Kup Srbije - sezona 2010/11
...
Krle, mladi julovci, gde ste sada da nam moralisete?
Da li je ovo saopstenje kompromis za neko sudjenje koje se u bliskoj buducnosti desava?
Jooooj, bolje da smo se rasformirali nego ova sramota... I sta sad, kako dalje, sta dalje, kao bice posteno a mi poverovali....
Blam, sramota, u stvari...STID!!!!
Da li je ovo saopstenje kompromis za neko sudjenje koje se u bliskoj buducnosti desava?
Jooooj, bolje da smo se rasformirali nego ova sramota... I sta sad, kako dalje, sta dalje, kao bice posteno a mi poverovali....
Blam, sramota, u stvari...STID!!!!
Mislim da je ovo pogrešno razmišljanje i klub nisu ni uprava ni pojedinci već svi mi koji moramo biti uz njega uprkos svemu.Zarad svih onih generacija koje su ga stvarale i pružale mu bezrezervnu podršku uprkos raznim terorima koji su nas kroz istoriju tlačili.King wrote:
Završio sam sa utakmicama,neću više ni pratiti Vošu,sve dok je ovaj o---- b-------u upravi,jao kako su me iznervirali čim sam pročitao to izvinjenje kao da su mi izrasle magareće uši na glavi....
Svako ima pravo inače da izrazi šta misli i o upravi i bilo kome na stadionu i mislim da u tome neće biti usamljen.
Ali jako je važno da se svi pojavimo i u Inđiji.
Naša ljubav je jača od svega i svih problematičnih njuški i dušmana i zato ne možemo bez Voše ni na kratko!
Inače, znali smo ko je Bata i šta mu visi nad glavom, zar ste svi očekivali nešto revolucionarno?Mogli smo i mnogo ranije da opletemo po upravi.
Mi našu borbu ne prekidamo, to je najbitnije!
Nema potrebe da se previše uzbuđujemo jer klub u stvari činimo mi zajedno sa svim nekadašnjim generacijama koje su ga bodrile.I nema potrebe da spominjemo neko finale kadetskog prvenstva za koje znamo da su pravljeni spiskovi za ulazak na zapadnu tribinu koja je bila više nego poluprazna.
Last edited by ice on Thu May 19, 2011 10:21 pm, edited 2 times in total.
- Red Marquis
- Moderator
Hvala upravi na skoro punih 8 dugih dana u mom životu u kojima nisam imao želju da pljujem po njima!
Najvažniji i najlepši trenutak mog navijačkog života nije bio gol Mojsova, već tren u kom igrači izlaze napolje, a mi grmimo IDITE NAPOLJE! Bili smo jedno u tom trenu, delovalo mi je da šta god da se desi, pamtiće se to kao tren u kom smo mi prvi rekli DOSTA i nakon kog ništa neće biti isto.
Sve, ali sve sam očekivao, sem ovog. ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE SA NEPRIJATELJIMA?! Pa jel se niste mogli suptilnije im se sagnuti da ne moram i ja lično kao individua da povraćam?
Bravo za saopštenje u kom štitite obraz Lukiću, bravo za izvinjenje g--- g--- ministru koji je jedan od najvećih, ako i ne najveći krivac za sve i bravo za ruku pomirenja najgorima od najgorih!!!
Pozdravlja vas sve jedan Red Marquis, pola Mađar, pola ustaša.
Najvažniji i najlepši trenutak mog navijačkog života nije bio gol Mojsova, već tren u kom igrači izlaze napolje, a mi grmimo IDITE NAPOLJE! Bili smo jedno u tom trenu, delovalo mi je da šta god da se desi, pamtiće se to kao tren u kom smo mi prvi rekli DOSTA i nakon kog ništa neće biti isto.
Sve, ali sve sam očekivao, sem ovog. ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE SA NEPRIJATELJIMA?! Pa jel se niste mogli suptilnije im se sagnuti da ne moram i ja lično kao individua da povraćam?
Bravo za saopštenje u kom štitite obraz Lukiću, bravo za izvinjenje g--- g--- ministru koji je jedan od najvećih, ako i ne najveći krivac za sve i bravo za ruku pomirenja najgorima od najgorih!!!
Pozdravlja vas sve jedan Red Marquis, pola Mađar, pola ustaša.
