Transferi
Re: Transferi
Sad ce svi ovi sto ih je Lalat doveo tako jedan po jedan dobiti ciste papire i otici za dz, pa ce se uskoro opet pojaviti u Cukarickom kod njega. A i iz Cuke ce isto tako da odu za dz, gdegod vec Lalat bude otisao - osim ako ne ode kuci kod svojih, posto nema smisla njima da pravi stetu... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Neizlecivi
Ma pravio je on i njima stetu... Dovukao je on i njih nekoliko u zvezdu koji minuta dobili nisu. Bilo je negde novinarske price da cemo raditi trampu valjda Gavric i Micic za Ozegovica i valjda Tomica. A sto se tice ovih prelazaka u blizance, bilo koji igrac, pogotovo iz naseg kluba, ako ovog leta nije video uspesnost dva kriminalna klana u Evropi i osetio nacin na koji muljaju pod patronatom FSS, pa zeli da predje tamo, zaista ima nedostatak mozga u svojoj glavi.
Da, to je veoma porazavajuce, necasno i zalosno.Meleg, bla, bla, bla, Palocevic zeli da zavrsi karijeru u Vosi i Novom Sadu.U slucaju da momak ostane u Vosi, odmah mu treba dodeliti Melegovu kapitensku traku.borrissey wrote:NS info wrote:- Moja želja je da do kraja sezone ostanem u Vojvodini i da pokušamo da "uzmemo" neki trofej - kaže Meleg. - Smatram da je na temu prelaska u Zvezdu trenutno nerealno pričati, jer naš najtrofejniji klub ima mnogo dobrih igrača. Ako ipak dođe do toga, na meni je da sačekam epilog razgovora na relaciji dva kluba, tako da ćemo videti šta će se i kako sve dešavati.http://www.novisadinfo.info/2017/01/pre ... avamo.html" onclick="window.open(this.href);return false;NS info wrote:- Namera mi je da idem "preko" jer želim da se pred kraj karijere vratim u Vojvodinu - kaže Paločević. - Znam da me u Partizanu vide u kombinaciji za tim u napadu, pa je naredni potez dogovor dva kluba a konačna odluka je ipak moja. Prija interes, što je potvrda dobrog prethodnog rada i igara, ali, klub u kojem igram je za mene najveći. Zadovoljan sam u Vojvodini, volim Novi Sad, navijače poštujem i klub koji me hrani najviše na svetu volim.
Naša deca, bla bla bla
Pozdravljam povratak Sase Todica i radujem se sto je vracen u svoju i nasu Vosu.
Takodje, u vezi zimskog prelaznog roka, ne mogu da shvatim budalastinu u vezi njegovog termina.
Sav normalan evropski fudbalski svet je definisao prelazni rok od 3 do 31 januara, samo smo mi prepametni i izmisljamo toplu vodu da on pocne 23 januara i traje do 17 februara.Igrac ce u tom periodu obaviti cele pripreme, uigravati se sa ekipom i onda 17 februara otici u drugi klub.Neverovatno.
Zasto prelazni rok nije poceo 03 januara i zavrsio 31?Kome odgovara ovako nakaradan termin prelaznog roka?Domacim klubovima (osim blizanaca) nikako.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
A i braća M-S su se istakla, kako vidim u Žurnalu. Poenta priče je da je teško naći čistokrvnog Slaninara, koji će pri tome biti ekstra fudbaler. Dok je maksimalno profesionalan i daje 100% od sebe (kao Paločević i Lalatović), sve treba podržavati i svima dati šansu. A ne kao onaj điđan pankov, što se slika u ciganskom dresu, a kobajagi naše dete.
http://zurnal.rs/fudbal/srbi-u-svetu/43 ... rtizanovac" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zurnal.rs/fudbal/srbi-u-svetu/43 ... rtizanovac" onclick="window.open(this.href);return false;
E zato ja kazem da klub treba da se oglasi povodom raznoraznih seoba nasih fudbalera u blizance.
Nema da se ide u blizance pa sve da si sam osnivac istih. A posle oni neka seru po novinama sta hoce.
Mada nesto mi mnogo sumnjiv ovaj tekst, mnogo mi nesto smrdi na izmisljotinu.
Nema da se ide u blizance pa sve da si sam osnivac istih. A posle oni neka seru po novinama sta hoce.
Mada nesto mi mnogo sumnjiv ovaj tekst, mnogo mi nesto smrdi na izmisljotinu.
