Blic wrote:Vlada Avramov u januaru napušta Fiorentinu
Srpski internacionalac, golman italijanskog provligaša Fiorentine Vlada Avramov nezadovoljan je statusom u klubu, pa je najavio je da će u predstojećem januarskom prelaznom roku nastojati da promeni sredinu, objavili su danas lokalni mediji.
Italijanski novinari podsećaju da je 29-godišnji Novosađanin trenutno treći golman u Fiorentini i da ima izuzetno male šanse da ugrozi startnu poziciju Francuza Sebastijana Freja.
Avramov je 2006. prešao iz Vićence u Fiorentinu, kada je potpisao četvorogodišnji ugovor.
Nekadašnji golman novosadske Vojvodine letos je imao nekoliko ponuda da promeni klub, a kao zainteresovani klubovi pominjali su se šampion Srbije Partizan i švajcarski Grashopers.
Lokalni mediji podsećaju i da se Avramov prošle zime nalazio na korak od dogovora sa čelnicima italijanskog Lacija, ali da je, ipak, ostao u Fiorentini pošto je prvi golman tog kluba Frej morao na operaciju kolena.
Blic wrote:Vlada Avramov u januaru napušta Fiorentinu
Srpski internacionalac, golman italijanskog provligaša Fiorentine Vlada Avramov nezadovoljan je statusom u klubu, pa je najavio je da će u predstojećem januarskom prelaznom roku nastojati da promeni sredinu, objavili su danas lokalni mediji.
Italijanski novinari podsećaju da je 29-godišnji Novosađanin trenutno treći golman u Fiorentini i da ima izuzetno male šanse da ugrozi startnu poziciju Francuza Sebastijana Freja.
Avramov je 2006. prešao iz Vićence u Fiorentinu, kada je potpisao četvorogodišnji ugovor.
Nekadašnji golman novosadske Vojvodine letos je imao nekoliko ponuda da promeni klub, a kao zainteresovani klubovi pominjali su se šampion Srbije Partizan i švajcarski Grashopers.
Lokalni mediji podsećaju i da se Avramov prošle zime nalazio na korak od dogovora sa čelnicima italijanskog Lacija, ali da je, ipak, ostao u Fiorentini pošto je prvi golman tog kluba Frej morao na operaciju kolena.
A zasto ne probati?
Pored Brkica, Kesica koji je odlican golman, i nasih mladih Drinica i Ristica ja mislim da bi on samo nagomilao bespotrebno poziciju golmana.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
masta_ace wrote:njemu je sad san da igra u zvijezdi, ko ga j**e
Zasto tako? Vladu znam citav zivot i dolazi iz slaninarske kuce a i sam je veliki Vojvodinas. NE treba bas toliko verovati prestonickoj stampi i, molim lepo, gde je on to rekao da zeli da predje u zvezdu?
pa brate pisalo je bas nedavno na forumima čini mi se, prenosili su reči nekog dnevnog lista, gotivio sam ga dok je branio, ako sam pogrešio izvinjavam se, al čini mi se da sam tako zapamtio.
Ma nije problem nista samo kazem da ne treba verovati prestonickoj stampi a pogotovo ne vestima koje stizu sa B92 jer kao sto znate veci deo njihove sportske redakcije je zaposlen u zvezdi a onaj manji deo je placenik partizana. Vlada je 100 posto nas a iskreno da ti kazem mislim da je Brkic mnogo bolji golman od njega i da nam stvarno ne treba!
Mislim da nam je golman trenutno najmanje potreban, a ono sto nam je preko potrebno je jedan kvalitetan stoper i jedan kreativac na sredini terena, to je moje misljenje...
Salu na stranu, ne razumem ko je i zasto protiv Sinise (ajd' dobro, razumem) ali mislim da je ovo sansa da se dese 2 dobre stvari odjednom. Trenerski ne mozemo gore proci. Marketinski, jednom za svagnda cemo "obeleziti svoju teritoriju".
Grba_NS wrote:Mislim da nam je golman trenutno najmanje potreban, a ono sto nam je preko potrebno je jedan kvalitetan stoper i jedan kreativac na sredini terena, to je moje misljenje...
Potpisujem.
A, otkud sad i Siniša u priči? Mada....slažem se sa Branetom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Salu na stranu, ne razumem ko je i zasto protiv Sinise (ajd' dobro, razumem) ali mislim da je ovo sansa da se dese 2 dobre stvari odjednom. Trenerski ne mozemo gore proci. Marketinski, jednom za svagnda cemo "obeleziti svoju teritoriju".
Sjajna idea!To bi bio pravi medijski bum!
Jeste to bi bilo odlican medijski potez - ali koliko je Pils Lajt zaista dobar trener i da li bi to bio pravi potez gledano sa strucne strane? (Mada od Bekija tesko da ko moze biti gori...)
Zasto mesati zabe i babe?ako je zvanican stav da je Sinisa nepozeljan,neka tako i ostane.Ne vidim razlog zasto bi se sad neko saginjao i klanjao mu se,ako je samo pre nekoliko meseci bio zagovornik neke druge ideje.E sad,drugo je pitanje,da li je ceo stadion podrzavao onu parolu adresiranu na Mihu.To je vec za ozbiljniju analizu.
Zasto sad uopste pokretati temu o smeni Bekvalca,kad svi znamo da od toga nema nista.Cemu igrarije i mastarije,kad Beki pretendira da oformi trio fantastico,trio da se smrznes (BRR...) kojeg ce biti nemoguce isterati iz Vose.
Ako smo vec kod novih trenera,zna se.... Dejan Govedarica!!!!
Po meni ovi vasi (plus prvog ne bih voleo da vidim na klupi) nisu ni do kolena Gruji & Vuji & drugarima ...Ali ko da ovog planiraju da smene pa da se razmisljamo ko bi bio dobar