Kup Srbije - sezona 2010/11

One and only

Post by One and only »

Umorio sam se vise od ovoga. Nedelju dana 99% vremena razmisljam samo o Vosi, o prokletoj kazni, kradji. Nema vajde, mi se ne borimo protiv toleta, djurica, ne znam ni ja koga, mi se borimo protiv drzave. Ustvari mi se ni ne borimo. Kradu nas vec od njihovog nastanka, a krasce i dalje. Nista novo, ocigledno da se to nece skoro promeniti, nemocni smo.
United of Vojvodina
ice

Post by ice »

Ajde da malo spustim loptu, zaista mi je pao mrak na oči.

Ne znam šta sada svi potenciraju to neko saopštenje, mnogo gore od toga je ono što su pojedinci ovde pisali, takođe vidim da neki mrtvi-hladni već raspredaju priče o prelaznom roku, portu, fudbalskim zgodama i nezgodama i ostalim stvarima koje nam nikako ne mogu pomoći u datoj situaciji.

Apeluje se na zdrav razum i da ne pravim nikakve incidente.U redu, ja se slažem sa tim, ali odjednom nekima ne valja ništa što se ovde predloži, nikakav konstruktivni predlog, za sve se nalaze razlozi i opravdanja zašto to tako ne treba, a pritom isti ti i dalje na sav glas udaraju i po upravi i po svemu ostalom, galame da nešto treba učiniti, a niko nije spreman da to i uradi.Ako ćemo da galamimo radi galame, u redu onda, samo napred.Ja sam ovde izneo konkretan predlog, a ne samo da izgleda o tome nije smelo ni da se raspravi, ne, ja sam nazvan fašistom i niko na to nije odreagovao.Molim lepo, šta tu ima dalje bilo šta da se raspravlja, ne da nismo jedinstveni već među nama ima i dalje puno zlobe, jasno je da je pojedincima Vojvodina ovde samo sporedna stvar i da jedva čekaju priliku da nahrane svoju sujetu i naplate neke stare dugove koji su se valjda skupili u njihovim glavama.
Napadamo upravu, a da li je iko pomislio kako je njima, kakve im opasnosti prete, da li je iko pomislio na igrače, šta smo preduzeli po pitanju ove kazne od 3 meča što je dobio Mojsov?Šta oni treba da urade, da upropaste svoje živote, karijere zarad zadovoljavanja naše sujete?Oni treba da upopaste živote, a pojedinci ovde nisu voljni ni da se odreknu njihovog vajnog evropejskog stava, taman posla da ih neko iz njihove okoline čuje.Šta smo mi konkretno uradili u vidu podrške pre svega našim igračima osim što je neko skandirao njihovo ime?Postavite se u njihov položaj.
Znate i šta se sprema Bati uskoro, pa šta mislite da su naši sudovi nepristrasni, šta mislite da će biti milostivi prema njemu?Vidite kakva se hajka povela na Rabrena, pa ima i on čovek svoju porodicu o kojoj treba da misli i brine.Kako smo njemu pomogli?
Šta mislite da se razmišljanje naših ljudi iz uprave promenilo?Naravno da nije.Šta mislite da ne preduzimaju neke korake da se izbore za naš klub ne samo sada već i za naredni period?Šta mislite da ne vrše pritisak na njih i političke strukture?Oni jednostavno ne smeju da se ponašaju kao navijači (a mnogo su dalje otišli od nas u naravno normalnom i legitimnom izražavanju nezadovoljstva) , a već mnogo toga je rečeno i urađeno da cela Srbija čuje.Već je rečeno i da nepravednu kaznu nećemo prihvatiti.
Naravno da i naš klub mora da utiče na smirivanje strasti kod ljudi, ne i priče oko krađe i pravde, ali isto kao što tinja naše nezadovoljstvo tako se i razbuktava pljuvačina prema našem klubu sa svih strana.

Razmislite malo o svemu i gde se narlaze naši pravi neprijatelji.A na kraju krajeva, neprijateljstva ima i u svakome od nas, svakome, samo što to ne želimo sebi da priznamo zarad lične sujete.

P.S.-Editovao sam par mojih postova, ali dva suštinska stoje u dva različita topika, to je srž problema na ovom forumu (ne i generalno među navijačima jer mislim da je na nekim drugim mestima malo drugačije) .
igoork

Post by igoork »

Dobro ice,

sem predloga da se pojedinim novinarima zabrani pristup na stadion(koji inace podrzavam) sta sada?

Sta sada kada smo sami sebi noge odsekli. Sve ja razumem i pritisak i sve ostalo ali sada kada smo dobili tu podrsku o kojoj svi pricaju u narodu sta smo mi uradili.

Poslali smo signal da smo se prodali i da je sve ovo bila samo pozornica a iza nje se radi nesto drugo.