I meni je sumnjiv, ali nebitno. Bitno je ono BIO.
Klinci k'o klinci, bili ono sto im se trpalo u glavu. Kad su odrasli, shvatili.

Klinci k'o klinci, bili ono sto im se trpalo u glavu. Kad su odrasli, shvatili.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
To su kompleksi. Boli ih sto Milinkovic-Savici nisu njihovi, isto kao sto ih boli sto ne mogu da kazu ni da je Tadic njihov, pa izmisljaju gluposti. Ne bih se ja primao na ovakve tekstove uopste.
Sto se Melega i njegove izjave tice, ja njega nikada nisam ni smatrao nasim detetom u tom smislu kao recimo Medu, Brku,...
Isto tako, ne mislim ni da on smatra Vojvodinu svojom. Otisao je kako je otisao, a i vratio se pomocu istog coveka. Nikad se nije eksponirao nekim izjavama ljubavi klubu, ali isto tako nikad nije pokazivao kur*obolju na terenu, pa vise mislim da je to stvar njegovog karaktera i neke opste indiferentnosti, a ne ljubavi prema klubu.
Sto se Melega i njegove izjave tice, ja njega nikada nisam ni smatrao nasim detetom u tom smislu kao recimo Medu, Brku,...
Isto tako, ne mislim ni da on smatra Vojvodinu svojom. Otisao je kako je otisao, a i vratio se pomocu istog coveka. Nikad se nije eksponirao nekim izjavama ljubavi klubu, ali isto tako nikad nije pokazivao kur*obolju na terenu, pa vise mislim da je to stvar njegovog karaktera i neke opste indiferentnosti, a ne ljubavi prema klubu.
- gospodinFKV
http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/43575/pr ... 0-000-evra" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad i ruznal pise o tome.
Sad i ruznal pise o tome.
http://fudbal.hotsport.rs/2017/01/06/sa ... -milijasa/" onclick="window.open(this.href);return false; Kada će nas se ova go**a više bataliti ?
.

- Ken mahniti
Evo saveta za gospodu iz uprave.Razdelite pola crvenom govnetu,pola crnom da se ne ljute i da zatvaramo kapije!Jel ima iko m.da u toj upravi da kaze"terajte se,nema igrača za vas!Ćao,zdravo!"
Je l' trening kompenzacija vazi ako igrac ne menja zemlju? Tadic izgleda prelazi u neki veci klub u Engleskoj...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Neizlecivi
Eno rece i grof Tintoreto da zele Frimponga i Planica, a da je zainteresovan za Melega.
Ono sto bih ja uradio je sledece... Ne treba kakiti sa pricama nikada njima i njima, nego treba biti profesionalan, poslovan i gledati korist kluba. Hocete igraca? Mozete ga dobiti. Npr Meleg, za kog i ovako imamo 50% valjda... Dajte 2 miliona i procente i vas je. Mi za njega mozemo dobiti solidne pare i iz inostranstva ( negde se pisalo o 700 hiljada). Vi ste nam kokurencija i mozete dobiti igraca po mnogo vecim cenama nego drugi klubovi. Pa biti mudo i pametan, ako ne daju odma novac, tuzba do kraja.
Takodje sta ima da zameramo Planicu ili Palocevicu. ONi momci nisu nasi, ali su pruzali maksimum. Ovde imaju platu od 2000 koju ne dobijaju redovno, tamo ce imati platu od 10.000 koju nece dobijati redovno
Nas fudbal je postao pravi mulj, a ovi su navikli da u istom plivaju. Nasa prednost u svemu tome je sto igraci lepo idu dalje iz naseg kluba, sto imaju super uslove za trening i sto mogu napredovati. Ono sto mene cudi iz sezone u sezonu kako mi uspevamo da prodamo sve sto vredi, budemo u minusu, sjebemo ceo tim i sledece sezone opet budemo korektni.
P.S. @Milane, mislim da nema toga pri prelasku u klub pod istim savezom.
Ono sto bih ja uradio je sledece... Ne treba kakiti sa pricama nikada njima i njima, nego treba biti profesionalan, poslovan i gledati korist kluba. Hocete igraca? Mozete ga dobiti. Npr Meleg, za kog i ovako imamo 50% valjda... Dajte 2 miliona i procente i vas je. Mi za njega mozemo dobiti solidne pare i iz inostranstva ( negde se pisalo o 700 hiljada). Vi ste nam kokurencija i mozete dobiti igraca po mnogo vecim cenama nego drugi klubovi. Pa biti mudo i pametan, ako ne daju odma novac, tuzba do kraja.
