Podbara.... nikako ne razumem sustinu tvoje poruke? Sta si zeleo reci? Prvo da te pitam,da li odgledao ceo mec Roma - Sijena? Druge dve stvari sto cu ti reci su da sam za sada odgledao jedino ceo mec protiv Vaduza u NSu gde je Supic branio,ali citam komentare drugih,od kako je covek stao na nas gol.Drugo,ako se bilo ko trudi da propagira ucinak nasih igraca vani,onda sam to ja,i na taj nacin pokusavam da nivelisem pisanje beogradske sportske stampe,ciji novinari pisu o ucinku nasih igraca vani,a ne pogledaju cak ni izvestaje s meceva.podbara wrote:? Брка на Олимпику!Voja wrote:Kao SupicKing wrote:Kako je Brka branio?Ваљда је јуче многима објаснио неке ствари. Хвата живу бомбу Франческа Тотија са 18 метара! Ваљда ће појединци написати да је добар голман ако на једном мечу одбрани пет пенала и одбрани 17 ситуација један на један. Нико није пророк у свом селу, ето какви смо људи!
E sad... pogledao sam mec Roma - Sijena.Gol koji je primio Brx ne bih komentarisao,jer svi ste ga videli.Neko gore napisa da je Brx bio lose postavljen,al moje vidjenje je da je gol slucajan,i da golmani tu ne mogu nista.Ne krivim Brxa.Sledece,u sustini ga ne krivim uopste,ali kad sam napisao da je branio kao Supic,mislio sam da je ulivao poprilicno nesigurnosti sopstvenoj odbrani,da je boksovao ciste lopte,da je 3x izleteo na centarsuteve i sva tri puta paradirao u prazno,iako su mu lopte sklanjali njegovi igraci pre njega,dalje,mislim da je imao bar 4-5 centarsuteva kroz 5 metara gde je ostao prikovan na gol-liniji,dok sreca napadaca Rome nije bilo blizu tih lopti.Jesi li video onaj blagi sut sa 25 metara,kad mu je ispala lopta i krenula ka golu??? Nisam ja nikakav strucnjak za golman,ama nisam vise strucnjak za nista u zivotu