Liga Evrope - sezona 2013/14

Helm

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust

Post by Helm »

Dobijamo 1.3 miliona samo za ulazak u grupu, plus jedno 550.000 za pobede u kvalifikacijama (mislim) plus za svaku pobedu u grupi 200.000 i svaki remi 100.000, plus skupe ulaznice, plus tv prava, plus mozda neki novi sponzor koji hoce da se reklamira po Evropi... U svakom slucaju, nas godisnji budzet bi bio pokriven time. ;)
salefkv

Post by salefkv »

shecky wrote:Hvala Sale, predpostavio sam da je tako al reko aj da proverim.

Sto se para tice ,mislim da sam negde procitao da se dobija 1.7mil e , a mozda se i tripujem.
Nema na cemu, ako je verovati vikipediji, dobija se 1,300,000€ ovako to stoji na wiki:
First qualifying round: €120,000
Second qualifying round: €130,000
Third qualifying round: €140,000
Play-off round elimination: €150,000
Base fee for group stage: €1,300,000
Group match victory: €200,000
Group match draw: €100,000
Group winners: €400,000
Group runners-up: €200,000
Prema tome, ako se kvalifikujemo dobijamo 1,840,000€+bonusi ako pobedimo ili igramo nereseno
Zelja95

Post by Zelja95 »

Mi MORAMO proci u LE inace smo u :shit: do guse( a i u dugovima). AKo misle da imaju dobru posetu moraju da stave istu cenu kao protiv Burse,eventualno za 100 dinara skuplje ali nikako vise do toga. Jos 10 dana pa cemo da vidimo na cemu smo.
shecky

Post by shecky »

Hm ,to nije uopste lose, zato moramo izgarati na tribinama i ako ne krene dobro ,puno toga dobrog i klubu i gradu moze doneti ulazak u LE.
Jako bih voleo da Trax ostane barem do kraja revansa pa ako udjemo u grupe,njegova a i svacija cena ce znatno porasti i eto lepog prihoda ,i ukoliko on ode eto nam nadam se Stepanova opet u Vosi.
Helm

Post by Helm »

Nije lose, ali sve te cifre pomnozi sa 10 da dobijes novac koji se od LS zaradjuje. Nije mozda bas 10, ali 6 jeste. I eto ti odgovora zasto se namesta za partizan stalno. Ako uspeju puni su ko brod, ako ne uspeju utesice se Ligom Evrope. :frown:
salefkv

Post by salefkv »

Helm wrote:Nije lose, ali sve te cifre pomnozi sa 10 da dobijes novac koji se od LS zaradjuje. Nije mozda bas 10, ali 6 jeste. I eto ti odgovora zasto se namesta za partizan stalno. Ako uspeju puni su ko brod, ako ne uspeju utesice se Ligom Evrope. :frown:
Evo za LS:
Playoffs: €2,100,000
Base fee for group stage: €8,600,000
Group match victory: €1,000,000
Group match draw: €500,000
Round of 16: €3,500,000
Quarter-finals: €3,900,000
Semi-finals: €4,900,000
Losing finalist: €6,500,000
Winning the Final: €10,500,000

moglo bi se reci 10 puta vise da se kvalifikujes za LS naspram LE
shecky

Post by shecky »

Helm ,nece se utesiti LE :)
Ali ovo sta si reko samo potvrdjuje ono sto sam reko malopre a to je da je jako glup taj sistem ..brate ako si luzer u kval za LS ispao si..cao dovidjenja do sledece sezone.. a ne da toliko budu povlasceni sampioni, a fakticki diskrimisani ostali klubovi.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

shecky wrote:Helm ,nece se utesiti LE :)
Ali ovo sta si reko samo potvrdjuje ono sto sam reko malopre a to je da je jako glup taj sistem ..brate ako si luzer u kval za LS ispao si..cao dovidjenja do sledece sezone.. a ne da toliko budu povlasceni sampioni, a fakticki diskrimisani ostali klubovi.
Eh pa za to su krivi najbogatiji klubovi iz "liga petice"... Oni su onomad zapretili UEFA da ce se izdvojiti i napraviti paralelno takmicenje ako se ne reformisu tadasnji evro-kupovi tako da im bude zagarantovano ucesce i povlascen status. Tako sada imamo to sto imamo, da se ne bi slucajno opet desilo da neki mali klub iznenadi.

