Gde su, šta rade...?
-
-
Verujem da je svima nama jako drago zbog Despota, a meni još i više
Despotović je sigurno još napredovao, kroz svoj trnoviti igrački put (i u inostranstvu), tako da je sada sazreo kao igrač.
Očekujem sličan igrački put i za Brkića.Kada ode i tamo ispravi neke nedostatke u svojim intervencijama (npr hvatanje lopte i istrčavanje na centaršut: ne po svaku cenu, tj kada je ono previše rizično), postaće naš Edwin van der Sar

Despotović je sigurno još napredovao, kroz svoj trnoviti igrački put (i u inostranstvu), tako da je sada sazreo kao igrač.
Očekujem sličan igrački put i za Brkića.Kada ode i tamo ispravi neke nedostatke u svojim intervencijama (npr hvatanje lopte i istrčavanje na centaršut: ne po svaku cenu, tj kada je ono previše rizično), postaće naš Edwin van der Sar

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grof Žekula
- Administrator
Turija wrote:Verujem da je svima nama jako drago zbog Despota, a meni još i više![]()

Scenario isti u najavi, 100%.
Dok je Brka na golu našeg Kluba - biće od sad: "Jel to onaj što vodi saigrače sa terena? Ne može na gol reprezentacije, pa neka je i najbolji 100 puta"..
Kad počne negde napolju da osvaje titule (naročito KUP), a mi (Savez) budemo "u problemu" sa golmanima (to je isto vidljivo iz aviona), ima da ga se "naprasno" sete...
-
Mislim da se preteruje sa precenjivanjem Brkica i potcenjivanjem ostalih kandidata(golmana) za nacionalni dres.Naravno da bi voleo da nas kapiten postane neprikosnoveni br. 1 u Srbiji,ali da bi toga doslo Zeljku predstoji jos mnogo utakmica u kojim treba da se dokazuje.Nasa liga nije merodavna,sa tim ce se verujem vecina sloziti,a na vecini dosadasnjih velikih i znacajnih utakmica pravio je kikseve,sto u dresu Vojvodine,sto u reprezentaciji.Tako da se namece odlazak u inostranstvo kao odlicno resenje,u jaku ligu gde bi iz kola u kola imao duele sa mnogo opasnijim protivnicima,i jednostavno kad imas kontinuitet,mnogo lakse ces dobiti i kvalitet.
Veoma buran dan sto se tice nasih igraca po inostranstvu. Naime, Krasic i Juventus naredne godine nece uopste igrati Evropu, dok je Despotovic zaradio iskljucenje u neverovatnom mecu gde je tim Djirone dobio cak 4 crvena kartona! Grojter je kiksnuo kod kuce, tako da ce i sledece sezone igrati Cvajtu...
Napred Voso!
Sportal wrote:Despotović za SPORTAL: Pižon sve video
U potrazi za novim snagama koje će isprobati tokom mini-turneje po Aziji i Okeaniji, gde će Srbija odigrati prijateljske utakmice sa Južnom Korejom (3. juna) i Australijom (7. jun), selektor Vladimir Petrović skoknuo je i do Španije. Pižon je na licu mesta ispratio duel u Segundi između Đirone i Hereza (4:2), a imao je šta i da vidi - dva gola za domaće postigao je Ranko Despotović.
Nekadašnji napadač Vojvodine do sada je postigao ukupno 18 golova, samim tim skrenuo pažnju na sebe nekoliko klubova iz elite, ali i naterao Petrovića da ga stavi u notes za junsku akciju "orlova".
- Mogao sam i bolje da odigram, još koji gol da postignem, ali selektor Petrović je i ovako otišao zadovoljan. Posao napadača su golovi, a kada se dva puta na meču upišeš u listu strelaca sve je jasno - kaže na početku razgovora za SPORTAL.RS Despotović.
Da li ste razgovarali sa selektorom i kakvi su njegovi utisci?
- Žurio je nazad tako da je razgovor obavljen putem telefona. Prijatan čovek, nismo se poznavali ranije, čestitao mi je na golovima. Ako poziv stigne, prihvatam oberučke. Gledaću da u narednom periodu ostanem u fizičkoj spremi. Ne planiram godišnji odmor.
Kakva je situacija u vezi sa eventualnom promenom sredine?
- Ima mnogo poziva, a malo realnih stvari. Za sada nema ništa konkretno, jer nije došlo vreme da se priča o transferu. Ima još tri kola do kraja. Meni je lepo i u Đironi.
Svojevremeno ste prošlog leta bili na pragu povratka u srpski fudbal. U igri su bili Zvezdi i Partizan?
- Te priče dolazile su i do mene, ali ništa nije bilo konkretno. U tom trenutku dobio sam poziv Đirone i nisam mnogo razmišljao. Sada imam priliku da zaigram u Primeri i želim da iskoristim tu priliku.
Trenutno se u tenisu vodi pravi rat između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Kako Španci doživljavaju poraze od Srbina.
- Jedva sam dočekao duele Đokovića i Nadala da ih peckam. Špancu više ne pomaže ni šljaka. Smeši se smena na vrhu - zaključuje Despotović.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Grof Žekula
- Administrator
Svaka cast, momak je i kod nas na momente nagovestavao sav svoj potencijal i raskosan talenat ali je odavno prerastao ovu sredinu i vise nije mogao da napreduje. Drago mi je sto je u Holandiji sve to doslo na svoje, nadam se da ce da nastavi vredno da radi jer nije ovo jos nista, vrhunci tek treba da dodju!!!

http://www.mozzartsport.com/vesti/2308/ ... et-minuta-
Koliko je ovo istina
Jer jos jedan iznenadni samar ne mogu da primim
Nadam se da su reci Ranka izvrnute...
Koliko je ovo istina

Nadam se da su reci Ranka izvrnute...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.