Ja ne znam zbog čega ste se toliko usfrkisali za karte i gde toliko žurite. Rekao bih da imam poprilično ino gostovanja (90% u sopstvenoj režiji) i još nijednom se nije desilo da je neko izvisio za karte. Jesu ovi iz kluba eksperti, ali ni oni nisu u stanju da ispadnu baš toliki pacijenti…
Deep Purple wrote: ↑Mon Jul 08, 2024 4:30 pm
Nazvao sam direktno Ajax, pričaju pokvaren Engleski, Nemački ne razumeju ali je zato njihov jezik haos pogotovo za nekog ko priča Engleski i Nemački, onaj robot im priča samo Holandski pa sam nagađao koji broj da udarim da me prespoje… I naravno prvo sam pogrešio pa me spojili sa nekom ženom koja se bavi marketingom drugog nekog tipa pa mi onda ona rekla šta da udarim pa sam zvao opet… Nisu ni oni kao neki velikan nešto preterano dobro organizovani…
Ovako situacija je sledeća karte možemo uzeti samo preko našeg kluba, preko njih više ne možemo uzeti jer smo mogli do nekog određenog datuma i to smo morali i neko članstvo da uzmemo. Tri puta sam pitao isto jer ne pričaju Engleski na nekom nivou ali smo se nekako sporazumeli… Otprilike sam onaj odgovor iznad dobio, broj datuma mi je rekao na Holandskom pa ne znam do kog smo datuma mogli ali sam ga jasno tri puta pitao da li je istekao datum i da li još uvek možemo uzeti online, posle trećeg puta sam bio uveren da ne može…
Znači sve je u rukama našeg kluba, preko preprodavaca online se mogu uzeti karte ali nisam pobornik toga i ne bih to radio.
Znači samo kroz Fk Vojvodinu možemo do karata.
Slika kao dokaz:
Ps. Jedva sam se snašao sa Nemačkim pozivnim ka Holandiji, neki (bar za mene) jako glup sistem je uspostavljen nije uspeo ni chat gpt da mi pomogne ali sam se snašao…
EDIT: @Savcic Luka ti si meni beše na twitteru dao broj?
Još brat @milancl da ispoštuje ovo gostovanje i da prođemo Ajax
Info za karte za Amsterdam.
U shopu su pocele prijave. Karta izgleda da je besplatna, a ko hoce busom organizovano, placa iznos u zavisnosti od toga da li ima sezonsku ili ne.
Ko se prijavi, bice ubacen u viber grupu gde ce biti dogovoreno mesto okupljanja u Amsterdamu i tamo ce deliti karte.
Iskreno, nije mi to najbolje resenje, ali dobro je da postoji makar neka organizacija. Vise bih voleo da dobijem kartu pre samog puta (fizicki ili online), da ne moram zavisiti od njih koji dolaze busom... postoji ogroman rizik od kasnjenja, zbog daljine puta, granica, organizovanog prevoza navijaca kroz vise razlicitih drzava... itd. Ja sam neko ko na ovakvim utakmicama voli uci na stadion sat-dva ranije, pozdraviti igrace vec na zagrevanju.
Probacu da pitam postoji li sansa da dobijem ranije kartu, makar trebalo platiti.
Ja verujem da osoba koja bude zaduzena za ulaznice, nece biti u busu za Amsterdam, vec u avionu sa igracima odnosno, mislim da ce za ulaznice i distribuciju biti zaduzen klub, a ne navijaci.
Ja verujem da osoba koja bude zaduzena za ulaznice, nece biti u busu za Amsterdam, vec u avionu sa igracima odnosno, mislim da ce za ulaznice i distribuciju biti zaduzen klub, a ne navijaci.
I meni ovo deluje mnogo logičnije. Karte se moraju preuzeti od Ajaxa, a to ne može uraditi niko od navijača nego isključivo zvanični predstavnici kluba koji će sigurno biti u avionu uz igrače.