Transferi
Re: Transferi
Kazu da je Krcmarevic a i ostali iz kluba odusevljeni Merijem. Ja mu zelim sve najbolje i da svima pokaze koliko su se zajebali.
- gospodinFKV
Nemoj tako, svako ko je gledao Merija makar 5min zna da covek nije za profesionalni fudbal
Nas vrsni sportski sektor je procenio da decko ne valja, ali zato su Asceric i Saleta za njega Tristan i Makaj licno

Nas vrsni sportski sektor je procenio da decko ne valja, ali zato su Asceric i Saleta za njega Tristan i Makaj licno

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Na kraju balade opet ce da ispadne da mi forumasi bolje procenjujemo fudbalere od strucnog kadra u nasem klubu.
Kada su pitali jednog crnca sa kojim se Meri druzi kakav je on igrac on je rekao kratko "On je zivotinja" !
Mi smo se ipak opredelili sa balvane....
Kada su pitali jednog crnca sa kojim se Meri druzi kakav je on igrac on je rekao kratko "On je zivotinja" !
Mi smo se ipak opredelili sa balvane....

- gospodinFKV
A ne, nisu oni mutavi. Znaju oni da procene kvalitet, ali isto tako znaju da procene ko im vise odgovara u prvom timu. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
Meri, zelim ti sve najbolje, i da sto pre pokazes kvalitet.

Meri, zelim ti sve najbolje, i da sto pre pokazes kvalitet.

U modernom fudbalu se već odavno više ceni snaga i brzina od tehnike.
Zato sve veću prođu imaju afrički fudbaleri jer rođenjem dobiju ta dva parametra. Tehniku već u manjoj ili većoj meri savladaju i postanu bolji ili manje bolji igrači.
Kod nas se nažalost još uvek ceni neka tehnika, tipa Paločević......
On istina ima neko znanje, ali snaga i brzina su mu katastrofalni. Takvi igrači samo još u našoj ligi igraju.
Merija, priznajem nikada uživo nisam gledao ali garantujem da bi sa tim fizičkim predispozicijama bio hit u našem prvenstvu. Mi od Abua nemamo brzog igrača koji može da pretrči svog čuvara ili glavom da postigne gol.
Meri bi bar 5 puta na utakmici bio u prilici da pretrči štopere iz naše lige koji su mahom dvometraši ili teretnjaci što znači da bi ih lagano prolazio.
Jako mi ja žao što bar 7-8 utakmica nije dobio šansu a siguran sam da bi je iskoristio. U ovoj našoj ligi bi se nadavao golova. Od tajlandske lige nismo bolji, sigurno......
Zato sve veću prođu imaju afrički fudbaleri jer rođenjem dobiju ta dva parametra. Tehniku već u manjoj ili većoj meri savladaju i postanu bolji ili manje bolji igrači.
Kod nas se nažalost još uvek ceni neka tehnika, tipa Paločević......
On istina ima neko znanje, ali snaga i brzina su mu katastrofalni. Takvi igrači samo još u našoj ligi igraju.
Merija, priznajem nikada uživo nisam gledao ali garantujem da bi sa tim fizičkim predispozicijama bio hit u našem prvenstvu. Mi od Abua nemamo brzog igrača koji može da pretrči svog čuvara ili glavom da postigne gol.
Meri bi bar 5 puta na utakmici bio u prilici da pretrči štopere iz naše lige koji su mahom dvometraši ili teretnjaci što znači da bi ih lagano prolazio.
Jako mi ja žao što bar 7-8 utakmica nije dobio šansu a siguran sam da bi je iskoristio. U ovoj našoj ligi bi se nadavao golova. Od tajlandske lige nismo bolji, sigurno......
- gospodinFKV
lazarr wrote:tehnika, tipa Paločević......

Dobro de, Palocevic stvarno ume s loptom.gospodinFKV wrote:lazarr wrote:tehnika, tipa Paločević......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Problem je samo sto je pimplas-zongler a ne fudbaler, sto nema ni snage ni srca ni muda a kanda ni pregled igre da bi licio na modernog fudbalera.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Pa ne racuna se u tehniku kad neko sutne kako treba jednom u 20 pokusaja i za godinu dana od svih igara zapamtis dve pete i precku. Tu nema t od tehnike. Makar ne one prave, korisne. Nit ume precizno da uputi loptu, nit to radi pravovremeno. Skoro svaki gol udje nakon ocajnog suta, gde je imao vise srece nego pameti. Generalno beskoristan igrac, krajnje nedostojan broja koji nosi.
Isto kao sto sam zapamtio onu vrhunsku petu protiv MTK u Pesti, zapamtio sam i ono protiv Bokelja na Karadjurdju. Kazem ''ono'' iz prostog razloga jer ne znam kako taj promasaj drugacije da definisem.
Da je odlika dobre tehnike zongliranje i uspesna peta s vremena na vreme, svi bismo bili odlicni tehnicari.
Isto kao sto sam zapamtio onu vrhunsku petu protiv MTK u Pesti, zapamtio sam i ono protiv Bokelja na Karadjurdju. Kazem ''ono'' iz prostog razloga jer ne znam kako taj promasaj drugacije da definisem.
Da je odlika dobre tehnike zongliranje i uspesna peta s vremena na vreme, svi bismo bili odlicni tehnicari.

Ne izvlači iz konteksta moje reči.Citiraš 3 reči koje ti odgovaraju a možda i nisi pročitao sledeću rečenicu koju sam napisao.gospodinFKV wrote:lazarr wrote:tehnika, tipa Paločević......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kad smo već kod Paločevića i njegove tehnike... reci mi koji naš fudbaler osim možda Melega ima bolju tehniku od njega???
Ono što je njegov ogroman problem jeste nedostatak fizičke snage i brzine i to ga čini ispod prosečnim fudbalerom.
- gospodinFKV
Trenutno - Zlicic i Stamenic lagano, a u nekim segmentima bogami i Trujic i Antic. Imali smo mi tonu sporih i slabih fudbalera, pa su ovog sili u tehnici lagano. I Puskaric je spor, a nekad mnogo vise lici na fudbalera od ovog.
Da se razumemo, niko se ovde tebi nije smejao, nego cinjenici da smo prinudjeni uopste da razmatramo cinjenicu da Palocevic ima tehniku. Ima je, ali u odnosu na kojekakve Micice, Jovancice, Malbasice,...
Nijednoj ekipi u poslednjih 6 godina ovaj lik ne bio ni u 18, osim ovoj. E, to je smesno...sto smo toliko snizili kriterijume, da smo zadovoljni kad umeju da potrce i kad skontaju da se lopta sutira nogom.
Da se razumemo, niko se ovde tebi nije smejao, nego cinjenici da smo prinudjeni uopste da razmatramo cinjenicu da Palocevic ima tehniku. Ima je, ali u odnosu na kojekakve Micice, Jovancice, Malbasice,...
Nijednoj ekipi u poslednjih 6 godina ovaj lik ne bio ni u 18, osim ovoj. E, to je smesno...sto smo toliko snizili kriterijume, da smo zadovoljni kad umeju da potrce i kad skontaju da se lopta sutira nogom.
Kad smo vec kod pimplasa-zonglera, jel' se seca neko kako se zvao onaj sto je pocetkom 90-tih zabavljao publiku po seoskim terenima u okolini NS?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
https://www.youtube.com/watch?v=Ga5dFHcaAlkRadoye wrote:Kad smo vec kod pimplasa-zonglera, jel' se seca neko kako se zvao onaj sto je pocetkom 90-tih zabavljao publiku po seoskim terenima u okolini NS?
Ovo je taj.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!