6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

Turija

Post by Turija »

Grba_NS wrote:Boze kako ste smesni, teren se kvasi u svim ligama i na svim utakmica 10-15 min pre tekme :!: Zasto? Sigurni ne zbog toga da trava ne bi izgorela vec da bi lopta brze isla, to je jedini razog!!!
Dobro, ajd objasni onda i razlog, zašto se igrači u našoj ligi toliko klizaju na takvom terenu ( a to je veoma primetna i simptomatična činjenica)?Nisu fizički spremni, nisu navikli (pošto ne kvase svi), nije ravnomerno, tj izbalansirano pokvašeno, pogrešne kopačke ... ili nešto peto, što mi laici ne možemo da dokučimo, pa smo smešni struci?
Evo, ja dođem na utakmicu pola sata pre početka, i nisam video da se teren kvasi, osim jedanput.I tada mi se učinilo da je neko greškom ,,pritisnuo dugme" kako je prskanje izvršeno.Onaj na vojnom stadionu nosi šmrk, kao da gasi požar, itd itd..
A kome, ovde i zašto, treba ,,brža lopta", kad ne mogu ni sporu da smire, a padaju i na suvom (kao padavičari :?:) Zbog Evrope (u kojoj ispadamo odmah jer nismo navikli na sveže pokvašene terene.Eto nam novog opravdanja :wink: )?Zaključivanjem zdravom seljačkom logikom meni to više liči na onu narodnu:videla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu.
Last edited by Turija on Mon Sep 28, 2009 7:40 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice

Post by ice »

Vojo,za ovo sto si sada napisao si uglavnom u pravu,ali pogledaj onaj prethodni post i sta si sve tamo napisao,kao i nacin na koji si to izneo.Ne znam zasto si uopste spominjao navijace i uslove i odnos prema Aleksicu i jos ponesto?Takodje,video si i reakcije u vezi pomena namestanja.

Ja bas mislim da treba da u neku ruku gledamo i sta drugi rade i dokle njihova sumanutost moze da ide.Bolji jesmo od njih i uvek cemo biti sto se tice manira,ponasanja i obrazovanja,ali to nam nece pomoci da se klub makne odavde gde je bas u svakom slucaju.Mislim da neke subjektivnosti i drzanja nase strane mora biti,pogotovo sto mi to ispoljavamo na ipak dosta uljudan nacin(i kada to nije slucaj brzo se to ispravi).Moramo povuci neku granicu,treba da budemo iznad onih navijaca drzavnih projekata i da se ne spustamo na njihov nivo,ali ovo je Srbija i zna se sta ovde prolazi,tako da po potrebi treba i nekim drugim sredstvima da se posluzimo,sto manipulativnim,sto nekim agresivnijim(ovo se ne odnosi na internet i forume).U svakom slucaju,mi smo po ponasanju i objektivnosti miljama i kilometrima ispred njih i to se ne da ni porediti.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
vladans

Post by vladans »

Voja wrote:
vladans wrote:@Voja

Sve to sto si napisao moglo je biti upakovano u nekom mnogo prihvatljivijem obliku i bez tih nepotrebnih "osmeha" jer se sve vise stice utisak da ti je mnogo svejedno ovo sto se desava i to nije prvi put
vlado,ti smajlici su moj stil.ja drugacije ne umem.ako ti mislis da se ja ne nerviram,to je tvoj problem,a ne moj.I meni recimo smeta sto svima vama zasmeta realan pogled na celu situaciju (ni po babu ni po stricevima) vise nego oslovljavanje coveka sa 60 i kusur godina sa "go**o",ali sta da radim.I to govori o nama!!!
Pod jedan,ti si sam izjavio vise puta da se vise ne nerviras i ja sa tim nemam nikakav problem a drugo,koliko realno moze da zvuci tvoja recenica "I meni recimo smeta sto svima vama zasmeta realan pogleda na situaciju.."?Koliko je realno kad neko za sebe kaze da drugima smeta sto je on realan?malko subjektivan pogled na svet,al dobro.
I na kraju ja nisam rekao da se ne slazem sa sadrzajem tvog posta,ali je on odmah mogao da bude u formi sledeceg i bilo bi sve ok!
Brane

Post by Brane »

Ja vam svima predlazem da od Januara, kad se jel' da ukinu vize, svi organizovano svake druge nedelje odete u Udine. Pa tamo podrzite lokalnog prvoligasa a ove dunstere ostavite da igraju protiv istih takvih dunstera do mile volje. Oni nisu zasluzili ovakve navijace.
Turija

Post by Turija »

ice wrote:Vojo,za ovo sto si sada napisao si uglavnom u pravu,ali pogledaj onaj prethodni post i sta si sve tamo napisao,kao i nacin na koji si to izneo.Ne znam zasto si uopste spominjao navijace i uslove i odnos prema Aleksicu i jos ponesto?Takodje,video si i reakcije u vezi pomena namestanja.

