VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Savcic Luka

Re: VOJVODINA u Evropi

Post by Savcic Luka »

@N13
Poslednji put kada sam navratio da šopa momci su rekli da će biti za ulaznice za sve koji budu hteli ići, bilo busevima, bilo sopstvenim prevozom.
Ipak, kako vreme prolazi manjak poverenja u oragnizacionu volju. želju i sposobnost je učinilo svoje i ja sam rešio ulaznicu, sektor 409.
Ako budemo dobili preko kluba pokušaću prodati, ako ne uspem - jbg...

Za sve, skine se aplikacija sa app ili play stora.
Mora da se ima telefon koji može da skenira čip u pasošu jer to traži radi identifikacije (mogu podaci banke).
Imam prastari iPhone, tako da kontam da može bilo koji android.

@CenejFCV
Rešio sam prevoz još ranije.
Ako bude još ovakvih gostovanja moraćemo se oragnizovati ranije, a bilo bi super sa Čenejskog aerodroma :D

@Deep
Ti javi kada nešto uradiš.

I ja bih gledao da budemo svi zajedno.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Cenejski aerodrom je dokusurio bivsi predsednik FKV Samardzic...
N13

Post by N13 »

Savcic Luka wrote: Mon Jul 08, 2024 10:31 am @N13
Poslednji put kada sam navratio da šopa momci su rekli da će biti za ulaznice za sve koji budu hteli ići, bilo busevima, bilo sopstvenim prevozom.
Ipak, kako vreme prolazi manjak poverenja u oragnizacionu volju. želju i sposobnost je učinilo svoje i ja sam rešio ulaznicu, sektor 409.
Ako budemo dobili preko kluba pokušaću prodati, ako ne uspem - jbg...

Za sve, skine se aplikacija sa app ili play stora.
Mora da se ima telefon koji može da skenira čip u pasošu jer to traži radi identifikacije (mogu podaci banke).
Imam prastari iPhone, tako da kontam da može bilo koji android.

@CenejFCV
Rešio sam prevoz još ranije.
Ako bude još ovakvih gostovanja moraćemo se oragnizovati ranije, a bilo bi super sa Čenejskog aerodroma :D

@Deep
Ti javi kada nešto uradiš.

I ja bih gledao da budemo svi zajedno.
Koja app? Ajaxova zvanicna, ili neka za distribuciju ulaznica?
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Ajax Official App
Cane

Post by Cane »

Ja na žalost neću biti u prilici da idem u Amsterdam tako da se lično i nisam posebno interesovao zbog sebe, nego sam samo preneo ono što sam čuo kao priču iz kluba.

Svakako podržavam sve one koji mogu da odu i bilo bi najprirodnije da svi budu na istoj tribini. Nadam se da će se iz kluba oglasiti što je moguće pre oko karata jer vreme prolazi. Prosto mi deluje neverovatno da se zainteresovani za odlazak moraju dovijati na razne načine da bi došli do karata koje su nam evidentno već ponuđene od Ajaxa kao domaćina.

Preporučujem svima da zivkaju svako malo klub i šalju im mejlove, da budu dosadni pa možda malo ubrzaju stvari kod nas.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Info iz šopa.
U sredu počinju prijave za karte.
Ko ide busom sa sezonskom je 20eur, bez sezonske 60eur.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Savcic Luka wrote: Mon Jul 08, 2024 3:05 pm Info iz šopa.
Ček a ja bez sezonske koji ne bih išao busem, koja je cena?
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Mon Jul 08, 2024 3:22 pm
E sad još i to da računaju?!
20+60=90
Je l' to ok? :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Deep Purple wrote: Mon Jul 08, 2024 3:22 pm
Iskreno, kada sam izašao onda sam se setio tebe.
Prolazim svakako sutra tuda, svratiću pa javljam.
Mada @Slanobarac ti je rešio nejednačinu :mrgreen:

I možda nisam bio jasan, 20 i 60 se odnosi na prevoz.
Karta je za dž, tako da je i za vas iz dijaspore veroavtno isto, samo da vidim za prijavu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nazvao sam direktno Ajax, pričaju pokvaren Engleski, Nemački ne razumeju ali je zato njihov jezik haos pogotovo za nekog ko priča Engleski i Nemački, onaj robot im priča samo Holandski pa sam nagađao koji broj da udarim da me prespoje… I naravno prvo sam pogrešio pa me spojili sa nekom ženom koja se bavi marketingom drugog nekog tipa pa mi onda ona rekla šta da udarim pa sam zvao opet… Nisu ni oni kao neki velikan nešto preterano dobro organizovani…

Ovako situacija je sledeća karte možemo uzeti samo preko našeg kluba, preko njih više ne možemo uzeti jer smo mogli do nekog određenog datuma i to smo morali i neko članstvo da uzmemo. Tri puta sam pitao isto jer ne pričaju Engleski na nekom nivou ali smo se nekako sporazumeli… Otprilike sam onaj odgovor iznad dobio, broj datuma mi je rekao na Holandskom pa ne znam do kog smo datuma mogli ali sam ga jasno tri puta pitao da li je istekao datum i da li još uvek možemo uzeti online, posle trećeg puta sam bio uveren da ne može… :mrgreen:

Znači sve je u rukama našeg kluba, preko preprodavaca online se mogu uzeti karte ali nisam pobornik toga i ne bih to radio.

Znači samo kroz Fk Vojvodinu možemo do karata.

Slika kao dokaz:
Image

Ps. Jedva sam se snašao sa Nemačkim pozivnim ka Holandiji, neki (bar za mene) jako glup sistem je uspostavljen nije uspeo ni chat gpt da mi pomogne ali sam se snašao…

EDIT: @Savcic Luka ti si meni beše na twitteru dao broj?

Još brat @milancl da ispoštuje ovo gostovanje i da prođemo Ajax :mrgreen: :cheers:
Cane

Post by Cane »

Eto, izgleda da će se ispostaviti kao tačno ono što sam pisao, da se karte mogu uzeti samo preko kluba i da će u tom slučaju biti jako povoljna cena :lol:
Izgleda da moji izvori informacija i nisu tako loši, zaslužili su neko piće bar :D
milancl

Post by milancl »

@Deep Purple brate, rekao sam ti da sam tad na moru nažalost...

Čekam te u Srbiji, a bože zdravlja i sreće da i neko gostovanje odradimo zajedno.

Srećno svima koji idu, zavidim vam. Naročito ovima što idu u sopstvenoj organizaciji, to mi je dobro poznat osećaj :cheers:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
rykerfcv

Post by rykerfcv »

milancl wrote: Mon Jul 08, 2024 6:23 pm @Deep Purple brate, rekao sam ti da sam tad na moru nažalost...

Čekam te u Srbiji, a bože zdravlja i sreće da i neko gostovanje odradimo zajedno.

Srećno svima koji idu, zavidim vam. Naročito ovima što idu u sopstvenoj organizaciji, to mi je dobro poznat osećaj :cheers:
+1
Ако буде среће да се вратите из Амстердама са осмехом!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

rykerfcv wrote: Mon Jul 08, 2024 6:48 pm
milancl wrote: Mon Jul 08, 2024 6:23 pm @Deep Purple brate, rekao sam ti da sam tad na moru nažalost...

Čekam te u Srbiji, a :mrgreen: :cheers: bože zdravlja i sreće da i neko gostovanje odradimo zajedno.

+1
Ако буде среће да се вратите из Амстердама са осмехом!
+1

Ми ћемо да издеремо гласове у Тополи :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Cane

Post by Cane »

Svako dobro i podrška svim našim predstavnicima u Amsterdamu, navijajte i za nas koji ostajemo ovde.
Ja ipak cenim da će se koplja lomiti u Topoli i da ćemo zajedno s vama pomoći našim momcima da na kraju polome "kopljanike" :D
Post Reply