I o tome itekako treba misliti! :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Владика
Administrator

Post by Владика »

Систем јачи од правде и истине. Осећам се изузетно лоше....
Camel

Post by Camel »

E kada vam ovo napise covek koji se bori godinama protiv iste te uprave,mislim da svi treba da se zapitate malo!
slanobarac

Post by slanobarac »

ice wrote:Razmislite malo o svemu i gde se nalaze naši pravi neprijatelji.A na kraju krajeva, neprijateljstva ima i u svakome od nas, svakome, samo što to ne želimo sebi da priznamo zarad lične sujete.

Preterao si! Ima nas puno čistog obraza i duše prepune ljubavi za našu VOJVODINU.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

Camel wrote:E kada vam ovo napise covek koji se bori godinama protiv iste te uprave,mislim da svi treba da se zapitate malo!
Pojasni...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ice

Post by ice »

slanobarac wrote:
ice wrote:Razmislite malo o svemu i gde se nalaze naši pravi neprijatelji.A na kraju krajeva, neprijateljstva ima i u svakome od nas, svakome, samo što to ne želimo sebi da priznamo zarad lične sujete.

Preterao si! Ima nas puno čistog obraza i duše prepune ljubavi za našu VOJVODINU.
Ne sumnjam u to.
Isto tako ne sumnjam ni u to da svi ovde volimo Vošu.Ali pojedinci nikako ne mogu da pređu preko nekih svojih ličnih afiniteta ili netrpeljivosti i to jednostavno moraju da proguraju ovde ovako ili onako ili da plaše druge tobožnjom opasnošću od onog što se baš kosi sa tim afinitetima.Videli smo to više puta, o tome je pisao i LimanFKV i potpuno se slažem sa njim.

Što se mene tiče bar je svako mogao da shvati do sada da nisam nikakve političke orijentacije, ako će vam biti lakše ne bežim od nekog uplitanja, ali samo ako Voša od toga ima koristi, ona mi je iznad svega i zarad toga sam spreman da pogazim sve svoje lične stavove pa čak i ubeđenja i ono što sam kroz svoje obrazovanje saznao i primio.
shecky

Post by shecky »

Al ste ga zakomplikovali sad...manite se Vas! Ne pricamo o Vama ovde nego o Vojvodini.
Sto se mene tice stvar je jasna! nemam ja sta da zalim Batu ili Rabrena..cuj Rabren ima porodicu deca ovo ono...pa ja to nemam! Zato sto nemam uslova i sad treba da ga zalim? Ili biznismena Batu?
Pa ljudi nisu oni Vojvodina! Ako rade u korist kluba svaka im cast, ako ne ..mrsh napolje!
stormer

Post by stormer »

"Hvala vam sto ste nas pokrali :!: "

:oops: :oops: :oops:
slanobarac

Post by slanobarac »

ice wrote: ona mi je iznad svega i zarad toga sam spreman da pogazim sve svoje lične stavove pa čak i ubeđenja i ono što sam kroz svoje obrazovanje saznao i primio.

I MENI JE , Ali ovima koji je vode nije i zato neću da pređem preko ovoga.Ti si spreman da pogaziš svoje stavove ,ja nisam!
slanobarac

Post by slanobarac »

shecky wrote:Al ste ga zakomplikovali sad...manite se Vas! Ne pricamo o Vama ovde nego o Vojvodini.
Sto se mene tice stvar je jasna! nemam ja sta da zalim Batu ili Rabrena..cuj Rabren ima porodicu deca ovo ono...pa ja to nemam! Zato sto nemam uslova i sad treba da ga zalim? Ili biznismena Batu?
Pa ljudi nisu oni Vojvodina! Ako rade u korist kluba svaka im cast, ako ne ..mrsh napolje!
Bravo Shecky
Boulevard

Post by Boulevard »

http://fcvojvodina.co.rs/ nazalost vest se i ovde pojavila ... a u picku materinu ...
Salvador

Post by Salvador »

Eto, namestili su nam zvrčku, ponizili, zajeb...li raznim gebelsovim metodama, a na kraju zapretili, ucenili i slomili. Još na kraju mi moramo da budemo srećni što nas neće jako kazniti.

I šta sada - pojeo vuk magarca, idemo dalje, navijaćemo svi za našu dragu reprezentaciju u kojoj će neki marko jovanović imati prednost u odnosu na Medu iili Vuka, slušati opet iste priče RTS-a, lukića, dačića, strajnića, karadžića... Pa onda opet rasprodaja igrača, i sve iz početka sledeće godine.
Dokle više, kada ćemo biti barem poluravnopravni u ovoj ligi? Pa i videoton, dinamo zg i tirana bi imali bolji tretman!

Ali za jedno se ne brinem, dok god je nas koji to sve pamtimo i čuvamo Vošu u srcu, jednom ćemo isplivati kao pobednici, sa ili bez ove uprave.
toftir

Post by toftir »

Taj isti "Bata" i "Rabren" su k------e neopevane ... samo treba da se prisetimo postoav od prosle godine ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Locked