Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
Voja
Dežurni spiker

Re: Gde su, šta rade...?

Post by Voja »

podbara wrote:
Voja wrote:
King wrote:Kako je Brka branio?
Kao Supic :mrgreen:
? Брка на Олимпику! :hurray: Ваљда је јуче многима објаснио неке ствари. Хвата живу бомбу Франческа Тотија са 18 метара! Ваљда ће појединци написати да је добар голман ако на једном мечу одбрани пет пенала и одбрани 17 ситуација један на један. Нико није пророк у свом селу, ето какви смо људи! :oops:
Podbara.... nikako ne razumem sustinu tvoje poruke? Sta si zeleo reci? Prvo da te pitam,da li odgledao ceo mec Roma - Sijena? Druge dve stvari sto cu ti reci su da sam za sada odgledao jedino ceo mec protiv Vaduza u NSu gde je Supic branio,ali citam komentare drugih,od kako je covek stao na nas gol.Drugo,ako se bilo ko trudi da propagira ucinak nasih igraca vani,onda sam to ja,i na taj nacin pokusavam da nivelisem pisanje beogradske sportske stampe,ciji novinari pisu o ucinku nasih igraca vani,a ne pogledaju cak ni izvestaje s meceva.

E sad... pogledao sam mec Roma - Sijena.Gol koji je primio Brx ne bih komentarisao,jer svi ste ga videli.Neko gore napisa da je Brx bio lose postavljen,al moje vidjenje je da je gol slucajan,i da golmani tu ne mogu nista.Ne krivim Brxa.Sledece,u sustini ga ne krivim uopste,ali kad sam napisao da je branio kao Supic,mislio sam da je ulivao poprilicno nesigurnosti sopstvenoj odbrani,da je boksovao ciste lopte,da je 3x izleteo na centarsuteve i sva tri puta paradirao u prazno,iako su mu lopte sklanjali njegovi igraci pre njega,dalje,mislim da je imao bar 4-5 centarsuteva kroz 5 metara gde je ostao prikovan na gol-liniji,dok sreca napadaca Rome nije bilo blizu tih lopti.Jesi li video onaj blagi sut sa 25 metara,kad mu je ispala lopta i krenula ka golu??? Nisam ja nikakav strucnjak za golman,ama nisam vise strucnjak za nista u zivotu :mrgreen: ,ali ne cini li ti se da je kod te Totijeve bombe zivi zid bio pomalo cudno postavljen!? A cini mi se da je skoro u nekoj utakmici ista situacija bila,samo sto je tad bomba usla u mrezu... Dakle,d skratim,Brx je treci golman Vose koji brani u Kalcu i to mora da se postuje,i ima punu moju podrsku,ali moze i mora to on jos bolje... jer ako je ovakav Brkic ODLICAN,jer je uhvatio Totijevu bombu... onda mu je Sijena limit.A verujem da nam je svima zajednicka zelja,da ga bar vidimo na golu u Udinama,ako ne i u mnogo vecim Italijanskim klubovima. Sijena sa Brxom na golu ima zavidnu statistiku,3 meca - 2 primljena gola,a protivnici Katanija (vruc teren),Juve i Roma.... Medjutim,Sijena me dosta podseca na Vosu pod Kizinom palicom,cvrsta,mnogo cvrsta odbrana,cvrsta veza,a u napadu sta se uradi... prakticno im je nemoguce stvoriti sansu.... tako da u ta tri mece i nije bilo nesto preteranog bombardovanja njihovog gola.Videcemo sta ce dalje biti... Brkicu zelim da zablista ovu sezonu i da bude medju prva tri golmana u ligi.On i njegov tim,u ovakvom Kalcu imaju potencijala da ostvare moje zelje,al juce... vec sam rekao... kao Supic :wink:
Image
Milan

Post by Milan »

Voja wrote:Medjutim,Sijena me dosta podseca na Vosu pod Kizinom palicom,cvrsta,mnogo cvrsta odbrana,cvrsta veza,a u napadu sta se uradi...
Bo'me, meni su njihovi napadi u meču protiv Rome bili sve samo ne -"u napadu šta se uradi". Imali su mnogo izglednije šanse od Rome i vrlo lako su mogli do ubedljivog trijumfa...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Večernje novosti:
Mrđa: Selektore, pozovi me!

Pun sam snage i svežine, mogu bez problema da odigram ceo meč – kaže napadač Siona, koji se posle operacije ukrštenih ligamenata uspešno vratio na teren.

Avioni, kamioni... Ovoga puta samo avioni i pilot Dragan Mrđa.

- Opet letim, opet se radujem – naglašava napadač Siona, srpski reprezentativac u razgovoru za “Sport”, posle četvrte utakmice u novoj sezoni i hladnog švajcarskog jutra.

Trenutak je da se podsetimo: Mrđa je operisao ukrštene ligamente i trebalo mu je samo pet meseci i sedam dana da se vrati na teren (igrao za drugu ekipu Siona), usledio je prvenstveni izazov, gostovanje Tunu (3:0 za Sion), gde se zadržao sat, da bi prošlog vikenda, u Kup takmičenju, protiv četvrtoligaša, upisao svoje ime u strelce. Niz uspešnosti nastavio je, “pretplaćen” na 60 minuta, u četvrtak uveče u susretu sa Grashopersom – 2:0.

- Pun sam snage i svežine, mogu bez problema da izdržim kompletan meč, pa i više, na probleme sa kolenom davno sam zaboravio. Sve dugujem odlično obavljenom hirurškom zahvatu i sjajno odrađenom oporavku, pa i ovom prilikom zahvaljujem švajcarskom doktoru Sigristu i našem čoveku Andriji Milutinoviću, članu štaba Aleksandra Jankovića, selektora mlade srpske reprezentacije.

