30. kolo: Vojvodina-crvena zvezda 0:2

Locked

Rezultat utakmice?

Pobeda Vojvodine
64
89%
Nereseno
3
4%
Pobeda crvene zvezde
5
7%

Total votes: 72

Akcent

Post by Akcent »

Sve je vec receno, nego dajte slike i klipove sad :D
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Da li neko moze da mi kaze zasto su panduri u jednom momentu intervenisali na severozapadu? Nisam bio daleko od tog mesta, ali nisam ni najbolje video situaciju. Cini mi se da su jednog momka i udaljili sa stadiona, a neki panduri su nakon toga, do kraja meca, ostali da stoje na tom mestu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
ice

Post by ice »

Radoye, izuzetno te poštujem i i cenim sve što pišeš, ali zaista mislim da preteruješ sa potenciranjem nekih stvari vezano za politiku i strahova u vezi toga, kao i to da uzimaš Firmu i gledaš na nju kao na nekog boga i batinu.

Ako uporedimo nas i sve ostale navijače u Srbiji, mi smo ubedljivo ispred svih što se tiče nemešanja bilo čega što ima veze sa politikom.To naravno ne znači da se nijednom neće desiti da se neke stvari ne spomenu ili da se na njih neko osvrne.Što se tiče načina na koji se to radi, naravno da oni mogu da budu i drugačiji i niko ne kaže da se neke stvari vremenom neće promeniti.Ali opet i ovde ponavljam, ne može se uvek i u svakoj situaciji terati neka kontra, pogotovo ako uzmemo u obzir da nemamo kritičnu masu i da smo predmet mržnje mnogih.

Stvarno se nekada zapitam da li su neki naši malo manje vatreniji navijači svesni koliko nas drugi mrze, koliko u svakom momentu potenciraju priču o nama, koliko kao kroz lupu prate sve što uradimo.....?

I onda tako naši ljudi koji nemaju razumevanja za neke stvari opet sami udaraju kontru i u nekim momentima im smeta što stalno spominjemo kako blizanci kradu, kako ih svi favorizuju, kakve im baljezgarije prave navijači i slično.
Pa to je kontradiktorno, odlučite se već jednom ljudi za jedan uopšteniji stav.
Meni se čini da ovde pojedinci ne mogu da odole, a da ne ubace neke svoje lične afinitete, simpatije, a poneki bi želeli malo i da izbiju u krupniji plan.
Manite se toga ljudi, treba svi zarad Vošine bolje budućnosti da budemo spremni da pogazimo i sami sebe, pa ja lično sam to radio nebrojeno puta do sada?Mislite li da se meni sve sviđa?

novosadjanin wrote:Kako bre samo 30% ili 55% nasih na zapadu?!
Pa polovina do severa je sve vreme stajala, bili smo kop, sve vreme smo pevali zajedno sa Firmom, cigani u tom delu nisu smeli da pisnu (bilo ih je mozda 10% na tom delu zapada).
Nisu valjda na onom drugom delu bili samo cigani? Bilo je i tamo nasih, umerenijih, samo sto nismo postigli gol pa da oni poskoce i da se vidi da ih i tamo ima.
Uporedite nase dovikivanje i njihovo i sve ce vam biti jasno.
Objektivno gledano, a baš sam obratio pažnju na to, bilo je 55% naših na zapadu, možda je bilo i više, ali onda su pojedinci bilo totalno neaktivni.Mislim da je trećina zapada ka jugu bila stpostotno ciganska, a i u malom delu od toga ka sredinu imali su veliku većinu.

Ali ovakav odnos snaga na celom stadionu (sve zajedno 60 naspram 40% u našu korist ili barem skoro toliko) dok oni slave onu svoju vašarsku svetkovinu, pa kako neko može da kaže da nismo ostvarili veliku pobedu?Znate kako je bilo ranije?
Last edited by ice on Sun May 29, 2011 10:41 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Imam jedno pitanje,jer nisam najbolje shvatio sve ovo:

-sta je cilj "osvajanjem" zapada?Da se ucutkaju navijaci Beogradjana,da se "proteraju" sa Zapadne tribine ili da se "proteraju" sa stadiona tj. da im se smanji ukupna brojnost???

