To.Passion wrote:Стварно мислиш да би се те паре за то искористиле?![]()
Има прешједник паметнијих ствари...
Plate redovne? Znači Brx se odrekao zaostalog vazduha kad je odlazio...a i Milinković je lažov. Jadan prešjednik svuda samo alavi paraziti

To.Passion wrote:Стварно мислиш да би се те паре за то искористиле?![]()
Има прешједник паметнијих ствари...
Na koje odbrane tacno mislis? Sut Stankovica i...?Helm wrote:Brka primio gol pred sam kraj utakmice protiv Intera. Inače imao par fantastičnih odbrana.
...i lepo odbranjen slobodnjak, par dobrih "izletanja", nije kriv za gol itd. Jedna greška kod kornera.Voja wrote:Na koje odbrane tacno mislis? Sut Stankovica i...?Helm wrote:Brka primio gol pred sam kraj utakmice protiv Intera. Inače imao par fantastičnih odbrana.
a ko je rekao da je gol odbranjiv??? Ako nisi dobro procitao,napisao sam da je steta sto nije skinuo ovu loptu,jer ju je dobro procenio,l nazlost bio kratak.A da ju je skinuo,posto je "neodbranjiva" odmah bi bio proglasen igracem utakmice.I meni je bilo krivo,sto se tako nije i zavrsilo.Turija wrote:Da ne ulazim sa Vojom u raspravu (predajem se u startu, jer možda bi Stojkara odbranio)
Vojo, ove dve rečenice dole su to više nego jasno sugerisale (iako nisu eksplicitno rekle) i samo zato sam morao da odgovorim i postavim link tog primljenog gola.Voja wrote: a ko je rekao da je gol odbranjiv???
Kada se napiše da gol ne spada u kategoriju golmanovih, ja smatram da se htelo reći da je gol realno odbranjiv, ali da golman nije direktni krivac, dok indirektni jeste, pogotovo ako sledi naredna rečenica o prolasku lopte kroz ruke (koja daje ozbiljnu notu sumnji o dobroj partiji Brxa).Voja wrote:Steta,jer gol ne spada u kategoriju golmanovih i da ga je skinuo,bio bi junak meca.A taj kiks kod istrcavanja,na korneru,gde mu lopta prolzi kroz ruke... pa navikli smo vec,nista novo
Mislim, ne mogu da ne repliciram.A to za medije, ne znači da sam ih hvalio, nego kada sam jedva jednom uspeo da pročitam da hvale nekog našeg igrača, onda sam došao ovde i pročitao suprotno, na svoje veliko razočarenje.Utakmica je bila smor zesci,Inter bez sansi.Nazalost gol koji su dali,Brx nije skinuo,a bio je veoma blizu.Steta,jer gol ne spada u kategoriju golmanovih i da ga je skinuo,bio bi junak meca.A taj kiks kod istrcavanja,na korneru,gde mu lopta prolzi kroz ruke... pa navikli smo vec,nista novokako smo mi već navikli na takve