7. kolo: Vojvodina-partizan 2:0

Locked

Ocekujem

Pobedu Vojvodine
42
61%
Podelu bodova
15
22%
Pobedu gostiju
12
17%

Total votes: 69

Mare

Post by Mare »

Izvor: http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=462864
65 godina JSD Partizan
Jugoslovensko sportsko društvo Partizan danas slavi šezdeset pet godina postojanja.

...
Ne znam da li je ovome mesto ovde, ali nisam mogao da odolim, jugoslovensko sportsko društvo Partizan!!! Ostatak možete pročitati na sajtu, a nije zgoreg ostaviti i po neki komentar, čestitati jugoslovenima rođus!
Milan

Post by Milan »

Da li neko zna iz kog razloga su klinci,koji su na početku utakmice išli sa fudbalerima na teren, nosili crno-belu opremu?
POŠTO OBRAZ ???!!!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Mare, da se na dovezem na tebe... (izvinjavam se zbog skretanja sa teme).

Sa B - 92 o jednom od stubova srpstva (da ne kazem jugoslovenstva) :lol:

Datum rođenja Partizana je 4. oktobar 1945. godine, a pripreme su trajale mesecima pre toga. Svetozar Vukmanović Tempo, u to vreme jedan od najviših državnih funkcionera, zalagao se da se pri Centralnom domu Jugoslovenske armije oformi fudbalski klub, a kasnije da se to širi i na ostale sportove, u kojima bi bili sportisti koji su u vojničkoj uniformi.
Mare

Post by Mare »

Milan wrote:Da li neko zna iz kog razloga su klinci,koji su na početku utakmice išli sa fudbalerima na teren, nosili crno-belu opremu?
Koliko sam ja uspeo da vidim sa zapada, deo klinaca je imao crne majice sa obeležjima patlidžana, a deo bele sa našim motivima, mislim da je rukav bio sa dve crvene štrafte ili tako nešto.
KDA

Post by KDA »

Pretpostavljam zbog sposobnosti naše marketing službe, pa su lepo "ovi" to iskoristili, doveli obučenu decu u crno i crno-belo, da nam pokažu kako su oni kod kuće u "crno-belom gradu".

Da smo mi neki klub (Poznato ovo a? :) ) lepo bi se zahvalili na "poklonu" gostima i pokupili 22-oje dece sa tribina u Vošinim obeležjima da istrče na teren.
ssnigd

Post by ssnigd »

Malo sam se raspisao u zadnje vreme, ali sta cu, emocije su cudo :mrgreen:

Jeste skontali onog malo plavokosog dugokosog klinca sto je skupljao lopte iza gola kod severne tribine :mrgreen: Kako je mali izludjivao Stojkovica :lol: Toliko da ga je na kraju ovaj napucao loptom, ali nije se dao nas junosa. To je ono sto sam govorio za te klince, oni moraju da aktivno ucestvuju u tekmi. Ako gubimo, odmah bacaj loptu ka petercu ne golmanu u ruke. Kada vodimo, posebno protiv blizanaca, lagano kuliranje kao juce. Pravi se dete da ne gleda tekmu, pa onda napravi korak dva ka golmanu, pa jos 2 sekunde izbacuje loptu i jos mu se onako smeje u lice.
Mali ti si kralj 8)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

ssnigd wrote:Malo sam se raspisao u zadnje vreme, ali sta cu, emocije su cudo :mrgreen:

Jeste skontali onog malo plavokosog dugokosog klinca sto je skupljao lopte iza gola kod severne tribine :mrgreen: Kako je mali izludjivao Stojkovica :lol: Toliko da ga je na kraju ovaj napucao loptom, ali nije se dao nas junosa. To je ono sto sam govorio za te klince, oni moraju da aktivno ucestvuju u tekmi. Ako gubimo, odmah bacaj loptu ka petercu ne golmanu u ruke. Kada vodimo, posebno protiv blizanaca, lagano kuliranje kao juce. Pravi se dete da ne gleda tekmu, pa onda napravi korak dva ka golmanu, pa jos 2 sekunde izbacuje loptu i jos mu se onako smeje u lice.
Mali ti si kralj 8)
NEPROCENJIVO!!
Bas sto kazete,juce je sve odlicno funkcionisalo !!
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Mare

Post by Mare »

kafe bagdad wrote:"Dostojanstveni" i u porazu...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=462827
Najjači mi je ovaj komentar na tu vest:
Bila je to divovska borba dva podjednako hrabra protivnika, u kojoj su navijaci Partizana pokazali da su trenutno, po snazi i koeficijentu inteligencije, ipak za nijansu ispred stolica ...
(Ma znamo se ..., 4. oktobar 2010 13:50)
# Link komentara

Preporučujem (+147)Ne preporučujem (-19)
djape_ns

Post by djape_ns »

ssnigd wrote:
Jeste skontali onog malo plavokosog dugokosog klinca sto je skupljao lopte iza gola kod severne tribine :mrgreen: Kako je mali izludjivao Stojkovica :lol:
Mali ti si kralj 8)

Klinac je takav kralj ispao, nevidjeno! Svaka cast!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Passion

Post by Passion »

Mare wrote:
kafe bagdad wrote:"Dostojanstveni" i u porazu...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=462827
Najjači mi je ovaj komentar na tu vest:
Bila je to divovska borba dva podjednako hrabra protivnika, u kojoj su navijaci Partizana pokazali da su trenutno, po snazi i koeficijentu inteligencije, ipak za nijansu ispred stolica ...
(Ma znamo se ..., 4. oktobar 2010 13:50)
# Link komentara

Preporučujem (+147)Ne preporučujem (-19)
Ово мора да је неки наш,ако није наш,дефинитивно није навијач другог близанца јер би у потпису било дс и сл :mrgreen:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Mare

Post by Mare »

djape_ns wrote:
ssnigd wrote:
Jeste skontali onog malo plavokosog dugokosog klinca sto je skupljao lopte iza gola kod severne tribine :mrgreen: Kako je mali izludjivao Stojkovica :lol:
Mali ti si kralj 8)

Klinac je takav kralj ispao, nevidjeno! Svaka cast!
Svaka čast našim klincima, pogotovo onima ispod istoka, jednog od njih je ona marva čak gađala stolicama. Stoka jedna, dete gađati stolicama, pa samo to dokazuje da smo preko puta sebe imali jednu posebnu vrstu primata.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Eno Djuric se cudi kako sudija iz Vrbasa tj Vojvodine moze da sudi jucerasnji mec :shock:
A Stojkovic je odmah posle utakmice rekao da je sa svoje pozicije video da je bio penal nad Ilijevim :unnormal:
Koja su to go**a, 5 crvenih su bar trebali dobiti, klub bi trebalo da se zali na sudjenje! Uf kako mi je zao sto nije usla i ona stativa ili ona kontra 2 na 1...
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ssnigd

Post by ssnigd »

VolEm kad ih boli :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
mihailov

Post by mihailov »

novosadjanin wrote:Eno Djuric se cudi kako sudija iz Vrbasa tj Vojvodine moze da sudi jucerasnji mec :shock:
A Stojkovic je odmah posle utakmice rekao da je sa svoje pozicije video da je bio penal nad Ilijevim :unnormal:
Koja su to go**a, 5 crvenih su bar trebali dobiti, klub bi trebalo da se zali na sudjenje! Uf kako mi je zao sto nije usla i ona stativa ili ona kontra 2 na 1...
Ali kad je mec na JNA prosle godine sudio beogradjanin, tu nikakvoga cuda nije bilo... :wink:
Napred Voso!
Locked