1892 wrote:churguzijanac wrote:Licno bih voleo da se deo novca od prodaje igraca ulozi u infrastrukturu i da konacno dobijemo stadion sa 20.000-25.000 sedista sa kompletno rekonstruisanom zapadnom, istocnom i juznom tribinom. Ali finansijeri ne trose pare na nesto sto nije u njihovom vlasnistvu, tako da nema sanse da se ovo i ostvari.
Ovo me je uvek fasciniralo, ta opsesija stadionom i te cifre 20,30 hiljada sedišta....Nemam nista lično protiv tebe ali samo me interesuje podatak - kada smo mi to od 89' napunili i ovaj kapacitet, eventualno protiv Verdera i to je to za 20 i kusur godina, imali smo i skorašnji primer protiv Rapida pa nije bilo skroz puno, a da ne spominjem fijasko protiv Atletika ili utakmice protiv blizanaca gde je fifty-fifty pa opet nije pun. Pa sad pitam ja sve vas koji priżeljkujete velik stadion, sta ce nam, kad i ovaj zvrji prazan....
Edit: sad tek vidim da je ovo skroz off topic pa molim moderaciju da prebaci u temu o Karađorđu
Nema tu nikakve opsesije...
20.000-25.000 mesta nije velik stadion. Ako ces nesto da rekonstruises, a u nasem slucaju je to kao gradjenje novog stadiona (75% treba da se rekonstruise), treba to da uradis kako valja i za buduca pokoljenja.
Nas stadion je i bio za 20.000 ljudi, dok nije bilo price da sve tribine treba da imaju stolice, cije postavljanje prirodno redukuje kapacitet svakog stadiona za 25%-30%
Nama bi i stadion od 10.000 zvrjao prazan kad nas dodje 3.000-4.000 na utakmicu.
Kakav fudbal ti ocekujes da moze da se igra na stadionu za 10.000 dusa?
P.S. Naravno da je off topic, posto si naglasio samo deo mog posta koji se odnosio na stadion i ucinio ga da bude potpuno off topic.