Takodje sta ima da zameramo Planicu ili Palocevicu. ONi momci nisu nasi, ali su pruzali maksimum. Ovde imaju platu od 2000 koju ne dobijaju redovno, tamo ce imati platu od 10.000 koju nece dobijati redovno

Nas fudbal je postao pravi mulj, a ovi su navikli da u istom plivaju. Nasa prednost u svemu tome je sto igraci lepo idu dalje iz naseg kluba, sto imaju super uslove za trening i sto mogu napredovati. Ono sto mene cudi iz sezone u sezonu kako mi uspevamo da prodamo sve sto vredi, budemo u minusu, sjebemo ceo tim i sledece sezone opet budemo korektni.
P.S. @Milane, mislim da nema toga pri prelasku u klub pod istim savezom.
Nikako se ne bih složio sa (iznad) iznetim stavom.Neizlecivi wrote:Eno rece i grof Tintoreto da zele Frimponga i Planica, a da je zainteresovan za Melega.
Takodje sta ima da zameramo Planicu ili Palocevicu. ONi momci nisu nasi, ali su pruzali maksimum. Ovde imaju platu od 2000 koju ne dobijaju redovno, tamo ce imati platu od 10.000 koju nece dobijati redovno![]()
.
Jer, koliko god da se odredi visoka (početna) cena, to znači da je igrač za prodaju blizancima, a to, opet, znači da u pregovorima ona može biti i manja.Time otvaramo, svakog prelaznog roka, napade na naše igrače i neizvesnost do poslednjeg dana prelaznog roka, a time i nestabilnost u Klubu i među igračima.
Svaki naš igrač, koji je u Vojvodini ponikao ili došao u nju iz drugog kluba, mora da zna da tamo neće preći, dokle god je u Vojvodini i da nećemo pojačavati direktnog konkurenta u borbi za vrh tabele.Nema koketiranja.Tačka.
Vojvodina ima bolje rezultate u Evropi od njih i bolje ce se prodati u inostranstvo iz Vojvodine i to treba da im je cilj u Voši i sa Vošom.
Kada ode iz Voše, prelazak u blizance na ličnoj mu je savesti.
Kraj, nema priče.
PS
Obećane pare, verovatno, ne dobijaju ni u Voši, ali ne dobijaju ni tamo.Tako da tamo će se, sigurno, više jediti za izgubljenim, pošto će, teoretki, više virtuelnih zelenbaća izgubiti - što je još jedan lični razlog plus da ne prelaze.
- gospodinFKV
Ako se neko seca, cela ta prica sa ''zabranom'' odlaska u musave je pocela kada je Bata dosao na celo kluba. Iako su novinari od starta to nazivali zabranom, sam Bata je rekao to sta je Neizlecivi sad rekao - ako mozete da parirate ponudi iz inostranstva, klub ce prihvatiti. Naravno, em nisu mogli da pariraju, em je bilo jasno da izmedju inostranstva i musavih svaki igrac bira inostranstvo.
To je prosto bio taj tip PR-a. Ne frljas se nekim vatrenim izjavama tipa ''ne moze'', jer ce nase ''ne moze'' novinari uvek shvatiti drugacije u odnosu na to da to kazu musavi, i Bata je to znao. Isto tako je znao i to da oni nikad nece moci da pariraju klubovima iz inostranstva, kao i to da ih igrac nikada nece odabrati preko neke Herte, Volfsburga, Udinezea,...
Sto se odlazaka u zvezdu tice, nista me ne bi cudilo. Po ko zna koji put smo poleteli i ostali namagarceni od strane lopina, tako da nam i dalje ostaje da cutimo i cekamo bolje (preko)sutra...
To je prosto bio taj tip PR-a. Ne frljas se nekim vatrenim izjavama tipa ''ne moze'', jer ce nase ''ne moze'' novinari uvek shvatiti drugacije u odnosu na to da to kazu musavi, i Bata je to znao. Isto tako je znao i to da oni nikad nece moci da pariraju klubovima iz inostranstva, kao i to da ih igrac nikada nece odabrati preko neke Herte, Volfsburga, Udinezea,...
Sto se odlazaka u zvezdu tice, nista me ne bi cudilo. Po ko zna koji put smo poleteli i ostali namagarceni od strane lopina, tako da nam i dalje ostaje da cutimo i cekamo bolje (preko)sutra...