimo od uprave),pa da kazemo Sergej nije na prodaju,pa ostane kod nas,pa posto je bio miljenik Paunovica i iz Vose ode na SP,pa ga osvojimo i on bude proglasen trecim igracem turnira!? Da li bi nam se isplatilo??? Antonov,Gajic... da li se njima isplatilo sto su ostali u OFKa? Ljudi,ako igrac ima kvalitet,novci nece izmaci.Problem je samo sto,ko garantuje upravama (ako sacuvaju igrace od prodaje) da ce oni biti tu,kada se isti igraci posle budu prodavali po daleko vecim cenama. Nazalost... novac je pokretac svega,i kada je konkretno fudbal u pitanju,novca je sve vise,a vremena sve manje.... kako odoleti?Nevernik wrote:Da smo imali 20% od Sergeja zaradili bi duplo vise od njegove prodaje Laciju nego od prodaje Belgijancima.
Bolje prodati nekoga jeftinije sa procentom nego malo skuplje bez procenta.