Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
West Ham

Re: Uprava

Post by West Ham »

Meni je ovo sasvim simpatično!
Štaviše, prija mi kad primetim da se ma koji naš bivši igrač iz ma kojih pobuda u javnosti pojavio u dresu Vojvodine, ili makar (kao Tanjga pre godinu dana) izjavio da mu je srce crveno-belo.
Slažem se da je udeo iskrenosti u takvim exponiranjima najčešće podjednak onom u Parlamentu, ali sam, ako se samo prisetim tretmana koji smo u javnom životu Srbije imali samo nekih desetak godina unazad, ipak blagonaklon prema ovako nečem.
Da budem potpuno otvoren; naježim se i srce mi zaigra svaki put kad na ulici vidim makar i jedno dete u crveno-belom. Nekako se istripujem da ovih godina prisustvujem rađanju novog/starog kulta, podizanju jebenog Feniksa iz pepela, ili već nečega sličnog...
Patetiku je najbolje razblažiti dozom zdravog razuma: Našli se, dakle, matori bivši fudbaleri, obukli dresove čije treba, odigrali u istim fuc, pojeli parče svinje, popili piva i otišli kući.
Meni super.
oi Oi Oi! The chozen few...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

West Ham wrote:Meni je ovo sasvim simpatično!
Štaviše, prija mi kad primetim da se ma koji naš bivši igrač iz ma kojih pobuda u javnosti pojavio u dresu Vojvodine, ili makar (kao Tanjga pre godinu dana) izjavio da mu je srce crveno-belo.
Slažem se da je udeo iskrenosti u takvim exponiranjima najčešće podjednak onom u Parlamentu, ali sam, ako se samo prisetim tretmana koji smo u javnom životu Srbije imali samo nekih desetak godina unazad, ipak blagonaklon prema ovako nečem.
Da budem potpuno otvoren; naježim se i srce mi zaigra svaki put kad na ulici vidim makar i jedno dete u crveno-belom. Nekako se istripujem da ovih godina prisustvujem rađanju novog/starog kulta, podizanju jebenog Feniksa iz pepela, ili već nečega sličnog...
Patetiku je najbolje razblažiti dozom zdravog razuma: Našli se, dakle, matori bivši fudbaleri, obukli dresove čije treba, odigrali u istim fuc, pojeli parče svinje, popili piva i otišli kući.
Meni super.

Bojim se da nisi razumeo šta je čovek hteo da kaže. Mislio je na ljude na slici koji nikada u životu nisu bili fudbaleri Vojvodine, već su ih na razne načine pratili, što sa tribina, što sa atletske staze. Imao bih na tu temu mnogo šta da kažem, ali, ipak je ovo internet...
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
West Ham

Post by West Ham »

E da ga jebeš!
Tek sad malo bolje pogledah fotografiju...
Neiskusno s moje strane, izvinjavam se :roll:
oi Oi Oi! The chozen few...
Marcello

Post by Marcello »

Stvarno jezivo. Brukamo se na svakom koraku!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Sta tek reci na Rabrenovo ponovno izvinjenje. "Tresla se gora rodio se sicusni, mali, najmanji mis..." Kukavicluku i podanistvu nema kraja, a ocekujem veliku k*rcinu od sudije protiv nkp ili cigana (utakmici koja odlucuje o trofeju), pa onda opet sledi satro "jed" i lajanje, ostre reci, "predenje" i stvaranje lazne slike kako smo MI toboz protivteza titovim blizancima, do nekog novog kukavickog "IZVINI". Pa ce se onda opet naci pojedinci koji ce da ih i pored svega toga pravdaju, da im "gledaju kroz prste", glasaju na Skupstini za njih i sole nam pamet kako nema "Boze moj" alternativa i boljih i to sve pored te rezirane lagarije i obmane. Ne znam ko moze jos pored svega toga da bude toliko naivan i strpljiv? Kako neko posle svog tog zamlacivanja navijaca Vojvodine moze da cuti i ne kaze "MARS NAPOLJE"? A sta Mi to zelimo, eto ja zelim Upravu koja ce se do kraja boriti i svim silama zalagati za pravedan i posten tretman FK Vojvodine, a ne da jedan korumpirani bivsi sudija prevrce zeludac i glavu na svakih mesec dva. A znamo kako se to uvek zavrsi, do novog kompromisa sa titovim blizancima i njihovim poltronima u FSS. Do novog pravednog i postenog sudjenja protiv tamo nekih Mladosti iz Lucana... Slabici i kukavice ne zasluzuju bolje!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
DUB