Io odio Belgrado
Е сад када су нас сви напустили, ми навијачи треба да одредимо даљи ток. Ситација није уопште лака. Овај потез управе ће сигурно утицати на бројност, морал, све. По мени општи бојкот утакмица, ал да се уради добар маркетинг, да буде празан стадион, или управа напоље док се не деси чудо. Можда нас понижавају више од пола века, али молио бих старије да се присете када смо се ми баш овако натрћили и још рекли молим те? Уопште ме не чуде одлуке после овога да се не гледа више фудбал и нема потребе осуђивати то, пошто у супротном то је давање подршке криминалу уз наду да ће се нешто некад можда случајно променити. Ово није моја Воша, то је само слика, копија грба и боја, неко приватно предузеће.
- novosadjanin
Indjija1 wrote:
Kakva drskost i bezobrazluk! Odakle ti pravo da se mesas u nasu internu stvar?! Juce se registrovao i daje sebi za pravo ovako nesto, administracijo?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- Red Marquis
- Moderator
- AntonioKasano
Ма какав црни бојкот то никад није ником донело ништа добро. Најгоре од свега је што су људи са пуним правом разочарани, а иде задње коло са петокраком и њиховом прославом и плус нису овде гостовали скоро 2 године, биће их милион. Ова ситуација је сад гора од тога да су славили титулу овде, ово је најгори могући сценарио. Стварно не знам шта смо Богу згрешили и како сад бити паметан.
POTPISUJEM od slova do slova!slanobarac wrote:Uvek sa tobom wrote:Vise bih se ''obradovao'' saopstenju da se selimo u drugu ligu nego ovome!
Bilo bi časnije i prema navijačima poštenije.Svi koji podržavaju ovo saopštenje nisu pravi navijači već obični prevrtači kladioničarskih tiketa i idolopoklonci. Ja nju volim bez interesa a neka se zapitaju oni što su ovo sastavili koliko će sledeći put (ako ga bude) biti aftobusa. Što reče naš upokojeni Pavle : Budite ljudi iako ste Srbi.
Nas stari i ponosni klub je kroz svoju 100-godisnju istoriju bio gazen, sputavan, zabranjivan, rusen spolja i iznutra, svasta mu je radjeno, ali nikada NIKADA nije bio ovako ponizen kao sto je sada!
Dosad smo imali barem cist obraz, sad vise ni to nemamo.
Nije tu u pitanju bojkot..nego zdrav razum... koji cu moj da gledam nesto sto znam da je rezirano.
To je kao kad gledas jednote isti film 100 puta i uvek se nadas da ce kraj da bude drugaciji.
Po meni na prvoj narednoj utakmici transparent FK VOJVODINA 1914-2011
i bele zastavise bez navijanja ceo mec.
A na narednim utakmicama ko oce da gleda nek gleda ko nece ,nece.
I bez prozivki za once koji nece isti film 100 puta da gledaju.
To je kao kad gledas jednote isti film 100 puta i uvek se nadas da ce kraj da bude drugaciji.
Po meni na prvoj narednoj utakmici transparent FK VOJVODINA 1914-2011
i bele zastavise bez navijanja ceo mec.
A na narednim utakmicama ko oce da gleda nek gleda ko nece ,nece.
I bez prozivki za once koji nece isti film 100 puta da gledaju.
Nikako ne smemo da se vratimo na stari nivo što se tiče brojnosti, od toga nema ničeg goreg.
Jeste da sve izgleda crno, ali i nije baš tako.Dobro svi znamo da ova uprava nije reprezent nas na navijača, a znaju to i svi drugi.Terajući njima inat nepojavljivanjem na stadionu nećemo ništa postići, davno sam i ja tako mislio i pisao, verovatno se sećate, pa se ispostavilo pogrešnim.
Mi i dalje možemo nastaviti našu borbu, uprava nam ne treba, čak smo sada oslobođeni nekih stega, razmislite o tome.
Nažalost ja se sećam još gore sramote našeg kluba nego ove jer nas tada koliko se sećam niko nije ni pritiskao.
Sporili smo se sa ciganima oko živkovića i perovića koje su nam ukrali iskoristivši njihov boravak u vojsci, zatim i sa nkp-om koji nam je ukrao todorovića koji je prvo sa nama potpisao ugovor.Bilo je oštrih reči i svačega, a onda smo progutali go**o i izvinuli im se, pustili igrače jer su nam zapretili da zamislite ovo NEĆE IGRATI TV LIGU ŠAMPIONA U NOVOM SADU.I tu ligu šampiona posle nismo ni osvojili već su nas pokrali i tada (sećam se poništenog gola Govedarice) i u prvenstvu.
