Kup Srbije - sezona 2013/14

Locked
Jan

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Jan »

Kup je naš !
VOŠA ZAUVEK !!!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ovo je zeljenije od T'ham u ligi evrope.
Ovakva vest ume da ti popravi dan. :devil:
Akcent

Post by Akcent »

Silujte ciganiju 2 puta u roku od nedelju dana i oprastam vam i javor i radnicki i slobodu.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
lala1914

Post by lala1914 »

pa i obe da pobede, ja im nista ne oprastam...za mene je to pod "mus" da pobede glodare i gance, a kamoli javor i radnicki...u pobedu sumnjam zbog uprave
Nikola

Post by Nikola »

Odlican zreb. Bolovanje u najavi, imamo priliku da im se useremo u zivot. Svi u smrdljivi bg!
ПУШТАМ КИШУ!
recni galeb

Post by recni galeb »

ma ok crvena go**a u 1/4 finalu, crnu im bracu u 1/2 i onda ko se dovuce do finala sa nama moze vec da se raduje, takvi smo ti mi necemo da se menjamo... :mrgreen:
shecky

Post by shecky »

Ravnodusan sam totalno.

A onima koji su spremni da zaborave lose reze ako 2 puta pobedimo cigane mogu samo poruciti da upravo zbog takvog stava i jesmo provicnijalci.
Roki

Post by Roki »

Zreb vise nego dobar,to su nam stare musterije..prilika... :cheers:
shecky

Post by shecky »

Zaista ne kontam na osnovu cega ste toliki optimisti??
Mi se branimo protiv Javora i KG nam iz 4 suta da 2 gola a vi vec u delirijumu jer igramo sa govnima ??

Stvarno je cudno biti navijac Vojvodine .. ponekad imam osecaj da ljudi na stadionu vise mrze bg go**a nego sto vole Vojvodinu.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

A koga smo pobedili 4 puta zaredom od potencijalnih protivnika? Pa naravno da je logično da se ljudi raduju, mene bi više Spartak zabrinuo 8)
Šanse da ih dva puta dobijemo su minimalne. Nadam se pobedi u prvenstvu, treba šanse ciganima da slave titulu u Novom Sadu svesti na što manju moguću meru.

p.s. Ja ne razumem one koji se čude mržnji prema blizancima. Pa nisu oni neki obični fudbalski protivnici pa još da ih poštujemo. Rak rana celog srpskog sporta, od 20 eksera u mrtvačkom kovčegu zvanom srpski fudbal, 21 je njihov.
Io odio Belgrado
shecky

Post by shecky »

Red ,dokle god nas vodi mrznja ,dotle ce nas jebati ekipe poput KGa Javora Pazara ... uz sav respekt prema tim ekipama.
To koliko nas voli Vojvodinu se videlo ovih vikenada (nova rec) 4 utakmice, kada nas je sve zajedno sa Kupom bilo mozda oko 6000 ..ali zato kad igramo protiv govana onda, onda svi dodju.
Dakle vise mrzimo nego sto volimo.

Onda kad nas u NS bude 10000 protiv Javora ,e tad cemo biti i prvaci.
A veruj mi da kojim slucajem i jesmo prvaci , ne bi doslo 10000 protiv Javora.
E sad ko razume shvatio je.

Sto se cigana tice ako zasluze , nek slave titulu u NS ,nace pickice na terenu ce biti krive za to.
Red Marquis
Moderator

Re: Kup Srbije 1/4: crvena zvezda-Vojvodina, 4. decembar

Post by Red Marquis »

Svuda su derbi navijači većina. Jesu li i protiv Rapida i Šerifa dolazili ljudi zbog mržnje?
Opravdana mržnja slaninara prema blizancima nema veze sa fudbalerima u FKV i ne treba da ima veze prema njihovom odnosu ka dresu u svakom meču.
Da osvajamo titulu bilo bi i više od 10 000, jer je Novi Sad kao i bilo koji grad, prepun pozera koji vole najbolje i koji bi naprasno te nedelje shvatili da im je Voša u srcu.
Cigani su preslabi da mogu zaslužiti titulu. Mogu je osvojiti, ali nikako zasluženo.
Io odio Belgrado
shecky

Post by shecky »

Red , razumem tvoje razmisljanje, ali nemoj mi reci da su tih 10000 protiv Serfia,svi bila nasi? ..
Ajd ovako , secas se tekme protiv OFKe u 1/2 kupa na karaburmi .. kazu da je bilo oko 5000 ljudi,i sad po tvojoj logici to su bili svi navijaci OFKe? No way dude.

Cigani kakva god da su go**a, na koji god nacin su popularni a znamo svi kako se stvorila popularnost vecitih, oni skupise protiv DS 40000 ljudi!

Na nasim tekmama u ovoj sezoni bez derbija dodje u proseku 1500 plafon .. sto nije ni mizernih 0.5% stanovnista Novog Sada.. to je sramota.. a siguran sam da nas ima u NS da bar na obicnoj tekmi bude realnih 4000 redovnih navijaca, ali mnogi dizu ruke, jer ocigledno razmisljaju mozgom a ne srcem kao mi ovde na forumu.
Nevernik

Post by Nevernik »

Tih 40000 ti je mizernih 2-3% stanovnistva Beograda.

Zvezda je jedini klub u zemlji koji je ukapirao moc marketinga. Posebno kad je narod podvodljiv kao sto su ljudi u Srbiji.
Krenuli su sa ozbiljnim radom pre nekoliko godina i sad ubiraju plodove.
I bice im jos lakse sad kad imaju Vucica jer ce biti i trofeja.

Inace, odlican zreb.
Sjajna prilika za nase luzere (igrace+trener) da nastave ovogodisnji niz.
Posle finala kupa, Serifa, gomile utakmica u prvenstvu sada im se ukazuje prilika da sve to zacine sa dva ubedljiva poraza od Vucicevih pulena.
Mozda kao nagradu dobiju i mesto sekretara za sport juzno backog okruga posto za fudbal nisu.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nas na tribini ima koliko ima. Nikolic kad pokaze da zna posao i igraci kad budu ginuli i dobijali utakmice doci ce pozeri, simpatizeri i ostali koji ranije nisu dolazili iz samo njima poznatih razloga, pa ce stadion biti pun. Nece biti potrebe da cikica od 60 i kusur godina pali masu na zapadu i pokrece tribinu.

Sto se tice narednih utakmica sa ciganima nisam uopste optimista. Mi ove godine ne mozemo nikog da oderemo zato sto ne igramo ni pola od onog sto mozemo. Sa ciganima postoje dodatni motivi, koji su nazalost kod pravih profesionalaca uvek prisutni, a mi to ni ove godine nismo. Inace cigani su krs od ekipe, ali ne onakvi kakvi su bili prosle godine, a mi....od nas zaista ne znam sta da ocekujem.
Locked