A kad nije?
A, što se tiče Brxa, uvek sam pisao da vreme radi za njega i da će braniti u nekoj jakoj evropskoj ligi, za neki veliki evropski tim.
Brx je, i danas, naš golman sa najvećim (neiskorišćenim) potencijalom, samo mu je nedostajao odgovarajući rad i radno okruženje, tj jaka liga.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Srpski trener otpušten zbog loših rezultata u Seriji A. Umesto Mihe na klupi Delio Rosi.
Siniša Mihajlović više nije trener Fiorentine. Uprava italijanskog kluba u ponedeljak uveče uručila je otkaz srpskom stručnjaku i na njegovo mesto postavila je Delija Rosija, bivšeg stratega Palerma.
Fiorentina je saopštila da je Mihajlović otpušten zbog loših rezultata u novoj sezoni Serije A, iako su čelnici uveravali da bar još neko vreme neće razmatrati status trenera, već su zamerke išle na račun pojedinih igrača.
"Siniša Mihajlović bio je posvećen svom poslu i obavljao ga je profesionalno. Želimo da mu se zahvalimo na saradnji i želimo mu mnogo uspeha u budućem radu. Takođe, posebnu zahvalnost dugujemo i stručnom timu koji mu je asistirao", stoji u saopštenju Fiorentine.
Klub je dodao da je Rosi ozvaničio saradnju sa "ljubičastima" do juna 2013. godine.
Fiorentina posle 11 odigranih kola zauzima 13. mesto na tabeli sa 12 osvojenih bodova.
Mihajlović je prošle sezone preuzeo Fiorentinu, a pre toga radio je kao trener u Bolonji i Kataniji.
Imam utisak da je Lane dobio crveni vise zbog guzve koja je nastala zbog njegovog nesportskog poteza nego zbog samog tog poteza. Za ovo se obicno daje zuti.
Duca Tadic morao da odustane od reprezentacije zbog povrede prednje loze.
B92 wrote:Dušаn Tаdić i drugu uzаstopnu sezonu blistа u dresu tаkođe holаndskog prvoligаšа, Groningenа.
"Nаžаlost moje učešće u A timu morаlo je dа bude prolongirаno zbog istegnućа prednje lože. Određeno mi je mirovаnje i terаpijа, u četvrtаk ću ponovo snimiti mišić ultrаzvukom i nаdаm se u toku sledeće nedelje povrаtku nа teren. Apsolutno je bespredmetno govoriti dа li želim dа igrаm zа reprezentаciju svoje zemlje, mislim dа ne postoji fudbаler koji to ne želi. Velikа je štetа što sаm sаdа morаo dа izostаnem sа turneje, аli zа Srbiju i reprezentаciju sаm uvek tu, jer to je sаn svаkog fudbаlerа, dа doživi dа brаni boje svoje zemlje", rekаo je 23-godišnji vezistа.
Šta se dešava sa Kataijem, kako mu ide? Ne vidim da iko išta javlja o njemu. Jedina informacija koju imam je podatak sa Wikipedije da je za OFI odigrao pet utakmica i dao jedan gol, ali pitanje je koliko je to pouzdan izvor, plus mi se čini da je informacija i bajata prilično.
Mislim da je baš sa ovog foruma neko pisao o tome ali sam u žurbi čitao pa se ne sećam ko, nadam se da mi neće zameriti Debitovao je za vikend ako sam dobro shvatio. A i to bi objasnilo zašto se nije pominjao do sada.
Jesi li siguran da je pisano, pošto kad pretražim ovaj podforum Katai je poslednji put pomenut u avgustu kad je prosleđen u OFI, a i na ostatku foruma je pominjan samo u forumaškim (uključujući i mene) žalopojkama koliko nam nedostaje ove sezone. Zato mi je i bilo čudno da nigde ni pomena o njemu.
Sad videh na naslovnoj strani sajta vest da je ovog vikenda debitovao. Znači, onda je ovaj podatak o pet utakmica i jednom golu sa Wikipedije netačan? Uglavnom, lepo je da su počele da stižu dobre vesti o njemu, mada iskreno posle dva komada koja je metnuo na debiju za Olimpijakos imao sam veća očekivanja od njega ove sezone i iznenadilo me je slanje na pozajmicu tada, ali ispašće valjda dobro.
Tony Starks wrote:Jesi li siguran da je pisano, pošto kad pretražim ovaj podforum Katai je poslednji put pomenut u avgustu kad je prosleđen u OFI, a i na ostatku foruma je pominjan samo u forumaškim (uključujući i mene) žalopojkama koliko nam nedostaje ove sezone. Zato mi je i bilo čudno da nigde ni pomena o njemu.
Sad videh na naslovnoj strani sajta vest da je ovog vikenda debitovao. Znači, onda je ovaj podatak o pet utakmica i jednom golu sa Wikipedije netačan? Uglavnom, lepo je da su počele da stižu dobre vesti o njemu, mada iskreno posle dva komada koja je metnuo na debiju za Olimpijakos imao sam veća očekivanja od njega ove sezone i iznenadilo me je slanje na pozajmicu tada, ali ispašće valjda dobro.
Netačna je informacija, debitovao je sad za vikend, a pre toga je jedino sedeo na klupi u meču protiv Paoka(bar koliko me služi moj izvor informacija). Moguće da je dao gol u nekim od pripremnih utakmica, pa su mu to upisali