Tumbas debitovao u zvaničnom meču za tim Dačije iz Moldavije, nažalost neuspešno. Poraženi su u gostima 3:0 od Zestafonija u okviru drugog kola kvalifikacija za LŠ.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Vlada Avramov napustio Fiorentinu i potpisao za Kaljari. Sardi će biti njegov peti klub u Italiji, a neće mu biti lako da se domogne mesta u timu.
Avramov je deset godina u Italiji, branio je za Vićencu gde je proglašavan za najboljeg čuvara mreže u Seriji B, a proveo je sezonu i u Peskari. Od 2006. u Fiorentini je sakupio svega pet mečeva kraj neprikosnovenog Freja, a prošle godine i Boruca.
Proveo je jednu sezonu na pozajmici u Trevizu, a kao slobodan igrač, danas je potpisao za Kaljari.
Rival za mesto na golu biće mu Agaci, koji je prošle sezone bio standardan, nakon što je klub "zamrznuo" reprezentativca Marketija.
Procenjuje se da će Avramov ponovo biti rezerva. On neće biti jedini srpski golman u Seriji A, pošto Željko Brkić od ove sezone čuva mrežu Sijene, Udineze ga je otkupio od Vojvodine i pozajmio Toskancima.
Nije dao gol,ali pogledajte izvestaj sa njegovog debi meca za Urawu... za nepunih 20 minuta imao je odlicne sanse,pogodio je i stativu posle fantasticno istrcane kontre (od 3.30-4.50min klipa)
newnowapv wrote:Ranko carina!
Nadam se da uziva u Japanu i japanskom fudbalu. Sve najbolje!
Inace, ovo se zove izvestaj sa utakmice!
Evo ga izvestaj i sa danasnjeg meca.Bogme cemo se izgleda nagledati Despota (obrati paznju na kvalitet snimka),koji nema bas ni srece,danas je postigao gol,al... ofsajd. A vredi pogledati i ovacije koje je dobio prilikom izlaska sa terena
Novosti wrote:Krasić: Na Kosovu su svi ponosni na mene
JEDAN od malobrojnih koji su u razočaravajućoj sezoni Juventusa zaslužili pozitivne ocene je Miloš Krasić, kojem je i novi trener Antonio Konte namenio važnu ulogu u timu.
U intervjuu za „Tutosport“ naš reprezentativac je izjavio da se dobro odmorio u rodnoj Kosovskoj Mitrovici, i da je spreman da dobrim igrama i uspesima učini svoju porodicu i sve ljude iz južne srpske pokrajine još više ponosnim.
- Odmor mi je dobrodošao jer sam igrao godinu i po bez predaha. Bio sam na Kosovu kod roditelja, u našoj kući u Mitrovici. Tamo su svi srećni i ponosni zbog mog uspeha, a meni je srce puno zbog toga. Učiniću sve da tako i ostane - rekao je Krasić, koji je s ekipom na pripremama u Filadelfiji.
Juventus se pojačao, i u klubu žele da trofeji ponovo stignu u Torino. Ipak, Miloš o ambicijama nije želeo mnogo da govori.
- Osećam se odlično i biću spreman da odigram sjajnu sezonu. Ambicije su uvek važne, ali tek smo na početku i ne bih da sada govorim koliko možemo.
Novi trener Konte je ostavio pozitivan utisak...
- Tek smo počeli s novim šefom i sve je super. Mislim da ćemo biti agresivniji, a moja uloga ofanzivnija nego pre. To mi odgovara jer volim da napadam - kaže Krasić.
PIRLO JE FENOMEN
NAJVEĆE pojačanje „stare dame“ je iskusni plejmejker Andrea Pirlo.
- Andrea je fenomen! On je vrhunski igrač, bogatog iskustva, s mnogo osvojenih trofeja, a povrh svega je sjajna ličnost. Zadovoljstvo je igrati pored takvog fudbalera. U karijeri nisam imao saigrača koji u svakom napadu nađe rešenje - hvali Krasić saigrača.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...