Molim da mi neko sasvim ozbiljno odgovori na ovo pitanje
Image
soderstorm

Post by soderstorm »

Radoye wrote:
Na bratskom forumu se pominju nekakve insajderske informacije da su igraci nezadovoljni jer im nije isplaceno ono sto im sleduje za rezultate u ovoj sezoni i da su namerno sabotirali - zaista nemam nacina da potvrdim da li je to istina ili ne ali sve u svemu ova utakmica je imala jako cudan tok.

.
Kad ovako nesto cujem dodje mi da povracam. Cenim ja sve sto su igraci uradili i naravno da su zasluzili ali za koga oni igraju za kenjatore iz uprave ili za nas navijace. Mi ne dobijamo nista mi idemo da navijamo za klub zbog ljubavi . Zasto smo mi dali deo sebe zbog glupog fudbala a oni ce da stoje na terenu. Koji zu bdw vecina njih i debelo pretplaceni kao Laza na primer. Razumem ja da zivimo u Srbiji i da je to uglavnom tako i da je fudbal biznis ali fudbal igra iskljucivo zbog publike.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ne znam da li to istina ili ne, ali ovaj covek 1000% nije sabotirao, i ima moj naklon do zemlje

Image
ice

Post by ice »

Voja wrote:Imam jedno pitanje,jer nisam najbolje shvatio sve ovo:

-sta je cilj "osvajanjem" zapada?Da se ucutkaju navijaci Beogradjana,da se "proteraju" sa Zapadne tribine ili da se "proteraju" sa stadiona tj. da im se smanji ukupna brojnost???

Da se jednoga dana svi oni lepo skupe na jugu, a i tom im je previše.

Naravno da je cilj da budu proterani sa zapada, tako je u svim normalnim državama i u svim normalnim klubovima na svetu slučaj.

I dajte ljudi, budite ozbiljni, kakvo crno sabotiranje od strane igrača, kako iko normalan može to da napiše u ovom momentu?Da nije i Brka sabotirao možda?

Već mi se gadi dokle su pojedinci spremni da idu posle prvog poraza.Volite li vi Vošu uopšte?
Last edited by ice on Sun May 29, 2011 10:44 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Voja provokator! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Krajnji cilj je da se proteraju sa celog zapada,a ovi short-run,iznudjeni ciljevi se krecu od ucutkivanja prisutnih (da im ne padne na pamet da se opet pojave),preko smanjivanje njihove brojnosti na narednim utakmicama,sto nam i uspeva,ali lagano.. 8) (moje razmisljanje)
kowalski

Post by kowalski »

Odlicna analiza navijanja i desavanja na svim tribinama. O samom fudbalu se provuklo par recenica u nekoliko postova. Apelujem na moderatore da otvore temu, ili celo parce foruma koje bi imalo neki prigodan naziv kao npr "deciji kutak", pa da tu svako koga zanima cita detaljne analize jacine tapsanja, pevanja, dobacivanja itd, kao i ko je kome brat, rodjak, ko ima duzu zastavu, a ko smesniju parolu. Hvala.
Image
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Cilj je da dodjemo do Kalifornije, izadjemo na Tihi okean, i usput naletimo na zlato.

Vojo, mozda te ovakva misija konacno dovede na stadion?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Očekivali smo SPEKTAKL, a dobili SRAMOTU!
Navijači Vojvodine jednostavno nisu zaslužili da se njihovi ljubimci danas ovakvim sramnim zalaganjem na terenu oproste od istih!
Ja sam na kraju utakmice tapšao samo zbog cele protekle sezone, a za ovu konkretnu utakmicu mogu samo da jedno da kažem:

Ne želim da verujem da je Vojvodina danas na jedan nenormalan,bezobrazan i kukavički način MOGLA da se oprosti od svojih navijača raznim nenormalnim, bezobraznim i kukavičkim malverzacijama!

