Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

ogi wrote:Nije istina za Komnena.
Da, evo, vidim. Sad mi je laknulo kad sam video da smo vratili velikog maga travnatog tepiha i suverenog vladara protivnickih sesnaesteraca. Strah i trepet stopera na potezu Niksic - Bar - Herceg Novi se vraca u velikom stilu. :dance2:
Karlsson

Post by Karlsson »

Mondo kaže da ipak postoji mogućnost da Nastić ostane.

http://mondo.rs/a908611/Sport/Fudbal/Vo ... staje.html
ernesto

Post by ernesto »

Adnan Šećerović novi igrač Željezničara!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/adnan-se ... ara/196520
Banujte me molim vas :beg:
fkvislife

Post by fkvislife »

Image
Ako ništa drugo barem smo dobili ubitačan tandem za novosadske splavove :dance2:
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Beonic

Post by Beonic »

fkvislife wrote:Image
Ako ništa drugo barem smo dobili ubitačan tandem za novosadske splavove :dance2:
U sredu, 25. maja, na Strandu je bila organizovana neka zurka maturanata. Posto sam sljakao u nekom kaficu, premestam neki sto i vidim Lazara Zlicica kako nateze vino iz flase, dok malo dalje Vanja Milinkovic Savic pusi i pije pivo.
Imate ceo zivot posle neke 35. kad se penzionisete, daj sada budute ozbiljni i igrajete taj fudbal kad vec imate talenta, ima vremena da se upropastite.
A stvarno mislim da se za ovakve stvari stroza disciplinska mora izreci, ako vec ne mozemo za Vanju, za ovaj ostatak.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sportisti, nema sta...

Pravo olicenje stanja u klubu. Dobrodosao nazad, Saleta. Nedostajao si Djardinu, Paradizu, Baroku i ostalim saigracima... :dance2:
ssnigd

Post by ssnigd »

Dajte bre ljudi svi sportisti i puse i cugaju, od onih sa 16 ljeta do ovih matorih. Prosla su ta vremena, navodnih ideala kako oni ne konzumiraju poroke. Ovo je poslednja stvar koja me zabrinjava, ne kazem da opravdavam...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

izgleda im je Krasic idol
Turija

Post by Turija »

ssnigd wrote:Dajte bre ljudi svi sportisti i puse i cugaju, od onih sa 16 ljeta do ovih matorih. Prosla su ta vremena, navodnih ideala kako oni ne konzumiraju poroke. Ovo je poslednja stvar koja me zabrinjava, ne kazem da opravdavam...
Zato i odigraju jednu utakmicu normalno, a 5 katastrofalno.
Ne ide to, bez obzira što neki drugi igrači isto tako ,,boemski" žive, ali su mnogo talentovaniji i mnogo više rade u profi ligama (pa, dok telo izdrži -pod ludom glavom).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Андрић на прагу Војводине
http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/35103 ... -vojvodine
Turija

Post by Turija »

ogi wrote:Nije istina za Komnena.
Ogi, čudi me da nisi prepoznao matricu?
Nisam imao prilike da vidim to ,,pojačanje ala Ašćerić", ali ovo je put u bespuće.
Dragi Sergej, mnogo mi je žao što se u svakoj prilici trudiš da uzdigneš svoju i našu Vošu, ali ovi toliko vuku dole, da je to gotovo nemoguće.Nadam se da ćemo, ipak, moći da sačuvamo voljeni Klub.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ernesto

Post by ernesto »

Ako dolazi za dzabe,treba ga iskoristiti,mislim da je dobar spic a pri tome je mlad,Ascera je po meni isto tako dobar spic,treba mu dati sansu da vise igra(da bude od pocetka u spicu a da Trujic ostane na krilu)!

Ali generalno ljud moji,ovo je sve slabo....do sada nam je trece mesto bilo zacementirano odmah iza blizanaca,ali sad sa Cukarickim,padamo za jedno mesto sve dok nas jos neko ne prestigne....
Idemo ka provaliji velikom brzinom....
Banujte me molim vas :beg:
Djisa

Post by Djisa »

ernesto wrote:Ako dolazi za dzabe,treba ga iskoristiti,mislim da je dobar spic a pri tome je mlad,Ascera je po meni isto tako dobar spic,treba mu dati sansu da vise igra(da bude od pocetka u spicu a da Trujic ostane na krilu)!

Ali generalno ljud moji,ovo je sve slabo....do sada nam je trece mesto bilo zacementirano odmah iza blizanaca,ali sad sa Cukarickim,padamo za jedno mesto sve dok nas jos neko ne prestigne....
Idemo ka provaliji velikom brzinom....

Jedno vreme je Obilic bio ispred, pa onda Smederevo, pa Zeleznik, pa Zeta, sad je Cukaricki. Pogledajte gde su sada ti timovi, a mi smo uvek u vrhu. Ne brinem ja za ostale, Vojvodinu moze upropastiti samo Vojvodina
Kup je nas!
Post Reply