Nogu skrljo, oca usro...
Sta se tu prenemazete, to mislim svakome nasem igracu koji ode medj ta ?!
Nigde ne pise da ne sme sem u kucnom vaspitanju i obrazu, nemas ga, sta imam ja onda da ti tu oprastam!
Niti jedan od tih balavandera nema pojma sta je kucno vaspitanje. Da je iole malo vise kod nas volje i zelje trebalo bi ih samarati sve na kucnim pragovima! Smecaru ako citas ovo, probaj da prosetas gradom, sa zadovoljstvom cu te sacekati!
Meni nije jasno zasto mu mi nismo ponudili pozajmicu? U slucaju da jesmo a on odbio, onda je vo vjeki vjekov obelezen i vise mu nema pristupa u klub. Ali, ako nismo, onda "strucnjake" iz kluba treba sve do jednog obesiti za muda kod Miletica za primer.
Radoye wrote:Meni nije jasno zasto mu mi nismo ponudili pozajmicu? U slucaju da jesmo a on odbio, onda je vo vjeki vjekov obelezen i vise mu nema pristupa u klub. Ali, ako nismo, onda "strucnjake" iz kluba treba sve do jednog obesiti za muda kod Miletica za primer.
Jasno je. Došao je tu da pokuša da oživi karijeru kao i Katai, ali s obzirom da je dečko nula od igrača pre mi se čini da će doživeti sudbinu Vukobratovića a ne lubeničara srbobranskog. U svakom slučaju ovo su menadzerske igrarije tako čak i da smo mu ponudili (iako ne verujem da bi bio neko pojačanje) mislim da ne bi pristao. Bez obzira na sve klub se srozao na najniže grane, niko nema respekt prema nama i lagano nam pljuju šlajmare u lice ko god stigne. Bojim se gde ćemo biti za par godina. Od borbe protiv uprave poslednjih godina posle Bate došli smo do "najslaninarskije" i najgore ekipe mufljuza koji češu guzice a klub je tresnuo o patos. Igru nemamo, poluigrači dolaze u klub svakodnevno. Klinci talenti rasuti po pozajmicama. Firma na izdisaju. Tribine prazne a i ta šaka preostalih konstantno pljuje svoje igrače i trenera. Predsednik izjavljuje borbu za titulu.
Radoye wrote:Meni nije jasno zasto mu mi nismo ponudili pozajmicu? U slucaju da jesmo a on odbio, onda je vo vjeki vjekov obelezen i vise mu nema pristupa u klub. Ali, ako nismo, onda "strucnjake" iz kluba treba sve do jednog obesiti za muda kod Miletica za primer.
Što da mu nudimo pozajmnicu kad je Maksa za njega Zidan lično. Nije nam potreban igrač na toj poziciji za sada... a u Poletanovica sam jako razočaran... pre svega jer sam ga izuzetno cenio do ovog momenta.
Jbg Mare, želim ti neuspeha u karijeri. Toliko.
1892 wrote: Firma na izdisaju. Tribine prazne a i ta šaka preostalih konstantno pljuje svoje igrače i trenera. Predsednik izjavljuje borbu za titulu.
Meni je ovo upecatljivije od svih ovih preletacevica i ono sto, verujem, najvise boli svakog slaninara. Bole me patka za Poletanovica, mali je pokazao ko je i sta je, a ja mu kao i svakom nasem igracu koji ode medj' one, zelim sve najgore.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Iskreno, više bih se sekirao da je došao kod nas opet. Ponovo da gledam ona njegova debilna izvođenja kornera, ne bih podneo.
Ali, pošto si potekao ovde, nema šta da ti se prašta, nudio ti neko povratak kod nas ili ne.
salefkv wrote:Ajde sto se popisao nama po facama, ali verovali ili ne taj isti Poletanovic ima nacrtan grb Vojvodine na zidu od sobe
Лик се попиш'о и на зид од своје собе!? Тако је мусави вероватно васпитан од малих ногу.
Опет нам се обило о главу што капитенске траке не делимо декларисаним сланинарима већ голобрадим момцима које желимо што пре да продамо за што веће паре.
Капитени не треба да буду потенцијалне златне коке које би што пре да оду одавде, већ прекаљени сланинари, повратници у клуб - људи којима је до Воше стало.
Све то се односи и на карактер управе. Стало им је само до новца, а до угледа Воше нимало.