Dakle, ovakvih bruka je bilo, ali mi navijači moramo biti iznad svega toga.
U Inđiji treba da se pojavimo brojniji nego ikada, u inat svemu, ne dajmo dušmanima da likuju, pa nismo valjda tako naivni?
Radite na utakmici šta god hoćete, ali se pojavite na njoj.
EDIT-shecky, zato naša ljubav prema klubu nije režirana, a to je iznad svega!Zar hoćeš da ova đubrad iz saveza, sadašnje udbe i žurnala i ostalog smeća likuju?
Jeste da sve izgleda crno, ali i nije baš tako.Dobro svi znamo da ova uprava nije reprezent nas na navijača, a znaju to i svi drugi.Terajući njima inat nepojavljivanjem na stadionu nećemo ništa postići, davno sam i ja tako mislio i pisao, verovatno se sećate, pa se ispostavilo pogrešnim.
Mi i dalje možemo nastaviti našu borbu, uprava nam ne treba, čak smo sada oslobođeni nekih stega, razmislite o tome.
Nažalost ja se sećam još gore sramote našeg kluba nego ove jer nas tada koliko se sećam niko nije ni pritiskao.
Sporili smo se sa ciganima oko živkovića i perovića koje su nam ukrali iskoristivši njihov boravak u vojsci, zatim i sa nkp-om koji nam je ukrao todorovića koji je prvo sa nama potpisao ugovor.Bilo je oštrih reči i svačega, a onda smo progutali go**o i izvinuli im se, pustili igrače jer su nam zapretili da zamislite ovo NEĆE IGRATI TV LIGU ŠAMPIONA U NOVOM SADU.I tu ligu šampiona posle nismo ni osvojili već su nas pokrali i tada (sećam se poništenog gola Govedarice) i u prvenstvu.
Dakle, ovakvih bruka je bilo, ali mi navijači moramo biti iznad svega toga.
U Inđiji treba da se pojavimo brojniji nego ikada, u inat svemu, ne dajmo dušmanima da likuju, pa nismo valjda tako naivni?
Radite na utakmici šta god hoćete, ali se pojavite na njoj.
EDIT-shecky, zato naša ljubav prema klubu nije režirana, a to je iznad svega!Zar hoćeš da ova đubrad iz saveza, sadašnje udbe i žurnala i ostalog smeća likuju?
Ice ne kontas me.... koja ce biti tvoja svrha navijanja??????
Pa zar ne vidis na nam nije dozvoljeno da budemo neko i nesto u nasem fudbalu?
Zar si toliko naivan da mislis da navijaci mogu da pobede tu nepravdu?
Onaj ko ne bude vise dolazio na utakmice nije okrenuo ledja Vosi nego domacem fudbalu koji nema smisla gledati.
Onaj ko ne bude vise dolazio na utakmice nije okrenuo ledja Vosi nego domacem fudbalu koji nema smisla gledati.
- Red Marquis
- Moderator
Negde sam između vaših stavova.shecky wrote:Ice ne kontas me.... koja ce biti tvoja svrha navijanja??????
Itekako treba da budemo prisutni, ali sa ciljem.
Ako uprava ćuti, mi da se pobunimo. To se neće desiti.
Itekako znamo da već odavno imamo problem bliskosti nekih iz Firme sa upravom.
Ako slaninari (svi mi) budemo išli putem uprave smisla nema ići na utakmice. Ako ćemo da jasno svima kažemo da mi nismo uprava i mi sa neprijateljima ostajemo to, smisla itekako ima, iako trofeja nećemo videti.
Io odio Belgrado
Ne - nego ljudi koji vode Vosu su okrenuli ledja SVIMA NAMA!shecky wrote:Onaj ko ne bude vise dolazio na utakmice nije okrenuo ledja Vosi nego domacem fudbalu koji nema smisla gledati.
Da li je vise ovo uopste FK Vojvodina Novi Sad 1914 ili je taj klub vec odavno mrtav a neko nam podmetnuo neku nakaradu umesto njega...
Bato i ostali iz uprave - vi NISTE SVESNI sta ste napravili! Nece vas 100 Dunava vise oprati, pa sve i da 10 duplih kruna zaredom osvojite!