Ja bas mislim da treba da u neku ruku gledamo i sta drugi rade i dokle njihova sumanutost moze da ide.Bolji jesmo od njih i uvek cemo biti sto se tice manira,ponasanja i obrazovanja,ali to nam nece pomoci da se klub makne odavde gde je bas u svakom slucaju.Mislim da neke subjektivnosti i drzanja nase strane mora biti,pogotovo sto mi to ispoljavamo na ipak dosta uljudan nacin(i kada to nije slucaj brzo se to ispravi).Moramo povuci neku granicu,treba da budemo iznad onih navijaca drzavnih projekata i da se ne spustamo na njihov nivo,ali ovo je Srbija i zna se sta ovde prolazi,tako da po potrebi treba i nekim drugim sredstvima da se posluzimo,sto manipulativnim,sto nekim agresivnijim(ovo se ne odnosi na internet i forume).U svakom slucaju,mi smo po ponasanju i objektivnosti miljama i kilometrima ispred njih i to se ne da ni porediti.
Složio bih se sa Ajsom.
Ipak je ovo sportski forum i mora imati notu navijačkog.I sa tim navijačkim, mi smo, po objektivnosti, miljama ispred onih.
Svaki navijač doživljava poraz i pobedu emotivno i želi prvo da vidi dobre stvari svoga Kluba.Kada njih nema (decenijama) čudno bi bilo da nema i emotivnih frustracija, pogoto kada je očigledno da se sa njegovim Klubom neko žestoko poigrava.Zato bi komentar 021 o FK Vojvodini, kao živom mrtvacu, mogli staviti u Agendu na ovom Forumu.Mnogima je očigledno najbolja baš takva Vojvodina. Da postoji, a nemoćna.Idealna da se po njoj gazi.
Zato su Lazo Bakmaz i Tanjga anatemisani na drugim forumima, jer su uradili pravu stvar: prenosili utakmicu, samo približno kao što 30 godina prenose bg komentatori, kad Voša igra protiv bilo kog tima.S tom razlikom, što su svi TV gledaoci (razmaženi blizanci) na ono navikli i veruju da tako treba, a jako im prija ušima.E sad, kad to isto uradi druga strana, onda je strašno.Jer, otkud smeju da (po)hvale Vojvodinu, to je kao prava jeres :oops: Ono što meni smeta je to, što ovaj tim, i takav kakav je (nikakav), je sigurno bolji od blizanaca, samo kad bi u ekipi igrali njegovi najbolji igrači, i neko ih bolje (pred)vodio :cry:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
shecky

Post by shecky »

joj pogledajte na ovom klipu pocetak kad mrvo mrdja pa mario promasuju gols a 2 metra..na novoj tribini reakciju Vlatka i Mishe! respect boys!

http://www.youtube.com/watch?v=d3uClUgVaqw
ssnigd

Post by ssnigd »

Minja wrote:Pouzdano znam da je nekoliko igraca posle utakmice bilo na ivici suza. Ovaj poraz je svima nama izuzetno tesko pao i tu nema sta da se lazemo, ali to nije razlog da vijamo vestice.
Vidis meni je sramota da samo njih nekoliko bude na ivici suza.
Ako mozes da kazes koji su to tacno igraci bili na ivici suza, za Medu verujem da jeste.

MEDO BICE BOLJE, NE DAJ SE :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mare

Post by Mare »

Sportal.rs - 28 Septembar 2009 | 01:49
Pižon: Vojvodina je sama kriva
Takvo je prvenstvo - neko ne iskoristi šanse, a neko iskoristi drugu i odnese tri boda. Igrali smo promenljivo, imali smo protiv sebe nezgodnog rivala, koji je sam kriv što nije iskoristio šanse.
Ima istine i u ovome, imali smo prilike, kad se setim samo one Marijeve sa 3 metra prazan gol, a Mrđine ne vredi ni da nabrajam!!!
stefan

Post by stefan »

shecky wrote:joj pogledajte na ovom klipu pocetak kad mrvo mrdja pa mario promasuju gols a 2 metra..na novoj tribini reakciju Vlatka i Mishe! respect boys!

http://www.youtube.com/watch?v=d3uClUgVaqw
Svaka cast momcima :!: U veoma su teskoj situaciji, trpe veliku nepravdu, a opet su pokazali koliko postuju klub. Nazalost, malo je igraca koji postuju Vojvodinu. Lako je prevariti medije i javnost, ali nas, navijace, ne moze niko prevariti.

