VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
hvylarn

Re: VOJVODINA u Evropi

Post by hvylarn »

Mislim da nema veze, mogu sve.
N13

Post by N13 »

Mogu sve.

Nego su rekli da ce biti neka viber grupa, a te grupe nigde. Jel neko ubacen?
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ova/487467
Na reprezentativnom nivou Španija kao primer dakle, na klupskom će Zbiljićeva Vojvodina uskoro moći da “krade znanje” od Ajaksa u Ligi Evrope.

“Komunikaciju već imamo, baš zahvaljujući Dušanu Tadiću, pa će i na utakmicama biti majice sa njegovim likom i parolom ‘jedan od nas’ sa obe tribine, i Ajaksove i naše. Što se tiče utakmice, svakako je Ajaks favorit, ali ovaj tim Vojvodine je karakterno fenomenalno napravljen i ako se ukase minimalna šansa mi ćemo da je iskoristimo”.

Nažalost, zbog radova na “Karađorđu” navijači Vojvodine moraće da putuju na TSC Arenu u Bačkoj Topoli, ali Zbiljić to ne vidi kao problem i usput se zahvaljuje pokrajinskom rivalu na ogromnoj pomoći u organizaciji utakmice.

“Ja Vojvodinu vidim u grupi Ligi Evrope ili Lige konferencije i želim da te utakmice igra na Karađorđu. Evo sad jedna ekskluzivna informacija, pošto radimo grejače i druge neke stvari, mi smo blizu dogovora da dobijemo dozvolu da ako se plasiramo u grupnu fazu igramo na ‘Karađorđu’. Tu smo prošle godine imali apsolutno crveno vetlo Uefe. I sad, ja bih voleo da se navijače stave u taj film. Infrastruktura mora da se sredi i niko nema čarobni štapić da to reši brže. I koliko kod da poštujem Ajaks meni Ajaks nije najznačanija tačka ovog prvenstva. A kad ljudi vide snagu Vojvodine protiv Ajaksa poželeće da dođu na stadion svi na narednim nekih mečevima”.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Milan

Post by Milan »

Nastaviću u ovoj temi…

Apsolutno podržavam Turijino pisanje o debilnom terminu odigravanja prve utakmice u ovom prvenstvu. Neko je napisao da nas svakako čeka pakleni ritam. Ok, neka tako i bude i tad nećemo imati možda mogućnosti da se nameštamo. Sad igramo prvo kolo i lagano možemo odraditi da nam ostane koji dan odmora više i šta mi radimo? Igramo u nedelju uveče. Tačno ni mazohista to sebi ne bi uradio. Nema tu grama mozga…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Последње две припремне утакмице Ајакса.

Pera Centar

Post by Pera Centar »

Amsterdam Arena će biti puna, Ajaks je prodao sve karte za utakmicu sa Vojvodinom. Biće luda atmosfera i veliki pritisak na naše igrače.
Duplof

Post by Duplof »

Ko nema Arenu utakmicu protiv Ajaksa moći će da gleda putem strima. RTS i RTV - vaše pravo da ne vidite ništa!

RTS će pustiti utakmicu Partizana u sredu, dok smo Radnički i mi nebitni. Sramota. :evil: :evil:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Da li neko zna koji su nam sutra moguci protivnici?
milancl

Post by milancl »

Na_3_boda wrote: Sun Jul 21, 2024 10:59 pm Da li neko zna koji su nam sutra moguci protivnici?
Ono što sam pročitao na Mozzartu: za ligu Evrope ako prođemo Ajax nekim čudom: Rijeka, Trabzon, Serkl Briž, Servet, Lugano, Panatinaikos i Krivbas.

Na žrebu za konferenciju nismo nosioci, potencijalni rivali kao Kragujevcu: Kopenhagen, Gent, Bašakšehir, Kluž, Legija, Aek, Hajduk, Osijek... Itd... Jako puno ekipa...

Ne znam dal ujutru skraćuju spisak za Ligu Evrope, ionako je svega nekoliko imena, ali za Konferenciju skraćuju sigurno, prave podgrupe, biće jedno 4-5 potencijalnih rivala
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Dosta teskih ekipa ima u LK...Zeleo sam Ajaks u proslom zrebu da bi se napunio Karadjordje... Sada u prizeljkujem nekog sto lakseg protivnka :beg:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Јел зна неко у колико је извлачење? Нисам успео да нађем нигде.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Ako ispadnemo od Ajaxa ovo su nam potencialni protivnici

1 CFR 1907 Cluj (ROU) or FC Neman Grodno (BLR)
2 FK Žalgiris (LTU) or Pafos FC (CYP)
3 SC Dnipro-1 (UKR) or Puskás Akadémia FC (HUN)
4 AEK Athens FC (GRE) or Inter Club d'Escaldes (AND)
5 NK Maribor (SVN) or Universitatea Craiova (ROU)

ako kojim cudom prodjemo ajax

Unseeded
Winners of Pairing 4: MFK Ružomberok (SVK) or Trabzonspor A.Ş. (TUR)
Winners of Pairing 5: Kilmarnock FC (SCO) or Cercle Brugge KSV (BEL)
Pairing 2: FC Lugano (SUI) or Fenerbahçe SK (TUR)
Winners of Pairing 6: Panathinaikos FC (GRE) or PFC Botev Plovdiv (BUL)
VošaNS

Post by VošaNS »

U slučaju ispadanja samo izbeći AEK i sve može, ako prodjemo može Fener i Duća :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

VošaNS wrote: Mon Jul 22, 2024 8:49 am U slučaju ispadanja samo izbeći AEK i sve može, ako prodjemo može Fener i Duća :mrgreen:
Upravo :)

izbacimo ajax dolazi nam Fener, Uros Nikolic se svidi Murinju i daje nam Tadica u zamenu :deal:
Post Reply