Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Jednom tiranin uvek tiranin!!!

Nadam se da ce mu ovi golovi omoguciti da pronadje aganzman u Primeri pa da ga od jeseni gledamo kako trese mreze Reala,Barselone,Valensije...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

vojvodina jedna jedina wrote:Jednom tiranin uvek tiranin!!!

Ovo treba brzo pogledati,jer ce verovatno ukloniti.

Drugi gol Despota moze i u topic Njegovo velicanstvo - FUDBAL!!!
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Samo da nastavim ovaj niz i kazem da je Despot i sinoc stavio 2 komada :wink:
Image
vojvodina jedna jedina

Despota je uzivo gledao i nasa nesreca od selektora.Zonpi je bio odusevljen Rankovom partijom,tako da naseg bivseg golgetera mozemo ocekivati u narednim reprezetativnim akcijama...
Mg

Post by Mg »

Turija

Post by Turija »

Verujem da je svima nama jako drago zbog Despota, a meni još i više :lol:
Despotović je sigurno još napredovao, kroz svoj trnoviti igrački put (i u inostranstvu), tako da je sada sazreo kao igrač.
Očekujem sličan igrački put i za Brkića.Kada ode i tamo ispravi neke nedostatke u svojim intervencijama (npr hvatanje lopte i istrčavanje na centaršut: ne po svaku cenu, tj kada je ono previše rizično), postaće naš Edwin van der Sar :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Turija wrote:Verujem da je svima nama jako drago zbog Despota, a meni još i više :lol:
Despotović je sigurno još napredovao, kroz svoj trnoviti igrački put (i u inostranstvu), tako da je sada sazreo kao igrač.
Očekujem sličan igrački put i za Brkića.Kada ode i tamo ispravi neke nedostatke u svojim intervencijama (npr hvatanje lopte i istrčavanje na centaršut: ne po svaku cenu, tj kada je ono previše rizično), postaće naš Edwin van der Sar :!:
:!: :!: :!:

Scenario isti u najavi, 100%.
Dok je Brka na golu našeg Kluba - biće od sad: "Jel to onaj što vodi saigrače sa terena? Ne može na gol reprezentacije, pa neka je i najbolji 100 puta"..
Kad počne negde napolju da osvaje titule (naročito KUP), a mi (Savez) budemo "u problemu" sa golmanima (to je isto vidljivo iz aviona), ima da ga se "naprasno" sete...
vojvodina jedna jedina

Mislim da se preteruje sa precenjivanjem Brkica i potcenjivanjem ostalih kandidata(golmana) za nacionalni dres.Naravno da bi voleo da nas kapiten postane neprikosnoveni br. 1 u Srbiji,ali da bi toga doslo Zeljku predstoji jos mnogo utakmica u kojim treba da se dokazuje.Nasa liga nije merodavna,sa tim ce se verujem vecina sloziti,a na vecini dosadasnjih velikih i znacajnih utakmica pravio je kikseve,sto u dresu Vojvodine,sto u reprezentaciji.Tako da se namece odlazak u inostranstvo kao odlicno resenje,u jaku ligu gde bi iz kola u kola imao duele sa mnogo opasnijim protivnicima,i jednostavno kad imas kontinuitet,mnogo lakse ces dobiti i kvalitet.
mihailov

Post by mihailov »

Veoma buran dan sto se tice nasih igraca po inostranstvu. Naime, Krasic i Juventus naredne godine nece uopste igrati Evropu, dok je Despotovic zaradio iskljucenje u neverovatnom mecu gde je tim Djirone dobio cak 4 crvena kartona! Grojter je kiksnuo kod kuce, tako da ce i sledece sezone igrati Cvajtu...
Napred Voso!
budababa

Post by budababa »

Sportal wrote:Despotović za SPORTAL: Pižon sve video

U potrazi za novim snagama koje će isprobati tokom mini-turneje po Aziji i Okeaniji, gde će Srbija odigrati prijateljske utakmice sa Južnom Korejom (3. juna) i Australijom (7. jun), selektor Vladimir Petrović skoknuo je i do Španije. Pižon je na licu mesta ispratio duel u Segundi između Đirone i Hereza (4:2), a imao je šta i da vidi - dva gola za domaće postigao je Ranko Despotović.

Nekadašnji napadač Vojvodine do sada je postigao ukupno 18 golova, samim tim skrenuo pažnju na sebe nekoliko klubova iz elite, ali i naterao Petrovića da ga stavi u notes za junsku akciju "orlova".

- Mogao sam i bolje da odigram, još koji gol da postignem, ali selektor Petrović je i ovako otišao zadovoljan. Posao napadača su golovi, a kada se dva puta na meču upišeš u listu strelaca sve je jasno - kaže na početku razgovora za SPORTAL.RS Despotović.

Da li ste razgovarali sa selektorom i kakvi su njegovi utisci?

- Žurio je nazad tako da je razgovor obavljen putem telefona. Prijatan čovek, nismo se poznavali ranije, čestitao mi je na golovima. Ako poziv stigne, prihvatam oberučke. Gledaću da u narednom periodu ostanem u fizičkoj spremi. Ne planiram godišnji odmor.

Kakva je situacija u vezi sa eventualnom promenom sredine?

- Ima mnogo poziva, a malo realnih stvari. Za sada nema ništa konkretno, jer nije došlo vreme da se priča o transferu. Ima još tri kola do kraja. Meni je lepo i u Đironi.

Svojevremeno ste prošlog leta bili na pragu povratka u srpski fudbal. U igri su bili Zvezdi i Partizan? :roll:

- Te priče dolazile su i do mene, ali ništa nije bilo konkretno. U tom trenutku dobio sam poziv Đirone i nisam mnogo razmišljao. Sada imam priliku da zaigram u Primeri i želim da iskoristim tu priliku.

Trenutno se u tenisu vodi pravi rat između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Kako Španci doživljavaju poraze od Srbina.

- Jedva sam dočekao duele Đokovića i Nadala da ih peckam. Špancu više ne pomaže ni šljaka. Smeši se smena na vrhu - zaključuje Despotović.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Dusan Tadic NAJBOLJI IGRAC GRONINGENA ZA 2011.GODINU

Cestitke Duci!!! :cheers:
Image
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Stvarno - ČESTITKE!!! Za mene - IZNENAĐENJE na kub!
Kod nas nikad ni blizu Igrača godine (sezone), ovde odmah "iz prve"!!!
Bravo!!! Moj aplauz Duća!
"Legla" mu Holandija...Odličan izbor!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Svaka cast, momak je i kod nas na momente nagovestavao sav svoj potencijal i raskosan talenat ali je odavno prerastao ovu sredinu i vise nije mogao da napreduje. Drago mi je sto je u Holandiji sve to doslo na svoje, nadam se da ce da nastavi vredno da radi jer nije ovo jos nista, vrhunci tek treba da dodju!!!

:hurray:
ssnigd

Post by ssnigd »

http://www.mozzartsport.com/vesti/2308/ ... et-minuta-

Koliko je ovo istina :?: Jer jos jedan iznenadni samar ne mogu da primim :oops:

Nadam se da su reci Ranka izvrnute...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply