Ivaniću, hvala Ti za sve učinjeno
Pravi si Kapiten Vojvodine i sjajni izdanak FC ,,Vujadin Boškov".
Kao i mi navijači, Vujke bi bio presrećan što njegova vizija FK Vojvodine živi u mladim generacijama Vošinih Kapitena poteklih iz FCVB.
Srećno u LŠ.
Sve najbolje u životu i sportskoj karijeri.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ДушанСП wrote:Него,колики је стварно трансфер,и колико Војводина добија,јел Мирко био Вошин 100% или...
Dušane, mislim da stvarni iznos transfera nikada nećemo saznati, kao i sve one godinama unazad.Zato on meni odavno više nije ni bitan.
Bitno je da naše najbolje igrače i Kapitene ne prodajemo blizancima.Ko veruje da bi od njih dobili tih 1,5m vrlo je naivan.Neka samo pogleda kako su prošli domaći klubovi koji su sa njima trgovali.To ni sudom ne bi isterali.Uvek se, u takvim prilikama, setim reči pokojnog predsednika Butorovića o (jedinom) rešenju spora u vansudskom poravnanju.Nažalost, činjenična realnost.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13 wrote:Problem je što mi nemamo Delfa u ekipi, neko ko će razumeti Merija i poslati mu pravu loptu.
To je sustina cele price oko njega, to mi je on i licno rekao vise puta. Njemu treba neko iza ko ce mu davati upotrebljive lopte. Da li imamo nekog takvog, videcemo...
Ivanicu,igraj i uzivaj!
Moderan fudbal zahteva da spic mora da se bori za loptu,da skace i lopte prosledjuje najblizem ili najbolje postavljenom igracu,Falkao nije uspeo u Engleskoj zato sto to nije naucio ili nece to ne znam,Mari to ne zna iako se trudi ali to nije dovoljno ni za slabije timove od Vose.Niti sam imao nameru da polemisem niti njega da kudim,ja to tako vidim i voleo bi da me demantuje a ubedjen sam da nece.Toliko o njemu,ako pokaze suprotno licno cu mu se izviniti i svima vama koji mislite suprotno!
Šta ima da govore kada smo ga gledali - ima solidnu tehniku, ali nekako se vrti u krug i igra sam za sebe, ne deli saigračima lopte kao što bi jedan pravi plejmejker morao, i ja sumnjam da on može biti naša glavna "desetka".
Od ovih igrača što trenutno imamo, mislim da je Zličić jedini koji to može, a po ovih par partija što je odigrao čini mi se da komotno može u prvi tim.