Odnos članova kluba prema Voši
- Uvek sa tobom
Re: Odnos članova kluba prema Voši
Степанов: Моја Воша, институција, клуб који волим цео живот и то се никад неће променити!
https://www.fkvojvodina.rs/stepanov-moj ... promeniti/
https://www.fkvojvodina.rs/stepanov-moj ... promeniti/
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Bravo, Milane
PS
Taj afekat te je kostao jos uspesnije karijere.

PS
Taj afekat te je kostao jos uspesnije karijere.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Za sve poštovaoce lika i dela “Persona non grata-e”:
https://www.facebook.com/share/r/zDC3pB ... tid=UalRPS
POŠTO OBRAZ ???!!!
Bas se, onako, lepo i ljudski zahvalio Vojvodini i pozeleo joj puno uspeha, sto ga je lansirala u visoko fudbalsko drustvo potpisivanjem prvog njegovog profi ugovora i osvajanjem prve njegove igracke Titule 1989 u fudbalskoj karijeri.Milan wrote: ↑Tue Dec 17, 2024 1:11 am Za sve poštovaoce lika i dela “Persona non grata-e”:
Prvi koraci su kao prvi milion za savesne ljude, koji to pamte, cene i zele kasnije da vrate ,,dug" na neki nacin.
Kad je on, bilo sta, pomogao Vosi? Odigrao oprostajnu utakmicu u Novom Sadu da ne zna zasto, osim ako nije bas u inat navijacima, ili ga je neko podsetio da je to logicni red?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Треба рећи да је одговорио на постављено питање. Далеко већи проблем је што су га ретко, ако и икада, питали о Војводини. А то је и бољка наших медија, све се гура само да се чује о црнима и црвенима.Turija wrote: ↑Tue Dec 17, 2024 10:32 amBas se, onako, lepo i ljudski zahvalio Vojvodini i pozeleo joj puno uspeha, sto ga je lansirala u visoko fudbalsko drustvo potpisivanjem prvog njegovog profi ugovora i osvajanjem prve njegove igracke Titule 1989 u fudbalskoj karijeri.Milan wrote: ↑Tue Dec 17, 2024 1:11 am Za sve poštovaoce lika i dela “Persona non grata-e”:
Prvi koraci su kao prvi milion za savesne ljude, koji to pamte, cene i zele kasnije da vrate ,,dug" na neki nacin.
Kad je on, bilo sta, pomogao Vosi? Odigrao oprostajnu utakmicu u Novom Sadu da ne zna zasto, osim ako nije bas u inat navijacima, ili ga je neko podsetio da je to logicni red?
Ту је и клуб донекле крив, могли су за живота ступити с њим у контакт и сликати га барем једном у нашем дресу, макар на двадесет година од освојене титуле. Овако, једва се неко из клуба појавио на сахрани. Или није нико, сад се већ не сећам.
A da su ga pitali, šta bi rekao? "Želim Vojvodini 10 drugih mesta i još jedno drugo mesto kad ja dođem da vodim moju zvezdu do titule i sa njom još osvojim i evropski trofej"...?
POŠTO OBRAZ ???!!!
To sad slusamo od Lalata, a po svemu sudeci bi i od njega culi?
- slanobarac
Manite se spekulacija. Niko ne može naći ni jednu njegovu reč protiv Vojvodine. Ili je ja nisam čuo. Nema smisla ovo seciranje svakog Mihinog poteza. Čemu sad ovo? Čovek mrtav. Da vidimo mi šta ćemo sa živima?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Нажалост нећемо имату прилику да сазнамо. Као и за многе друге.
Можда нећемо никада имати прилику да питамо Шестића о периоду у Воши и шта то значи за њега.
Зато бих ја упутио новинаре код Јокановића, мада је често виђен код нас па може сам доћи, и поставио десет питања само о Воши. Знамо ми коме његово срце припада али то не треба да нас спречи да искористимо његов публицитет. Ту је и Тањга, нека причају о тој 89. години.
Нека Лане и Красић дају исто тако неки интервју, могу да причају заједно о Светском у ЈАР-у, а могу и са Брком и Качаром.
Кад други не желе да створе неку слику и увид о нама онда можемо ми сами.
Нека види свет да смо ми (били) неко и нешто.
@ slanobarac
Niko ne zeli da poteze pricu, ali kad cujes izjavu, ne mozes ostati ravnodusan.
Kako o Sesticu, uvek, pricamo u superlativu, iako je bio igrac zvezde i njen navijac ( sto je i normalno, jer je tamo je zapoceo karijeru i igrao godinama), ali ,,sezonu zivota" je odigrao u Vosi za vecito pamcenje.
