"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Citajuci spisak i ja sam zastao na tom mestu razmisljajuci cemu to,zar uvek mora nesto da se izvrne/uvrne kad smo mi u pitanju.Jeste to jedna mala sitnica,nekome mozda i nebitna, ali nikada se necu navici na te budalastine bez obzira koliko se trudim.Pitam se samo da li je Krcmarevic tim redosledom izdiktirao spisak ili su takozvani novinari odlucili da je redoslet pogresan pa ga skrojili na svoj nacin
Ha,ha,ha.... Sta tebi Turija smeta!?Turija wrote:E što me nervira ovo:
golmani- Bojan Šaranov (OFK Beograd), Željko Brkić (Vojvodina)
dokle viševaljda se već jednom zna ko je prvi golman: ŽELJKO BRKIĆ (VOJVODINA)

Evo,uslisice ti Voja molbu i postaviti spisak iz jednih danasnjih novina,pa da se zna ko je .... Zeljko Brkic.
Jebo im pas mater,svi su na istom zadatku

- Red Marquis
- Moderator
Imam srecu da gledam Lanetove igre na satelitu,tako da nisam nesto iznenadjen njegovim nastupima za reprezentaciju,ali opet... lepo je gledati.max wrote:Lane stvarno nije normalan!Nemam reci,odusevljen sam njegovom igrom
Opet cu se ponoviti,pa cu reci da je Antara uradio najprostiju ali opet i najmocniju stvar koja je bila potrebna ovoj reprezentaciji.Postavio je igrace na pozicije na kojima u sopstvenim klubovima daju najvise.Grba_NS wrote:Ja bih rekao STRASNA EKIPA!!!Voja wrote:Strasan tandem!!!
Kakav uzitak za oci!
p.s.a kad se setim koliki sam skeptik bio kad je Antara imenovan za selektora

p.s.s.ja i dalje mislim da je Stefan Babovic najzasluzniji za sve ovo... jer da se on nije povredio

Neko reče kako je Antić konačno uradio nešto vrlo jednostavno,postavivši igrače na njihove pozicije u klubovima. Da li ga je neko obavestio da Đurić igra štopera a ne zadnjeg veznog?
Inače, odlična igra naše reprezentacije dok nisu krenule izmene!
Inače, odlična igra naše reprezentacije dok nisu krenule izmene!
Last edited by Milan on Wed Feb 11, 2009 11:58 am, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Buki, čuvaj se (Djurića)Milan wrote:Neko ree kako je Anti konano uradio neto vrlo jednostavno,postavivi igrae na njihove pozicije u klubovima. Da li ga je neko obavestio da uri igra topera a ne zadnjeg veznog?
!

Šalu na stranu, ali interesantna odluka Antića?Prave razloge zna samo Antić, a ja ne bih želeo da javno pretpostavljam.Međutim, s obzirom kako su igrali naši štoperi u drugom poluvremenu (prvo daleko bolje, kako kažete, koje ja nisam gledao), mogao je Đurić komotno zameniti nekog od njih.
Kiprane sam večeras video u ulozi Vojvodine protiv Zenita.Međutim za razliku od nas oni su vrlo korektno odigrali ulogu slabijeg.Videlo se da su nešto uigravali i pokušavali odraditi neke trenirane akcije.Nedostajalo im je samo iskustvo da bi realizovali stvorene šanse.Strah od gola se uvukao u napadače, tako da su čiste zicere šutirli dečački nespretno.Ja bih bio zadovoljan da sam Vojvodinu video takvu onomad.
Inače, na žalost, u drugom poluvremenu je pao tempo naše igre.Međutim, odražali smo rezultat bez problema. A to je odlika kvalitetnog tima.Upisali 2:0, uz odlično prvo poluvreme, i to je bilo sasvim dovoljno za utakmicu takvog tipa (uz toliko izvršenih izmena u postavama)

Antić je vodio ekipu po mom ukusu (izvini Vojo

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Da nije bilo Ivanovica primili bismo gol koji bi isao na Djuricevu dusu!
Inace reprezentacija je jako lose igrala, onako kao nekad, bez zelje, zara, truda...(smorio sam se)
Zelim da verujem da si kalkulisali, da se niko ne povredi, jer su igrali 2 utakmice u 2 dana!
Sudija kao onaj sto je svirao poslednje kolo Vosa-Partizan!
Inace reprezentacija je jako lose igrala, onako kao nekad, bez zelje, zara, truda...(smorio sam se)
Zelim da verujem da si kalkulisali, da se niko ne povredi, jer su igrali 2 utakmice u 2 dana!
Sudija kao onaj sto je svirao poslednje kolo Vosa-Partizan!
Moj najjači utisak na osnovu odgledanog drugog poluvremena (prvo opet nisam gledao) je vrhunska demonstracija Ukrajinaca kako se čuva vođstvo od 1:0 ( a da se ne bunkeriše i čeka kraj meča).Za Vojvodinu pravi školski čas, pošto se naše utakmice najčešće završavaju sa takvim rezultatom.
Fantastičnim kretanjem Ukrajinci su totalno onesposobili našu reprezentaciju.I čini mi se da se igralo i 180 minuta, ne bi mi dali gol.Kako su samo zatvarali naše napadače (koji još uvek drže predugo loptu) za školski je udžbenik.Potpuno nemoćni i odsečeni su bili Tošić, Jovanović, Sulejmani....
Antić je pružio šansu svima.To je za pohvalu i tome zapravo služe prijateljske i turnirske utakmice.Stekao je dobar uvid šta ko i kako može.
Večeras Đurić, po meni dobar, bez obzira na jednu slabiju reakciju
Bio je zapažen i čini mi se da dobija sigurnost (verovatno mu je zbog toga Antić davao odmerenu minutažu, iako nije bilo velikog rezona da on ulazi u igru na obe naše utakmice).Međutim tako to rade pravi treneri kad hoće da istestiraju i afirmišu potencijal igrača.Čestitka za Antića 
PS
ne znam u kom pravcu je povika na sudiju, ali meni se čini da je za faule više ,,oštetio" Ukrajinu.A, čak mislim da je sasvim solidno obavio posao (pričam o drugom poluvremenu).Možda, ako je u prvom poluvremenu imao neke kardinalno loše odluke?O tome ne mogu napisati ništa.
Fantastičnim kretanjem Ukrajinci su totalno onesposobili našu reprezentaciju.I čini mi se da se igralo i 180 minuta, ne bi mi dali gol.Kako su samo zatvarali naše napadače (koji još uvek drže predugo loptu) za školski je udžbenik.Potpuno nemoćni i odsečeni su bili Tošić, Jovanović, Sulejmani....
Antić je pružio šansu svima.To je za pohvalu i tome zapravo služe prijateljske i turnirske utakmice.Stekao je dobar uvid šta ko i kako može.
Večeras Đurić, po meni dobar, bez obzira na jednu slabiju reakciju

PS
ne znam u kom pravcu je povika na sudiju, ali meni se čini da je za faule više ,,oštetio" Ukrajinu.A, čak mislim da je sasvim solidno obavio posao (pričam o drugom poluvremenu).Možda, ako je u prvom poluvremenu imao neke kardinalno loše odluke?O tome ne mogu napisati ništa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov