Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Post by Dejan »

Po svemu sudeci nije ovo nas Leandro Rodrigez :wink:
vladans

Post by vladans »

Dejan wrote:Po svemu sudeci nije ovo nas Leandro Rodrigez :wink:
Po svemu sudeci,bilo bi previse dobro da je istinito,iako ponavljam da ni onaj lik sto sam ga gledao nije uopste los igrac ako se to moze reci posle jednog poluvremena!?Uostalom videcemo,naravno ukoliko se "dokaze"doktoru!
Dejan

Post by Dejan »

Dejan wrote:Image

Full name Leandro Rodrigues
Birth The 31.01.1982
In Guarulhos [SP]
Height 187
Weight 85
Position Forward

2000-2004: Mirassol-SP
2001: Oita Trinita - Japan
2002: São Caetano-SP
2003-2004: Mogi-Mirim-SP
2005: Gremio Barueri-SP
2005-2006: Iraty-PR 15 utakmica, 18 golova
04/08/2006-10/12/2006: Santos FC-SP 10 utakmica, 1 gol
2007 Iraty-PR

Ovo je vest sa b92, kada Leandro bio na probi u zvezdani;

Napadač Leandro Rodrigez Montebelo je rođen 31. januara 1982. godine, visok je 187 centimetara, a tokom karijere je igrao za Irati iz Parane, Santos, Gremio, Barueri, Mogi Mirn, Sao Kaetano, Trinitu i Mirasol.

Cuo sam da ovaj Leandro sto je u Vosi igra veznog i da je dosta nizi od 187cm...Sada sta se ovde desava stvarno ne znam :lol:
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Leandro jeste bio na probi u C.zvezdi i odigrao je utakmicu protiv Srema u kojoj su i poraženi (1:0). Nije ih zadovoljio.
Ovo bi trebalo da je Leandro (u duelu sa Kuvaljom).
Image
Last edited by Stoik on Sat Aug 30, 2008 8:39 pm, edited 1 time in total.
021

Post by 021 »

UPRAVA NAPOLJE!!!
U odnosu na proleće otišla su nam samo 2 standardna igrača (Pavićević i Radović, Đurovskog i kompaniju ne računam). Došlo je 9 novih igrača, od toga valjaju možda dvojica, danas pristigla. Može li neko da izbroji koliko trenutno ima igrača u prvom timu? Gde su Smiljanić, Medojević, Mitošević...? Ja još sutra idem na stadion i ko zna kad.
Dejan

Post by Dejan »

Iz dnevnika
U jučerašnjem razgovoru s novinarima je najavljeno da će novosadski-crveno beli, po povratku s puta, u subotu, predstaviti nove članove. Kako smo doznali, radi se o Brazilcu, 26-godišnjem vezisti Leandru Rodrigezu Montebeli, koji je nastupao za brojne klubove, Irati iz Parane, Santos, Gremio, Barueri, Sao Kaetano, Trinitu i Mirasol. Zanimljivo je da je nedavno bio na probi u Crvenoj zvezdi, za koju je nastupio u kontrolnom meču sa Sremom, u kome je ostavio je solidan utisak. Međutim, tada nije uspeo da se dogovori sa rukovodstvom beogradskih crveno-belih, pošto je tražio 350 hiljada evra za godinu dana.
Full name Leandro Rodrigues
Image
Birth The 31.01.1982
In Guarulhos [SP]
Height 187
Weight 85
Position Forward

2000-2004: Mirassol-SP
2001: Oita Trinita - Japan
2002: São Caetano-SP
2003-2004: Mogi-Mirim-SP
2005: Gremio Barueri-SP
2005-2006: Iraty-PR 15 utakmica, 18 golova
04/08/2006-10/12/2006: Santos FC-SP 10 utakmica, 1 gol
2007 Iraty-PR

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

Ovo je informacija sa b92 o Rodrigusu koji je na probi u zvezdi;
Napadač Leandro Rodrigez Montebelo je rođen 31. januara 1982. godine, visok je 187 centimetara, a tokom karijere je igrao za Irati iz Parane, Santos, Gremio, Barueri, Mogi Mirn, Sao Kaetano, Trinitu i Mirasol.

Zanimljiv je i ovaj podatak sa wikipedie;
http://en.wikipedia.org/wiki/Leandro_Rodrigues

Red Firm wrote:Leandro jeste bio na probi u C.zvezdi i odigrao je utakmicu protiv Srema u kojoj su i poraženi (1:0). Nije ih zadovoljio.
Ovo bi trebalo da je Leandro (u duelu sa Kuvaljom).
Image
Po visini i izgledu to nije ovaj koji je bio na probi!? Izgleda dosta nizi i igra u veznom redu...Koga smo mi doveli, misteriJa traje :lol:
Last edited by Dejan on Sat Aug 30, 2008 11:22 pm, edited 1 time in total.
vlada90

Post by vlada90 »

Kontam da je on broj 20 na ovoj slici Image[/img]
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Ne, ne, ta dvadesetica je Perendija. Ostaje misterija :lol:
Turija

Post by Turija »

Red Firm wrote:Ne, ne, ta dvadesetica je Perendija. Ostaje misterija :lol:
I taj će doći.
Sad svi prošli probu i visoke kriterijume struke.
Ma da, ko je kriv onim poštenim igračima, što su se javili na probu kad je vreme za testiranje, a ne kad ,,ugreje pod nogama" :roll: Više sreće sledeći put (i sačekajte da se odigra 4-5 utakmica; budite bez brige:prolazite)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Владика
Administrator

Post by Владика »

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare zvanično su predstavljene sve novajlije. Crveno-beli dres će nositi Vladan Pavlović i Dragan Lovrić (obojica stigli iz Bežanije), Aleksandar Mijatović (Napredak), Darko Lazetić, Risto Lakić i Slaven Stjepanović (svi iz Partizana), Nenad Stojanović (Energi), Dragan Mrđa (Himki) i brazilski internacionalac Leandro Rodrigez.
Kasno Marko na Kosovo stize! Prvenstvo je pocelo, iz Evrope smo ispali a tek sada zavrsavamo poslove. Da neko mozda nije dobro gledao na kalendar?
Zasto toliko pojacanja sa strane? Gde su nasa deca u toj celoj prici?
Turija

Post by Turija »

podbara wrote:
Na jučerašnjoj konferenciji za novinare zvanično su predstavljene sve novajlije. Crveno-beli dres će nositi Vladan Pavlović i Dragan Lovrić (obojica stigli iz Bežanije), Aleksandar Mijatović (Napredak), Darko Lazetić, Risto Lakić i Slaven Stjepanović (svi iz Partizana), Nenad Stojanović (Energi), Dragan Mrđa (Himki) i brazilski internacionalac Leandro Rodrigez.
Zasto toliko pojacanja sa strane? Gde su nasa deca u toj celoj prici?
Bože, pa gde će biti, nego opet kod Djumija. Ali, ovaj put u reprezentaciji U19 !!! Da od njih napravi igrače za Evropu, a ovi ih opet unovče i okite se tuđim perijem :oops: i uz njih, možda, prošvercuju nekog od ,,novih pojačanja".
Od svih tih, što su potpisali ugovore (ne koji su na pozajmici), može da valja samo Vladan Pavlović (iako se mnogi u vezi njega neće složiti sa mnom).Ostalo je sve škart roba i završiće karijere kao naši Ronaldo i Maradona.Jedino ne znam za tog Brazilca, njega do sada, nismo imali priliku da vidimo na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vladans

Post by vladans »

Turija,ja se slazem sa tobom oko Pavlovica,to sam i rekao ranije da je decko sasvim korektan igrac jedino sto sam ono vece u afektu i njega ubacio u onaj skart zajedno sa Lazeticem i ekipom,pa mu se ovom prilikom izvinjavam! :D
A sto se tice ovog Leandra,misterija je i dalje prisutna,cak su i na Transfermarketu zbunjeni,dodali su sve igrace pristigle juce osim upravo tog famoznog Brazilca!?Da li je taj lik uopste bio fudbaler pre Vojvodine,ostaje pitanje!? :wink:
PS.Risto Lakic i Slaven Stjepanovic su raskinuli ugovore za partizanom,znaci nisu dosli na pozajmicu,ve su igraci Vojvodine!
shecky

Post by shecky »

Ja sam jako besan ,pogotovo na Bekija.. no.. Sto se ovih pojacanja tice mogu reci da se varate dosta pogotovo U vezi Stjepanovica.
Decko je izuzetan igrac oni koji ga nisu gledali nikad bice odusevljeni sa njim , naravno ako se brzo uklopi i ako je na nivou na kom je bio dok je igrao za Zetu...forma ode-dodje ali znanje je uvek tu!!
Turija varas se da su ovi skart!
A i slozicemo se da je i Mrdja valjda bolji od Lazetica?
Za brazilca ne znam... a ostali su manje vise...
Sve u svemu po meni imamo veoma dobre igrace ,sigurno bolji tim od cigana ali problem je u treneru ili sto vi kazete u RR..
Mada su RR bili tu i kad je Brzic Car bio trener pa smo svima redom je....k....! Znaci nije bas sve u RR.
All in all zadovoljan sam igrackim kadrom ali nista bez 2 napadaca...
brkic
stosic mijatovic djuric kizito
stjepanovic popovic aleksic grozdanoski
mrdja sepuya

pa sad vi vidite ko je sve na klupi :) jos jedan ceo kvalitetan tim
Turija

Post by Turija »

Shecky, ja sam izuzeo Stjepanovića i Lakića iz te priče, jer se govorilo da će oni na pozajmicu u Vošu.Vidno sam se i ogradio prema pozajmljenim igračima, misleći tu pre svega na njih dvojicu.
I dalje smatram, da se od ostalih pridošlih nećemo ovajditi (čak i od tog Purketa i Mrđe.Sepuja i Aleksić na tim pozicijama bolja su opcija za Vošu.Međutim, pridošli će sigurno biti debelo privilegovani u odnosu na ,,starosedeoce").
A Brzić Car, kako sam kažeš, je otišao baš zbog tog trija fantastiko.I, trebaće mu puno vremena da (ga) prođe taj osećaj mučnine boravka u svojoj Vojvodini.
Last edited by Turija on Sun Aug 31, 2008 1:22 pm, edited 1 time in total.
shecky

Post by shecky »

Sve je to meni jasno ali i pored toga Brzic je ipak drugacije radio od Bekija sto se videlo i po igrama i rezultatima... to mi je bila poenta..
A sto se tice Lakica i Slavena oni nisu pozajmljeni nego su nasi igraci i potpisali su na 3 godine kao i Leandro dok je Mrdja na 2.Ostale ne znam.
Ja iskreno jedva cekam da vidim Aleksica i Slavena zajedno na terenu pa ima dar mar da prave :)
E sad je na nama red da sa tribina trazimo Sepuyu umesto Lazetica itd itd.. a ne samo da sedimo i gledamo mec kao neke pic...e!
Post Reply