Nema mu se sta zameriti, ni posle zavrsene karijere. Ne mora ni da se seca Vose, ali Mihajlovic bi, po svim moralnim merilima, itekako trebao. Jer, realno, on je dete Vojvodine u prvoligaskom fudbalskom smislu.
I naravno, da nas onda takve izjave iziritiraju. Zato sto bole.
Zasluzan je za Titulu, ali zasluzni su svi od Marasa na golu, pa do levog krila i klupe.
Tragedija je sto je covek umro, kada vreme nije. Biografija i izjave ostaju zauvek.
Niko ne zeli da poteze pricu, ali kad cujes izjavu, ne mozes ostati ravnodusan.
Kako o Sesticu, uvek, pricamo u superlativu, iako je bio igrac zvezde i njen navijac ( sto je i normalno, jer je tamo je zapoceo karijeru i igrao godinama), ali ,,sezonu zivota" je odigrao u Vosi za vecito pamcenje.
Nema mu se sta zameriti, ni posle zavrsene karijere. Ne mora ni da se seca Vose, ali Mihajlovic bi, po svim moralnim merilima, itekako trebao. Jer, realno, on je dete Vojvodine u prvoligaskom fudbalskom smislu.
I naravno, da nas onda takve izjave iziritiraju. Zato sto bole.
Zasluzan je za Titulu, ali zasluzni su svi od Marasa na golu, pa do levog krila i klupe.
Tragedija je sto je covek umro, kada vreme nije. Biografija i izjave ostaju zauvek.
Saglasan 100%slanobarac wrote: ↑Tue Dec 17, 2024 10:25 pm Manite se spekulacija. Niko ne može naći ni jednu njegovu reč protiv Vojvodine. Ili je ja nisam čuo. Nema smisla ovo seciranje svakog Mihinog poteza. Čemu sad ovo? Čovek mrtav. Da vidimo mi šta ćemo sa živima?
slanobarac wrote: ↑Tue Dec 17, 2024 10:25 pm Manite se spekulacija. Niko ne može naći ni jednu njegovu reč protiv Vojvodine. Ili je ja nisam čuo. Nema smisla ovo seciranje svakog Mihinog poteza. Čemu sad ovo? Čovek mrtav. Da vidimo mi šta ćemo sa živima?

Za razliku od nekih izjava koje su dostupne svima, nema potrebe da "merimo" potencijalna mišljenja ljudi koji nisu među nama. Miha nigde nikad reč jednu nije rekao protiv našeg kluba, zašto se onda toliko njemu zameraju neke stvari? Pa nije on jedini ko je nakon te šampionske sezone otišao za Beograd. Da li se njemu najviše zamera odlazak u Beograd samo zato što je kasnije ostavio najupečatljiviji trag u fudbalu od cele te generacije? To je neki moj utisak, ne znam da li sam možda neku izjavu ili njegov gest propustio koja mu se zamera, pošto, nažalost, nisam bio ni u planu kad je Šele obilazio stative Karađorđa.

Što reče @CRD FCV, i naš klub je sam kriv što sa njim nije nikad stupio u neki zvaničniji i medijski ispraćeniji odnos. Mi imamo problem što, možda, nedovoljno vučemo za rukav neke naše velikane za poneku reč o našem klubu. Znamo kakvi su mediji kod nas, i njih prosto zabole da pitaju za FKV, izuzev nekih specijalnih situacija (npr. izjava sadašnjeg trenera našeg kluba dok je bio u Lučanima). Ali to je već druga tema...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- gospodinFKV
Nas jako veliki problem je to sto neciju ljubav prema klubu merimo kroz prizmu licne. Ne postoji igrac koji Vojvodinu voli koliko je volite vi. Prosto ne postoji. Ni Kacar, ni Stepi, ni Vujke. Niko Vojvodinu ne voli koliko je volimo mi, jer su price tog tipa zaista retke. Eventualno Belica mozemo da stavimo u taj kos, ali ni to nije taj nivo ljubavi.
Da li je njemu Vojvodina dala to sta mu je dala? Jeste.
Da li je morala vise da prati svoje bivse igrace i prisvaja ih? Apsolutno.
Da li je i sam rekao da je plakao kad je odlazio? Jeste.
On je manje utakmica odigrao u zvezdi, ali je dostigao taj uspeh koji je dostigao, koji je nazalost zasenio njegov uspeh sa nama. Kada se tome pridoda izuzetno bogata karijera, normalno je da ce da ga svojataju. Plus jos dolazi iz Borova. To je verovatno najciganskiji kraj van trenutnih drzavnih granica.
