Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
the Gari

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by the Gari »

Jataganac wrote:Pazi stvarno , ni ja nisam primetio taj odžak iako prokazim tuda svaki dan , mada ovako sa slike ovo mi deluje kao najmoderniji odžak do sada , poslednja reč odžačarske tehnologije i industrije , cenim da bi i mnogo bogatiji i poznatiji kubovi po Evropi dali suvo zlato da imaju takvu divotu na tribinama svojih stadiona , to je bre bmv medju odžacima .
:slon:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Владика
Administrator

Post by Владика »

Летимично сам пребројао разноразне очаке на стадиону, мислим да их има преко петнаест. Стадион можемо да прекрстимо у "Карађорђев оџак"! :D
Једна фотографија из времена када се тражила карта више-
Image
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

A oko stadiona nema žive duše. Kakva fotketina! Da li se zna iz koje godine ili sezone?
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ultra slanina wrote:A oko stadiona nema žive duše. Kakva fotketina! Da li se zna iz koje godine ili sezone?
Према подацима које имам, у питању је утакмица Војводина 0-1 Динамо(Загреб) од 11.05. 1976. године.
borrissey

Post by borrissey »

Jbt Podbara, ova slika stvarno boli. Još više kada se prisetim da nas danas na istoku dođe između 100 i 200 u proseku... Tuga...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

borrissey wrote:Jbt Podbara, ova slika stvarno boli. Još više kada se prisetim da nas danas na istoku dođe između 100 i 200 u proseku... Tuga...
Meni boli i činjenica da ovaj stadion 35 godina ranije izgleda dvaput lepše nego sad :oops:
Io odio Belgrado
Ponosan!

Post by Ponosan! »

Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Зипа корео на Истоку!!!
Image :D
Владика
Administrator

Post by Владика »

Захваљајући "првом" Џонију са форума у прилици смо да Вам ексклузино прикажемо како је изгледао улазак на Велики југ. У питању је текма са Динамом од марта 1989. године.
Image
johnny

Post by johnny »

"primitivna kertesovština" :twisted:
Владика
Administrator

Post by Владика »

johnny wrote:"primitivna kertesovština" :twisted:
Колико су само слојевити извештај и фотографија..могло би од овго да се направи једна велика прича.
Прва асоција на ову слику ми је
[video]http://www.youtube.com/watch?v=IAEvYsw8WS8[/video]
Срећан је онај ко је могао да осети бар делић атмосфере који је тада владао на нашем стадиону.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jel' to ona utakmica kada ih je silovao Sestic? :devil:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Nema na slici najlon kese da ubaciš koji dinar :mrgreen:
1892

Re: Transferi

Post by 1892 »

churguzijanac wrote:Licno bih voleo da se deo novca od prodaje igraca ulozi u infrastrukturu i da konacno dobijemo stadion sa 20.000-25.000 sedista sa kompletno rekonstruisanom zapadnom, istocnom i juznom tribinom. Ali finansijeri ne trose pare na nesto sto nije u njihovom vlasnistvu, tako da nema sanse da se ovo i ostvari.
Ovo me je uvek fasciniralo, ta opsesija stadionom i te cifre 20,30 hiljada sedišta....Nemam nista lično protiv tebe ali samo me interesuje podatak - kada smo mi to od 89' napunili i ovaj kapacitet, eventualno protiv Verdera i to je to za 20 i kusur godina, imali smo i skorašnji primer protiv Rapida pa nije bilo skroz puno, a da ne spominjem fijasko protiv Atletika ili utakmice protiv blizanaca gde je fifty-fifty pa opet nije pun. Pa sad pitam ja sve vas koji priżeljkujete velik stadion, sta ce nam, kad i ovaj zvrji prazan.... :oops:

Edit: sad tek vidim da je ovo skroz off topic pa molim moderaciju da prebaci u temu o Karađorđu
Come on you Reds!
churguzijanac

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

1892 wrote:
churguzijanac wrote:Licno bih voleo da se deo novca od prodaje igraca ulozi u infrastrukturu i da konacno dobijemo stadion sa 20.000-25.000 sedista sa kompletno rekonstruisanom zapadnom, istocnom i juznom tribinom. Ali finansijeri ne trose pare na nesto sto nije u njihovom vlasnistvu, tako da nema sanse da se ovo i ostvari.
Ovo me je uvek fasciniralo, ta opsesija stadionom i te cifre 20,30 hiljada sedišta....Nemam nista lično protiv tebe ali samo me interesuje podatak - kada smo mi to od 89' napunili i ovaj kapacitet, eventualno protiv Verdera i to je to za 20 i kusur godina, imali smo i skorašnji primer protiv Rapida pa nije bilo skroz puno, a da ne spominjem fijasko protiv Atletika ili utakmice protiv blizanaca gde je fifty-fifty pa opet nije pun. Pa sad pitam ja sve vas koji priżeljkujete velik stadion, sta ce nam, kad i ovaj zvrji prazan.... :oops:

Edit: sad tek vidim da je ovo skroz off topic pa molim moderaciju da prebaci u temu o Karađorđu
Nema tu nikakve opsesije...

20.000-25.000 mesta nije velik stadion. Ako ces nesto da rekonstruises, a u nasem slucaju je to kao gradjenje novog stadiona (75% treba da se rekonstruise), treba to da uradis kako valja i za buduca pokoljenja.

Nas stadion je i bio za 20.000 ljudi, dok nije bilo price da sve tribine treba da imaju stolice, cije postavljanje prirodno redukuje kapacitet svakog stadiona za 25%-30%

Nama bi i stadion od 10.000 zvrjao prazan kad nas dodje 3.000-4.000 na utakmicu.

Kakav fudbal ti ocekujes da moze da se igra na stadionu za 10.000 dusa?

P.S. Naravno da je off topic, posto si naglasio samo deo mog posta koji se odnosio na stadion i ucinio ga da bude potpuno off topic.
Post Reply