Glavu gore Medo, mnogo je jos derbija pred tobom :!:
Jedem luka i slanine ...
Casual

Post by Casual »

Pa da i ja nesto napisem.
Dosao na zapad u 15.15h, kad ono nema mesta nigde, sav zacudjen presedeo sam ipak na stepenicama negde na sredini, i mogu vam odma reci da je zapad izuzetno odradio svoj posao, odnos snaga po meni je bio 50-50, deo do juga vise ciganski, deo do zapada firmaski. Dobro smo grmeli pri dovikivanju sa severom:http://www.youtube.com/watch?v=Hxfng9Oms7k
Glas sam izgubio urlajuci sto na ove poljoprivrednike sa zapada sto zbog podrske igracima, i onda se onako sve zavrsi...
Sever po meni odlican, kao sto je ice rekao skoro duplo je veci i + oni pevaju u pravcu juga i mnogo su dalje od zapada nego ciganija odma preko puta tako da odtud zabluda se oni bolje cuju. Posle pogledanih par klipova nasih i njihovih evidentno je da su nasi sa severa grmeli. Mnogi i kazu slabija brojnost, ali pogledajte nasi su po prvi put meni se cini stajali skroz do ograde dole, tj kop je pocinjao od ograde a ne od stolica pa bi sa moje strane rekao brojnost nasa sve ukupno - vrlo dobra!

Tek nakon odgledanih ovih snimaka sa sansama sam video kolko smo mi ustvari jako dobrih sansi imali i sta smo propustili... jednostavno sreca nas nije pogledala(a mozda je nismo ni zasluzili). Od pojedinaca bih izdvojio Kizu kao neprikosnovenog, Pleča kao gospodara odbrane, Vuleta kao neumornog ima ga i napred i nazad, Meda po meni odlicna partija, stvarno nije imao srece kod one lopte. PUNA PODRSKA BIO JE MEDJU NAJBOLJIM POJEDINCIMA!!! Da kazem ajde ni Tumba ni je bio los ovaj put(al samo ovaj put).
Zaista velika zal za propustenim sansama!!!
Nista jos nije izgubljeno, naravno ako Stepi vrati kompas koji je izgubio!!!
Volem Vošu!
Casual

Post by Casual »

Dnevnik: Неопходна шок-терапија

После пораза од Партизана у 5. колу Јелен суперлиге, председник ФК Војводина Ратко Буторовић окарактерисао је игру свог тима као “јад и беда”.

Пошто је у недељу претрпљен нови неуспех, овога пута од другог београдског великана Црвене звезде, први човек Новосађана иде и корак даље.
- Ово са Црвеном звездом је била туга и жалост – без двоумљења је за учинак фудбалера Војводине рекао Буторовић и наставио.
- Рекао сам играчима пре утакмице: победите и реците колика да буде премија. Аплаудирали су. На терену је била друга прича.
За Буторовића није утеха то што је Војводина промашила пет шанси.
- То ме је још више разљутило. Имали смо пар ситуација из којих играчи калибра Мрђе и Ђуровског не би смели да промашују.
Жао му је, каже, младог Слободана Медојевића.
- Он је у овом мечу постао играч. До те грешке је био наш најбољи појединац, а онда је погрешио и примили смо гол. Па шта? Зар га треба одмах осудити? Зато ми је и засметало што га је тренер Степановић извео истог тренутка. Плакао је све време на клупи, а ја сам му после утакмице људски пришао и подржао га.
И још неки потези тренера Степановића нису јасни председнику.
- Стално нас изненађује неким чудним изменама. Против Смедерева смо јурили победу, а на терен је уместо нападача ушао Пековић. Сада смо јурили реми, а у игру је ушао Лакић?!
Екипи је неопходна шок-терапија, тврди председник.
- Нешто под хитно морам да учиним. Казни ће бити, свакоме према учинку. Звезда нам је очитала лекцију како се бори за боје клуба. Код нас, изгледа, има и недодирљивих, а тако не сме да буде. Биће резова пред БСК, јер кад кола крену низбрдо тешко их је зауставити.
Евидентно је да после елиминације из Европе и изгубљена оба дербија без постигнутог гола нешто мора да се предузме. Зато се може очекивати и заседање Управног одбора, а на тапету ће бити учинак тренера Драгослава Степановића.
С. Савић

Погрешио
Војводина је прошле године била друга са Зораном Марићем, који је своје место уступио Драгославу Степановићу.
- Погрешио сам, признајем. Верујем да би Марић са овим тимом имао боље резултате од Степановића, који се жали да није добио адекватна појачања, а ја опет мислим да смо у Вулићевићу, Ађуруу, Плечу и Стојки добили квалитетне играче – сматра Буторовић.