Ne želim!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Turija

Post by Turija »

Na kraju prosuli smo više od pola iz punog krčaga i razbili skroz :oops: :cry:
A, imali smo sve: odličnu uvodnu atmosferu odlično vreme, odličnu šansu za sjajnu proslavu jedne rezultatski uspešne takmičarske sezone, koju smo na kraju jako relativizovali sa trećim mestom (koje se, objektivno, ne može smatrati istorijskim).
Nemam šta više da kažem, osim da se složim sa gore iznetim mišljenjima.Prvi put sam sa jedne utakmice Vojvodine otišao pre njenog kraja.Doći ću da vidim ponovno paljenje reflektora u Novom Sadu i to je to.
PS
A ko god je poredio generaciju iz 1975 i ovu (individualno i kolektivno), to je uradio samo zato što onu Tozinu nije gledao na delu.
Tada smo otvarali svaku utakmicu velemajstorski, a sada amaterski (i patili se do zadnjih minuta, kada bi najčešće uspevali stići do pobede).Ono je bio fudbal, a ovo je bila samo žestoka borba (i kada ona izostane, kao danas, onda nam se desi hladno tuširanje u zlo doba).
Ako ne nađemo bar jednu ,,10" i nekog ko zna da šutne i doda loptu, a ne zahvalimo se igračima nedoraslim za važne utakmice, u Evropi nas čeka novo hladno tuširanje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Akcent

Post by Akcent »

trelos gia fcv wrote:Očekivali smo SPEKTAKL, a dobili SRAMOTU!
Navijači Vojvodine jednostavno nisu zaslužili da se njihovi ljubimci danas ovakvim sramnim zalaganjem na terenu oproste od istih!
Ja sam na kraju utakmice tapšao samo zbog cele protekle sezone, a za ovu konkretnu utakmicu mogu samo da jedno da kažem:

Ne želim da verujem da je Vojvodina danas na jedan nenormalan,bezobrazan i kukavički način MOGLA da se oprosti od svojih navijača raznim nenormalnim, bezobraznim i kukavičkim malverzacijama!

Ne želim!
Ja imam utisak da igraci uopste nisu verovali u pobedu i da su sa takvim stavom izasli na teren. Tako je bar meni izgledalo. Kao da zele da sto pre zavrse utakmicu i odu na (priznacete zasluzeni) odmor.

P.S. Da li neko moze da mi kaze sa je Brka rekao kad je uzeo mikrofon? Nisam cuo jer su pustili pesmu na razglasu :?
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

E, da...
Samo još nešto da dodam:

Hvala svim igračima, koji su potencijalno bili na izlaznim vratima FKV, na ovakvoj partiji jer sam sada i definitivno ubeđen da NEĆE NIGDE a za nas su ODLIČNI :!:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Само да кажем једно огромно ХВАЛА свима који користе своју анонимност на форуму да би добрано закомпликовали живот нама који волонтерски овде радимо ! Већи део Вас који нам овде перфидно ударате етикетe, можете уживо и у лице да кажете све што мислите о тим људима које криткујете!
Зашто не размишљате о томе како ова лука нормалности уопште опстаје и траје све ове године?
Ми братског сајта немамо, поготово после оних тешких речи које су написане тамо о нама. Свако наше гостовање смо САМИ платили, ми смо своје карте САМИ платили и до наших информацијама смо долазили о СВОМ трошку за разлику од оних који уносе раздоре и теорије завере.
Оспите сада дрвље и камење по нама. Немојте случајно да питате колико су коштали пехари, колико смо убили телефона и колико смо колена одерали да би предали те пехаре. Све то нама пада са неба!
Не, најбоље је да се неке повређене политичке струје сада на нама иживљавају јер ето њима се нешто не свиђа. Супер, боље ке---ње него рад. Браво!!!!
Last edited by Владика on Sun May 29, 2011 11:15 pm, edited 1 time in total.
Locked