Gde su, šta rade...?
- Tony Starks
Re: Gde su, šta rade...?
^ 75% takmičarskih utakmica reprezentacije u poslednje dve godine, mislim. Kapiram da Petrović opušteno ispunjava taj uslov.
Nisam bas siguran da Milijas ispunjava taj uslov.Tony Starks wrote:^ 75% takmičarskih utakmica reprezentacije u poslednje dve godine, mislim. Kapiram da Petrović opušteno ispunjava taj uslov.
- Tony Starks
Pa taj uslov valjda važi samo jednokratno kad treba da dobiješ radnu dozvolu, posle kad je dobiješ više nije bitno. Milijaš je ispunjavao taj uslov kad je aplicirao za radnu dozvolu.
Currently a non-EU player applying for the permit must have played for his country in at least 75 percent of its competitive 'A' team matches for which he was available for selection during the previous two years, and his country must have averaged at least 70th place in the official FIFA world rankings over the previous two years. If a player does not meet those criteria, the club wishing to sign him may appeal if they believe that he is a special talent and "able to contribute significantly to the development of the game at the top level in the UK."
Propisi k'o propisi... Uvek su u svom početnom delu oštri, precizni i nedvosmisleni, ali se onda na kraju ostavi prostora za "posebne slučajeve". Ako tim bogatim ludacima padne na pamet da dovedu nekog u svoj klub i baaaaš zagrizu, platiće 17 advokata da izboksuju tu dozvolu. Da se moja valovita telepska atletska figura dojmi, recimo, ovom deranu iz Sitija, bio bih registrovan u roku od dva dana: ekspresno - kao "veterani" u Voši. Niko pitanja ne bi postavljao.
E sad, druga je stvar što treneri/menadžeri ukoliko imaju dilemu (a svaki ozbiljan klub prati velik broj igrača) mogu da se odluče za igrača/golmana koji potiče iz zemlje s nešto visprenijom diplomatijom i boljim međunarodnim ugledom nego što je slučaj s našim Brkom. Čisto da se ne zezaju... Onda je sve dalje samo stvar intenziteta simpatija prepoštenog Harija prema našem (bivšem) kapitenu.
Kako god, najvažnije je da Brx nastavi kako je krenuo i da dokaže da može da brani u velikim evropskim ligama, pa onda neće biti problema niti s birokratijom, a valjda ni s tih 75% mečeva za reprezentaciju.
Osim ako Brick ne izgura Živu za selektora
E sad, druga je stvar što treneri/menadžeri ukoliko imaju dilemu (a svaki ozbiljan klub prati velik broj igrača) mogu da se odluče za igrača/golmana koji potiče iz zemlje s nešto visprenijom diplomatijom i boljim međunarodnim ugledom nego što je slučaj s našim Brkom. Čisto da se ne zezaju... Onda je sve dalje samo stvar intenziteta simpatija prepoštenog Harija prema našem (bivšem) kapitenu.
Kako god, najvažnije je da Brx nastavi kako je krenuo i da dokaže da može da brani u velikim evropskim ligama, pa onda neće biti problema niti s birokratijom, a valjda ni s tih 75% mečeva za reprezentaciju.
Osim ako Brick ne izgura Živu za selektora

Znaci da Brka ne ispunjava uslove, a to je ono sto sam pitao.
Na osnovu toga zao mi je sto moram da konstatujem, uzimajuci u obzir da je trener Totenhema svestan malopredjasnje cinjenice, da je cela ova prica malo verovatno istinita. Na zalost.
Na osnovu toga zao mi je sto moram da konstatujem, uzimajuci u obzir da je trener Totenhema svestan malopredjasnje cinjenice, da je cela ova prica malo verovatno istinita. Na zalost.

A da li je Brka, sada igrač Sijene, EU player, pa ga ovo ni ne dotiče, pošto on prelazi na Ostrvo iz EU tima?
Tako da ja ne bih baš bio siguran da Hari Rednap ne zna šta radi.
??????Currently a non-EU player applying for the permit...
Tako da ja ne bih baš bio siguran da Hari Rednap ne zna šta radi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da nije, jer i kad je Milan Jovanović prelazio u Liverpool pominjalo se to da ima uslov za dobijanje radne vize na osnovu odgiranih utakmica u reprezentaciji. Mislim da se to currently odnosi na zemlje koje jos nisu u EU.
PS. currently nisu u EU
PS. currently nisu u EU

- Tony Starks
Non-EU se odnosi na državljanstvo, ne na zemlju u kojoj trenutno igra.
E a bilo kako bilo ja sam siguran da je za Brku mnogo bolje da stane na gol Udinezea nego Totenhema, jer je jos mlad da bi bio prvi golman najjace lige na svetu a u Kalcu bi imao i lakih i veoma teskih utakmica i takodje treba uzeti u obzir da Udineze ima prilicno lepu sansu da sl godine igra Ligu sampiona kao i da su, za razliku od Totenhema, potencijalni pretendenti za titulu. A sve i da nije tako, nema sanse da bi Udineze, tim poznat po golmanima i odbrani, kupio mladog i talentovanog golmana, potpisao petogodisnji (ili cetvorogodisnji, nisam siguran) ugovor sa njim i poslao ga na kaljenje dok ne ode Handanovic,a onda ga prodao posle 6 meseci. Dakle kakve god da su norme i uslovi za dobijanje te radne dozvole Brku ceka karijera u Udinezeu i to je to.
Jozef Kizito i nk partizan su sporazumno raskinuli ugovor...
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Gojko Kacar je bio starter u utakmici u kojoj je Hamburg remizirao sa Wolfsburgom 1-1.
Gojko je bio i asistent kod jedinog gola domaceg tima...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=7FCUmMy3DXs[/video]
Gojko je bio i asistent kod jedinog gola domaceg tima...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=7FCUmMy3DXs[/video]
Brkić opet nesavladan. Siena-Cesena 2:0. Siena je posle Udinezea primila najmanje golova u ligi.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Kako je branio? Kao Supic (protiv Kule)kej wrote:Brkić opet nesavladan. Siena-Cesena 2:0. Siena je posle Udinezea primila najmanje golova u ligi.

Brka se tamo ozbiljno namece! Mislim da bi trebao Zonpiju za rodjendan da posalje jedan jorgan sa posvetom "Bivsem selektoru za uspomenu na poslednji mec pod grbom Srbije." 

- Red Marquis
- Moderator
Tja. Ćezena je bila previše jalova (da, baš kao Hajduk) pa Brka i nije imao nešto posla danas...
Last edited by Red Marquis on Mon Oct 24, 2011 12:02 am, edited 1 time in total.
Io odio Belgrado