Уговор
После пораза од Аустрије у квалификацијама за Лигу УЕФА, а затим и од Партизана и Звезде у Јелен суперлиги, поставља се питање наставка сарадње Драгослава Степановића и Војводине.
Очигледно је да је највећа препрека за рани разлаз чврст уговор који Степановићу, незванично, гарантује годишњу плату од 120.000 евра. Био би то, очигледно, веома скуп отказ. Није искључено ни то да дође до џентлменског разлаза, при чему Степановић из Војводине сигурно не би отишао празних џепова, али је питање да ли би се искусни стручњак одважио на такав корак.

СТЕПИЈЕВЕ ЦРТИЦЕ
Медојевић

Драгослав Степановић овако образлаже потез када је из игре извео младог Слободана Медојевића, одмах пошто је грубо погрешио пре Звездиног гола:
- Његовим остављањем у игри ризиковао бих да, под утиском претходне грешке, западне у серију нових. Желео сам да га поштедим евентуалних даљих непријатности и зато сам га извео – образложио је измену Драгослав Степановић.

Лакић
Многима је било чудно када је у финишу утакмице, док је Војводина јурила изједначење, Драгослав Степановић уместо Славена Стјепановића у игру увео Ристу Лакића.
- Прва намера ми је била да уведем Смиљанића по десном боку. Међутим, пошто су се и Кизито и Ловрић жалили на повреде, рачунао сам да уколико у међувремену неко од њих двојице не би могао да настави, да би Лакић био адекватно решење и за њихова места – образлаже Степановић.

Хуцишвили
Питање које се све чешће поставља Драгославу Степановићу односи се на третман који има Михаел Хуцишвили. Евидентно је то да Војводина тешко постиже голове, а управо је за Грузијца Хуцишвилија Степановић рекао да лако постиже голове.
- За Хуцишвилија важи исто оно што сам рекао и за Данијела Алексића. Није ме на тренинзима уверио да треба да игра пре фудбалера који имају предност – напоменуо је Степановић.
Volem Vošu!
shecky

Post by shecky »

Svaka cast Bato ali ako si ti pogresio onda i ti treba da snosis odgovornost ne??? I nije kulturno tako pricati o coveku koji jes jos uvek trener Vojvodine!! Stavi mene za trenera `bemli vam sve pa ce da vidis kako se igra fudbal!
Ja ipak mislim da svi komplet treba da se nose u 3 lepe iz Vojvodine...
šumar

Post by šumar »

Nakon ove utakmice odlučio sam da obustavim odlaske na gostovanja, a da li ću ih gledati kući...Možda.Što neko reče, treba čuvati zdravlje i ne nervirati se.
I ono što sam mislio da je dobro, nije.
Sem Brke,Kize,Vuličevića,Pleča,Ađurua,....ovo je sve tanko, ništa bolje od pola lige. Pitanje hoćemo li biti i treći.I Aleksić je bio kao muva bez glave.
Stepi cirkusant, mada bi teško i neki drugi trener više napravio.Od g..... se pita ne pravi.
Nevernik

Post by Nevernik »

Bata mora da je citao forum :wink:

Ne verujem ja njima nista, to sve sad malo za javnost. Par dana.
Pa jovo nanovo za vikend. Sve isto. Uz verovatno jednu promenu, jer mora i Risto da igra od pocetka.

I jebes tim kojem moras davati posebne premije pred svaki derbi :roll:
aNS

Post by aNS »

Што се тиче саме утакмице све је већ написано. Хтео бих само да додам за Меду. Чуо сам се данас са човеком и он дечко још неможе да дође себи и и даље само себе криви, а мислим да реално он није кривац. Неко је већ написао да је у том тренутку било 3 њихова на 5 наших и да то није смео бити гол, и ја се са тим потпуно слажем. А за та намештања не верујем, поготово не за Кесића, пре би онда рекао за Ђуровског који је промашио немогуће.
Locked