Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
novosadjanin

Post by novosadjanin »

kafe bagdad wrote:Nase forumase bi jedino zadovoljila imena poput: Murinja, Van Gala ili Hidinka :lol:

:!:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Krle

Post by Krle »

Samo da ponovim, ovo je, sto se mene tice, poslednji terner koga je ova uprava dovela. Sad, kolko ce sedeti na klupi, tolko ce i oni u foteljama. Hvala lepo, prijatno.
Mare

Post by Mare »

Krle wrote:Samo da ponovim, ovo je, sto se mene tice, poslednji terner koga je ova uprava dovela. Sad, kolko ce sedeti na klupi, tolko ce i oni u foteljama. Hvala lepo, prijatno.

:!: :!: :!:
Imali su sasvim dovoljo vremena da pokažu šta znaju.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mare wrote:. Svaki put čovek pomisli ovaj put će biti drugačije. Nadaš se da su skontali gde su grešili, da će sad to ispraviti, ali sve je uvek isto. Najgore u svemu što se greške iz godine u godinu ponavljaju.
A jesil' siguran da su to greske, da nije u pitanju metod? Ono, boli me uvo za plasman tu sam da maznem koliko se moze maznuti pa bezim?
Mare

Post by Mare »

Radoye wrote:
Mare wrote:. Svaki put čovek pomisli ovaj put će biti drugačije. Nadaš se da su skontali gde su grešili, da će sad to ispraviti, ali sve je uvek isto. Najgore u svemu što se greške iz godine u godinu ponavljaju.
A jesil' siguran da su to greske, da nije u pitanju metod? Ono, boli me uvo za plasman tu sam da maznem koliko se moze maznuti pa bezim?
Radoye, ovako bih odgovorio na tvoje pitanje. Ljudski je grešiti, ali ako ti nekoliko puta uzastopno ponavljaš istu grešku e to je već probelm. Il si glup il bezobrazan (lopov).
djape_ns

Post by djape_ns »

Kad sam procitao vest za Milinkovica prvo sto mi je privuklo paznju (kao i kafe bagdad) jeste duzina ugovora 1+1 .

kupite ulaznice...ponovo radi cirkus u nasem gradu!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mare wrote:
Radoye wrote:
Radoye, ovako bih odgovorio na tvoje pitanje. Ljudski je grešiti, ali ako ti nekoliko puta uzastopno ponavljaš istu grešku e to je već probelm. Il si glup il bezobrazan (lopov).
E bas tako! Mada se meni opcija 2 cini realnijom, jer bi do sada i najveci glupan ukapirao da nije za njega vodjenje kluba i otisao. Tako da bice da je ipak u pitanju metod i (zla) namera...
Milan

Post by Milan »

Djumi wrote:Kizi Milinkovicu zelim svu srecu na klupi Vose !
Đumi, budi ljubazan pa nam napiši par reči o novom treneru. Zanimalo bi me tvoje mišljenje o njemu. Samo te molim, bez diplomatije i izjava u rukavicama... Hvala u napred!
POŠTO OBRAZ ???!!!
šumar

Post by šumar »

Da li neko može da da neku biografiju novog trenera, da znamo s kim imamo posla.
Inače, da je najbolji trener na svetu, ako mu se ne omoguće neke stvari sve će opet biti džabe.
Najvažnije je da čovek da predlog na osnovu raspoloživog igračkog kadra, ko bi bilo dobro da ostane a ko da ode.
Isti je slučaj sa pojačanjima, da on sastavi spisak potrebnih pojačanja.
Ovo sam napisao zato što sam imao prilike da razgovaram sa Brzićem nakon što je otišao sa mesta trenera.Kada sam ga pitao za razlog razlaza, rekao je da je osnovni razlog to što on/Brzić/ nije hteo da pristane na to da kao trener nema uticaja na to koji igrači će otići i koji će doći u prelaznom roku.
Ne znači to da uprava treba da ispuni treneru sve želje, već da u skladu sa mogućnostima zadrži neke igrače, a da dovodi igrače koje trener hoće, a ne one koje on neće.
:)

Post by :) »

A sta tacno to znaci 1+1. Dali je to u stvari ugovor na jednu godinu u slucaju da dobije otkaz pa zbog manje otpremnine, a onaj deo sa mogucnostcu produzenja saradnje na godinu dana i ne moraju da napisu i naznacavaju zar ne?
igoork

Post by igoork »

Najvaznije je da svi zajedno sednu za sto i da se dogovore sta je cilj, koliko treba da uloze i GDE kako bi se cilj ispunio :!:

Dosta vise ovog lutanja,dovodjenja bezveznih pojacanja i da se ne zna ko pije a ko placa... :roll:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

jel taj Milinkovic igrao za Rad?Secam se jednog gola za Rad sa nekih 40 metara,sa aut linije... da li je to taj dasa?
Image
fruskogorac

Secanje ...

Post by fruskogorac »

Ja se Milinkovica secam iz perioda dok je igrao za NASU VOSU. Tacno se secam dugokosog smekera koji je imao herca (bio borben). Secam se utakmice protiv onih tamo, ovde kod nas, u Novom Sadu. Bio sneg, NASOJ VOSI bio sponzor "Wampum" (ili tako nekako), a onima tamo niska duvanska industrija sponzorisala klub. Elem ta utakmica je zavrsena nereseno, a onda smo ako se nevaram izgubili na penale i tako oni tamo dobili bod. E pa na toj utakmici, smeker zvani Zoran Milinkovic je "lozio" (neka me isprave oni koji znaju, koji se secaju) onog crnogorca koga prozvase genije.
I eto video Bata da nam fali bekova pa angazovao Milinkovica (Zoran je igrao na poziciji beka ). :lol:
Vojo nas novi trener nije taj deran na koga ti mislis. Taj koji je tebi na pameti je bio centarfor i mislim da mu je ime Dusan ili pak Dusko. Taj Milinkovic je bio u generaciji Radace, Ajdera, Djoincevica, Vlaisavljevica (Gugleta Dragan trener te generacije plavih sa Banjice). Ako sam pogresio, izvinjavam se.
Ovaj moj post je na osnovu nekog secanja na sada vec daleku 1992. godinu.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Javnost u Srbiji je upoznata da sam imao finansijski veoma primamljive ponude iz inostranstva, ali sam se odlučio za Vojvodinu.

Nas novi trener nije proveo ni 24 h na celu Vose, a vec pocinje da pripoveda bajke.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Post Reply