Ko je nama branio da ga svojatamo vise?
Niti ga treba kuditi, pogotovo ne sada, niti ga treba kovati u zvezde (namerna dosetka). Sinisa Mihajlovic - deo sampionske generacije. Vujadin Boskov - sinonim za FKV. Tu je razlika i na tome se treba zaustaviti.
Da li je njemu Vojvodina dala to sta mu je dala? Jeste.
Da li je morala vise da prati svoje bivse igrace i prisvaja ih? Apsolutno.
Da li je i sam rekao da je plakao kad je odlazio? Jeste.
On je manje utakmica odigrao u zvezdi, ali je dostigao taj uspeh koji je dostigao, koji je nazalost zasenio njegov uspeh sa nama. Kada se tome pridoda izuzetno bogata karijera, normalno je da ce da ga svojataju. Plus jos dolazi iz Borova. To je verovatno najciganskiji kraj van trenutnih drzavnih granica.
Ko je nama branio da ga svojatamo vise?
Niti ga treba kuditi, pogotovo ne sada, niti ga treba kovati u zvezde (namerna dosetka). Sinisa Mihajlovic - deo sampionske generacije. Vujadin Boskov - sinonim za FKV. Tu je razlika i na tome se treba zaustaviti.
Prvo i osnovno - njaproblematičniji gest je napravio dok je još uvek nosio dres Vojvodine. Kao drugo, otišao je u cz i samim tim je izdajnik. Kao treće, možda kasnije u karijeri nije davao izjave protiv Vojvodine, ali je zato davao izjave koje su nedvosmisleno stavljale do znanja za koga njegovo srce kuca. I sve to ne bi bio problem kada ga naš klub (i pojedini poštovaoci njegovog lika ovde) ne bi svako malo stavljao u fokus i isticao njegovo ime.
Njega bi trebalo navoditi samo u kontekstu člana šampionske generacije i ništa više. Da, možda je najpoznatiji igrač te ekipe, ali, kao što je gosn Turija lepo naveo, nije najzaslužniji i ne bi smeo u tom svetlu biti uzdizan iznad ostalih.
Kratko pamćenje nas je i dovelo kao narod u poziciju u kojoj jesmo, pa bi valjalo bar ovde podsećati na neke činjenice kako se ne bismo i mi utopili u tu matricu.
Njega bi trebalo navoditi samo u kontekstu člana šampionske generacije i ništa više. Da, možda je najpoznatiji igrač te ekipe, ali, kao što je gosn Turija lepo naveo, nije najzaslužniji i ne bi smeo u tom svetlu biti uzdizan iznad ostalih.
Kratko pamćenje nas je i dovelo kao narod u poziciju u kojoj jesmo, pa bi valjalo bar ovde podsećati na neke činjenice kako se ne bismo i mi utopili u tu matricu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Prenecu samo ovaj moj post iz topika ,,Njegovo velicanstvo fudbal" i zavrsicu pokrenutu diskusiju.
Jedan Vinisijus YR nije zaboravio maticni klub ni u Realu, a posebno i na dodeli Fifa nagrade za najboljeg fudbalera na svetu ove godine.
Izvor Maxbet
Kada sam bio mali, delovalo mi je nemoguće da ću jednog dana držati ovu nagradu. Nakon svog siromaštva i kriminala koje sam viđao kao dete, biti ovde večeras je ogromna stvar za mene. Hvala svima, hvala Realu za koji želim da igram još dugo i hvala Flamengu koji mi je dao šansu – rekao je Brazilac posle primanja nagrade.
Ko zeli da razume, shvatice ovo boldovano i podvuceno.
https://www.maxbetsport.rs/fifa-nagrade ... us-5669
Jedan Vinisijus YR nije zaboravio maticni klub ni u Realu, a posebno i na dodeli Fifa nagrade za najboljeg fudbalera na svetu ove godine.
Izvor Maxbet
Kada sam bio mali, delovalo mi je nemoguće da ću jednog dana držati ovu nagradu. Nakon svog siromaštva i kriminala koje sam viđao kao dete, biti ovde večeras je ogromna stvar za mene. Hvala svima, hvala Realu za koji želim da igram još dugo i hvala Flamengu koji mi je dao šansu – rekao je Brazilac posle primanja nagrade.
Ko zeli da razume, shvatice ovo boldovano i podvuceno.
https://www.maxbetsport.rs/fifa-nagrade ... us-5669