I u Evropi kao i u TSL ima ravnopravnih i ravnopravnijih...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
shecky

Post by shecky »

E pa zato bi mi trebali ondak da napravimo neku regionalnu ligu sa istim takvim sponzorima ,i ko j**e UEFAu !!
kowalski

Post by kowalski »

Mi treba da trazimo da igramo u rumunskoj ligi.
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

shecky wrote:E pa zato bi mi trebali ondak da napravimo neku regionalnu ligu sa istim takvim sponzorima ,i ko j**e UEFAu !!
Sve trce sponzori da sponzorisu FK Vojvodinu i drustvo umesto Celzija, Mancester Junajteda, Real Madrida, Barse, Bajerna, Milana, Juvea...

Nemojmo se zanositi, mi svi smo jako sitna riba u poredjenju sa najvecima. Jedino ako se bas ono cvrsto donese odluka da se odjebe kompletan FIFA fudbal i da se fura neka potpuno amaterska prica onako iz ciste ljubavi, sto moze biti vrlo interesantno ali to je vec drugi par gaca, stobisereklo...
kowalski wrote:Mi treba da trazimo da igramo u rumunskoj ligi.
Ne moze rumunska, pa valjda smo mi madjarske p***e i ustase, znaci samo madjarska i hrvatska liga dolaze u obzir :deal: :greenbutt:
shecky

Post by shecky »

Nisi me razumeo .. zar u Srbiji Hrvatskoj Rumuniji mozda i Ceskoj Slovackoj itd itd nema nekih jacih firmi koji bi bili sponzori??

Nisam ja mislio na sponzore koji rade po patronatom UEFAe.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

shecky wrote:Nisi me razumeo .. zar u Srbiji Hrvatskoj Rumuniji mozda i Ceskoj Slovackoj itd itd nema nekih jacih firmi koji bi bili sponzori??

Nisam ja mislio na sponzore koji rade po patronatom UEFAe.
Pa mozda i ima, ali opet koji je i njihov interes kada besvesna masa gleda samo ove "velike". Ista situacija kao i kod nas sa blizancima, samo dignuta na jedan visi nivo - i ovde svi osim njih imaju problem da nadju sponzora. Jebiga vise ljudi u Srbiji (Hrvatskoj, Rumuniji...) danas gleda prenose Premijer lige i LS nego ove sto trce po ovdasnjim livadama. Ne mozes nas umobolnike da uzimas kao neko merilo stanja u populaciji, a umobolnika je premalo da bismo bili interesantni sponzorima.

Mozda neka bas totalno lokalna prica, neka novosadska firma koja ono nema nameru da puca na statijaznam Nis ili Leskovac nego bas samo na Novi Sad i uzu okolinu da podrzi klub poput Vose, ali koliko i takva neka firma moze da priusti?

To ti je ta kvaka 22, da bi postao interesantan sponzorima moras da imas uspehe i nabijes popularnost, a to ti u startu vec ne dozvoljava sistem i ustanovljeni poredak stvari - bilo na "finjaka" kao ovi u UEFA bilo ogoljenom silom kao ovi nasi iz tzv. FSS...
Zelja95

Post by Zelja95 »

Pa nemojte tako,dobili smo juce Elektrotim, a mali jug od skoro krase i nova 2 sponzora,stamparija simbol i cuveni tepisi antre :greenbutt:
shecky

Post by shecky »

E vidis verovatno i jesi u pravu ,ali upravo zbog toga sto svi tako misle ,i jeste ovako!

Opet ja moram politiku da uporedjujem ali jebte ga ,sa cim cu drugim???!!

Jel zivimo dobro? Ne .. jel ima ljudi na ulici da oteraju sve politicare tamo gde sunce ne sija?? Ne ..
Znaci.. ma sta da pokusavamo ,otice valjda sami.. ili im jos uvek verujemo?

Sustina je ,ko je tu kriv? Onaj koji j**e ili onaj koji dopusta da bude jeben?
Locked