Post by DUB »

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/Dnev ... u+Abramovi" onclick="window.open(this.href);return false;ču.html
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
djape_ns

Post by djape_ns »

Kakav recept :

'' Prebledeli Abramovič me je, kao starog lisca, pitao za savet, a ja sam mu rekao da je tu potreban „srpski recept". Uputio sam ga „sredi stvar" s vođama navijača, deo njih, s istim instrukcijama prebaci na druge tribine da pokrenu masu i gotova stvar! ''

:cheers:
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Pljuc po Kosti i Vujadinu.
TomaNS

Post by TomaNS »

djape_ns wrote:Kakav recept :

'' Prebledeli Abramovič me je, kao starog lisca, pitao za savet, a ja sam mu rekao da je tu potreban „srpski recept". Uputio sam ga „sredi stvar" s vođama navijača, deo njih, s istim instrukcijama prebaci na druge tribine da pokrenu masu i gotova stvar! ''

:cheers:
Taj deo je blago pogresno interpertiran...Bata je rekao da objasni vodjama navijaca kako bi to bilo simpaticno i originalno, a ovi su to odmah prihvatili jer je u njihovom fazonu!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
King

Post by King »

Kad je tako dobar sa Romanom,što nije sredio neku prijateljsku utakmicu sa Čelzijem...
TomaNS

Post by TomaNS »

Generalno, kada je kritika uprave u pitanju (argumentovana), medju prvima sam, ali mislim da je covek rekao puno pametnih stvari i da je glupost vaditi taj jedan detalj iz konteksta...mislim da su njegove izjave u ovom tekstu deset u glavu i za Lukica i za Djurica!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

TomaNS wrote:Generalno, kada je kritika uprave u pitanju (argumentovana), medju prvima sam, ali mislim da je covek rekao puno pametnih stvari i da je glupost vaditi taj jedan detalj iz konteksta...mislim da su njegove izjave u ovom tekstu deset u glavu i za Lukica i za Djurica!
Lukic i Djuric za razliku od doticnog ne padaju toliko nisko da prete navijacima kluba u kom predsedavaju! Kada si cuo od njih dvojice da govore da su im sopstveni navijaci najveci gadovi i dusebriznici? A ovamo se hvale kako su ugledni biznismeni i obrazovani gradjani, dok se sa druge strane ponasaju krajnje bahato, seljuberski, nasilnicki i bezobrazno. To su odlike velikih slabica i jos vecih marioneta koje nam klub izvrglavaju ruglu i podsmehu, a sve to rade po diktatu kako se digne onom na Topcideru. Jasno su se stavili na stranu neprijatelja "cestitanjem Barija" i "izvinjenjem za sve na Finalu", a posle da bude jos ociglednije da su neprijatelji nama Vojvodinasima su pokazali onim vredjanjem i pretnjama navijacima Vojvodine. Uzas zivi. Zivim bukvalno za dan i smejacu se sladje nego ikada, kada ce svim tim korumpiranim prevrtljivcima i prevejanim lazovima neko suditi i presuditi za svo zlo koje su nam naneli svih ovih godina!!! To im nikada necu oprostiti, ni zaboraviti. Takvima bi trebalo odavno zabraniti ulazak na stadion i "VB"!
njaks

Post by njaks »

Posle ovog teksta sam siguran da nam dolazi Chelsea, a mozda dodje i Roman po jos neki savet od bb :roll:
TomaNS

Post by TomaNS »

Da me neko ne razume pogresno, ne volim kritiku radi kritike i po svaku cenu..99% forumasa bi potpisalo gomilu stvari koje je BB rekao, ali je problem sto ih je bas on rekao...e, pa ne moze onaj kome je Vosa u srcu tako da generalizuje. Mislim da je ovo odlican medijski istup predsednika kluba i da se drugi predsednici na slicna pitanja ne bi ni upola tako dobro snasli...
slanobarac

Post by slanobarac »

TomaNS wrote:Da me neko ne razume pogresno, ne volim kritiku radi kritike i po svaku cenu..99% forumasa bi potpisalo gomilu stvari koje je BB rekao, ali je problem sto ih je bas on rekao...e, pa ne moze onaj kome je Vosa u srcu tako da generalizuje. Mislim da je ovo odlican medijski istup predsednika kluba i da se drugi predsednici na slicna pitanja ne bi ni upola tako dobro snasli...
Okači mu sliku iznad kreveta kad ga toliko voliš. :evil:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply