Transferi
Re: Transferi
Koliko ovoj temi fali Matador u ovakvom trenutku. 

Jos cu ispasti neki ljubitelj lika i dela mamica!
Umirem od smeha bukvalno...
Ljudi, manimo se mamica, uzmimo batu, koji je imao 101 manu. Ali pogledajte transfere koji su ostvarivani za vreme dok je on bio u upravi. Kazem jos jednom: ne ponovilo se da tako neka persona bude na celu kluba, ali ovi su za njega uzas svih uzasa u svakom smislu. Izgleda da nam treba repriza Govedaricinog praseta da bi bilo jasno sta zelim da kazem...
Mada...sta e ja uopste i trudim. I onako ne znam za alternativu. Svi su se pokazali kao manje vise isti...

Ljudi, manimo se mamica, uzmimo batu, koji je imao 101 manu. Ali pogledajte transfere koji su ostvarivani za vreme dok je on bio u upravi. Kazem jos jednom: ne ponovilo se da tako neka persona bude na celu kluba, ali ovi su za njega uzas svih uzasa u svakom smislu. Izgleda da nam treba repriza Govedaricinog praseta da bi bilo jasno sta zelim da kazem...
Mada...sta e ja uopste i trudim. I onako ne znam za alternativu. Svi su se pokazali kao manje vise isti...

-
nije lepo od svinje napraviti prase, laki, a i teze je, veruj mi! 

- Neizlecivi
Vuk Mitosevic se iz Kazakstana vratio u Jagodinu.
Vranješu reaguj
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... k-u-Lehiji" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... k-u-Lehiji" onclick="window.open(this.href);return false;
Krasić višak u Lehiji
Iako mu ugovor ističe u junu 2017. godine naš nekadašnji reprezentativac je odlučio da sporazumno raskine saradnju
MILOŠ Krasić je posle Juventusa i Fenerbahčea postao višak i u Lehiji iz Gdanjska. Iako mu ugovor sa Poljacima ističe u junu 2017. godine, naš nekadašnji reprezentativac je sporazumno raskinuo saradnju.
Prema poslednjim informacijama, Krasić bi karijeru mogao da nastavi u nekom od arapskih ili kazahstanskih klubova.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ni-da-cuju" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo koliko je Ivanic veliki COVEK
! Uradio je ono sto ovaj mali grobarčić nikad nece uraditi jer mu je dupe zinulo za parama.Gde su sada casovi ljubavi i velika ljubav prema klubu ?
Evo koliko je Ivanic veliki COVEK
! Uradio je ono sto ovaj mali grobarčić nikad nece uraditi jer mu je dupe zinulo za parama.Gde su sada casovi ljubavi i velika ljubav prema klubu ?

- Neizlecivi
Krasić u poslednje vreme ima vise sati u kafani, nego na terenu
Opet jedan je od najboljih igrača koje je dao nas klub... Mada nesto ne znam koliko mu je u cilju povratak ovamo, cenim da ce vijati jos neki jaci ugovor.

Opet jedan je od najboljih igrača koje je dao nas klub... Mada nesto ne znam koliko mu je u cilju povratak ovamo, cenim da ce vijati jos neki jaci ugovor.
Vidic raskinuo ugovor sa Interom. Lalate reaguj i dovedi kuma! 

...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
-
Ne vredi, ne treba nam stoper! 

Bas naprotiv... bas bi bilo do jaja dovesti Vidica... i onda ga staviti na klupu... mislim kad je mogao Stanisavljevic 

-
Nije kum dugme da ga zasijes za klupu. 

S kim god sam pricao od drugara koji navijaju za Vosu svi hoce Sasu Jovanovica da vide u dresu pola belom pola crvenom !
Ima li nekakve sanse da nas klub jednom obraduje ?
Igraci Vojvodine takodje zele da ga vide u timu.
Frajdej se pored njega proslavio....ima brzinu,dribling zna da asistira a zna i gol da zabije.
Nije pravi Mesi ali za ove nase balvane u ligi je Mesi.
Cuo sam da i u klubu ima ljudu koji bi ga rado videli kod nas....daj da stisnemo to je igrac koji pravi razliku.
Ima li nekakve sanse da nas klub jednom obraduje ?
Igraci Vojvodine takodje zele da ga vide u timu.
Frajdej se pored njega proslavio....ima brzinu,dribling zna da asistira a zna i gol da zabije.
Nije pravi Mesi ali za ove nase balvane u ligi je Mesi.
Cuo sam da i u klubu ima ljudu koji bi ga rado videli kod nas....daj da stisnemo to je igrac koji pravi razliku.

Nama ne treba razlika
Ma meni je iskreno postalo svejedno ko igra,samo bih voleo da igramo napadacki,na gol vise,pogotovo posle tih prvih 5 kola (kad ispadnemo u trci za titulu) kad imamo i prostor za to,za opusteno nadigravanje. A gledajuci bunkerice zadnjih par meceva i lagerovanje stopera... pustimo tog Jovanovica,nek mu karijera ide uzlaznom putanjom

Ma meni je iskreno postalo svejedno ko igra,samo bih voleo da igramo napadacki,na gol vise,pogotovo posle tih prvih 5 kola (kad ispadnemo u trci za titulu) kad imamo i prostor za to,za opusteno nadigravanje. A gledajuci bunkerice zadnjih par meceva i lagerovanje stopera... pustimo tog Jovanovica,nek mu karijera ide uzlaznom putanjom

Fofana ponuđen klubu
http://www.butasport.rs/fudbal/beko-fofana-u-vojvodini/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.butasport.rs/fudbal/beko-fofana-u-vojvodini/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Aha, Vidic+Fofana da pobedimo partizana?
Cek, to radimo normalno i sa nasom decom...

Cek, to radimo normalno i sa nasom decom...