Transferi
- Pera Centar
Re: Transferi
Da li je moguce?
Zar Vojvodina ne moze da nadje boljeg spica?
http://www.butasport.rs/fudbal/zvezda-o ... vojvodine/
Sramota je da dovodimo povredjenog igraca. Sramota je da dovodimo igraca koji je izabrao drugi klub pre nas i sad kad je tamo skartiran sad je dobra Vojvodona. A skartiran je sa pravom.
Samo nam jos jedan balvan treba u timu... Kako nas lagano unistavaju.
Ciganima je visak i mi sad moramo njihove gluposti da ispravljamo!? Pa dokle bre vise šurovanje sa ciganima, dokle bre...
Samo nam jos jedan balvan treba u timu... Kako nas lagano unistavaju.
Ciganima je visak i mi sad moramo njihove gluposti da ispravljamo!? Pa dokle bre vise šurovanje sa ciganima, dokle bre...
Lalatovic vidi Orlandica kao novog Ozegovica. Orlandic je trazio 10.000 mesecno, ali posto mu je pukla zadnja loza nasli su se na 8.000. Ovo u klubu vide kao odlican transfer jer decko obecava i veruju u njegov brz oporavak. Spreman je plan tretmana kod poznate doktorke Marijane u Beogradu. Dobro dosao Pero!Pera Centar wrote:Da li je moguce?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- Neizlecivi
Ogi jel se ovo sprdas ili sta? Ne za dobrodošlicu, nego za novac
Zar ne reče predsednik da nam plate idu do 2200?

Stigla je finansijska injekcija od novog sponzora i pare se ne zale na takvog rasnog napadaca koji bi trebao da bude kljucan faktor ka plasmanu u LE!
- gospodinFKV
Sprda vas lik, sta se lozite. To bi bio krajnje imbecilan potez cak i za ove careve. Kad se prelozite na izvestavanje ovog smecarskog pokusaja portala i treba da vas sprda 

-
Mi kad bi ušli u ligu evrope verovatno bi mesto ustupili ciganima,ili bi im dali sve pare za Sikimica.
- Neizlecivi
Ne lozim se toliko na vesti bute, nego na upise forumasa... E sad toliko poverenje imam i nas sportski sektor i upravu, da se cak i za ovakve sale mogu upecati 

Orlandić je dao 8 golova u ligi za 950 minuta, što je manje od 11 utakmica. Ako to nije dobra napadačka statistika ja ne znam šta je. Sad drugo je to što igra za nekog blizanca.Pera Centar wrote:Da li je moguce?
- gospodinFKV
Kad tako prikazes, covek bi pomislio da dovodimo Dijega Forlana iz Mancestera. Nemojmo se zaje*avati, momak je odigrao 6 utakmica prosle sezone u poslednjih 8 kola. Golove je postigao na poslednje tri, kada je vec prakticno sve bilo reseno. I ne mozes odigrane minute spojiti kao da je odigrao cele utakmice. On je tih 950min razvukao na 21 utakmicu u superligi poslednjih sezonu i po. Moze tako covek da ulazi 6x u igru po 10ak minuta i da da 3 gola, pa da kazes da je dao hattrick za sat vremena. 

Imbecilno je bilo kakvo dovođenje isprdaka iz blizanaca. Nikad, ali nikad neću to razumeti... Koji će nam Orlandić? Zbog čega je doveden Kordić? Čemu služi Ašćerić? Zbog čega je on onda plaćen? Šta je sa Ćurkom i Krstevskim? Postoji li ijedan drugi klub, od kojeg bismo mi mogli dovoditi igrače? Dovoljno je videti ko mu je zastupnik, da mi se smuči život... Ceo svet igra fudbal. Zašto se forsiraju dovođenja raspalih umišljenih pederčića?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Meri izgleda potpisao za nekoga, pojavila se fotka iz fudbalskog saveza Beograda, na kojoj potpisuje.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rudar Velenje.Rabba wrote:Meri izgleda potpisao za nekoga, pojavila se fotka iz fudbalskog saveza Beograda, na kojoj potpisuje.
Naravno da se sprdam. Dajte ljudi, pa kada je bilo koja vest vezana za neko nase "potencijalno" pojacanje sa tog usranog portala bila tacna? I jos da dovodimo povredjenog igraca? Glupost cista.