Rekoste da ste “davno zaboravili na povredu”?

- Možda se meni nije ni desila? Javiću vam ako nešto saznam – nasmejao se Mrđa.

Plenite samopouzdanjem?

- Čini mi se da sam iz svega izašao jači, zaista se, da ne čuje zlo, super osećam, otud i optimizam u mom glasu, šprint poput trkača na atletskoj stazi, kontrola lopte, šut, centaršut...

Zasad ste na drugoj poziciji, četiri boda zaostatka za vodećim Lucernom?

- Devet kola je za nama, tek je počelo da se igra, prednost je, naravno, nadoknadiva. U nedelju možemo, pod uslovom da budemo bolji u međusobnom odmeravnju snaga, da se približimo na korak. U prvom krugu, na stadionu Siona, završeno je 1:1, bod je nezasluženo pripao gostima iz Lucerna, dešava se, šta da radimo.

Mrđa je u kontaktu sa ljudima iz FS Srbije, spreman da se javi i na prozivku reprezentativaca uoči kvalifikacionih utakmica sa Italijom i Slovenijom.

- Tim-menadžer Aleksandar Bošković me pozvao posle duela sa Tunom, interesovao se kako sam podneo napore, drago mi je što smo se čuli, što nisam zaboravljen – kaže Mrđa.

Očekujete i Petrovićev poziv?

- Zdrav sam, igram, na usluzi reprezentaciji u svako doba – jasan je napadač Siona.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Milan wrote:
Voja wrote:Medjutim,Sijena me dosta podseca na Vosu pod Kizinom palicom,cvrsta,mnogo cvrsta odbrana,cvrsta veza,a u napadu sta se uradi...
Bo'me, meni su njihovi napadi u meču protiv Rome bili sve samo ne -"u napadu šta se uradi". Imali su mnogo izglednije šanse od Rome i vrlo lako su mogli do ubedljivog trijumfa...
Nisam rekao da im je napad los... :mrgreen:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Tadić dao pobedonosni gol i to pred sam kraj utakmice, Krasić dao gol za bod, Brka odbranio mrežu...
Turija

Post by Turija »

Grof Žekula wrote:Tadić dao pobedonosni gol i to pred sam kraj utakmice, Krasić dao gol za bod, Brka odbranio mrežu...
Sjajan ino vikend naših :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dejan

Post by Dejan »

Tadic odlicno igra u Groningemu, uskoro bi mogao da predje u neki veci klub :)
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote:
Grof Žekula wrote:Tadić dao pobedonosni gol i to pred sam kraj utakmice, Krasić dao gol za bod, Brka odbranio mrežu...
Sjajan ino vikend naših :!:
Odlično, samo ovi domaći nam zaribali nešto. :oops:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Voja wrote:
Milan wrote:
Nisam rekao da im je napad los... :mrgreen:
Rekao si, jer si igrao da igraju kao mi pod Kizinom palicom. A mi smo igrali sve samo ne ofanzivno.
Ko što ti voliš i pratiš Bundes ligu, ja pratim Calcio i to redovno. Siena je ove godine meni neprepoznatljiva, kao da gledam Udinese. Daleko od toga da je tipična katanačo ekipa. Mislim da su idealna ekipa za prvu Brkićevu sezonu koji dosad nije briljirao, ali brani sasvim solidno, i dalje ima neke nesigurne izlaze, ali što je najvažnije, nema nekih ozbiljnijih grešaka što je ključno za njegovo samopouzdanje. Čini mi se da je još uvek stegnut, ali doće to na svoje.

Krasić po meni danas najbolji na terenu, doduše u prilično anemičnom i neuštimovanom Juvetu. Gol će mu mnogo značiti u ustaljivanju u prvoj postavi. A bravo i za Duću!
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Mislim da je sad vec krajnje vreme da Tadic dobije poziv u reprezentaciju i da Pizon vrati Brku na gol!
Msm, nije da nesto specijalno pratim belgijsku ligu, ali koliko znam Jorgacevic ne brani nista spektakularno, a ni u reprezentaciji se nije proslavio (ruku na srce ni Brx nije rasturio u reprezentaciji) - ocekujem promene NAJKASNIJE posle ovog kvalifikacionog ciklusa.
mihailov

Post by mihailov »

Jedno pitanje...Milan Perendija, koji igra sada Ligu Šampiona sa Ocelulom-da li je bio u našem klubu, bar na probi? Nekako mi je u potsvesti da je bio tu...
Napred Voso!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

mihailov wrote:Jedno pitanje...Milan Perendija, koji igra sada Ligu Šampiona sa Ocelulom-da li je bio u našem klubu, bar na probi? Nekako mi je u potsvesti da je bio tu...
Mediji su najavljivali njegov dolazak no na kraju nije dosao.

To je bilo pre tri godine i tada je ako se ne varam igrao u Vardaru...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Despot se apsolutno ne snalazi u Urawi.Samo jedan gol na zvancinim mecevima. A najbolju partiju,pruzio je u cini mi se nekoj prijateljskoj utakmici pre 5 dana

[video]http://www.youtube.com/watch?v=7r-PYTRy ... ture=feedu[/video]

Ipak evo... juce me je demantovao :mrgreen:
U Nabisco Cupu 8) juce je Urawa gostovala kod Omiya Ardija i pobedila 2:1 golovima Despotovica,sto su mu ujedno drugi i treci gol u istom tom kupu.Izvestaj :cheers:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=9lieqeh8 ... ture=feedu[/video]
Image
Daljac

Post by Daljac »

http://www.sportal.rs/news.php?id=59457" onclick="window.open(this.href);return false;

Naprosto, nemam reči. Kao urečen da je...
Post Reply