Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Somborac

Post by Somborac »

One and only wrote:Nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne di god stigne, ma, svaka njima čast,
Krivi smo mi...

Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj, stari moj,
Krivi smo mi, što smo ih pustili...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

carlosns, preduhitrio si me, vezano za nase omladince.

Ova deca sto su igrala na kraju sezone, o fudbalu naredne sezone mogu samo da sanjaju.

Moram da priznam, glasao sam u anketi vezanoj za upravu, da im damo jos malo vremena, mada mislim da je to vreme sad isteklo.

"Gospodo" iz uprave, budite jednom zaista Gospoda, i idite. Jedino sto me plasi je ko ce doci posle ovih. Bolji nece sigurno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
kej

Post by kej »

Stara prica, sad ce Djumi da bude predstavljen kao Zrtva sistema, Mesija koja nije dobila pravu sansu, svi njegovi porazi su porazi nekog drugog, sve njegove pobede su samo njegove, uprava je skup Demona koji su zaposlili Vrhovno Bozanstvo Djumija samo da bi ga otpustili. Svi koji na forumu kazu nesto protiv njegovih rezultata jesu ubaceni elementi zaduzeni za remecenje harmonije. Sve je to naravno rezirano od strane Mracnih sila iz uprave koje su u Djumiju videle prepreku na putu ka ostvarivanju zlobnog plana- rusenja Vojvodine.
Ne dao samo Bog da bude smenjen i Pantelic, poslednje olicenje Pravde i Postenja u nasem klubu, koji i pored katastrofalno losih prelaznih rokova mora ostati( jer, imamo informacije da BAS voli Vojvodinu i da je jednom vidjen na utakmici kadeta). Uostalom, nije on dovodio te igrace, sve je to njemu podmetnuto.
Mitoloske razmere, dvostruki standardi, deljenje na Dobre i Lose..
I da neko ne pomisli da sam ljubimac lika i dela Bate Butorovica:
Bato, zbog tvojih poteza ovaj klub postaje predmet sprdnje, dovedi mladog trenera za celu sezonu i ne pricaj o titulama i o Olembe-Song senzacijama.
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

kej wrote:Bato, zbog tvojih poteza ovaj klub postaje predmet sprdnje, dovedi mladog trenera za celu sezonu i ne pricaj o titulama i o Olembe-Song senzacijama.
Uprava je dovela Djumija da bi sebe spasila i uspela je u tome.
Nemoj tako zestoko da napadas Batu molim te!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

kej druze, ovo poslednje i jeste najveci problem...Bolje reci jedini problem. Nije ok ovaj prvi deo sto si napisao. Koliko vidim na forumu Djumi nije predstavljen ni kao mesija, nit je svaka partija Vose pod njegovim vodjstvom okarakterisana kao dobra. A ni oni koji su protiv se ne smatraju za "strane placenike". Problem je u izrazavanju tih ljudi, jel meni lici da oni na ovo gledaju kao na javni wc, u kojem je bitno popisati drugog, pre nego prihvatiti njegovo misljenje i prodiskutovati o istom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

kej wrote:Ne dao samo Bog da bude smenjen i Pantelic, poslednje olicenje Pravde i Postenja u nasem klubu, koji i pored katastrofalno losih prelaznih rokova mora ostati( jer, imamo informacije da BAS voli Vojvodinu i da je jednom vidjen na utakmici kadeta). Uostalom, nije on dovodio te igrace, sve je to njemu podmetnuto.
Kanda ce biti jos ostavki :!:
ps.kej sam znas da Bato dovodi igrace u Vojvodini,pa to se hvalio pred navijacima.
kej

Post by kej »

Evo, lala sa istoka ne moze drugacije nego da me zamisli kao prikrivenog fana Bate. Funkcija sportskog direktora je izuzetno vazna pozicija. Dovodjenje igraca je njegova odgovornost. Ako i Pantelic ne radi nista od onoga sto mu je u radnom opisu( a ja mislim da to nije tacno), onda od njega ocekujem da javno kaze da mu se neko mesa u posao. Ovako je samo obican poltron, zar ne? Sedi tamo, dobija platu, a po vama ne radi nista. Mislim, ocekujete od navijaca da se pobune protiv Bate, A TO NE OCEKUJETE OD SPORTSOG DIREKTORA KLUBA! Ne secam se da je i Djumi ikad rekao nesto protiv Bate! Hocu od njih da cujem neke informacije, nemojte ovo rekla-kazala, hvalio se navijacima..
Rabba, ja i dalje mislim da je ovde Djumiju dato previse podrske, vise nego bilo kom prethodnom treneru. Ne kazem da nije fudbalski strucnjak niti ga osporavam kao coveka. Kazem samo da sa svojim rezultatima nije zasluzio bas toliko podrske. Njegova ostavka je, po meni, realan sled dogadjaja.
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

kej bas se pravis naivan da nisi i ti trgovac?
Evo posle izjave Bata da nam treba trener na duze staze nudim ti opkladu da ce to biti Dejan Vukicevic iz Mogrena.Das mu 200 on ti vrati 150.
One and only

Post by One and only »

kej wrote: Njegova ostavka je, po meni, realan sled dogadjaja.
:shock: Verovatno ti je realno i menjanje po tri trenera u sezoni. Predlazes Bati da dovede nekog mladog strucnjaka a posle toga ce ti i ostavka istog biti realna i tako u krug. Znamo gde je problem.

BUTUROVICU ODLAZI!
United of Vojvodina
kej

Post by kej »

Naravno da je glupo menjati toliko trenera, ali je najbolje vreme za smenjivanje trenera kraj sezone. Cela sezona jednom treneru i kraj.
Lalo, nije mi jasno to za trgovca, jel to neka interna forumaska posalica?
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

kej wrote:Njegova ostavka je, po meni, realan sled dogadjaja.
Danas sam to procitao u onom Bg smecu od novina kao izjavu naseg presjednika.
kej Bata su doveli navijaci,sto je onda posle onoga UPRAVA NAPOLJE dosao na sastanak sa 22 telohranitelja.Nije da bi se on tukao !
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

kej wrote:Naravno da je glupo menjati toliko trenera, ali je najbolje vreme za smenjivanje trenera kraj sezone. Cela sezona jednom treneru i kraj.
Lalo, nije mi jasno to za trgovca, jel to neka interna forumaska posalica?
To se Lala sa istoka "podsprdiva" sa raznim forumašima i tako veliča svoj lik i delo ovde na forumu. Nešto kao Miloš Bojanić na farmi :lol:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
UNIT8

Post by UNIT8 »

Pozdrav Djumiju,puno srece u daljem radu! Zao mi je sto vise necu moci sa zapada da viknem Djumi majstore,a iskreno tako sam vas i dozivljavao od kad ste dosli u klub bez obzira na rezultate! Nadam se da cemo vas opet videti na trenerskoj poziciji sa Vosinim salom oko vrata,ali u nekoj mnogo zdravijoj atmosferi nego sto je danas u klubu...
Srecno
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

kej wrote:Evo, lala sa istoka ne moze drugacije nego da me zamisli kao prikrivenog fana Bate. Funkcija sportskog direktora je izuzetno vazna pozicija. Dovodjenje igraca je njegova odgovornost. Ako i Pantelic ne radi nista od onoga sto mu je u radnom opisu( a ja mislim da to nije tacno), onda od njega ocekujem da javno kaze da mu se neko mesa u posao. Ovako je samo obican poltron, zar ne? Sedi tamo, dobija platu, a po vama ne radi nista. Mislim, ocekujete od navijaca da se pobune protiv Bate, A TO NE OCEKUJETE OD SPORTSOG DIREKTORA KLUBA! Ne secam se da je i Djumi ikad rekao nesto protiv Bate! Hocu od njih da cujem neke informacije, nemojte ovo rekla-kazala, hvalio se navijacima..
Rabba, ja i dalje mislim da je ovde Djumiju dato previse podrske, vise nego bilo kom prethodnom treneru. Ne kazem da nije fudbalski strucnjak niti ga osporavam kao coveka. Kazem samo da sa svojim rezultatima nije zasluzio bas toliko podrske. Njegova ostavka je, po meni, realan sled dogadjaja.
Sportski direktora, izuzetno vazna funkcija(tu se slazemo), dovodjenje igraca spada pod njegovu radnu obavezu i svako prihvatanje "sugestija" drugih ljudi govori da nije dorastao tom zadatku! E sad, i njega takvog je neko doveo-Bata(koga vesto zaobilazis u celoj prici)! Da li je zbog toga i on podlezan nekim konsekvencama zbog loseg obavljanja posla, koji je postavljanje i kontrola kadrova?! Il' su pak jedini i najveci krivci za sve, Panta i Djumi(svojim pisanjem i paznjom posvecenom ovoj dvojici si me naveo da mislim tako)?!

