Lav Kup Srbije - sezona 2006/07

ogi
Administrator

Post by ogi »

Nedelja u 17h, uz TV prenos. Tako pise na RTS sajtu.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Ovu utakmicu je obelezio "potez vise".
U par navrata kad su nasi igraci prilazili na 16 metara,zalomili par puta i taman kad ceo stadion ocekuje sut iz otvorene situacije,padne jos jedan potez,jos jedno zalamanje i izgube prazan prostor i otvoren put za udarac(Panta,Tadic,Sikimic). Brine me igra,padamo u formi...vec su poceli da provaljuju nasu igru sa jednim isturenim napadacem,danas nemocnim Despotom(isto i protiv cz),napad postaje konkretniji tek posle izmena...

FRIEND,ako nisi primetio igra od posle naseg gola je bila haoticna,polivalo se sto dalje od gola,i samo do pola je islo,tu se svaki napad zavrsavao,snege ni za setnju,najradije bi polegali,tako da su POP i DAVID pokusavali da povezu malo igru,jedini koji ume sa loptom i koji ima dribling da iz prve izbaci protivnika je DAVID/ne znam sa koje tribine posmatras tekmu),ali gledaj malo pazljivije...Tako je i kao jedan od iskusnijih pokusao da zadrzi loptu u nasem posedu na kraju sto vise(seti se na jna na kraju ko je drzao loptu i ukrao dosta vremena,a ujedno fdovodio grobare do ocaja).
Pre tog oduzimanja lopte je bio faul nad njim,potom ofsajd koji nisu sudjeni(ne znam da li si primetio reakciju direktora stadiona-onaj celavi sto seta ispod istoka,koji je u tom momentu bio preskocio reklamu i dosao do pomocnog).
Ceo tim je odigrao ispod proseka,a igrali smo pola sata sa igracem vise(sto se na terenu i nije primetilo),jedino odbrana donekle na visini zadatka.Popovic borben i po meni sa Djuricem nas najbolji igrac danas.

Uglavnom,jos jednu prepreku smo preskocili,dolazi najveca 16.maja.
Treba odmoriti ekipu i psihicki spremiti ceo tim i to vec od posle Partizana na jna.
Friend

Post by Friend »

Prvo da se zahvalim Ogiju na obavestenju.Stara gardo,vrlo dobro znam kakve sposobnosti ima Davidov,i nije se samo danas desilo da on "nosi" loptu dosta dugo u nogama vec i u nekim ranijim utakmicama na nasem stadionu(pazi ono na nasem stadionu).Utakmicu sam pratio sa zapada,i mogu da tvrdim da faula nije bilo nad Davidovim u toj situvaciji,a i da ga je bilo on je morao mnogo ranije da se oslobodi lopte i uposli naseg napadaca koji je u tom trenutku bio sam po desnoj strani.Sto se tice igre ovoga igraca i njegovih igara na strani,stvarno nemam zamerki,decko igra onako kako bi trebao da igra i kod kuce,a zasto tako nije to je pitanje za dublju analizu.Sve sam video,i da su pali i da nemaju snage,sve razumem i skidam im kapu na svemu sto su dosada izdrzali i uradili.Nisam video reakciju direktora stadiona,jer sam gledao onu precku sto je sevnula(hvala ti Boze)!Stvarno ne zelim da ulazim u bilo kakvu raspravu,samo sam zeleo dobro namerno da ukazem na nesto sto smo ja i moji drugovi iz ekipe primetili danas i na proslim utakmicama na Karadjordju.Znam da bi ti mogao da dovedes Davidova na ovaj forum,da i on napise koju recenicu.Mislim da bi to bila velika cast nama forumasima kada bi se jedan takav igrac pridruzio nasim diskusijama,ti si na potezu!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zaista ne znam sta da kazem... Presrecan sam plasmanom u finale (i izlaskom u Evropu), tuzan sto sam daleko i ne mogu da podelim radost sa svima vama, zabrinut citajuci ove vase izvestaje i analize utakmice...

Kakav nam je raspored do finala, hoce li biti odmora do finala da igraci malo uhvate daha? Nadam se da sad nece biti opustanja i zadovoljavanja ostvarenim nego da ce se iskoristiti istorijska prilika da uzmemo trofej. To bi zaista bila kruna na jednu sezonu koju su mnogi - ukljucujuci i mene - vec bili otpisali i prezalili jesenas. Samo da ostane kostur ove ekipe na okupu i za dogodine, pa da se jurisa na prvenstvo!
Cause

Post by Cause »

Turija wrote:ČESTITAM SVIMA U KLUBU I NA TRIBINAMA ULAZAK U FINALE KUPA :!: :lol:
Po sadašnjoj igri, sve više ličimo na ekipu sa početka jeseni.
" Dečko je pun zmajova! "
Stara Garda

Post by Stara Garda »

26. kolo 21.april u 16h ili 18.30h : partizan-FCV
27. kolo 28.april u 17h : FCV-Bežanija
28. kolo 2.maj u 17h : Apatin-FCV(sreda)
29. kolo 5.maj u 17h : FCV-Kula
30. kolo 12.maj u 17h ili 19.30h : crvena zvezda-FCV
16.maj-finale KUPA
ogi
Administrator

Post by ogi »

http://www.firmanovisad.net/video/sez06 ... -2kupa.avi

ili

http://www.youtube.com/watch?v=izjuWsRPxAY

Obavezno pogledati. Fajl je smanjen sa 80mb na 19mb i vredan je svaki mb! Skoro 4 minuta ludila...uzivajte!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
max

Post by max »

Finale Lav Kupa Srbije dan ranije
27.04.07. 14:55

Finalna utakmica Lav Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igraće se 15. a ne 16. maja kako je bilo predviđeno. Do promene termina je došlo na zahtev klubova, kako se finalni meč našeg nacionalnog Kupa ne bi igrao istog dana kada i finale Lige šampiona u Glazgovu.

Crvena zvezda i Vojvodina će se boriti za trofej na stadionu Partizana, u utorak 15. maja sa početkom u 20.15 časova.

SPORTSKA CENTRALA
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Meni se ovo ne svidja, dvaput s ciganima u 3 dana... Vec je pocelo navlacenje na njihovu vodenicu a utakmica jos nije ni pocela, sta ce tek tamo da bude! Jebesga kad ne mogu da nas pobede na fer, a bice nacionalna katastrofa ako komunjare ne uzmu trofej...
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Radoye, jebiga, bice onda nacionalna katastrofa :)
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Cika_toma wrote:Radoye, jebiga, bice onda nacionalna katastrofa :)
Iz tvojih usta u Bozije usi :lol:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

AKCIJA FIRME

ZA BEOGRAD

ZA 200 DINARA

U finalnoj utakmici Lav kupa Srbije Vojvodina će, kako se očekuje, imati podršku velikog broja navijača. Organizaciju njihovog odlaska u Beograd preuzela je najbrojnija navijačka formacija Firma, koja prevoz i ulaznicu za finale obezbeđuje za svega 200 dinara.
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Stara Garda, hoce li uskoro biti neko obavestenje da ga postavim na sajt?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Image

Image

Karte za južnu tribinu, po ceni od 200 dinara, prodaju se isključivo u navijačkim prostorijama na severnoj tribini stadiona "KARAĐORĐE".
U cenu uračunat prevoz autobusima, koji je planiran za 16 časova.

Karte će se prodavati u subotu,nedelju,ponedeljak od 12 do 20 časova i u utorak od 10 do 15 časova.
Cika_toma

Post by Cika_toma »

hvala
Locked