Ne znam da li se samo pravis naivan ili to zaista jesi, ali postavljas pitanje zasto on (Panta) i Djumi ne istupe u javnost i kazu da im se (Bata) mesa(o) u posao, da kazu nesto protiv njega?! Da li si ti ustvari svestan ko je Bata Buturovic, kakva je njegova proslost (i sadasnjost), kako i cime je dosao do ovolikog bogatstva?! Da li se zapitas zasto je svaki nas trener navodno sam "podneo" ostavku (mislis da su je zaista samovoljno podneli)?! Da li ti je onda potreban odgovor zasto se ne usprotive, u krajnjem slucaju da li bi se ti usprotivio?

Drugi deo, prica o nekom rezultatu tj. nemanju istih od strane Djumija!
Ja postavljam pitanje, STA JE TO REZULTAT, sta bi za tebe bio rezultat u datim okolnostima (realno sagledavajuci situaciju)?!
Preuzmes klub u momentu kada je on popucao po svim savovima (tone), kada tim izgleda kao grupa rekreativaca, kada ceo prvi tim ne prica medjusobno, kada je tim zaredjao ne znam ni ja koliko poraza za redom (a ono sto mu takodje nije olaksalo posao je ritam sreda-subota)?! Dakle, sta je rezultat u takvoj jednoj sredini i u takvom trenutku?! Da li je rezultat uci u finale (da li je to uopste bila realnost tada), da li je rezultat afirmisati igrace poput Mitosevica, Kataia, Mudrinskog, Kovacevica (afirmistati ne samo ubaciti u prvi tim)?!

Najveci i najkorisniji rezultat koji je jedan trener mogao napraviti u takvom momentu je ostvaren, a taj rezultat su Mitosevic, Katai, Mudriski, Kovacevic, a vec sledece godnine ces videti zasto je ustvari to rezultat, a ne trece mesto koje bi ubrzo bilo zaboravljeno (mada cak ni to ne bi bilo okarakterisano kao uspeh)! Kup zpravo i nije bila realnost, cak ni to finale u koje smo usli (uzimajuci u obzir sve okolnosti)...

edit:
Ono sto meni smeta kod tebe nije to sto si protiv Djumija (svako ima neko svoje vidnjenje trenera i rezultata), vec NACIN na koji pricas o njemu tj. protiv njega! Citajuci tvoje postove imam osecaj kao da protiv tog coveka imas nesto "van" fudbala, jer tolika doza nepostovanja, nipodastavanja i ismevanja nije svojstvena nekom ko pise samo o "treneru"! Malo respekta nije na odmet, koliko god ti se ne svdjao covek(tj. njegovi rezultati)...
Last edited by Grba_NS on Wed May 19, 2010 3:09 pm, edited 2 times in total.
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Djumi wrote: Mozda je ovo moja pogresna procena ali veceras dok tisina i ja trcimo mrtvu trku porucio bih svim mladim ljudima i navijacima koji tek pocinju da zive i rade sledece: Budite iskreni prema sebi i prema onima koji to zaslužuju. Budite spremni da se menjate i usavršavate. Mislite svojom glavom i postavljajte prava pitanja, bar sebi. Suočite se sa istinom i ne klonite duhom. Sve ima svoj kraj, osim onog što je autentično.
ps.Da neko nebi pogresno razumeo moju poruku iskljucivo mislim na mlade ljude koji treba da postignu nesto u zivotu !
Tek danas sam razumeo ovo razmisljanje do kraja ! :oops: :idea:
Post Reply